Castigatorul este…

Este cel caruia nu ii este frica de fricile sale… stie ca le are si le stie si pe nume, iar pe cele pe care nu le stie inca le priveste ca pe prieteni buni care vin sa ii spuna ca mai sunt umbre pe care nu le-a cucerit inca!

Este cel care nu se supara pe supararile sale si care le lasa sa treaca asa cum au venit, ca norii pe un cer care ramane mereu senin, daca il privesti de sus, care stie ca o suparare aduce dupa sine o lectie fara de care viata nu ar merita sa fie traita!

Este cel care este lacrima cand e trist si zambet cand e vesel si care invata cu fiecare respiratie sa isi dea jos mastile una cate una pana isi lasa chipul la vederea oricui, fara sa se teama ca ceea ce se vede nu este ceea ce “trebuie”

Este cel care gaseste bucuria de a face lucrurile cu bucurie, care nu se simte sacrificat sau nendreptatit, care nu cauta vinovati si nici razbunari, care nu pune intrebari pentru ca stie ca are toate raspunsurile, care stie sa cada fara sa se loveasca si care ajuns jos priveste in sus cu ochi de copil curios si dornic de a vedea lumea de oriunde s-ar afla!

Este cel care stie ca “a avea” este penitenta si “a fi” este eliberarea, cel care nu tine cu dintii de nici un obiect si nici o fiinta pentru ca stie ca acesta este cel mai sigur mod de a pierde totul.

Este cel care nu vrea sa fie ca altii sa aiba ce au altii, sa faca ce fac altii, care nu se compara niciodata cu nimeni, pentru ca stie sa isi sarbatoreasca in fiecare zi unicitatea sa si pe a celorlalti si sa se simta plin de incredere ca fiecare pana la urma isi aduce aminte de ce a venit pe lume si isi implineste menirea!

Este cel care stie ca este si astfel nu mai este topindu-se bucuros in lumina lumii, luand orice forma in orice clipa, iubind tot si iubind tot pana si slabiciunile sale si ale celor pe care si i-a ales sa ii fie tovarasi de drum inca inainte de a se naste!

Este cel care oriunde s-ar afla se simte acasa si orice distante l-ar separa de oamenii dragi tot alaturi ii simte pentru ca stie ca spatiul nu este creat decat pentru a ne apropia unii de altii!

Este cel care asculta vocea interioara si face acele lucruri nebunesti de care altii se tem, este cel care poate pierde orice batalie pentru ca stie ca are tot timpul din lume pentru a se cuceri pe sine.

Este cel care vindeca orice suferinta cu credinta si care se bucura cand durerea ii spune ce mai are de facut pentru ca trupul sau sa fie templul aurit in care lumina divina sa se regaseasca!

Este cel care isi continua urcarea spre divinul din el chiar si atunci cand cade de pe cele mai mari inaltimi ale egoului, ale lumii, ale pretentiilor si asteptarilor celorlalti!

ESTE CEL CARE RAMANE VIU SI FRAGED CA UN COPIL IN INTERIOR, CARE CURGE FRUMOS PRINTRE SECUNDE STIIND CA TIMPUL NU IL POATE ATINGE SI CARE PRIVESTE TOTUL CA PE UN MIRACOL SI UN DAR DIVIN!

CASTIGATORUL ESTE OMUL FRUMOS CARE CITESTE ACESTE RANDURI PE CARE TOT EL LE-A SCRIS IN MINTEA SI INIMA SA DE NENUMARATE ORI!

OMUL ACELA ESTI TU!
sursa:astrosofia.ro

http://www.iubiresilumina.com/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Castigatorul este…”

  1. intra-adevar daca reusim sa ne mentinem sufletul nealterat putem sa spunem ca
    suntem invingatori pe drumul vietii.toti avem scanteie divina ,ca atare lasati lumina
    vooastra sa umple pamantul.diamantele luminii cristice sa va spele de toata uraciunea
    ce se mai manifesta si totul sa fie miracol,bucurie ,liniste,pace.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s