MEDITATIA INVIERII 23 APR. 2011 ORA 21.00


    TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENISUNTEM CHEMATI IN DATA DE 23 APRILIE 2011, ORA 21.00, DE CATRE CEL CE A INVIAT – MINTUITORULISUS CRISTOS – LA RUGACIUNE, MEDITATIA INVIERII!
CEI CARE VOR LUA CUNOSTINTA DE ACEST MESAJ SA-L FACA CUNOSCUT LA CITI MAI MULTI PENTRU CA VOIA DIVINA SA FIE IMPLINITA !    SA NE RUGAM SI PENTRU:
            – TREZIREA CONSTIINTEI DACICE A DACULUILIBER IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI;
– TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI SA AJUNGA EXEMPLE DIVINE DEMNE DE URMAT PENTRU INTREAGA UMANITATE DIN TOATE PUNCTELE
 DE VEDERE;
– ROMANIA,GRADINA MAICII DOMNULUI;

– ROMANIA PAMANT SFANT;
– P A C E A   L U M I I ;

              

                 SA FITI BINECUVITATI VOI SI

        FAMILIILE SI CASELE VOASTRE IN NUMELE

              LUI  I S U S   C R I S T O S  ! ! !

 

               CU RESPECT SI IUBIRE VESNIC DIVINA

                               IOAN DUMITRU BRANC

                                   13 Aprilie 2011

                                  BUNAVESTIRE

MEDITAŢIA ÎNVIERII

ENERGIA ÎNVIERII ESTE ENERGIA CARE NE VINDECĂ, NE REGENEREAZĂ ÎN TOTALITATE.

ESTE ENERGIA CU CARE, ACUM 2000 DE ANI, DOMNUL ISUS CRISTOS ŞI-A ÎNVIAT CORPUL FIZIC, L-A ÎNVIAT PE LAZĂR ŞI A REALIZAT MULTE ALTE MINUNI, CARE NU SUNT SCRISE, DAR CARE – CU CERTITUDINE – S-AU FĂCUT, IAR UNELE SE VOR SCRIE.

ACUM, ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOE DE ÎNVIERE, ACEASTĂ ENERGIE A TATĂLUI CERESC ÎŞI DUBLEAZĂ INTENSITATEA AICI PE PĂMÂNT ŞI NOI TOŢI SUNTEM CHEMAŢI DE ÎNTREAGA DIVINITATE SĂ FOLOSIM ACEST PRILEJ, ACEST MOMENT DEOSEBIT DE BENEFIC, ÎN A NE VINDECA, REGENERA, NOI ŞI TOŢI CEI PE CARE DORIM SĂ ÎI AJUTĂM.

RUGAŢI-VĂ ÎN SPECIAL PENTRU CEI CU PROBLEME FIZICE, CEI CU NEVOI SPECIALE, CU DEFICIENŢE, DAR ŞI PENTRU CEI CU CARE AVEŢI ALTE PROBLEME – INDIFERENT DE CE NATURĂ SUNT ELE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA!

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA LUMINII, IUBIRII, ARMONIEI, ADEVĂRULUI DIVIN ŞI COMPASIUNII MELE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ÎMPĂCĂRII TOTALE CU MINE ÎNSUMI, CU DIVINITATEA, CU UMANITATEA, CU TOATĂ CREAŢIA DIVINĂ, A IERTĂRII DE SINE ŞI A TUTUROR.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ÎMPĂCĂRII CU ASPECTUL MATERIAL A LUI DUMNEZEU, CU TOT CE REPREZINTĂ MATERIA ÎN CREAŢIA DIVINĂ.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA IUBIRII DE SINE, IUBIRII DE DUMNEZEU, IUBIRII DE APROAPELE MEU, IUBIRII DE ASPECTUL MATERIAL AL LUI DUMNEZEU, A IUBIRII TOTALE – AŞA CUM DIVINITATEA O FACE CU MINE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA SMERENIEI, AUTENTICITĂŢII, RESPECTULUI, ONOAREI, PREŢUIRII, APRECIERII, BUNĂTĂŢII ŞI BLÂNDEŢII MELE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA RECUNOAŞTERII MELE TOTALE, A PERCEPERII MELE LA ADEVĂRATA VALOARE, AŞA CUM DIVINITATEA O FACE CU MINE, AŞA SĂ FAC ŞI EU ŞI ÎNTREAGA FAMILIE, TOŢI ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ŞI ÎNTREAGA UMANITATE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA RELAXĂRII MELE, LINIŞTIRII, PĂCII, LIMPEZIMII, CLARITĂŢII ŞI ÎNŢELEGEREA A CEEA CE ESTE CU MINE ŞI CU LUCRAREA DIVINĂ DE TREZIRE SPIRITUALĂ ŞI VINDECARE TOTALĂ A LUMII.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA SUVERANITĂŢII, A BUCURIEI DE A TRĂI, A BUCURIEI VIEŢII, ONESTITĂŢII, DEMNITĂŢII, SINCERITĂŢII MIE LA SUTĂ, ORIGINALITĂŢII MELE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA LIBERTĂŢII MAXIME ABSOLUTE ÎN VID TOTAL, A INDEPENDENŢEI TOTALE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ARTEI DE A TRĂI ÎN LUMINĂ, IUBIRE, ARMONIE ŞI ADEVĂR DIVIN.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ABUNDENŢEI INCREDIBILE ŞI FANTASTICE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, A ABUNDENŢEI FINANCIARE, LUX, CONFORT, ELEGANŢĂ.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA CREDINŢEI MELE LA NIVEL DE CERTITUDINE, ÎNCREDERII MELE ÎN MINE ŞI ÎN DIVINITATE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ÎNDRĂZNELII MELE, A CURAJULUI, A MENTALITĂŢII SIGURE DE ÎNVINGĂTOR, A FORŢEI, TĂRIEI ŞI PUTERII INEPUIZABILE, A ALTRUISMULUI MEU ŞI A MILOSTENIEI ŞI GENEROZITĂŢII.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ECHILIBRULUI, TANDREŢEI, INOCENŢEI, CANDORII.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA CONŞTIENTIZĂRII TOTALE ŞI A COMUNICĂRII TOTALE ÎN TOATE DIMENSIUNILE ŞI CU TOATE ENTITĂŢILE DIN 3D, DIN 5D, DIN ÎNTREAGA CREAŢIE DIVINĂ.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA REGENERĂRII TOTALE A CORPULUI MEU FIZIC, A FIECĂRUI ELECTRON DIN CORPUL FIZIC, RECLĂDIRII CORPULUI FIZIC, VINDECĂRII ŞI ARMONIZĂRII LUI, ÎNTINERIRII ŞI ÎNFLORIRII LUI.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ÎNŢELEPCIUNII, DISCERNĂMÂNTULUI, A CONŞTIENTIZĂRII ÎNTREGII CUNOAŞTERI DE LA FACERE ŞI PÂNĂ ACUM, A ACTIVĂRII TUTUROR SIMŢURILOR, A ACTIVĂRII TOTALE A ADN-ULUI ASTRAL, A CREIERULUI ŞI A CENTRULUI LIMBILOR PE CARE LE-AM VORBIT DE LA FACERE PÂNĂ ACUM.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA INTEGRITĂŢII MELE TOTALE INCLUSIV A CORPULUI FIZIC.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA VINDECĂRII TOTALE A CORPULUI FIZIC, INCLUSIV REGENERAREA ŞI REFACEREA ORGANELOR FIZICE CARE ÎMI LIPSESC SAU SUNT ATROFIATE SAU DISTRUSE PARŢIAL SAU TOTAL.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA JOB-ULUI MEU CA ACESTA SĂ FIE IDENTIC CU MISIUNEA MEA DIVINĂ, AICI ŞI ACUM, ŞI SĂ-L ÎMPLINESC TOTAL ÎN PASIUNE ŞI SATISFACŢIE DEPLINĂ, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA HĂRNICIEI, ISTEŢIMII, SPIRITULUI DE INIŢIATIVĂ, PERFORMANŢELOR TOTALE, A ZÂMBETULUI DIVIN ETERN.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA AFLĂRII LOCULUI, ROLULUI ŞI ROSTULUI AICI ŞI ACUM, PE PLANETA PĂMÂNT ŞI A ÎMPLINIRILOR MAXIME TOTALE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA GRAŢIEI DIVINE, BEATITUDINII ŞI EXTAZULUI DIN MINE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA MĂREŢIEI, GRANDORII ŞI NECLINTIRII.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA NECLINTIRII ÎN ÎNCREDERE, ÎN CREDINŢĂ, ÎN IUBIRE, ÎN ABANDONARE/ÎNCREDINŢARE ÎN MÂNA DIVINITĂŢII.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA NECLINTIRII ÎN NEMURIRE ŞI A NEMURIRII ÎN NECLINTIRE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA NECLINTIRII ÎN STATORNICIE DEPLINĂ ÎN LUMINĂ, IUBIRE ŞI ARMONIE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA FOLOSIRII LA MAXIMUM A HARURILOR ŞI DARURILOR DIVINE A CAPACITĂŢILOR ŞI CAPABILITĂŢILOR, PE CARE LE AM ÎN ACEASTĂ VIAŢĂ.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA A STĂPÂNULUI ÎN MANIFESTARE A ENERGIILOR ŞI MATERIEI.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA CREATORULUI INFINIT ŞI DEPLIN.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA MAESTRULUI ÎNĂLŢAT CRISTAL DE DIMENSIUNEA 5.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ÎN LUMINĂ

.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ÎNVĂŢĂTORULUI VIEŢII DIN MINE, A ALCHIMISTULUI, A LIDERULUI, A PACIFISTULUI.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA TREZIRII MELE SPIRITUALE ŞI A VINDECĂRII TOTALE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA IDENTITĂŢII MELE ŞI A TUTUROR ROMÂNILOR DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI ŞI REPUNEREA EI ÎN DREPTURI, ACUM ŞI AICI ŞI RECUNOAŞTEREA EI, A IDENTITĂŢII NAŢIONALE DE CĂTRE VOI, ROMÂNII ŞI DE CĂTRE ÎNTREAGA UMANITATE AŞA CUM O RECUNOAŞTE DIVINITATEA.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA EXEMPLULUI DEMN DE URMAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU ÎNTREAGA UMANITATE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA CA ROMÂNII DIN ŢARĂ ŞI DE PRETUTINDENI SĂ DEVINĂ EXEMPLE DEMNE DE URMAT PENTRU ÎNTREAGA UMANITATE, SĂ SE ONOREZE, RESPECTE, IUBEASCĂ CUM DIVINITATEA O FACE CU EI ŞI AŞA SĂ FACĂ ÎNTREAGA UMANITATE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA AJUNGERII MELE LA DESTINAŢIA CĂLĂTORIEI ÎN DIMENSIUNEA 5D, RAIUL PĂMÂNTESC AL ÎNGERILOR UMANI.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA CONŞTIENTIZĂRII TOTALE DE SINE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA TĂCERII MELE, A COBORÂRII MINŢII ÎN INIMĂ ŞI A TRĂIRII ÎN PERMANENŢĂ ÎN DUMNEZEU.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA HRĂNIRII MELE CU LUMINĂ ŞI IUBIRE DIRECT DIN SPAŢIILE SUBTILE FĂRĂ A FOLOSI HRANA MATERIALĂ.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ILUMINĂRII MELE, A ÎNDUMNEZEIRII, A FACEASCULTARE TOTALĂ ŞI PERMANENTĂ DE DIVINITATE.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA PENTRU A FI EU ÎNSUMI – ÎNGER UMAN AICI ŞI ACUM.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA DE A FI EU ÎNSUMI – ÎN AUTENTICITATE TOTALĂ, EU SUNT CEEA CE SUNT, NU ÎNTREB PE NIMENI ŞI NU CER NIMĂNUI NIMIC.

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ALEGERILOR MELE CONŞTIENTE, ASTFEL CA TOT CEEA CE ALEG SĂ CONŞTIENTIZEZ ŞI SĂ FIE ALEGERILE MELE IDENTICE CU SFÂNTA VOIE DIVINĂ PENTRU MINE AICI ŞI ACUM ŞI TOATE ALEGERILE SĂ FIE ÎN ŞI DIN IUBIRE DE DUMNEZEU.!

*************

ACEASTĂ MEDITAŢIE SE FACE SÂMBĂTA, 23.04.2011, ORA 21, CÂND ENERGIA REÎNVIERII ARE INTENSITATE MAXIMĂ, SE SPUNE RAR, FIECARE CUVÂNT – DIN INIMĂ – SE TRĂIEŞTE ÎN INIMĂ REZONANŢA LUI.

TOTUL SE FACE ÎN ŞI DIN IUBIRE DE DUMNEZEU!

SĂ FIŢI ATENŢI LA MIRACOLE, FIINDCĂ, CU ADEVĂRAT, VOR FI, ŞI ÎNCĂ MULTE, TOTUL DEPINDE DE TRĂIREA CU CARE INVOCĂM ÎNVIEREA… ENERGIA ESTE ACEEAŞI ÎN TOŢI, DE NOI, DE FIECARE, DEPINDE CUM ÎI PERMITEM SĂ LUCREZE ÎN NOI, ŞI ANUME, CÂTĂ IUBIRE, SMERENIE, AUTENTICITATE ŞI CREDINŢĂ AVEM ÎN ACEASTĂ LUCRARE SFÂNTĂ DE ÎNVIERE A NOASTRĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

ACEASTĂ MEDITAŢIE SE POATE FACE ORICÂND, INDIFERENT DE ORĂ, LOC SAU ALTCEVA. ACUM, CU ADEVĂRAT, ESTE O INTENSITATE DUBLĂ, DAR ŞI CÂND NU ESTE ACEASTĂ INTENSITATE, PUTEREA EI DE VINDECARE ESTE FOARTE MARE, TOTUŞI LAZĂR NU A FOST ÎNVIAT ODATĂ CU DOMNUL ISUS CRISTOS ŞI TOTUŞI ENERGIA ÎNVIERII A FOST AŞA DE PUTERNICĂ, ÎNCÂT EL A ÎNVIAT A PATRA ZI DUPĂ MOARTE, ŞI LA NOI NU E CAZUL, SUNTEM VII ŞI CEEA CE AVEM ESTE MULT MAI SIMPLU, DAR AVEM NEVOIE DE IUBIRE, SMERENIE, AUTENTICITATE ŞI CERTITUDINE CĂ TOTUL SE ÎMPLINEŞTE CA ŞI CUM S-A ÎMPLINIT DEJA!

PUTEŢI SĂ CEREŢI ORICE DORIŢI – DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, INVOCÂND ACEASTĂ ENERGIE A ÎNVIERII:

EU SUNT ÎNVIEREA ŞI VIAŢA ………………….

ORICE DORIŢI SĂ ÎNVIAŢI ŞI ORI DE CÂTE ORI DORIŢI ACEST LUCRU.

PENTRU CEI CARE NU POT SĂ SE ROAGE SINGURI, DIN MOTIVE OBIECTIVE SAU CHIAR SUBIECTIVE, SE PROCEDEAZĂ ASTFEL: MAEŞTRII ACESTEI FLĂCĂRI SUNT DOMNUL ISUS CRISTOS ŞI MARIA MAGDALENA, PE EI SĂ-I RUGAŢI CA PRIN ENERGIA ÎNVIERII SĂ-L AJUTE, SĂ-L VINDECE,  SĂ-L ÎNVIE PE CEL ÎN CAUZĂ, ACOLO UNDE SUNT PROBLEMELE, ASTFEL:

„DOAMNE ISUSE CRISTOASE ŞI MARIA MAGDALENA, VĂ ROG CA PRIN  FLACĂRA ÎNVIERII SĂ ÎNVIAŢI……. (SE SPECIFICĂ ASPECTUL) …..ÎN …… (SE SPUNE NUMELE) …..!”

SE CONTINUĂ CU TOŢI PE CARE DORIM SĂ ÎI AJUTĂM ŞI CU TOATE PROBLEMELE LOR.

MĂRIRE TATĂLUI ŞI FIULUI ŞI SFÂNTULUI DUH!

AMIN!

MEDITAŢIA ÎNVIERII A FOST DĂRUITĂ NOUĂ DE DOMNUL ISUS CRISTOS ŞI MARIA MAGDALENA, SPRE AJUTORUL TUTUROR CELOR CARE AU NEVOIE DE A FI AJUTAŢI.

AMIN!

NAMASTE!

DUMITRU IOAN BRANC

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s