MESAJ DIN VIITOR

Comunicarea cu sinele vostru viitor este intotdeauna creata din intentia maretului aliniament cu spiritul vostru si din dorinta de a va intelege pe voi ca pe o fiinta infinita si inteleapta.

Ambele va permit sa produceti o lumina mai stralucitoare pe Pamant si sa asistati un numar mai mare de fiinte. Voi nu ati cauta niciodata sa creati aceasta comuniune cu sinele vostru viitor, in sensul unei ”examinari in viitor”, pentru motivatii pur fizice. Un exemplu ar fi cautarea in viitor a plasamentelor care sa creeze bogatie si castig.

Aceasta este ca si cum spiritul vostru v-ar directiona sa folositi o asemenea cale pentru manifestarea resurselor pentru a va indeplini calea spirituala. Voi sunteti intotdeauna capabili sa manifestati resursele necesare pe moment, prin intelesuri holistice si directe. Exista o iluzie in lumea fizica si anume aceea ca ar fi posibil sa capatati abilitati puternice supranaturale, fara a va fi aliniat fiinta voastra totala la un anumit nivel spiritual.

Este iluzorie aceasta speranta chiar daca, in unele cazuri, pentru scurte perioade de timp, un individ nealiniat spiritual, poate obtine rezultate notabile in lumea materiala in care traieste. Abilitatile lui vor fi efemere iar cel in cauza va trebui sa plateasca pentru nesabuinta sa de a crede ca i s-au dat insusiri ‘’paranormale’’ fara sa le merite, adica fara sa fi ajuns la acel nivel de spiritualitate si de curatenie (altfel spus, fara sa-si fi crescut suficient nivelul de vibratie) care sa-l indreptateasca.

Adevarata putere deriva intotdeauna din directa comunicare cu spiritul vostru in atingerea unei perfecte intelepciuni, in concordanta cu programul de viata pe care si l-a ales inainte de natere.

DARURILE UNIRII CU SINELE VOSTRU VIITOR

Sinele vostru viitor va asigura cu una dintre cele mai valoroase forme de conexiune pe care le puteti primi. Daca sinele vostru viitor este capabil sa se conecteze cu voi in constiinta, aceasta este o dovada ca voi faceti pasi in momentul prezent pentru a dezvolta un „voi” intelept si avansat. Acest viitor „voi” este capabil sa va ofere ghidare si reasigurarea ca pasii pe care ii faceti in momentul prezent sunt in concordanta cu scopul vostru spiritual.

In acest fel, sinele vostru viitor va v-a fi o sursa inteleapta de confort si siguranta. In plus, pentru a avea o conexiune importanta, sinele vostru viitor este capabil sa va aduca informatii si sa va ghideze in satisfacerea necesitatilor curente.

Aceasta informatie, in general, soseste sub forma informatiei „canalizate”. Informatia canalizata este primita in constiinta voastra sub forma unor „descarcari energetice”, pe care mintea voastra constienta invata treptat sa le interpreteze si sa le transpuna in imagini, concepte sau inventii.

Voi puteti experimenta aceste descarcari ca momente de intuitie instantanee si inspiratie. Aceasta informatie poate sosi prin diferite modalitati de comunicare, cum ar fi : scriere automata, „transa” constienta sau inconstienta, prin arta vizualizarii unor scene, sau prin energia vindecarii. Aceastea sunt doar cateva cai prin care puteti experimenta aceste descarcari. Acei care primesc informatie canalizata, considera ca sursa informatiei se afla inafara lor.

Oricum, in multe cazuri, informatia canalizata soseste in constiinta cuiva, ca rezultat direct al aducerii unei vibratii energetice a cuiva, in rezonanta cu un aspect avansat din viitorul unei fiinte. Aceasta comuniune cu sinele vostru viitor poate avea loc la nivel subconstient sau, daca mintea voastra constienta si acel sine viitor sunt trezite, ambele vor recunoaste constient schimbul care are loc.

Este important de observat ca aceste descarcari si schimburi pot avea loc cand voi sunteti constienti de ele sau nu. Daca mintea voastra sau egoul controleaza ferm, aceasta va cere credit de la ideile si informatiile pe care le primiti de la alte „sine” ale voastre. Daca egoul vostru crede ca este limitat in capabilitatile sale, el poate alege sa identifice aceste informatii venite prin channel, ca venind de la o entitate aflata total inafara sinelui. Daca egoul vostru este intr-o stare de abandonare catre scopul vostru spiritual, el va recunoaste umil ghidarea si asistenta pe care o primeste de la alte aspecte ale fiintei voastre.

SINELE VOSTRU VIITOR SI INREGISTRARILE AKASHICE.

Unul dintre darurile pe care le puteti primi prin comuniunea constienta cu sinele vostru viitor este marele acces catre ” Akashele viitorului”. Inregistrarile Akashice sunt biblioteci eterice care inmagazineaza cunoasterea a tot ceea ce a fost vreodata sau va fi vreodata.

Aceasta biblioteca contine toate evenimentele si raspunsurile privind constiinta in toate realitatile care exista in univers. Atunci cand va aliniati cu aspectele sinelui vostru care exista in alte locatii din continuum spatiul/timp, voi deveniti mai puternic concentrati in constiinta. Aceasta concentrare puternica permite un acces mai mare catre cunosterea continuta in Mintea Universala sau Cosmica. Aceasta este poarta de intrare catre inregistrarile tuturor timpurilor care aduc clarvederea si toate formele de perceptii psihice posibile.

SINELE VOSTRU VIITOR DETINE CHEIA CATRE SCOPUL VIETII VOASTRE

Sinele vostru viitor detine „harta” pentru calea dezvoltarii spirituale care se intinde in fata voastra. Acordandu-va la constiinta sinelui vostru viitor, voi sunteti capabili sa descarcati aceasta harta, care va conduce catre noul pas pe calea voastra spirituala. Acest sine va poate ajuta sa vedeti cum se desfasoara evenimentele in momentul vostru prezent, va ajuta sa cresteti si sa va extindeti.

Deoarece sinele vostru viitor deja a calatorit in experienta de viata prin care voi calatoriti in prezent, el va poate ajuta sa intelegeti mai bine scopul vietii voastre, asa cum el se desfasoara in momentul prezent, chiar daca el poate parea provocator si dificil acum. Ca un ghid intelept si bun mentor, sinele vostru viitor va poate ajuta, ghidandu-va catre noul pas in calatoria voastra spre devenire. El va poate ajuta sa va acordati la cea mai inalta viziune a fiecarei persoane, eveniment si situatie care soseste in viata voastra.

DESCOPERIREA CAUZELOR BOLILOR INAINTE CA ELE SA SE MANIFESTE.

O alta modalitate in care sinele vostru viitor va poate asista este faptul ca va poate alerta cu privire la provocarile viitoare ale sanatatii care se dezvolta energetic in momentul prezent. Aceasta constientizare va permite sa incepeti sa faceti pasii necesari pentru a vindeca cauzele acestor provocari, inainte ca ele sa se manifeste in realitatea fizica. Aceasta este adevarata, daca plantati semintele in gradina voastra de acum care, eventual, se vor manifesta in realitatea voastra fizica ca boli. Voi santeti capabili sa „indepartati valul energetic” a acestor realitati potentiale, prin renuntarea la acele obiceiuri si alegeri, care vor conduce la manifestarea lor in realitatea voastra fizica.

SINELE VOSTRU VIITOR CA MENTOR PENTRU CREATIILE VIITOARE.

Daca voi primiti ghidare pentru a elabora o carte, o munca in arta sau alte creatii, ca parte a scopului vietii voastre, sinele vostru viitor va poate indruma pasii necesari pentru a aduce in manifestare aceste creatii in viitor. In viitorul vostru, exista un „voi” care deja este nascut intr-o realitate fizica. Pe masura ce faceti primii pasi pentru a crea viziunile pe care le primiti, voi veniti intr-o mai mare rezonanta cu acest viitor „voi”, care deja a realizat aceasta creatie (in alt plan).

Alegand sa va aliniati constiinta cu acel sine din viitor, voi sunteti capabili sa invatati pasii pentru creatia voastra. In acest fel, toate creatiile si darurile lumii, sosesc cu usurinta si fara efort, in realitatea voastra fizica. In plus, pentru a va ajuta sa va cultivati talentele si abilitatile existente, sinele vostru viitor va poate ajuta sa deveniti constienti de potentialele de care nu sunteti constienti inca.

Majoritatea aveti in interiorul campului vostru posibilitatea talentelor nerealizate, care stau latent si astepta sa fie descoperite. Unindu-va constiinta voastra cu acel sine viitor avansat, voi sunteti capabili sa straluciti si sa experimentati temporar realitati viitoare, pe care incepeti sa le cultivati in momentul prezent. Acestea sunt doar cateva beneficii pe care sunteti capabili sa le experimentati, unindu-va cu sinele vostru viitor, pentru scopul de a va asista pe voi si pe toti ceilalti.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s