Activarea chakrei Noii Ere

 

NEWSLETTER ianuarie 2012

Concepte de vindecare: Vina si responsabilitate

In acest buletin informativ, as dori sa va vorbesc despre vina. De obicei, atunci cand doi oameni nu se pot intelege, unul il va invinovati pe celalalt si viceversa. Dar exista o problema in acest caz. Acest lucru se intampla fiindca noi ne proiectam si ne transmitem energia in lumea exterioara, in loc sa o folosim spre binele nostru sau pentru a ne autovindeca. Energia este impinsa in afara, in loc sa fie trimisa in interior. De asemenea, atunci cand ii invinovatim pe altii, de fapt noi ii dam energie partii ranite din noi, conferindu-i si mai multa putere. Ori de cate ori dam vina pe cineva, devenim infirmi.

Daca nu ne putem intelege cu cineva, trebuie sa acceptam faptul ca atragem persoana respectiva in viata noastra, fiindca un anumit aspect al acesteia se afla in noi. Aceasta persoana este o reflectare a copilului nostru interior sau altcuiva din familia noastra interioara. Aceasta persoana este oglinda noastra, care ne arata, in lumea exterioara, o parte din noi, tainuita in interiorul nostru. Asadar, dupa cum vedeti, daca-i invinovatim sau continuam sa ne plangem de alti oameni, nu facem altceva decat sa ne risipim energia, care se roteste in jurul nostru, cauzand si mai mult chin si inglodandu-ne in si mai multe probleme. De fapt, acele persoane ne fac o favoare, fiindca ele ne arata o parte din noi care are nevoie de atentia noastra si trebuie vindecata. De asemenea, daca cineva ne raneste, acest lucru inseamna ca persoana respectiva este si ea ranita (acest adevar ne va ajuta sa-i intelegem mai bine pe ceilalti si sa avem mai multa compasiune fata de ei). O persoana implinita, evoluata din punct de vedere spiritual, nu ar putea rani niciodata pe nimeni.

Atunci, ce-i de facut?

Trebuie sa acceptam ca noi suntem cei care cream situatia respectiva, fiindca totul se afla in noi. Daca ne imaginam aceasta situatie raportata la lumea launtrica, in interiorul nostru suntem un DVD, un DVD player si un proiector. Astfel, ceea ce este inregistrat pe DVD va fi proiectat in lumea exterioara. Numai daca modificam continutul DVD-ului sau reparam DVD player-ul si proiectorul (lumea launtrica), doar atunci, vom putea face schimbari reale in lumea exterioara.

Odata ce acceptam acest lucru, ne putem asuma responsabilitatea pentru aceasta situatie, in loc sa mergem in lumea exterioara pentru a rezolva problema respectiva; pentru a ne vindeca, trebuie sa patrundem in lumea noastra interioara. Kryon spune : „Tot ceea ce se afla in interiorul nostru este constelatia noastra familiala si, drept urmare, tot ceea ce proiectam in lumea materiala sunt aspecte ale constelatiei noastre familiale”. Misiunea noastra aici este sa aducem echilibru si armonie in aceasta constelatie familiala, asa cum sistemul nostru solar este intotdeauna in echilibru si armonie. Kryon a spus, de asemenea, ca sistemul nostru solar este o reflectare directa a constelatiei familiale aflata intr-o perfecta armonie. Kryon ne spune foarte clar ca exista doua lumi: o lume launtrica si lumea materiala, iar lumea interioara este cea mai importanta.

Trebuie sa facem o calatorie in lumea noastra launtrica si sa descoperim care este partea din noi care a creat o anumita problema. Poate este vorba despre relatia (copilul) cu tatal, sau poate despre relatia copilului cu mama. De exemplu, daca va infuriati pe cineva, acest lucru se intampla doar pentru ca aceasta persoana (sau energia ei) este similara cu energia tatalui sau mamei sau a oricarui membru al familiei voastre interioare. Ea declanseaza anumite circumstante din copilaria voastra. In consecinta, energia acestei persoane declanseaza aceasta emotie a maniei.

Radacina problemei poate fi gasita prin invocarea Energiilor Magice de Vndecare ale lui Kryon si ale Sophiei, combinate cu energiile Responsabilitatii. Raspunsul va aparea sub forma de imagini, ganduri etc. Apoi, pot fi folosite si alte energii. Energiile necesare procesului de vindecare depind de situatia specifica generata de ceea ce se intampla in interior. Pe de alta parte, ar fi benefic sa folositi Energiile Magice de Vindecare ale lui Kryon si ale Sophiei, pentru a vindeca si elibera energiile conflictuale. Veti observa ca, prin vindecarea si eliberarea energiilor conflictuale, o mare parte din tensiunea ce se manifesta in relatia dintre doi oameni se va elibera, iar comunicarea din lumea exterioara s-ar putea imbunatati si ea, contribuind la solutionarea probleme. Dar fiti constienti de faptul ca, indiferent de ceea ce se intampla in lumea exterioara, important este sa clarificati lucrurile in lumea voastra interioara. Energiile conflictuale sau energiile razboinice sunt sursa tuturor problemelor cu care se confrunta omenirea. 
Daca decideti sa puneti capat unei relatii in lumea exterioara, ignorand lumea interioara, data viitoare veti atrage o alta persoana a carei energie este exact la fel. De exemplu, v-ati intrebat vreodata de ce sunt anumite persoane care alearga dintr-o relatie in alta, negasind niciodata persoana potrivita, cu care sa cultive o relatie stabila? Daca aveti inima franta, veti atrage o persoana cu inima franta. Daca nu puteti iubi, atunci veti atrage o persoana pe care nu o veti putea iubi. Asadar, problema nu este persoana cu care va intalniti; din pacate, problema este ca, in interior, exista energii si rani care blocheaza fluxul iubirii, impiedicandu-va sa atrageti barbatul sau femeia visurilor voastre.

Cuvintele-cheie sunt invinovatirea altora si responsabilitatea. Cel mai bun lucru de facut este sa incetam sa-i invinovatim pe ceilalti si sa ne asumam responsabilitatea situatiei respective, stiind ca noi am creat-o, fiindca ea este in interiorul nostru si ca ceea ce se intampla in exterior este o reflectare a ceea ce se intampla in interior. Doar atunci se va schimba realitatea noastra.

 
Daca sunteti furiosi sau suparati pe cineva sau daca traiti orice fel de emotie negativa, trebuie sa stiti ca aceste sentimente sunt in interiorul vostru. Acea persoana nu face altceva decat sa redeschida o rana interioara. De aceea, recunoasteti-va propriile emotii si actionati in interior. Acest lucru va va ajuta sa va schimbati viata si lumea in care traiti.
************************************************

Kryon ~ channeling prin David Brown
18 ianuarie 2012,  la San Jose, Costa Rica

Activarea chakrei Noii Ere

Salutari, dragii mei. SUNT Kryon din Serviciul Magnetic.

Este minunat sa pot fi alaturi de voi in aceasta seara. Se simte multa iubire si multa schimbare in aer. Venirea noii lumi este aproape si va avea loc o tranzitie pasnica in aceasta noua lume; vor avea loc foarte multe schimbari pe acest Pamant.

In ultimii 3.600 de ani, a fost un ciclu razboinic si multa inconstienta, fiindca, in aceasta perioada, planeta voastra a fost controlata de o energie masculina nemiloasa, intunecata; zilele acestei energii sunt numarate. Se va instaura o stare de inalta constientizare. Aceasta planeta s-a aflat sub controlul unui conglomerat industrial-militar. In spatele acestui conglomerat se afla o mana de oameni. Resursele financiare ale acestei planete sunt distribuite inechitabil. 99% din populatie detine 1% din resurse, in timp ce 1% din populatie detine 99% din aceste resurse; toate acestea se vor schimba. Masele de oameni de pe aceasta planeta incep sa devina constiente de aceasta situatie. Internetul transmite informatii pe care mass-media nu le ofera, fiind controlate de catre cei 1%, care detin 99% din bogatiile planetei – la un astfel de aspect se refera simbolul obeliscului. Varful piramidei este simbolul claselor conducatoare, iar dedesubtul acestuia se afla masele, voi, fiintele umane obisnuite, care va duceti la lucru in fiecare zi, pentru a va castiga painea cea de toate zilele. In toti acesti 3.600 de ani, adevarul a fost tainuit, iar acum el le este accesibil tuturor. In cele din urma, toti oameni vor dobandi Constiinta Divina. In primul rand, constiinta Christica a celei de-a patra dimensiuni, iar apoi, va fi accesat un nou nivel de constiinta, al celei de-a cincea dimensiuni – si toate aceste lucruri vor incepe sa se intample la sfarsitul acestui an. Noua lume se va instaura in curand, dragii mei. Este o lume a iubirii si sperantei, o lume incredibila.

Aceasta planeta a fost controlata precum o celula de inchisoare. Bancherii vostri va spun jumatate de adevar, armata va spune jumatate de adevar, politicienii va spun doar jumatate de adevar, in cel mai bun caz. Sistemul vostru de educatie va umple mintile cu nonsensuri; cu orice, numai sa va deconecteze de Divinitate. La 21 decembrie 2012, pe masura ce starea de inconstienta a planetei se spulbera, voi veti schimba directia, revenind la starea de constienta, de iubire, in care inimile si mintile voastre se vor conecta cu universul, iar voi veti simti armonia universala. Sunt multe cai prin care puteti deveni armoniosi si constienti – iar aceasta conexiune cu Kryon este cea mai rapida.

Si, odata ce intelegeti ce este starea de constientizare, odata ce intelegeti rostul calatoriei de vindecare, totul va capata sens pentru foarte multi oameni. Lumina va cuprinde intreaga voastra lume.

Am facut deja putina psihometrie (masurarea fenomenelor psihice) aici, in aceasta seara, iar nivelul de constiinta al tuturor celor din aceasta sala s-a schimbat mult, inca de acum un an; inimile voastre incep sa se deschida, iar acest lucru se intampla in intreaga lume. Oamenii se trezesc si se ilumineaza, iubirea curge prin inimile lor, iar ei incep sa vada adevarul, dincolo de retorica cercurilor conducatoare. Se stie dintotdeauna ca iubirea va invinge totul, iar calatoria catre noua lume este o calatorie a iubirii; iubirea si lumina vor alunga intunericul. Sunt tot mai multi oameni care pornesc pe aceasta cale a elevarii constiintei. Sunteti cu totii pe pilot automat, sunteti cu totii conectati cu universul, iar planetele se misca intr-o configuratie care va va activa pe voi si va activa si AND-ul vostru si ii va face si pe cei care inca nu s-au trezit, sa se trezeasca; aceia dintre voi care s-au trezit si care sunt de multi ani pe calea spiritualitatii vor simti o forta fenomenala, care le va trezi pe deplin constiinta, intregindu-i si conferindu-le perfectiunea; iubirea va curge, iar voi va veti crea lumea voastra, din iubire. Acest lucru va dura putin, dar pentru cei care sunteti meniti sa treceti prin acest proces, odata cu primul val al constiintei, lucrurile vor fi foarte clare pana in martie 2013. Pana la 21 decembrie 2012, multi, foarte multi oameni vor atinge desavarsirea. Ei vor fi asemenea unor faruri, trezindu-i pe toti cei din jurul lor. Exact ca o piatra, aruncata pe suprafata unui lac linistit. Noua lume se apropie, dragii mei.

Asadar, inchideti ochii si patrundeti in lumea voastra launtrica… in aceasta seara, sala este plina de viata si de iubire. Ghizii vostri spirituali va sunt alaturi, ei apreciaza munca pe care ati depus-o; voi v-ati onorat nu doar grupul vostru de suflete, ci pe toti cei ce sunt in forma fizica pe acest Pamant. Voi ridicati nivelul de constiinta al acestei planete. Nu trebuie decat sa lasati iubirea sa curga… fiti prezenti in corpurile voastre si concentrati-va atentia in inimile voastre… si, din nou, permiteti-le inimilor voastre sa se conecteze cu toti cei care se afla in aceasta sala… permitandu-i iubirii sa curga… si observati ceea ce simtiti in corpurile voastre… lasati senzatiile sa vina si sa plece.

Si permiteti-i noii lumi sa patrunda in inimile voastre, lasand energiile din cea de-a 4-a dimensiune sa va curga in inimi, dandu-i voie Mamei Pamant sa se inalte in dimensiunea a 4-a. Si doar simtiti cum energiile acestei dimensiuni va invaluie. Si simtiti cum aceasta energie a celei de-a 4-a dimensiuni va activeaza glanda timus, permitandu-i acestei noi chakre – chakra noii ere – sa se deschida; sa se activeze si sa se deschida.

In aceasta seara, dragii mei, suntem aici pentru a aduce energiile de activare a acestei noi chakre si pentru a le da voie tuturor celor prezenti aici sa se conecteze cu aceste energii, prin chakra glandei timus, prin chakra noii ere. Asadar, dati-i voie acestei chakre sa se deschida si sa capete forma; ea se afla deja acolo… totul a fost pregatit pentru voi. Voi insiva v-ati pregatit pentru aceasta seara; permiteti-i glandei timus, acestei chakre a noii ere sa se activeze. Aceasta este o chakra de culoare turcoaz. Si dati-le voie ghizilor vostri spirituali, energiei Kryon si energiilor Mamei Pamant sa sprijine acest proces, permitandu-le acestor energii sa va inconjoare, sa va cuprinda si lasati iubirea sa curga. Cufundandu-va tot mai adanc in corpurile voastre si simtind aceasta activare, permiteti-i iubirii si energiei celei de-a 4-a dimensiuni sa curga, activandu-va AND-ul si noua chakra turcoaz, aflata intre chakra inimii si chakra gatului.

Deveniti asemenea unui burete care absoarbe energiile din aceasta sala, permitandu-i iubirii sa curga. Fiindca iubirea si energiile lui Kryon vor dizolva tot ceea ce va sta in calea acestei activari.

Imaginati-va aceasta noua chakra turcoaz, pe masura ce o vizualizati, ea se va activa. Iar activarea acestei chakre va va permite sa comunicati intotdeauna cu iubire. Initial, aceasta va fi chakra vindecatorilor. Acest lucru va sprijini propria voastra vindecare si activarea celulelor si AND-ului vostru. Si ea va deveni manifestarea vindecarii voastre, care va va permite sa accesati aceasta noua constiinta – constiinta celei de-a 4-a dimensiuni; nu veti mai putea fi controlati sau manipulati. Veti vedea adevarul, cu claritatea cristalului. La inceput, aceasta chakra turcoaz va trezi si activa fiecare celula din corpurile voastre, astfel incat veti putea incepe sa va creati realitatea din iubire, aducand noua lume in inimile voastre; iar odata intregiti, veti deveni ca un radio-emitator, transmitand aceasta energie a iubirii, mai intai prietenilor si familiilor voastre. Veti deveni din ce in ce mai puternici, va veti conecta unii cu altii, creand o retea de iubire, de iubire turcoaz, emitand pretutindeni, pe intreaga planeta, si trezindu-i pe cei netreziti, la constiinta noii ere.

In vechea energie, v-ati creat o lume din emotii negative; acest lucru va inceta cu totul. Iar voi veti crea o realitate bazata intru totul pe iubire. In prezent, acest nivel al Pamantului este controlat de catre un conglomerat fara inima, format din oameni lipsiti de iubire, care nu stiu ce este iubirea, nu stiu sa impartaseasca iubirea si nici macar nu vor sa stie acest lucru.

Aceste vibratii vor atinge chiar si inimile acestor oameni, vor trezi inima clasei conducatoare a acestei planete. Din pacate, pentru ei va fi prea tarziu; ei isi vor pierde intreaga putere pe aceasta planeta. O constiinta cu totul noua vine sa conduca si sa controleze planeta; aceasta constiinta se naste din Floarea Vietii. Ea va fi o constiinta de natura divina. Si folosesc cuvintele conduce si controla, fiindca limbajul vostru nu poate reda ceea ce se intampla, neexistand cuvinte potrivite pentru acest gen de conducere. Voi toti veti fi liberi, egali, plini de iubire si veti avea o constiinta de natura divina. Va veti crea intotdeauna realitatea din iubire – iar iubirea va curge pretutindeni. Pe masura ce fiinta voastra se desavarseste, inimile voastre vor fi proaspete si pline de viata si veti incepe cu totii sa va regasiti cealalta jumatate, pe care o puteti numi, daca doriti, flacara geamana – fiindca la inceput, cand L-ati parasit pe Dumnezeu, v-ati separat in doua parti, in doua constiinte diferite, una masculina, cealalta feminina; iar voi va veti gasi jumatatea feminina sau masculina, odata ce va veti intregi; iar acest lucru va va intregi inima – si odata ce va veti gasi celalalt aspect al sinelui vostru, veti incepe sa radiati si mai multa energie, cu o vibratie mai inalta si mai puternica.  

Aceasta planeta isi desavarseste calatoria catre o noua constiinta, catre o lume cu totul noua, o lume pe care o iubiti, o constiinta la care ati visat dintotdeauna, iar visurile voastre vor deveni realitate si veti crea o planeta frumoasa, exact asa cum o doriti. Fiecare se va simti iubit si in siguranta. Fiecare dintre voi se va conecta la Constiinta Christica. Va veti trai viata, fiind conectati cu universul si traind in armonia universala. Lasati energiile din corpul vostru sa-si ridice tot mai mult vibratia, pana la energia celei de-a 4-a dimensiuni; corpul vostru trebuie foarte bine antrenat pentru acest lucru, fiindca se teme. Corpului vostru ii este teama de iubire, chiar si de viata, iar corpul trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta noua constiinta, energie si vibratie.

Dragii mei, acestea sunt vremuri incitante; lucrurile se schimba intr-o realitate bazata pe iubire. Simtiti-va corpul, permitandu-i vibratiei sa creasca din ce in ce mai mult; lasati sufletul sa va calauzeasca si energiile lui Kryon sa sprijine acest proces, inaltandu-va intr-o lume noua – o lume a iubirii, bucuriei si libertatii – permitandu-le energiilor din corpul vostru sa se transforme intr-o Floare a Vietii. De peste 2.000 de ani, exista o retea totalmente activata in jurul acestui Pamant; aceasta este reteaua Florii Vietii. Conectati-va cu ea, accesand energia Constiintei Christice, cunoasterea si intelepciunea universului.

Si doar lasati ca vibratiile voastre sa creasca tot mai mult. In aceasta seara, portalurile sunt deschise pentru aceasta conectare. Acceptati-o, lasand energiile sa curga prin chakra coroana, in al 3-lea ochi, in chakra gatului, sa curga prin noua chakra a noii ere; aceasta conectare va activa noua chakra. Si simtiti cum, in mod instantaneu, energiile voastre devin mult mai line; lasati ca aceste energii sa patrunda in inimile voastre, in plexul solar, in a 2-a chakra, conectandu-se apoi cu inima Mamei Pamant; Mama Pamant este pe deplin constienta ca se inalta la nivelul unei noi constiinte. Primiti aceste noi energii – energiile Florii Vietii – lasati-le sa va activeze celulele si ADN-ul.

Pe masura ce aceste energii curg prin corpul vostru, lasati ca energiile negative sa plece… lasati energiile sa vina si sa plece; acum suntem in proportie de 95% in energiile din 21 decembrie 2012, iar aceste noi energii sunt ancorate aici, la Kapoli.

Pe masura aceasta noua energie curge prin voi, lasati ca energia masculina si energia feminina din corpul vostru sa se contopeasca; ele sunt cuprinse acum in energiile noii lumi. Ghizii vostri spirituali lucreaza cu voi, activandu-va celulele si ADN-ul si conectand direct chakra-coroana, cu reteaua Florii Vietii. Acest proces va dura cateva luni; ghizii vostri spirituali si energia lui Kryon vor lucra cu voi, pentru a mentine aceasta noua energie si aceasta noua activare. Energiile se stabilizeaza la 95%. Cereti-le ghizilor vostri spiritual sa va transmita un mesaj, la nivel fizic, pentru a va asigura ca se afla alaturi de voi; poate ca veti simti ca va mananca nasul sau obrazul. De asemenea, se activeaza un nou nivel de calauzire spirituala; trebuie sa acceptati acest nou nivel de calauzire.

Vom ajunge la 97%, 98%, 99% si 100% din energia lui 21 decembrie 2012. Pentru aceia dintre voi care se afla in aceasta sala si pentru cei care au fost meniti sa citeasca acest channeling, exact asa va veti simti in ziua aceea, la 21 decembrie 2012.

Vom ramane in aceasta energie, pentru cateva minute, pentru a va obisnui cu ea si pentru a continua sa va activati celulele si AND-ul. Dragii mei, asa va veti simti in aceste noi energii. Ramaneti cu emotiile pe care le traiti si cu aceste energii… si lasati emotiile sa vina si sa plece. Concentrati-va atentia asupra chakrei turcoaz si petreceti un timp, observandu-va aceasta chakra.

Mai ramaneti putin la acest nivel de energie… lasati emotiile sa vina si sa plece… si doar observati a 4-a dimensiune, care, pe moment, este dincolo de capacitatea voastra intelectuala, desi mintea va este si ea activata.

Dragii mei, Kryon va pleca acum. Vom ancora energiile Florii Vietii si ale Constiintei Divine, aici, la Kapoli, San Jose, Costa Rica. Ramaneti cu bine si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Va multumesc tuturor.

Copyright © David Brown. 
All rights reserved. Varianta audio poate fi ascultata aici http://kryon.org.za/Kryon/media/audio/DavidBrown_Kryon_20120118_CostaRica.mp3

Sursa: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Activarea chakrei Noii Ere”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s