Iisus din Romania!!!

Iisus sau Apollo, zeul traco-getilorDesi am scris un articol mai demult despre „Romania Gradina Maicii Domnului” acum vreau sa aprofundez acest subiect si anume Iisus.
O „informare pentru presedintele SUA”, datand dinainte de 1972, aratata Lindei Howe de un ofiter de contraiformatii de la Air Force Office of Special Investigation (Aviatia americana), continea o serie de informatii de-a dreptul senzationale:

– extraterestrii numiti „Inaltii” au facut, in diverse randuri, interventii in ADN-ul primatelor terestre si al altor specii, acum 25.000, 15.000 si 2.500
– aceeasi extraterestrii inalti si blonzi au creat in urma cu 2.000 ani, o fiinta care a fost trimisa pe Pamant sa-i invete pe oameni dragostea si non-violenta. Aici este vorba de Iisus.

Aisus Christheos, dupa cum se stie, sau ar trebuie sa se stie inseamna in limba Geto-Daca: ” Fiul Zeilor Blonzi” si avea 1.82 m inaltime, dupa anumite estimari facute pe Baza Giulgiului de la Torino, despre care eu personal nu cred ca ar fi adevarat, insa la aceasta concluzie au ajuns cei din KGB analizand sangele de pe acel Giulgiu si au stabilit ca Isus era Blond cu Ochii Albastrii, aici sunt perfect de acord, pentru ca asa aratau si dacii.
Se autonumea Fiul Omului sau Fiul lui Dumnezeu. In miturile romanilor, Uranus apare ca Omul Mare, iar Zamolxe/Cronos/Saturn ca Omul Mic. La greci si romani, cei care au preluat multe de la daci, Cronos/Saturn mai era supranumit si Homolos sau Gigantul.
Pleiadeenii, fratii dacilor, dupa cum au fost prezentati de cei care au avut norocul sa ii vada, sunt descrisi ca: inalti, blonzi, cu ochii albastri, poarta robe albe si sunt numiti „Inteleptii” de celelalte rase extraterestre; nu degeaba Romania, este cunoscuta ca si RAMANIA de la RAMANI (tara inteleptilor).
In timpul vietii pe Pamant a lui Iisus, evreii(khazarii) erau negriciosi si nu depaseau 1.60 m inaltime, dupa cum sunt descrisi de insusi antropologi evrei de astazi.

Nazareth nu a existat ca asezare

In noul testament, Iisus este cunoscut ca „cel nascut in nazaret” sau „Iisus din nazareth” insa dupa cum scrie mai sus asezarea Nazareth nu exista ca asezare umana. Deci nasterea sa in palestina este o simpla legenda creata ulterior de evanghelisti, copiata din vechile traditii (Mithra etc) si modificata de clanul istoricilor romani, Pliniu cel Tanar si Josefus, care afirma la un moment dat, ca ei au modificat evangheliile, desi exista o carte numita „Adevaratii autori ai noului testament” acolo pt cei care o cititi gasiti schimbarile care au fost facute de catre cei 2 istorici in evanghelii pt a modifica adevarul.
Nazareth = Naz.Ar.e.th = Printul AR/RA este zeu, adica reptilianul Mar.duk = Ducele Ram.
Iisus nu mintea cu nimic cand spunea ca este Fiul Omului, al Tatalui, adica a lui Marduk/Ra(m)/Cronos/Saturn si primul pe planeta care a fost ZAMOLXE, deoarece era fiul acestuia, Apollo – Gemenul Divin, care s-a mai lasat rastignit inca odata, dupa 500 de ani, pentru a aduce si iudeilor Noul Testament, dupa ce, in secolul 5 i.e.n, geto-dacii primisera „Nof Dias” adica tot un Nou Testament.

Iisus cel din Pleiade

Toate miturile Pamantului percepeau Pleiadele ca pe o constelatie sacra sau pe sursa intregii vieti.
Arabii le considerau sediul nemuririi, altii (din Borneo) drept centrul Universului.
Mayasii se considerau „copii Pleiadelor” iar dacii – fratii celor din Pleiade.
Ca de obicei, un mit al grecilor antici inverseaza realitatea insa ne transmite o informatie ascunsa si foarte importanta. Atlas a fost parintele celor 7 Pleiade, impreuna cu Pleione, fiica bunicilor sau dinspre mama: Oceanus (Dunarea) si Thetis (Tisa). Una din cele 7, cea mai mare, se numea Maia, nume pe care il intalnim aproape obsedant  la mamele lui Hermes, Agni, Budha, Isus (in varianta ebraica).
Bineinteles ca Pleiadele nu sunt o constelatie creata de pe Terra, pentru ca citit invers, mitul grecilor (care au bulversat toata mitologia preluata de la daci) ne arata insa izvorul ceresc si cel pamantean al tuturor acestor traditii: Pleiadele si DACIA
Preston Nichols, cel despre care am scris pe blog ca a fost crescut in Pleiade de catre extraterestrii afirma ca: „Nu am nici o indoiala ca civilizatia noastra se trage din a lor”, adica a celor din Pleiade.
Principalul factor care le-a permis sa atinga aceasta stare extrem de evoluata, crede el Nichols, a fost acela ca „si-au dezvoltat o constiinta colectiva care ii leaga pe toti unii de altii”.
Si are dreptate, pt ca cei care s-au intalnit cu extraterestrii si nu sunt putini, afirma ca extraterestrii spun asa:

„Suntem toti unul”. Aceasta constiinta colectiva se manifesta ca o voce mentala pe care o aud cu totii si cu care pot conversa (…) aceasta nu da niciodata ordine si nu incearca sa controleze in vreun fel individul. Este mai degraba un prieten sau un sfatuitor.
Daca Umanitatea ar fi la fel de unita, nu cred ca ar mai putea avea loc razboi sau vreo crima pe Pamant.
Exista si la noi un asemenea camp de constiinta colectiv dar este situat la nivel subconstient.”

Iisus Fiul Omului din BucegiPapa Ioan Paul al 2 lea nu era naiv cand a afirmat: „Romania Gradina Maicii Domnului”, iar la fel sunt singur ca si asta au vazut si fotografiat cei de la Vatican cu ajutorul cronovizorului, despre care am scris pe blog, construit de padre Pellegrino, un calugar iezuit, care a construit o masina de calatorie in timp, aceasta pe baza tahionilor acceseaza trecutul, insa nu se poate modifica.
Sa revin, Aisus Chris.theos (Fiul Zeilor Blonzi) a fost originar din Pleiade ca si Atlantii, primii care au fost in Romania, iar Dacii fiind descendentii lor, cum si noi ROMANII la randul nostru suntem descendentii Dacilor.
Iisus a fost un esenian, adica es.en.ion, dupa cum se stia in urma cu 2.000 de ani. Numele esenienilor, discipolii pelasgilor daci (v.J. Flavius) la care mergeau anul la „perfectionare”, adepti ai cultului solar, este unul corupt de copisti si de timp. Sa-l intelegem mai bine:

Es = Fiu (ai=e; Aisus = Es.us, in care us este o adaugare tarzie, grecizata).
En = Domnul (v. reptilianul En.ki – Domnul Pamantului, reptilianul En.lil – Domnul Poruncii/Furtunii).
Ion = Divin (vechiul Kog.a.ion – Capul Divinului/Urmasului/Sefului – Munte Sfant al dacilor, Varful Omu).
Deci: es.en.ioni = Fiii lui Dumnezeu (Marele Zeu). Acestia se considerau Fiii Luminii.

Iisus se autonumea Fiul Omului, dar si Fiul Tatalui/Fiul lui Dumnezeu. Am vazut ca Tatal era un apelativ vechi de 50.000 de ani…
Sub numele de Homolos (Omul) era cunoscut Cronos/Saturn/Zamolxe in antichitate, de romani si mai ales de greci. Palestina in vremea lui Isus era un teritoriu in curs de greco-romanizare, cea ce romanii nu au reusit sa faca cu dacii, pt ca acestia si-au pastrat traditia, cat si limba.
Chipul sau putea fi vazut pe Muntele Sfant al Antichitatii: Ba.cauca (Vocea/Tunetul Tatalui), Bucegii de azi, iar Varful respectiv de munte se numeste si acum Varfu Omu.
Daca ne gandim la ce artefacte se afla sub muntii Bucegi si Ceahlau, sub Sarmisegetusa, sub masivu Godeanu, si toate descoperirile arheologice de pe teritoriul Romaniei cum ar fi cele din Bozioru, disparitia din 1981, din intorsura Buzaului, evenimentele care au loc in Padurea Baciu din Cluj Napoca si alte lucruri, iar daca le punem toate cap la cap, vedem o istorie aici in Carpati UNICATA PE TERRA, pentru ca aici a inceput totul.

Lasă un comentariu

Un comentariu

  1. cristytepes

     /  martie 31, 2015

    Reblogged this on The Impaler.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

DanielGaucan's Blog

ADEVARUL TE VA ELIBERA!!! Dumnezeu a devenit OM pentru ca OMUL sa devina Dumnezeu!!!

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

Despre spiritualitate...

Existenta precede gandirea. Osho

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 5,821 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: