Mesaje, mesaje, mesaje…de unde vin?


 

Sa se faca numai voia ta sfinta, Tata preabun, preasfint si preaplin de iubire, Doamne Dumnezeule, nu a mea, amin !
Binecuvintati sunteti voi si familiile voastre, in veci, amin !
Mesajele vin si se duc, ramin in interiorul nostru sau se exteriorizeaza. Le mai analizam cateodata, sau poate, nu. Le popularizam sau le discernem ca atare. Spiritele inalte ne asista si ne indruma, familiile noastre ne asista si ne indruma.
Daca locuim intr-o pestera, vom receptiona mesajele pesterii, vom avea familia adaptata conditiilor pesterii, vom simti doar ce este in afara noastra dar…doar ca mesaje.
La fel se intimpla cu cei care locuiesc la ses, vor simti numai mesajele de la ses, de la cei de acolo. Mesajele de pe dealuri vor fi…doar mesaje.

Cine locuieste in Dumnezeu va trai in Dumnezeu, va simti cum simte Dumnezeu si va vedea in jur numai Iubirea Lui Dumnezeu. Nu va fi nevoie de mesaje, cand locuiesti in Dumnezeu, pentru ca totul este acolo, le vei percepe ca fiind din diferite parti ale corpului tau, ale Divinitatii tale.


Stomacul unui copil nou nascut nu va putea digera niciodata friptura, va avea nevoie de lapte. Spiritul unui nou nascut intru Hristos nu va putea decat sa primeasca laptele Mamei Divine.


Mesajele ajung la voi in functie de locul in care va situati. De ce ar trebui Dumnezeu sa ne vorbeasca prin mesageri din diferite spatii galactice, cand EL stie ca il putem auzi tot timpul daca ne ascultam inima. Acolo, in Inima noastra Divina, ne vorbeste EL, Tatal Nostru.

De cele mai multe ori ne preocupa ce se aude afara si privim pe geamul camerei noastre dar fara sa fim atenti ce avem in camera, fara sa ne aranjam camera – inima noastra, sa-l primim pe EL, cel mai cel dintre musafiri care nu a plecat, de fapt, niciodata de la noi, a fost acolo dar noi am preferat sa privim afara.


Daca facem zilnic ce ne transmit mesajele galactice sau de alta natura cand mai avem timp sa-l ascultam pe EL, in inima noastra, cand mai suntem noi, cand mai suntem…EL ?

Sa binecuvintam mesajele primite, pe diferite canale, dar sa le lasam acolo unde sunt, acolo unde vor sa ajunga, pe diferite etaje ale existentei. Voi sunteti Divini de aceea cautati sa ascultati numai Divinul.
„Mergeti in fiecare casa si spuneti: PACEA SA FIE CU VOI, IMPARATIA CERULUI SE APROPIE ! Cine va primeste, pe mine ma primeste, si cine ma primeste pe mine, pe Tatal Meu il primeste. Daca nu suneti primiti, plecati de acolo si scuturati-va si praful de pe picioare, pentru ca EU in veci nu voi veni in casa aceea !”

Recunoasteti Divinitatea, recunoasteti mesajele cu Inima, primiti Divinitatea caci Imparatia Cerului este foarte aproape.

Pregatiti-va inima, casa Cerului, preagtiti cel mai frumos zimbet, cei mai sinceri ochi, cele mai nobile ganduri, cele mai tandre gesturi, caci EL vine, este aproape de voi. Pregatiti-va casa inimii, Casa Domnului Dumnezeu, Creatorul Cerurilor si Paminturilor, cel care a despartit Pamintul de Ape, pentru ca vine, este linga voi, trece zilnic pe linga voi, va saluta, va zimbeste, va admira…este semenul vostru, este colegul vostru, este vinzatorul de la magazin. L-ati recunoscut ?
Dumnezeu sa va binecuvinteze in tot ce faceti ! Faca-se voia Ta, Tata preasfint si preaplin de iubire, Doamne Dumnezeule, nu a mea, amin !
Vladut CLAPA- Piatra Neamt.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Mesaje, mesaje, mesaje…de unde vin?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s