Energiile lunii ianuarie 2012


un mesaj de la Jennifer Hoffman

 

Ianuarie va fi asemenea „calmului dinaintea furtunii”, in parte pentru ca in primele trei saptamani nu exista niciun fel de miscare retrograda a planetelor. Multe zone din SUA se bucura de temperaturi primavaratice si ne intrebam daca nu va veni cumva brusc iarna, cu temperaturi sub zero grade, zapada, gheata si vanturi aspre, care sa ne aduca aminte ca mai sunt cateva luni pana la venirea primaverii. In loc sa anticipam momentul venirii vremurilor mai grele, putem folosi acest ragaz pentru a ne odihni, a ne recentra, a ne regrupa, a ne reechilibra si a ne stabili unele intentii pentru un an puternic si interesant.

Ianuarie va fi o luna relativ pasnica, dar numai aparent, pentru ca in timp ce nimic nu pare sa se intample la suprafata, lucrurile stau asa numai pentru ca totul se intampla dedesubt. Astfel incepe educatia noastra in cunoasterea cosmica pe care o vom experimenta in tot acest an, conform careia, ceea ce vedem la exterior reprezinta rezultatul tuturor lucrurilor care se intampla dincolo de suprafata. O problema imensa pentru acest an o constituie necesitatea de a practica manifestarea atenta, de a ignora aparentele si de a ne concentra in schimb pe intentie, ingaduind si primind, constienti fiind ca lucrurile carora le dam putere determina ceea ce vom trai.

Intentia reprezinta procesul care pune energia in miscare. Cand incepem o fraza cu „Eu intentionez” este acelasi lucru cu a spune „Eu SUNT”, apasam pe butonul universal de pornire si energia se pune in miscare. Daca suntem ingaduitori, ne dam deoparte si ii permitem Universului sa ne fie partener. Intr-o viziune pe care am avut-o recent, mi s-a aratat ca stam cu totii „de-a dreapta Tatalui”, ca acest loc nu este rezervat numai lui Iisus si asta inseamna ca suntem parteneri cu Dumnezeu (sau Sursa) si asta inseamna co-creatie. Va puteti imagina ca stati de-a dreapta lui Dumnezeu? Ce concept puternic!

Pe masura ce inaintam in aceasta luna, nu amanati stabilirea intentiilor pentru viata, doar pentru ca asteptati sa vedeti ce urmeaza sa se intample. Bucurati-va de aceasta perioada de odihna, intelegand totusi paradigma Noului Pamant si anume ca, atunci cand lasam Universul sa faca muncile grele, ne putem bucura de viata, stabilindu-ne intentii puternice pentru o viata in forta si stiind ca astfel am pus energia in miscare si ca putem avea, pur si simplu, incredere ca totul functioneaza si curge asa cum trebuie. Pana la urma, ni s-a spus de atata vreme ca suntem puternici, incat trebuie sa ne asumam, la un moment, dat responsabilitatea. A inceput jocul, daca dorim sa cream in vietile noastre si in intreaga lume ceea ce ne dorim, trebuie sa ne apucam de treaba si sa punem energia in miscare, in directia potentialului nostru maxim.

www.urielheals.com

Sursa: editura foryou

About these ads
Articolul precedent
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

  • Influenta Frecventelor Sacre in Dezvoltarea Personala Seminar sustinut de AdonisHelp, Constanta, 2 Mai 2015

    Exista o scala de frecvente armonice, sacre, ce reprezinta de fapt frecventele de baza ale Creatiei, care modifica nivelul de constiinta, care ne readuc in armonie divina cu toata Creatia, facilitand dezvoltarea personala in toate aspectele vietii, ce aduc chiar vindecarea. Incepand de la prima frecventa fundamentala si anume Intemeierea fiintei, pana la cea de-a noua frecventa Accsesarea Energiei, toate au un rol important si ne influenteaza viata intr-un mod pozitiv. Despre aceste frecvente sacre, despre simptomele fiecareia si cum influenteaza aceastea viata noastra, AdonisHelp va invita sa aflati mai multe de la doi terapeuti, specialisti in domeniul dezvoltarii personale, si anume: Simona Adonicioaie – Consilier pentru Dezvoltare Personala si Dan Gaucan – Energoterapeut, in cadrul Seminarului Influenta Frecventelor Sacre in Dezvoltarea Personala. Durata seminarului este de 3 ore, si se va desfasura Sambata 2 Mai, in intervalul orar 11:00-14:00. In ultima parte a seminarului cei doi, Simona Adonicioaie si Dan Gaucan, vor interactiona cu participantii la seminar printr-o sesiune de intrebari si raspunsuri, pe marginea temelor sustinute de acestia. ~~~~~ De asemenea cei prezenti la seminar ca si bonus de participare au ocazia sa simta beneficiile deblocarii chakrelor cu ajutorul luviomului si cristalelor. Inscrierile se fac prin email, cu numele si datele dumneavoastra de contact, la adresa: sorina@adonishelp.ro , iar locatia seminarului o veti primi dupa inscriere, prin email. ~~~~~ Dupa seminar cei interesati se vor putea programa la terapii individuale. ~~~~~ Taxa de participare seminar: 100 Ron/pers. Pentru mai multe informatii: 0730 078 023
  • Contact Facebook Dan Gaucan

  • TERAPIE DAN GAUCAN IMPREUNA CU SISTEMUL LUVIOM

    Sedinte de energoterapie.Putem face si la distanta. Efectele procedurii asupra corpului sunt: - se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic, - se echilibreaza aura corpului, - se activeaza si se echilibreaza chakrele, - creste vitalitatea, - se declanseaza procesele de vindecare, - se intra rapid in starea de meditatie profunda caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa, - scoate si elimina din subconstient problemele declansatoare de stress, - curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative, - efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet, - procedura poate fi efectuata si in grup, pe mai multe persoane simultan. Nu este necesara o pregatire prealabila, persoana care face procedura poate fi imbracata, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta in picioare, pe scaun sau in pozitie culcata Relatii si programari la telefoanele: 0736-144.639. Dan Gaucan
  • Arhiva Articole

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 3,948 other followers

%d blogeri ca acesta: