Pregătiți-vă să sărbătoriți

(Multumim Monicai pentru traducere)

Eu sunt SANANDA
Lucrurile nu vor mai fi așa cum au fost întotdeauna. Sunteți pe cale să experimentați o mare schimbare în evoluția adevăratei expresii a sufletului vostru și veți ajunge în curând la pragul care a fost începutul a tot ceea pentru ce ați venit aici și toate acestea culminează acum cu momentul când sunteți gata să experimentați aceste schimbări și aceste lucruri care vă sunt necesare pentru a acționa în misiunea voastră, pentru a vă finaliza misiunea pe care ați început-o cu atât de mult timp în urmă. Noi aici, în Federația Galactică, în Comandamentul Ashtar și în toată Ierarhia suntem mulțumiți și mândri de realizările voastre și așteptăm momentul , foarte apropiat acum, aproape iminent după cum îl simțim, să fiți gata să vă alăturați nouă din nou ca frații și surorile noastre. Nu pentru a vă fi superiori , nu pentru a ne adora ci pentru a ne fi alături ca frați și surori.
Fiecare dintre voi care-și răspândește lumina este ca un chibrit în întuneric. Nu poate fi niciodată suficient întuneric pentru a depăși lumina pentru că până și un punct de lumină luminează totul în jurul lui și ceea ce noi vedem acum sunt multe puncte de lumină, multe licăriri de lumină care pe întreaga planetă câștigă, cresc, se extind și întunericul se risipește puțin câte puțin de pe întreaga planetă. Sunt locuri în care nu s-a atins încă acest nivel, dar cu voi și cu lumina fiecăruia dintre voi și cu toți cei ce servesc acum în acest moment- voi toți vă mișcați în acel nivel de exprimare care aprinde toate luminile de pe planetă astfel încât planeta însăși se mută din nou înapoi în lumină. A fost odată o planetă de mare lumină peste care a căzut întunericul, iar acum face din nou trecerea la lumină, la iluminare și voi veți fi noii luminați, noii iluminați.
Și după cum v-a fost explicat de cei care v-au vorbit, sunteți pregătiți pentru a fi bineveniți pe navele noastre și în multele noastre nivele de exprimare în care ne aflăm și în care vă veți afla și voi. Vine vremea, se apropie cu repeziciune momentul în care vom fi împreună ca unul din nou și ”turma” pe care am adus-o cu mine va fi din nou reunită. Și ziua când acest lucru se va întâmpla va fi o sărbătoare plină de bucurie care va depăși orice sărbătoare pe care ați avut-o vreodată pe această planetă. Să știți că progresul vostru zilnic este un anunț al apropiatei noastre sosiri, foarte scurt acum și, într-adevăr, foarte apropiat și acest anunț va îngenunchea mulți oameni după cum pe mulți îi va ridica la Ceruri. Uitați-vă după asta, ascultați asta, pentru că vine.
Pacea și iubirea mea cu voi toți
Sananda

Sursa: http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/sandana-prepare-for-the-celebration-james-m-january-28-2012

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s