MEDITATIA FOCULUI VIOLET ARGINTIU


Eu sunt Germain, tiitorul flacarii violete, sau flacarii violete cu o dimensiune adaugata si anume dimensiunea flacarii violet argintie.

Pentru ca timpurile sunt in schimbare si vibratiile se accelereaza, a trebuit sa adaugam si alte culori ca sa le acompanieze pe cele pe care deja le folosesti.

Vibratiile crescande anunta schimbarea timpurilor asa ca avem nevoie de remedii si metode diferite, asa cum este flacara violet argintie. Sunt multe lucruri pe care sa le faci cu aceasta printre care, s-o folosesti pentru a arde sau consuma toate sentimentele negative si emotiile tale, doar trimite lucrurile, sentimentele sau gandurile care te necajesc, trimitele in flacara violet argintie.

Cand simti ca gandurile tale se desfasoara intr-o directie diferita si ca intrerup curgerea de energie hristica in trupul tau fizic; cand iti dai seama, ce sunt aceste ganduri iti va veni mult mai usor sa le stapanesti prin simpla depozitare a lor in flacara violet argintie sunt de asemenea Mantre pe care le poti folosi. Bineinteles ca la mantrele cu flacara violeta poti adauga particica argintie.

Dar cea mai folositoare si usor de rostit este urmatoarea: „EU SUNT O FIINTA DE FOC VIOLET ARGINTIU, SI EU SUNT PURITATEA PE CARE DUMNEZEU O DORESTE”. Va dau aceasta mantra s-o folositi in viata voastra de zi cu zi din mai multe motive, unul este pentru efectul ei purificator, ai putea spune ca mantrele cu flacara violet argintie sunt antiseptice spirituale. Inundati-va constiintele, mintile si trupurile fizice cu acest antiseptic spiritual si veti deveni curati. Daca recitati aceasta mantra dimineata cand sunteti in baie sau stand pe toaleta va veti da seama ca aceasta aduce culoarea violet argintie si energia violet argintie in spatiul in care va desfasurati viata, in casa voastra avand un efect de ridicare a vibratiilor mediului inconjurator.

V-as sugera sa va insusiti acest sistem al recitarii mantrei ca si cum ai inmana margelele rozariului (mataniile) sau rostirea unui numar fix de mantre in fiecare zi. daca te angajezi sa rostesti aceasta mantra zi dupa zi va merita efortul. Folositi mantra in viata de zi cu zi, recitati-o de cateva zeci de ori in fiecare zi si veti observa ca totul incepe sa devina violet argintiu. Vibratia culorii va intra in peretii casei , in caroseria masinii, in metalul bijuteriilor, in sistemul tau energetic atat fizic cat si spiritual. Vei incepe sa stralucesti violet argintiu. Putem sa recitam de mai multe ori mantra pentru a-i simti vibratia-„EU SUNT O FIINTA DE FOC VIOLET ARGINTIU SI EU SUNT PURITATEA PE CARE DUMNEZEU O DORESTE” – spui de 3-4 ori, 5….( spui odata cu studentul). Este bine sa pui accentul pe „EU SUNT”, care este cea mai importanta parte a mantrei. Cea mai importanta parte a Procesului de Ascensiune este sa va dati seama ca in voi exista Prezenta Divina. Deci, „EU SUNT” (reprezinta aspectul divinitatii – Sinele Vostru Superior). Este bine sa pui accentul pe „EU SUNT”.

Folositi aceasta mantra in vietile voastre de zi cu zi. Nu este nevoie sa petreceti foarte mult timp ca ea, nu este nevoie sa o rostiti ore in sir. Folositi-o ocazional si lasati-o sa curga in constiinta voastra.

Da voie vocii tale sa rosteasca mantra, este mult mai bine sa fie rostit cu voce tare si cu intentie. pentru ca atunci cand ti-o spui tie insuti are efect doar asupra trupului tau fizic si asupra celor 4 trupuri spirituale care formeaza corpul spiritual, dar nu vei obtine un efect asupra mediului inconjurator. Daca ai stii cat de mult serviciu poti aduce creatiei numai prin rostirea mantrelor cu voce tare. pentru ca cel mai important efect al mantrei este vibratia. Prin rostirea cu voce tare a mantrelor vei influenta tot ce te inconjoara. Cand intalnesti situatia in care ai nevoie de protectie, foloseste coloana de Lumina a Arhanghelui Mihail si foloseste de asemenea mantra cu flacara violet argintie pentru ca te va ajuta sa ridici vibratiile energiilor din spatiul inconjurator.

Repet din nou puteti sa folositi aceasta mantra prin rostire cu voce tare sau veti putea medita cu ea si ea va va concentra mintea asupra meditatiei si apoi, meditati cu flacara violeta argintie. Am cu mine acum cateva ajutoare care ma vor ajuta sa plantez vibratia si energia flacarii violet argintie in locul in care ne desfasuram activitatea. Acum dupa ce am rostit de citeva ori cu voce tare mantra, multi dintre voi vor incepe sa vada cum energia violet argintie se ridica din ce in ce mai mult. Luati-va ceva timp sa ganditi aceasta mantra impamintati-o in trupurile voastre si in constiinta voastra si imbaiati-va in vibratiile ei minunate.

La acest moment toti participantii trebuie sa simta o ridicare a vibratiilor in trupurile lor fizice. Din nou va repet folositi aceasta mantra in viata de zi cu zi, folositi-o ca sa anihilati situatiile neplacute din viata voastra. Puteti deasemenea sa lasati flacara violeta in urma voastra in toate locurile unde mergeti. Puteti cobori acest foc din cer si sa-l instalati in diferite locuri ca de exemplu: strazile orasului vostru, locuinte, puncte energetice ale Pamantului.

O data plantate flacarile violet argintii vor ajuta la purificarea nu numai a oamenilor ci si a animalelor si a pasarilor.

Va iubim.

Sursa:http://esoterism.ro

 

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „MEDITATIA FOCULUI VIOLET ARGINTIU”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s