Sfatul lui Tom Ryan

In acest timp de mare schimbare, este important sa fiti pregatiti pentru a trece la o stare superioara de constiinta. Trebuie sa fiti in armonie cu ceea ce sunteti. In inimile voastre, voi aveti toata informatia necesara. Ati avut-o cu voi in toate vietile pe care le-ati trait. Invatati sa va conectati cu acesta informatie aflata in inima voastra. Folositi metoda care vi se potriveste. Eliberati toata gandirea specifica dimensiunii a treia, este timpul sa va ridicati deasupra ei. Iertati in mod constient pe toti cei care v-au ranit si pe toti cei care incearca sa va tina intr-o stare de inchisoare.

Urmati sfatul lui Tom Ryan. Impartasiti-l cu toata lumea, atunci vor intelege ce sa faca.

Tom Ryan

Acceptati pe deplin responsabilitatile fara a da vina pe cineva pentru actiunile persoanei, persoanelor sau grupurilor care exprima negativitate fata de tine.

Intreaba-te “Ce este in mine ce ii face sa se comporte in acest fel?” Afirma: “Imi asum total responsabilitatea pentru asta, acum”. ACEST LUCRU ITI DA PUTERE ASUPRA SITUATIEI.

Apoi, spuneti catre Sinele vostru Infinit si catre univers: TE IUBESC. Acest lucru inseamna putere pentru voi, pentru univers si pentru energia pozitiva din spatele crearii a ceea ce este negativ.

Odata ce ati exprimat IUBIRE, iertarea este inevitabila. Apoi spuneti, din adancul sufletului, TE ROG SA MA IERTI.

Asta stabileste un tren inevitabil de iertare si vindecare in miscare. Stii ca, tu si chiar agresorul sunteti iertati. ASTA VINDECA SI NU MAI PERMITE CELUI CARE A FACUT RAU SA MAI EXPRIME NEGATIVITATE IMPOTRIVA TA. Deci, spune-ti tie si universului, “MULTUMESC” si relaxeaza-te.

Poti repeta asta pana cand simti ca te eliberezi. Trebuie sa fie facut cu o stare de minte pura, fara a da vina pe nimeni, fara sa judecati. Este cel mai puternic cand este facut asa cum am spus. Intotdeauna functioneaza. Fa-o.

–––––––––-

Tom intelege puterea mintii umane. Ei vrea sa isi impartaseasca cunostintele cu voi pentru a crea o lume mai buna pentru toata omenirea. Daca toti dintre voi, peste tot in lume, faceti acest lucru, atunci veti inlatura structura negativa care va tine in robie. Veti ajuta la crearea unei societati mai iubitoare si plina de afectiune, in care toti oamenii sunt egali.

Va rog sa iertati constient pe toti cei care v-au ranit, pe toti cei care incearca va tina intr-o stare de inchisoare. Eliberati toata furia si durerea, pentru ca asta va tine in dimensiunea a treia. Odata ce veti face asta, viata voastra se va schimba. Iubirea va deveni centrul existentei voastre.
Am spus, de multe ori, ca IUBIREA este cea mai puternica arma impotriva negativitatii. Conectati-va cu cei pe care ii iubiti. Cand iubirea umple viata voastra, nu mai exista loc pentru negativitate. Nu mai este loc pentru razbunare: energia voastra este prea pretioasa pentru a fi irosita pe ganduri negative. Cei care au incercat sa controleze si sa distruga planeta vor fi trasi la raspundere pentru actiunile lor, voi trebuie sa va concentrati pe crearea de lumina si iubire. Lucrurile materiale nu vor conta. In dimensiunea mai inalta, nu va veti mai ingrijora pentru posesiunile materiale.

Invatati sa aveti incredere in inima voastra, din moment ce capul vostru a fost efectat de educatia primita, de religii si guverne. A fost in interesul lor sa faca orice pentru a evita ca voi sa aflati cine sunteti cu adevarat. Sunteti bombardati in permanenta cu negativitate. Nu mai fiti de acord cu asta. Voi nu sunteti niste roboti care asculta toate comenzile. Voi sunteti fiinte umane care gandesc, simt, si refuzati sa va conformati cu toate uciderile si invazia tarilor care au tot dreptul de a exista asa cum doresc. Sunt create situatii pentru a va pacali si sa va faca sa credeti ca sunteti in pericol de atac. Voi sunteti suficient de intelepti acum, pentru a stii ca totul face parte din marele plan de a controla planeta voastra si de a reduce populatia. Ei au proiectat panica financiara, depresiuni controlate, etc, pentru a va forta sa acceptati NOUA LOR ORDINE MONDIALA. Ei cred ca scopul scuza mijloacele, si sunt pregatiti sa foloseasca forta si puterea. Dar ei nu au reusit sa recunoasca puterea iubirii si compasiunea omului. Ei nu au reusit sa vada imaginea de ansamblu. Fiecare viata umana este important, sufletul este pentru totdeauna.

In noua voastra realitate, banii nu vor mai exista. Niciodata nu trebuia permis banilor sa preia controlul. Asta a fost din cauza nebuniei unui presedinte a Statelor Unite, si nu a fost niciodata anulata. Este timpul ca acest lucru sa va dea de gandit. Bancile au planuit sa tina oamenii in saracie si in munca continua. Acest lucru, sunt foarte fericit sa va spun, se apropie de sfarsit.

Pe masura ce cresteti in iubire si lumina, puterea si controlul lor dispare. Ei nu pot exista in iubire. Iubirea este mai puternica decat armele lor si nu costa nimic.

Este timpul sa deveniti treji pe deplin, sa luati masuri de protectie pentru cei dragi. Nu exista loc pentru ego in lumina. Lasati ego-ul, impreuna cu toate capcanele dimensiunii a treia, in spatele dumneavoastra.

Ei se tem de voi. Voi sunteti 99%. Impreuna, veti incheia domnia lor de teroare dintr-o singura lovitura. Fara ajutorul vostru, ei sunt un NIMIC.
Urmati sfatul lui Tom si impartasiti-l cu toata lumea si impreuna, vom crea o Noua Realitate. Cu totii lucram pentru scopul asta.

Avem de lucru si trebuie sa continuam. Suntem recunoscatori tuturor pentru ajutorul oferit. Impreuna, formam o echipa mare. In fiecare zi , tot mai multi vin la bordul acestei misiuni si sunt cu totii bineveniti. Voi fi intotdeauna sotul tau adorator, Monty

Website: The Montague Keen Foundation
Tradus: Anca

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s