CASA POPORULUI VAZUTA DIN PLAN ASTRAL


Melfior Ra

Tot ceea ce exista in spatiul gravitational terestru este vazut intr-un fel din plan tridimensional dar altfel este vazut din plan astral, (prin decorporalizare), din cea de a patra sau a cincia dimensiune.

In anul de gratie 2002, prin bunavointa unui initiat parlamentar, am vizitat interiorul Casei Poporului si pot afirma ca aceasta este un minunat edificiu, iar tot ceea ce se spunea despre acesta, cum ca ar fi un kitsch, o constructie fara valoare artistica si arhitecturala este o mare greseala, o eroare. Casa Poporului este de o mare si rara frumusete, este chiar un unicat.

In luna ianuarie a anului 2005, seara, la crepuscul, fiind intr-o masina, treceam prin apropierea Casei Poporului. Momentul era propice si m-am decorporalizat.
(Ocultistii stiu bine ca decorporalizarea se realizeaza mult mai usor cand te deplasezi.

Iata-ma asadar plutind undeva deasupra impunatoarei cladiri.

Trebuie cunoscut faptul ca aceasta constructie fara seaman are o forma piramidala, chiar daca aceasta nu se observa de la baza solului.

Fiind undeva, deasupra cladirii, o priveam, o admiram de la mare inaltime si eram uimita pentru ca vedeam ceva ce altfel nu as fi stiut si crezut. Dublura ei energetica este de forma piramidala. La baza constructiei se afla un imens cristal, un puternic captator de energii precum si multe alte obiecte care au acolo un rost si un scop bine determinat.

De asemenea, dedesubtul constructiei stau multe simboluri benefice care emit in permanenta o energie speciala care inbraca toata cladirea in energie luminoasa si pulsatorie.

Mai mult decat atat, in jurul cladirii sunt in permanenta entitati captatoare, purtatoare si emitatoare de lumina ; sunt Emisarii Luminii care au corespondenti in plan fizic. Aceste entitati vegheaza ca lumina si energia emise de cristal si de celelalte obiecte depuse la baza cladirii, sa fie folosite numai in folosul Planului Divin.

Entitatile sunt permanent de garda in jurul cladirii si chiar in interiorul ei, pentru a lucra cu energiile emise. Ele se schimba la diferite perioade de timp terestru.

Ce rol au toate acestea? Iata : CASA POPORULUI, a fost construita pentru ca era prevazuta in Programul Divin, desi initiatorii si constructorii ei nu au constientizat aceasta.

Rolul acestei constructii inca scapa pamantenilor. Dar toate la vremea lor. Nimic intamplator si nimic in zadar, ci totul din Inalt Ordin Divin, prin oameni si pentru oameni.

La crepuscul, poate fi vazuta foarte usor aura si dublura energetica a cladirii. Atunci entitatile veghetoare fac predarea schimbului. Trebuie stiut ca entitatile veghetoare sunt asezate la oarecare distanta de sol si de cladire, in cercuri de cite 7 entitati. Pe tot parcursul serviciului, ele lucreaza cu energiile emise din pamant, precum si cu energiile emise din inalt si captate de axa fluxului emis de cristalul asezat la baza cladirii.

Candva se va lucra cu aceste energii si in mod vizibil, cand alaturi de entitatile nevazute ochiului fizic, vor lucra si fiinte umane de o mare puritate si cunoastere oculta. Ele vor fi cele care vor conlucra constient cu entitatile, cu fiintele imateriale venite din alte spatii in misiune speciala pe langa conducatorii terestrii care isi vor exercita mandatul si lucrarile in interiorul Casei Poporului.

La construirea edificiului s-a emis un impuls interior arhitectului principal pentru a da o forma anume cladirii, atat in ceea ce priveste partea vizibila cat si a partii invizibile, aflata in interiorul solului. Arhitectul principal al Casei Poporului, intr-o viata anterioara a avut o inalta functie pe timpul cand a lucrat la construirea celui mai grandios obiectiv de pe Terra, si anume la Piramida lui Keops, numita initial, Piramida Luminii Celeste.

Acum, prin cristalul depus la baza acestui edificiu s-a reactivat fluxul energetic, care formeaza Crucea Energetica a Terrei. Acest flux trebuia reactivat si intarit intrucat se deteriorase si avea unele fisuri prin care se scurgea energia benefica zonei. Iata ca prin aceasta importanta constructie s-a refacut legatura cu vechea scoala de initiere oculta din Egiptul Antic, si anume, cu primul si cel mai puternic centru de initiere oculta, cu Piramida Luminii Celeste, care nu este un mormant faraonic, ci un captator energetic, prevazut pentru colaborarea si conlucrarea cu fiintele din alte spatii precum si pentru efectuarea calatoriilor intergalactice. (Vezi cartea Crucea Energetica a Terrei sau Enigma sarcofagului).

Dar, la anumite intervale de timp, de ordinul miilor de ani terestri, aceste fluxuri energetice trebuie intarite si reactivate. Aceasta lucrare se face prin oameni, cu oameni si mai ales cu cei si prin cei veniti special sa infaptuiasca ceva de mare forta si putere in zona si in plan terestru.

Toate fiintele care lucrand la Casa Poporului si-au pierdut viata, (viata privita prin prisma omului profan, a neininitiatului) se afla in jurul edificiului, ele sunt entitatile veghetoare, cele care acum lucreaza cu energiile din plan subtil in perimetrul Casei Poporului. Misiunea acestora inca este in desfasurare si ele sunt constiente de faptul ca au menirea sa lucreze la restabilirea si reechilibrarea energatica a acestui loc numit Romania.

Asa cum in urma cu multe mii de ani, in incinta Piramidei Luminii Celeste, era scoala de initiere cea mai putrenica, tot la fel si astazi in jurul si in apropierea acestui edificiu numit Casa Poporului, se continua scoala initierii oculte, unde cei veniti special, aici in acest plan tridimensional, isi reactiveaza si-si insusesc cele mai alese si ascunse capacitati extrasenzoriale, pentru a le pune in slujba omului prin Programul Planului Divin.

Astfel se explica dorinta de evolutie spirituala si oculta a multora dintre semenii nostrii si scopul in care a fost realizat edificiului numit CASA POPORULUI !

Sursa : http://melfiorra.ro

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

5 gânduri despre „CASA POPORULUI VAZUTA DIN PLAN ASTRAL”

  1. „evolutie spirituala” „oculta” sunt antonime. „entitatile” de lumina nu pot fi „oculte”. ocultul are o stransa legatura cauzala cu alte „entitati”. simplificat la extrem, ingeri vs demoni (duhuri ale rautatii din vazduh), sa n’o mai dam dupa visin..

    1. ocult inseamna ceea ce nu poate fi perceput cu simturile fizice, obisnuite. Nu are neaparat conotatii negative.

      DEX: OCÚLT, -Ă, oculți, -te adj. 1. Care aparține ocultismului, privitor la ocultism, de ocultism; ocultist (2), ocultistic (1). ♦ Științe oculte = doctrine și practici secrete care au ca obiect fenomene tainice, inaccesibile cunoașterii obișnuite. 2. Ascuns2, tainic, misterios. ♦ (Adverbial) Pe ascuns1, în taină

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s