Energiile lunii ianuarie 2012


un mesaj de la Jennifer Hoffman

 

Ianuarie va fi asemenea „calmului dinaintea furtunii”, in parte pentru ca in primele trei saptamani nu exista niciun fel de miscare retrograda a planetelor. Multe zone din SUA se bucura de temperaturi primavaratice si ne intrebam daca nu va veni cumva brusc iarna, cu temperaturi sub zero grade, zapada, gheata si vanturi aspre, care sa ne aduca aminte ca mai sunt cateva luni pana la venirea primaverii. In loc sa anticipam momentul venirii vremurilor mai grele, putem folosi acest ragaz pentru a ne odihni, a ne recentra, a ne regrupa, a ne reechilibra si a ne stabili unele intentii pentru un an puternic si interesant.

Ianuarie va fi o luna relativ pasnica, dar numai aparent, pentru ca in timp ce nimic nu pare sa se intample la suprafata, lucrurile stau asa numai pentru ca totul se intampla dedesubt. Astfel incepe educatia noastra in cunoasterea cosmica pe care o vom experimenta in tot acest an, conform careia, ceea ce vedem la exterior reprezinta rezultatul tuturor lucrurilor care se intampla dincolo de suprafata. O problema imensa pentru acest an o constituie necesitatea de a practica manifestarea atenta, de a ignora aparentele si de a ne concentra in schimb pe intentie, ingaduind si primind, constienti fiind ca lucrurile carora le dam putere determina ceea ce vom trai.

Intentia reprezinta procesul care pune energia in miscare. Cand incepem o fraza cu „Eu intentionez” este acelasi lucru cu a spune „Eu SUNT”, apasam pe butonul universal de pornire si energia se pune in miscare. Daca suntem ingaduitori, ne dam deoparte si ii permitem Universului sa ne fie partener. Intr-o viziune pe care am avut-o recent, mi s-a aratat ca stam cu totii „de-a dreapta Tatalui”, ca acest loc nu este rezervat numai lui Iisus si asta inseamna ca suntem parteneri cu Dumnezeu (sau Sursa) si asta inseamna co-creatie. Va puteti imagina ca stati de-a dreapta lui Dumnezeu? Ce concept puternic!

Pe masura ce inaintam in aceasta luna, nu amanati stabilirea intentiilor pentru viata, doar pentru ca asteptati sa vedeti ce urmeaza sa se intample. Bucurati-va de aceasta perioada de odihna, intelegand totusi paradigma Noului Pamant si anume ca, atunci cand lasam Universul sa faca muncile grele, ne putem bucura de viata, stabilindu-ne intentii puternice pentru o viata in forta si stiind ca astfel am pus energia in miscare si ca putem avea, pur si simplu, incredere ca totul functioneaza si curge asa cum trebuie. Pana la urma, ni s-a spus de atata vreme ca suntem puternici, incat trebuie sa ne asumam, la un moment, dat responsabilitatea. A inceput jocul, daca dorim sa cream in vietile noastre si in intreaga lume ceea ce ne dorim, trebuie sa ne apucam de treaba si sa punem energia in miscare, in directia potentialului nostru maxim.

www.urielheals.com

Sursa: editura foryou

About these ads
Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,825 other followers

%d bloggers like this: