Energiile Lunii August 2011

Suntem dincolo de jumatatea anului 2011 si acum marea intrebare pe care toti ne-o punem este „Suntem deja acolo?” Acesta a fost un an al transformarii, al lectiilor, al invatarii si al alegerilor. Am fost intrebati, mereu si din nou, daca suntem siguri de ceea ce ne dorim. Aceasta luna, de asemenea, incepe cu o luna noua, un moment bun pentru a crea o lista de dorinte a zonelor din viata in care doriti mai mult – mai multa dragoste, distractie, emotie, bucurie, incredere si actiune. Suntem gata sa ne punem pe noi pe primul loc? Ne-am implinit karma noastra? Este timpul sa lasam lucrurile sa mearga de la sine si, daca da, suntem gata de a le elibera pe deplin si nu a le da drumul si apoi sa privim inapoi, in speranta ca ne vor ajunge din urma?

August ne da o alta sansa de a face acest lucru, pentru ca incepe cu o luna noua, si
un Mercur retrograd, a doua oportunitate din acest an pentru a re-vizualiza trecutul, a repeta (sau nu), comportamentul trecut, eliberarea acelor lucruri care nu mai servesc si ne re-stoca energiile noastre. Putem folosi Mercur retrograd in multe moduri diferite si de prea multe ori percepem aceste perioade cu groaza, preconizand intarzieri obisnuite in comunicare si in calatorie, probleme cu calculatorul, si obisnuitele suparari de viata.
Dar Mercur retrograd este mai mult decat atat, este un moment in care putem avea grija de acele mici lucruri pe care le dam deoparte pentru ca nu avem timp de ele. In aceaste urmatoare trei saptamani vom fi nevoiti sa le luam in seama deoarece ele pot veni in moduri pe care nu le putem ignora. Daca nu ati facut o revizie a computerului de mai multe luni el se avariaza, astfel risti sa pierzi munca ta; in aceasta perioada va reamintim ca trebuie sa aveti putin grija de detaliile vietii, atat cele exterioare cat si cele interioare. Ati amanat in a face o alegere sau a lua o decizie? Mercur retrograd va va pune chiar in fata ei asa ca veti fi nevoiti sa o faceti.
Deci, august incepe printr-o puternica reamintire de a prioritiza, a gestiona timpul nostru si energia noastra, pentru a nu lasa lucrurile sa scape de sub control pana cand energia noastra este impartita in 100 de directii diferite. Apoi, pe masura ce ne deplasam prin aceasta luna vom fi capabili de a incheia multe situatii in care ne-au tracasat pe tot parcursul anului, reflectand experienta multor vieti.
Am vazut multi oameni care au alegeri de facut cu privire la responsabilitati familiale, angajamente si conexiuni si cum pot ei invata sa creeze un echilibru intre ele.
In luna august aveti posibilitatea sa raspundeti la intrebarea, „Cine este pe primul loc in viata ta? ‘ si re-evaluarea a orice a fost o prioritate pentru tine, pentru a te asigura ca ceea ce devine timpul tau, in termeni de energie si atentie, serveste de asemenea, viselor tale.

Sa aveti o luna minunata.

Sursa: http://www.urielheals.com and http://www.enlighteninglife.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s