Chemare la actiune – schimbarea sistemului uman de operare colectiv

Dragii  mei, Inelia Benz ne scrie acest mesaj

In prezent sunt in Spania, unde voi participa la 2 evenimente. Primul eveniment este pe 13 octombrie 2012, in Barcelona, iar al doilea este la Madrid, in data de 20 octombrie.

Informatia pe care vreau sa o impartasesc in aceste timpuri cu voi este ca acum avem capacitatea, puterea si abilitatea de a schimba Sistemul de Operare (SO) uman colectiv, in versiunea Noii Paradigme.

SO se afla in limbajul verbal uman si in ADN-ul nostru.

Sursa, Gaia si Consiliul Planetar au nevoie de voluntari, care sa devina canale prin care noul SO sa intre in Colectivul Uman. Avem nevoie de voluntari care sa vorbeasca fiecare limba moderna de pe planeta. Spaniola, engleza, germana, italiana, chineza, japoneza, indiana, coreana, portugheza…pe scurt, LIMBA VOASTRA MATERNA. Daca cititi acest articol, inseamna ca vi se cere personal sa luati parte la aceasta descarcare.

Acest lucru este foarte important. Informatiile din acest articol trebuie sa fie traduse in toate limbile de pe planeta. Va rog sa trimiteti traducerea in limba voastra maternal, lainfo@ascension101.com., iar noi o vom lega de acest articol, astfel incat sa o puteti trimite tuturor celor pe care ii cunoasteti si care vorbesc limba voastra.

Acestea sunt instructiunile:

Sambata, in data de 13, la ora 5 pm (ora Romaniei) – voi impartasi aceasta informatie in Barcelona, Spania.

Sambata, in data de 20 la ora 11 am (ora Romaniei) – voi impartasi aceasta informatie in Madrid, Spania.

E vorba despre Sambata urmatoare zilei in care cititi acest mesaj.

Daca nu stiti care este noul SO, cereti-i, mai intai, Sinelui vostru Superior sa va arate.

Daca calendarul si fusul orar va permit, intr-unul dintre intervalele orare sau in toate cele mentionate mai sus, mergeti intr-un loc public, unde stau in mod normal oamenii – ca de exemplu o cafenea, un parc, o banca sau intalniti-va cu oamenii pe care ii cunoasteti, intr-un anumit loc, ca de exemplu acasa la voi sau intr-un loc public si stati cu ochii inchisi, IN TACERE cu intentia de A DEVENI CANAL PRIN CARE SURSA SA INCARCE SISTEMUL DE OPERARE AL NOII PARADIGME, in limba colectivului uman (limba voastra materna si in ADN) prin timp/spatiu. Daca fusul orar sau data nu va permit sa va alaturati in intervalele orare de mai sus, atunci faceti asta cat de repede puteti, dupa ce cititi informatiile din acest articol.

Eu voi fi alaturi de voi, cate o ora in fiecare sambata de acum, pana la sfarsitul lui 2012.

Impartasiti, trimiteti, copiati/lipiti pe blogul vostru, pe pagina de FB, vorbiti la posturile locale de radio, televiziune, grupurilor si prietenilor sau oriunde altundeva va vine in cap, despre ceea ce faceti si cereti-le sa se alature intentiei voastre.

HAIDETI SA O FACEM IMPREUNA!

INELIA BENZ

http://www.ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

Sursa: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s