Mesaj pentru Pamanteni


SaLuSa, 23-Mai-2012

Ascensiunea are loc deja de multi ani, atat cat sa nu va copleseasca. Ea a crescut in intensitate cu blandete si voi acum recunoasteti diferenta pe care acest lucru o face pentru voi. Ea este in multe moduri un proces delicat de ridicare a vibratiilor voastre, pentru ca voi gradat sa puteti absorbi din ce in ce mai mult. Prea multa energie eliberata prea curand ar fi putut dauna procesului, suparandu-i pe cei ce raspund mai greu. Ea afecteaza toate sufletele intr-un fel sau altul, acesta fiind motivul pentru care unii au simtome, pe care ei le-au atribuit gresit functionari deficitare a unuia dintre sistemele trupului.

Acum poate ca intelegeti de ce la data de 21 Decembrie 2012, influxul intens de energie datorat alinierii Soarelui vostru si a Marelui Soare Central, ii va separa pe cei care sunt pregatiti sa ascensioneze de cei care nu sunt. Alegerea ca intotdeauna va apartine, insa nu va ingrijorati daca sunteti printre cei care doresc sa ramana in dimensiunea voastra actuala. Aceasta nu va face nici o diferenta asupra evolutiei voastre pe termen lung, deoarece oportunitati de a ascensiona vor mai veni periodic. Intr-adevar, daca va hotarati asupra acestui lucru, prin vointa pura si intentie voi ati putea ascensiona individual oricand.

Dumnezeu a facut planul de eoni de timp, care asigura ca acest ciclu se incheie intr-un triumf pentru cei care cauta sa se reintoarca la Lumina. De-a lungul multor vieti in vibratiile joase din Universul vostru, voi ati iesit din experientele pamantesti mult mai puternici decat ati fost atunci cand ati coborat in ele. Voi nu ati fi neaparat fericiti sa priviti in urma la unele dintre vietile voastre, pentru ca evolutia voastra v-a purtat prin niste experiente foarte negative. Dupa toate probabilitatile voi nu v-ati mai recunoaste ca cei care sunteti in prezent. Aceasta oricum nu este necesar, insa, fara indoiala, daca voi insistati totul va va fi revelat din informatiile pastrate in inregistrarile Akashice.

Fiecare viata a fiecarui suflet este inregistrata si evident, cele care v-au inaltat sunt cele care sunt considerate cele mai importante. Tineti minte ca de-a lungul multor voastre vieti, pe masura ce voi evoluati, sunteti suma tuturor experientelor voastre. Nimic nu este vreodata lipsit de valoare pentru voi, acesta fiind motivul pentru care voi aveti un plan al vietii. Voi alegeti din ceea ce aveti nevoie pentru a va continua evolutia si capuri mai intelepte decat ale voastre va sunt mereu la indeman, spre a va sfatui ce este cel mai bine pentru voi.

Ingerul Pazitor va ramane in mod firesc cu voi viata dupa viata si aceste este modalitatea lui/lor de a va sluji pe voi si pe Dumenzeu. Ei va respecta, insa in acelasi timp va ghideaza prin orice experiente neplacute voi ati putut sa alegeti sa treceti. Nu este in interesul vostru cel mai mare sa le evitati experientele respective, pentru ca ele doar se vor repeta apoi din nou. Invatati orice este ceea ce aveti nevoie sa intelegeti si voua nu vi se va mai cere, in mod normal, sa mai treceti prin aceleasi experiente din nou.

Multi dintre voi, sa spunem asa, deja ati ajuns la sfarsitul drumului vostru acum si voi veti stii aceasta intuitiv. Perioada voastra finala pe Pamant va fi cu claritate sub controlul vostru si ea va trece chiar cu usurinta, in timp ce voi experimentati pacea interioara. Aceasta vine din cunoasterea faptului ca voi v-ati atins telurile si ati fost capabili sa rupeti legaturile pamantesti, care nu va mai servesc. Intr-adevar, pentru cei care nu s-au eliberat total de asemenea legaturi, cu cat mai mult continua, cu atat mai mult veti vedea ca nu mai au nici un fel de atractie pentru voi.

In aceasta perioada, in care unele dintre cele mai uluitoare evenimente vor avea loc, noi privim spre Lucratorii nostri intru Lumina pentru ca ei sa ii ajute pe cei carora le va fi frica de ce se petrece. Pentru o vreme va parea ca totul este pe cale sa intre in colaps si in parte, aceasta este ceea ce se va petrece. Totusi, totul a fost anticipat si planuit ca o modalitate pentru voi sa scapati de tot ceea ce va sta in calea unei incheieri linistite a ciclului. Raspunsurile intrebarilor voastre noua ne sunt cunoscute si impreuna cu aliatii nostri, totul se va avea grija de toate aspectele intr-o scurta perioada de timp. Acesta este tipul de informatii de are oamenii vor avea nevoie si noi in curand ne vom adresa lumii, pentru ca cu totii sa ne auda vocile.

Vor fi o serie de revelatii, care in diferite moduri va vor soca pe voi toti, pentru ca indiferent de cat de pregatiti voi credeti ca sunteti, este aproape sigur ca ele vor merge si mai adanc. Unele dintre afirmatii vor fi absolut de necrezut si pline de detalii, care nu sunt oferite pentru a satisface curiozitatea oamenilor, ci pur si simplu pentru a atrage atentia asupra crimelor atroce, care au fost facute impotriva voastra. Aceasta va explica multe din ceea ce v-a derutat de-a lungul timpului si fara indoiala va va permite sa intelegeti de ce atat de multe crime au trecut nepedepsite pentru ultimii aproximativ 50 de ani. Intr-adevar, voi ati putea sa va reintoarceti in perioada celui de Al Doilea Razboi Mondial si sa va intrebati de ce atat de putini dintre oamenii de la varf au fost chemati sa raspunda pentru crimele lor impotriva Umanitatii. A fost o intelegere secreta Dragilor, in care a existat un interes mai mare intre marile puteri de a captura informatii, prin a permite criminalilor sa se alature lor, in loc ca acestia sa fie adusi in fata justitiei.

Nu conteaza cu cat de mult timp in urma au fost realizate crimele sau ca dovezile au fost distruse, deoarece noi ne putem intoarce in timp pentru a le recupera. Nu exista nici o scapare de justitie si de adevar, si orice altceva in afara adevarului poate identificat pentru ceea ce este. Aceasta nu se doreste sa va sperie, insa veti trece prin aceleasi conditii atunci cand o recapitulare a vietii voastre va avea loc (a se vedea cazurile de moarte clinica, in care sunt raportate aceste episoade, in care sufletul, care tocmai a parasit trupul fizic, are parte de o recoapitulare detaliata a ultimei incarnari, n.t.). Voi nu va puteti macar minti pe voi insiva, asa cum unii fac pentru a se convinge ca faptele sunt diferite de ceea ce ele sunt in realitate. Voi nu v-ati dori nimic altceva mai putin, pentru ca altfel cum sa invatati, decat din greselile voastre. Voi le faceti cu totii si ele nu sunt tinute impotriva voastra, ci pur si simplu ele sunt inregistrate ca si experiente.

Noi am spune sa savurati minunatele experiente pe care voi le-ati avut pe Pamant, pentru ca voi poate ca nu veti mai intalni unele la fel ca acestea vreodata. Trecerea uneori de la o extrema la alta este ceea ce amplifica profunzimea experientelor voastre. In viitor vietile voastre vor fi mai stabile si cu greu vor fi orice extreme, decat daca voi alegeti sa fie. Aventurile vor fi modul vostru de viata si va vor da o mare implinire. Si totusi, indiferent de cat de departe veti calatori, cei pe care ii iubiti vor fi decat la un gand distanta si cu ajutorul calatoriilor instantanee prietenii sunt usor de vizitat.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si pot vedea probabilitatile care se afla inaintea voastra si este minunat sa fi capabil sa raportezi ca voi ati invins intr-o buna zi. Toate se vor petrece asa cum ati fost condusi sa credeti, insa, aproape sigur, cu mult mai bine decat voi va puteti imagina.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s