Energiile Noului Pământ iulie 2011-un mesaj de la Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Preaiubită Familie de Lumină, după Marile Schimbări ce au fost simţite în iunie, sunteţi acum în procesul de integrare şi pregătire. Integraţi prima voastră jumătate de ciclu în Noua Realitate şi vă pregătiţi să intraţi în primul ciclu complet al Realităţii dimensiunii a Cincea, pe măsură ce vă îndreptaţi spre 11/11/11.

 

În linia temporală a Noii Realităţi veţi trăi “ziua fără timp” pe 25 iulie şi Anul Nou Planetar pe 26 iulie, prin urmare este într-adevăr un moment al Începuturilor şi Sfârşiturilor

Preaiubiţilor, “ziua fără timp” din 25 iulie este o zi care eliberează trecutul şi renunţă la tot ceea ce nu mai aveţi nevoie în Noul Ciclu. Trebuie să fiţi capabili să alunecaţi cu Graţie în Nou şi, prin urmare, faceţi-vă timp să eliberaţi pur şi simplu mâniile, rănile şi durerile care au legătură cu trecutul. Faceţi o listă cu ceea ce vreţi să iertaţi, iertaţi şi lăsaţi totul să plece. Dar, în aceeaşi măsură faceţi o Listă de Recunoştinţă şi fiţi recunoscători pentru toate binecuvântările pe care le-aţi primit în acest ultim an.

Pe 26 iulie, Anul Nou Planetar începe cu deschiderea portalului Porţii Leului. Acest eveniment, marcat în Egiptul Antic cu răsăritul elicoidal al stelei Sirius, este momentul în care energiile arhetipale ale Dumnezeului şi ale Dumnezeiţei. Divinul Masculin şi Divinul Feminin, se unesc în Cer în Uniune Sacră, sub forma lui Isis (Sirius) şi Ra (Soarele). Această Uniune Sacră creează Echilibru Divin şi produce Noi Coduri de Evoluţie, pentru următorul Ciclu. Este un Simbol frumos pentru acel moment de Graţie Divină, când Pământul primeşte Noile sale Coduri de Lumină sau “instrucţiuni” de la Inima Cosmică, pentru Următorul Ciclu de Timp. În acest caz, “instruciunile” includ de asemenea şi “Coordonatele Angelice/Celeste”, pentru alinierea cu Centrul Galactic sau cu Marele Soare Central, astfel încât Pământul poate începe să primească Codurile de Trezire pentru Poarta Galactică 2012.

Preaiubită Familie de Lumină, acesta este Momentul Sacru din Timp, când curenţii de Lumină Divină vin spre Pământ, iar Noul este activat în inimile şi în Sufletele voastre.

Începuturi şi Sfârşituri: Haos

Preaiubită Familie de Lumină, în acest moment mulţi dintre voi simt o mare presiune în vieţile lor. Pare că totul se schimbă şi nimic nu rămâne la fel. Chiar şi structurile şi relaţiile care par de mare valoare se dezintegrează şi se desfac.

 

Într-adevăr Preaiubiţilor, acestea fac parte din Marea Schimbare. Ceea ce exista odată şi ceea ce funcţiona atât de bine în Vechea realitate, nu mai funcţionează în Noua Realitate. Este ca şi cum totul s-a inversat şi este aproape opusul a ceea ce a fost. Totul este sub presiunea transformării, pentru a renaşte în Noile Forme aliniate cu Noile Energii şi Noile Coduri de Lumină.

 

Acest proces al Sfârşşi al începuturilor produce o mare tulburare în el însuşi, în voi şi în societatea voastră. Imaginaţi-vă cum Vechiul moare şi începe să se dezintegreze. Lucrurile se distrug, oamenii îşi pierd interesul, energia nu mai este acolo pentru a susţine vechile structuri. În acelaşi timp, Energiile în plină înălţare ale Noului sunt foarte puternice şi sunt recepționate pe Planetă ca valuri de Lumină Cosmică. Aceste valuri creează turbulențe, atunci când întâlnesc Structurile Vechi în plină dezintegrare, ca un Tsunami de Lumină, care spală Structurile Vechiului. Această viziune pe care au avut-o mulți pentru această perioadă, nu o distrugere „reală” a Pământului sau o adevărată inversare a polilor, ci o mare curățare a vechilor energii şi structuri şi o inversare a valorilor şi ideilor, pe măsură ce acest Tsunami de Lumină creează Noua Realitate,

 

Și Preaiubiților, sunteți invitați să participați la Marile Ceremonii de Inaugurare a Noii Realități de pe Pământ, pe 11/11/11, 12/12/12 şi pe 21/12/2012.

Prin urmare, în prezent învățați cum să „călăriți” valurile de Lumină Cosmică, atunci când ea intră în Holograma Pământului. Este ca atunci când învățați să faceți surfing în ocean; câțiva dintre voi sunt deja Maeștri şi eficienți, chiar dacă se mai împiedica din când în când, câțiva sunt încă începători şi se clătină şi cad, alții încă se luptă să rămână pe placă şi sunt răsturnați, de fiecare dată când vine un val! Doar conștientizați că sunteți cu toţii în procesul de învățare şi, curând veţi stăpâni această îndemânare de a călări Valurile Cosmice şi de a vă mișca prin Fluxurile de Inteligență Creativă Divină, pe măsură ce ea aduce Noile Coduri de Lumină

Păstrătorii Înțelepciunii şi Luptătorii Spirituali ai Luminii
Preaiubită Familie de Lumină, în această perioadă și în acest Flux al Schimbării, Familiile de Suflet devin importante, mai ales pentru cei care fac parte din Grupurile de Suflete ale Păstrătorilor Înțelepciunii şi ale Luptătorilor Spirituali. Desigur că majoritatea Păstrătorilor Înțelepciunii sunt şi Luptători Spirituali ai Luminii, dar Grupul Sufletului Indigo este cel care e în mod special acum Luptător întru Lumină.

Păstrătorilor Înțelepciunii sunt acei Lucrători întru Lumină care sunt chemați să Educe şi să Conducă şi să păstreze Codurile de Înțelepciune pentru Omenire în aceste timpuri ale schimbării, precum şi Păstrătorii Tradiționali ai Înțelepciunii Popoarelor Indigene ale Pământului. Împreună, ei păstrează Spațiul Sacru şi Codurile de Lumină, pentru a crea Spații Sacre care să primească Codurile Luminii Noi şi Noile Informații, de la Sursa Divină. Aceștia merită respect, pentru că cei mai mulți dintre ei au păstrat Lumina şi Înțelepciunea, timp de mulți ani şi trudesc din greu acum, ca să mențină Lumina pentru aceia care îşi fac propria transformare şi trezire către Conștiința Superioară a Dimensiunii a Cincea şi a Conștiinței Unimii,

 

Luptătorii Spirituali sunt aceia care au s-au trezit (au conștientizat) şi înțeleg cu adevărat faptul că trezirea/conștientizarea înseamnă împământarea şi conectarea cu Pământul şi a fi pregătit „să te comporţi după cum predici”, în modul în care interacţionează cu cei din jur. Ei onorează Pământul ca Mamă a lor şi îşi iau puteri pentru a-şi servi cât mai bine scopul Sufletului, în această perioadă. Ca ființe conștiente, ei sunt dedicați scopului lor Spiritual şi modului în care îşi trăiesc viața, pentru a susține Lumina pe Pământ.

 

Fiecare dintre aceste grupuri păstrează Lumina acum pentru Omenire, pe măsură ce vă apropiați de porțile către Conștiința Mai Înaltă. Cei care manifestă această energie sunt cunoscuți şi ca Luptătorii Curcubeului ai Tribului Pământ; ei vin împreună pentru a serba Înțelepciunea, Iubirea, Frumusețea, Ritualurile şi Ceremoniile Luminii.

Preaiubiților, acum este momentul să vă alăturați Familiei de Suflete şi să vă îndreptați atenția către Cântecul Sufletului vostru şi către Dansul Spiritului vostru, pentru că susțineți Marea Schimbare şi Înălțarea Pământului la o Conștiință mai Înaltă.

Este, cu adevărat, un Sfârşit şi un Început!

Sursa: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Energiile Noului Pământ iulie 2011-un mesaj de la Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s