Mesaj de la Logosul Melchizedek

Preaiubiților,
Aceste vremuri v-au fost date pentru a vă oferi oportunitatea realizării visurilor voastre din totdeauna. Evenimentele se succed într-o sincronicitate în creștere, aducând în viețile voastre evenimente și realități despre care prea puțini dintre voi (și nu numai) mai credeau că se vor produce.

Unele nu sunt încă sesizabile, altele au un curs care pare a nu fi cel favorabil. Din amalgamul produs de acest moment haotic, mulți nu pricep mai nimic, sau încep să creadă că se merge pe un drum greșit. Noi vă spunem că mergeți către ceea ce v-ați dorit, dar mugurii noului abia se văd, printre molozul trecutului. Sunteți ființe binecuvântate, aflate în grija și ocrotirea lui Dumnezeu, și ajutați mereu de frații voștri din univers.

Dar lăstarii care cresc acum trebuie observați și îngrijiți cu mare atenție. Să nu călcați cumva pe ei când strângeți gunoiul. Până va veni vremea recoltatului, aveți sarcina de a îngriji noua cultură. Pregătiți ogorul pentru a pune în el semințele iubirii, bunăstării și cinstei. Nu lăsați să fie năpădit de buruieni și nici nu semănați semințele otrăvite ale urii, invidiei și nedreptății.

Voința Divină lucreză în întregul Cosmos, iar ființele din Lumină aflate pe Pământ au lucrat mii de ani pentru a se ajunge la stadiul actual, când apele se vor despărți și cei care s-au străduit pentru elevarea ființei lor, vor culege cât de curând roadele acestei îndelungate așteptări. Prin iubirea și bunătatea Sa, Dumnezeu vă pune în față răsplata strădaniei voastre. Nici-o faptă bună nu va rămâne nerecompensată. În contul cosmic al multora dintre voi s-au acumulat valori la care, nu peste mult timp, veți avea acces. În acel cont veți găsi abundența materială și spirituală pe care o meritați.

Este timpul sincronicităților, al coincideței și alinierii evenimentelor. Ceea ce nu de mult vi s-ar fi părut a fi o minune, o magie, se va întâmpla tot mai des iar dorințele voastre vor începe să apară în realitatea în care trăiți. Iubirea necondiționată, onestitatea, spiritul de dreptate vor deveni atribute cu care omenirea v-a lucra în tot ceea ce întreprinde, uitând de sentimentele de ură, aroganță, invidie și tendința de a înșela. Este dorinta Creatorului de a vedea toți copiii Săi din Lumină fericiți și gata să se bucure pentru fericirea celorlalți. Inimile voastre vor cânta despre bucurie, uimire şi recunoştinţă. Este timpul acum să vă amintiţi adevarata voastra identitate, originile voastre adevărate. Noi suntem aici pentru a vă ajuta în procesul de înălțare, care se desfășoară acum atât în ființa voastră cât și în jurul vostru. Numai să ne-o cereți!

Nu uitați, dragilor, că IUBIREA este liantul care coagulează Cosmosul, IUBIREA este formidabila forță care a creat lumile și care întreține Jocul Divin. Prin chakra coroanei și a inimii, voi sunteți conectați la circuitul existențial al Cosmosului, din care vă trageți seva și puterea.

Vă asigurăm de iubirea noastră constantă. Fiți binecuvântați!

Eu sunt Melchizedek

SURSA: http://lightworkers.org (http://spirituletern.blogspot.com)

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Mesaj de la Logosul Melchizedek”

  1. De ceva timp citesc materialele postate pe blog cu bucuria ce ti-o da confirmarea sentimentului ca-n lume mai exita inca destui oameni care simt si gandesc frumos si fac asta cu naturaletea divinei simplitati. Multumesc !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s