TREZIREA LUMII – meditatie globala zilnica


Dragii nostri,David Icke a venit cu initiativa de a organiza o meditatie zilnica in scopul trezirii intregii lumi (detalii mai jos).Pentru cei care doriti sa participati la aceasta actiune, meditatia se face zilnic la 21:30 GMT (ora 23:30 ora Romaniei), minim 20 minute, timp in care vom trimite pace, iubire si armonie intregii lumi. Puteti folosi muzica transmisa de Joao Cota-Robles prin Frederic Delarue.

Va rugam sa faceti cunoscuta aceasta actiune la cati mai multi lucratori in lumina. Sa ne unim fortele, mai mult ca niciodata, si sa punem capat acestui program!

Sa rostim cu totii, din toata inima: DESTUL!!!

Cu multa dragoste, respect si pretuire,
monika

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=zV9Li2M05O0&feature=related

De la 1 decembrie – incetati sa mai platiti datoriile la banci – DEBT REBELLIONPe data de 6 decembrie sunt planificate proteste la nivel national impotriva bancilor ce au luat casele celor care nu au mai putut achita ratele.

Pe data de

10 decembrie se planifica o noua actiune de protest la nivel global.Pe data de 12 decembrie orasul Oakland, California, cheama in solidaritate toate orasele port de pe coasta de vest a Pacificului pentru blocarea si inchiderea porturilor.

Pe data de 25 decembrie – Ocupati Craciunul – anul acesta faceti alegerea de a nu mai ‘investi’ in Craciun.

Sa radiem iubirea printre semeni !
Dragi lucratori in lumina, asa cum ne-a aratat scumpa noastra Monika, aici pe acest forum, ca se poate sa ne croim un nou destin si un nou pamant, sa ne apucam de treaba si noi cei din Romania alaturi de celelalte popoare.
Este timpul sa ne unificam cu totii si cum spune si dragul nostru Gicu Dan – sa organizam in localitatile in care suntem, grupuri de ,, Protest,, cu tematica: „Ocupati strazile la nivel spiritual si spuneti adevarul divin trecatorilor si mass mediei”.
Evenimentele se accelereaza, astfel ca noi toti, care putem, sa participam in orasele noastre pentru luminarea oamenilor cu adevarurile divine pe care noi le posedam, ca Zestre Multidimensionala, asa cum fac si semenii nostri din alte tari.

A SOSIT TIMPUL SA IESIM LA MODUL FIZIC IN FATA PRINTRE OAMENI. Nu cred ca trebuie sa facem mare zgomot, este suficient sa ne adunam o data pe luna in locuri prestabilite si sa discutam de ale noastre, fiecare cum este indrumat de inima si cu siguranta cei ce vor trece pe langa noi nu vor ramane pasivi. Putem face afise cu diverse prezentari, propuneri…, pe care sa le inmanam sau sa le lipim la locuri vizibile si cate si mai cate putem face impreuna, doar sa ne dorim.
Sa le spunem oamenilor despre noua constiinta si ca schimbarea vine din interiorul fiecaruia.
Noua romanilor ne place sa ne mandrim cu strabunii nostri, dar sa-i facem si pe ei sa fie mandri de noi. Sa ne apucam de treaba, ca a venit vremea !
Daca tot ne place sa credem ca suntem din Tara Zeilor, sa fim Mosi cu adevarat, toleranti, buni, rabdatori, cu inima in maini si lumina pe fata !

HAIDETI SA RADIEM IUBIREA PRINTRE SEMENI – IN FIECARE LUNA PE DATA DE 10 !

HAIDETI SA FIM SPIRITE LIBERE!!!
Anunțuri
Lasă un comentariu

3 comentarii

 1. EU SUNTion

   /  Decembrie 7, 2011

  Danii, da te rog mai multe detalii despre manifestarea din Iasi : pe 10. 12. unde si la ce ora? Iti multumesc te salut si te imbratisez cu drag. stii…. universul fara tine ar fi incomplet.

  Răspunde
  • Se pare ca la Iasi nu s-a obtinut aprobare de la primarie pentru miting(nu a fost timp)…eu voi iesi la Bucuresti.Dar se va organiza sigur pe 10 ianuarie 2012, cu toate actele in regula…

   Răspunde
 2. Plesa Cristina

   /  Iunie 5, 2015

  Iubire!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

♥ Impuls pentru trezire ♥

Nimic nu e ceea ce pare a fi

Lupul Alb

Blog pentru sufletul tau

Despre spiritualitate...

Existenta precede gandirea. Osho

%d blogeri au apreciat asta: