Mesaj de la Comandamentul Ashtar-Aprilie 2012

26 April 2012; channeler: Gabriel din Brazilia)

Pe măsură ce zilele trec, noi putem vedea cum crește nivelul vostru de așteptare, mai ales în ceea ce-i priveste pe Lucrătorii în Lumină. Observăm cum axietatea voastră este în continuă creștere și tot ceea ce vă putem spune noi este că așteptarea voastră nu va fi zadarnică.

Știm cauza acestei anxietăți pe care o manifestă majoritatea dintre voi, cei angajați în procesul de ascensionare, și apreciem modul cum difuzați informațiile pe întreaga planetă. Deși această așteptare devine din ce în ce mai greu de suportat, ne bucurăm că energiile degajate, legate de acest subiect, sunt pozitive și de mare importanță în creșterea frecvenței de vibrație a umanității și a planetei însăși.
În zilele următoare, Pământul va fi bombardat de energiile erupțiilor solare şi, ca urmare, toţi locuitorii planetei vor primi o anumită încărcare energetică în corpul lor.

Acest val de energie va accelera încă și mai mult procesul de ajustare a structurii ADN-ului vostru.

Dorim, de asemenea, să menţionăm faptul că aceste valuri de energie nu vor provoca dureri la nivelul corpului, cu condiția să nu depășiți expunerea la soare. Pare a fi un cerc vicios: aceste valuri de energie vor ajuta la creșterea frecvenței voastre de vibrație, dar, pe de altă parte, gradul de asimilare a lor, fără efecte neplăcute asupra corpului, depinde chiar de nivelul vostru de vibrație. Din acest motiv, vă cerem în mod constant să vă ridicați vibraţiile la nivelul la care devin compatibile cu vibrația energiilor care vin acum pe planetă.

Este posibil ca în perioada intensificării activității solare, unii dintre voi să aveți o creștere a acufenelor (vâjâit în urechi) sau să aveți senzația unei presiuni în zona capului. Nu vă îngrijotați: va fi vorba de o stare pasageră, apărută în timpul părocesului de ajustare a frecvenței voastre de vibrație, ocazionată de câmpul solar.
Perioada este bună pentru introducerea unui program de meditație, de interiorizare și liniștire ca ființei, de deconectare de forfota vieții mediului în care trăiți.

Într-un climat de calm și acceptare, mergeți în interiorul ființei voastre, ori de câte ori dispuneți de timpul necesar.

Pacea pe Pământ depinde mai puțin de debarcarea unor soli extratereștrii și mai mult de atitudinea pe care fiecare dintre voi înțelege să o manifeste față de semenii săi și față de Mama Pământ.

Este cu atât mai importantă aceasta atitudine cu cât, din ce în ce mai mult, perioada dintre momentul emiterii unui gând și manifestarea lui în realitatea voastră, se micșorează progresiv. Evident, debarcarea ființelor extraterestre va produce un salt important, care va face ca nivelul vibrațional și conștiința umanității să cunoască la valori nemaiîntâlnite. Dar menținerea acestui nivel este o chestiune de asimilare a unei atitudini plină de iubire și de înțelegere la nivelul fiecărui membru al societății umane. De fapt, pentru ca evenimetul mult așteptat să se producă, trebuie realizat acel nivel minim de vibrație și de conștiință colectivă fără de care așteptarea se va mai prelungi. Cunoașteți prea bine că aceasta numai de voi depinde, căci nimeni nu va încălca dreptul liberului arbitru al ființelor.
Noi vedem care este nivelul de speranță al celor aflați în procesul de ascensionare, și acesta este unul dintre motivele care ne determină să ținem legătura cu voi pentru a vă încuraja și pentru a vă garanta că lunga voastră așteptare nu va mai dura foarte mult. Ne bazăm pe observațiile noastre că energiile cu vibrații înalte care vă sunt trimise pe planetă , sunt asimilate din ce în ce mai bine și de către un număr crescând de ființe umane. Ne bazăm, deasemenea, pe ajutorul tot mai substanțial și mai specializat pe care-l primiți de la civilizațiile universului, din care nu lipsește activitatea de anihilare a forțelor întunericului, care nu mai au scăpare.

În calitatea noastră de frați și surori ai voștri, vrem să ştiţi că fiecare dintre voi are misiuni de îndeplinit în această perioadă a ascensiunii. Practic nu există persoană căreia să nu-i revină o anumită însărcinare în acest proces. Știm, mulți dintre voi veți afirma că nu v-a spus nimeni ce ar trebui să faceți în mod special și particular, că, deci, deși ați dori să participați, nu vi s-a repartizat precis o anume activitate. Dragilor, în fapt, sarcina voastră vizează un singur obiectiv: creșterea nivelului de vibrație al fiecăruia dintre voi, ajutorul pe care ar trebui să-l dați celor care au nevoie să se trezească și să evoluieze, și ajutorul pe care trebuie să-l acordați Mamei Gaia, aflată, deasemenea, în procesul ascensiunii sale. Despre acțiunile concrete care ar trebui să vi le propuneți s-a vorbit de multe ori și în multe feluri atât de la acest Comandament cât și de la alte surse de lumină. Deși aceste manifestări par a fi simple, este important ca fiecare dintrte voi să nu considere că aportul său ar fi unul infim și că „lasă că o vor face alții mai liberi și mai înzestrați ”.
În timpul săptămânii de deconspirare (care include și debarcarea), vom avea o mulţime de muncă de executat, şi vom avea nevoie de fiecare dintre voi.

Curând după acel moment, mii de întrebări se vor pune, mii de nelămuriri vor trebui clarificate, mii de oameni vor avea nevoie să-și recapete calmul. Din „deformație profesională” o bună parte a mass-media va începe să-și dea cu presupusul despre fapte, evenimente și acțiuni despre care nu prea au habar. Atunci va fi momentul ca Lucrătorii Luminii să-și manifeste prezența și să iasă cu adevărat în prim plan, căci ei vor fi singurii care vor cunoaște adevărul. Poate că vor fi și indivizi care, din necunoaștere sau rea voință, vor încerca să inducă în rândul populației idei fale, alarmiste și destabilizatoare. Tot Lucrătorilor în Lumină le va reveni sarcina de a combate asemenea știri.
După notificare (Nota C.M.: Cred că se face referire la raportul pe care l-au făcut civilizațiile care pregătesc debarcarea, către Dumnezeu, căruia i s-a cerut să decidă asupra momentului acestei acțiuni), nu ne așteptăm la o debarcare imediată, ci după o foarte scurtă perioadă de pregătire a civilizației umane.
Și în acele zile va trebui să avem sprijinul forțelor luminii de pe planetă, care să ducă o muncă susținută de clarificare cu omul de pe stradă. Trebuie să se explice că prezenţa noastră este paşnică şi că nimic nu va fi impus civilizației umane. Avem de gând să ne cunoaștem, să ne depănăm amintirile, să vă arătăm ce știm să facem și cum este pe planetele din care venium. Voi veți alege cam ce credeți că v-ar fi de folos, după care vom elabora un program comun de implementare a tuturor doleanțelor voastre, înclusiv în ceea ce privește o instruire corespunzătoare și necesară utilizării tenologiilor noastre.
Vă garantăm noi că va fi o emulație nemaiîntâlnită, o deschidere către posibilități infinite de creștere a societății umane, în foarte multe domenii.

Cei întunecați încearcă să mai facă ceea ce mai pot pentru compromiterea președintelui Obama. Noi dorim să reamintim poporului american și lumii că entitatea Obama este un lucrător din Lumină venit pe Pământ pentru a lupta cu forțele întunecate. Este o ființă extrem de evoluată și, în consecință, bine protejată împotriva celor care ar intenționa acte criminale la adresa sa sau a familiei sale.
Este foarte probabil ca el să fie numit pentru a comunica lumii debarcarea ființelor venite din univers.

Încă o dată, dorim să vă avertizăm împotriva dezinformării, care poate fi lansată în mass-media, eventual de propagandă împotriva Federatiei Galactice / Ashtar Command. Treceți prin filtrul inimii toate informațiile, înainte de a le acorda credibilitate. Nu suntem invadatori, nu suntem reprezentanți ai forțelor întunecate și venim cu inimile deschise pentru a ne întâlni frații și surorile de care vicisitudinile vremurilor i-au despărțit de mii și mii de ani. Suntem veniți la chemarea și din voința Dumnezeului acestui univers și cu aprobarea Creatorului. Îndeplinim un Plan Divin elaborat de Cea Mai Înaltă Autoritate Cosmică, cu multe mii de ani în urmă.

Cu nivelul nostru tehnic, nivelul tehnoilogic și spiritual de care dispunem, niciodată nu ar fi fost o problemă să subordonăm Pământul.
Nu am făcut-o și nu o vom face niciodată în primul rând pentru că suntem ființe supuse lui Dumnezeu și Creatorului și în al doilea rând pentru că voi sunteți rupți din ființa noastră, sunteți frații si surorile noastre.

Noi suntem familia voastra din stele.

Rămâneți în Lumină!

SURSA: http://lightworkers.org (http://spirituletern.blogspot.com/)

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

7 gânduri despre „Mesaj de la Comandamentul Ashtar-Aprilie 2012”

  1. Multumesc cu Iubire Comandamentului Ashtar ,Confederatiei Galactice ,tuturor Spiritelor de Lumina ce sint aici pentru a ne ajuta

  2. Pana la un moment dat mesajul este credibil, dat fiind ca de ceva timp tot fac investigatii pe acest subiect-Comandamentul Galactic-insa….in lumina noilor informatii-cum ca si JFK a intentionat sa comunice lumii in 1963 cum ca reptilienii au venit pe pamant si erau in complicitate cu Illuminatii,..si consecinta se stie(asasinarea lui), ma intreb de ce acest Comandament Galactic, nu l-a protejat si pe el..asa cum spun ca o vor face cu Obama(care am vazut ca se afla pe lista celor 300 de Illuminati)?!

  3. Multumesc din suflet Comandamentului Ashtar,astept cu nerabdare venirea fintelor evoluate spiritual pe pamant. Pana la venire doresc sa-mi trimita si mie pentru sotia mea Tania putina lumina , pentru a scoate din depresia in care a cazut .O sotie cu 4 copii, dintre care doi nascuti prin cezariana.

  4. Deci articolul asta mi.a dat o stare de pace si de calm, ca si cum as simti ca nu sunt singur sufleteste, astept cu nerabdare venirea lor .
    Ma bucur foarte mult stiind ca nu suntem singurele fiinte din galaxie care cred in lumina!
    Respect pentru Ashtar

  5. Asthar din respect scriu cateva randuri sunt un om care doreste sa fie pace si sa nu fie razboaie chiar ma-m rugat lui Isus pentru asta am vazut recent mai precis intre 25 decembrie si 31 decembrie nu mai stiu ziua exact pe cer niste lumini care se stingeau si se aprindeau cred ca era o nava de-a voastra sper sa veniti cat mai repede posibil sa fie o pace si o imensa bucurie va pup si va spun La multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s