Mesaj pentru trezire!!!

Dragii mei,

Va transmit acest mesaj foarte important pentru poporul roman, din partea comandantului suprem al Federatiei Galactice, ASTHAR SHERAN:

Incepand de luni, 15.10.2012, ora 15, teritoriul romanesc si implicit oamenii care locuiesc in acest spatiu, sunt bombardati de un tip de energii care nu sunt deloc benefice, generand un disconfort foarte mare, cum ar fi: nervozitate excesiva, dureri de cap, stari de greata si ameteala, intepaturi in inima in splina sau in ficat. Persoanele mai instruite in domeniu si mai senzitive pot vedea si simti mult mai mult decat atat.

Aceste atacuri sunt generate de la bordul a cinci nave extraterestre reptiliene, pozitionate in varfurile unui pentagon, situate deasupra teritoriului romanesc, la o inaltime de 120-150 km (se deplaseaza in sus in jos, in acest interval de altitudine). Motivul este acela ca pamanturile romanesti ascund mari secrete, care daca ar iesi la suprafata, ar strica multe planuri ale unor reprezentanti ai acestei civilizatii, care de atata amar de vreme nu face nimic altceva decat sa acapareze aceasta planeta si cu tot ce cuprinde ea, definitiv.

DIN FERICIRE DIVINITATEA NU PERMITE ASA CEVA SI EVIDENT NICI FEDERATIA GALACTICA AFLATA IN SLUJBA LUMINII!

Poporul roman are misiunea uriasa de a face loc Luminii pe Pamanat!

Intr-o prima faza, pentru ca oamenii sa se poata apara dar in acelasi timp sa vina in ajutorul actiunilor Federatiei Galactice, trebuie apelat la urmatoarele instrumente:

1. rugaciunea pentru voi si tot poporul, fara sa aiba importanta ca e femeie sau barbat, adult sau copil, bogat sau sarac, conducator sau om de rand. Lasati la o parte gandurile la boala, lipsuri, ura si tot felul de alte probleme. Nu aveti timp pentru asa ceva acum! Aveti in voi forta de a face ca tot raul acesta sa se sfarseasca. Nu o irositi!

2. in caz de intepaturi, gen cutite, incadrarea mentala intr-un soare sau intr-o ploaie aurie. Energiile reptiliene nu pot strapunge energia solara si aurie. Puteti vizualiza un soare in inima, in cap, unde va conduce intuitia.

3. in caz de stare de rau si ameteala, incadrarea mentala intr-o piramida aurie cu varful in sus si una cu varful in jos, in asa numitul corp geometric numit octaedru. In varful piramidei superioare fixati mental drapelul romanesc. Pe fatete desenati mental semnul crucii si multe inimi.

4. trimiteti mental in spatiu, catre pentagonul pe care oricare din voi vi-l puteti imagina, inimi roz-aurii si forme hexagon aurii. Hexagomul deriva din floarea vietii si voi aveti menirea sa dati o noua viata acestei planete, prin iubire.

Pentru a putea straluci din ce in ce mai mult, si a pune din ce in ce mai tare in incurcatura aceste planuri malefice, pornim acum initierile energiei cristice. In fiecare data de 01.01, 02.02, 03.03,….., 09.09, 10.10 si mai tarziu 11.11, 12.12 din anul 2012, s-au deschis niste portaluri prin care au sosit energii noi catre Pamant, menite sa conduca omul catre energia cristica. Trebuie sa cereti Divinitatii initierile cu aceste energii asa cum este scris in Initierea I. NU LE PRIMITI DACA NU LE CERETI. Divinitatea respecta intotdeauna liberul arbitru. Veti primi in e-mailurile urmatoare, in fiecare zi, cate o initiere pana se ajunge la initierea a X-a, disponibila pana in acest moment. Pentru cine doreste sa parcurga mai repede aceste informatii si pentru mai multe detalii vizitati: energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro. Initierile sunt expuse in mod descrescator, cele de inceput aparand in a doua pagina a blogului, in postare mai veche.

DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE!

LUPTA PENTRU TARA TA, PENTRU ACEST PAMANT SFANT SI IMPLICIT PENTRU LIBERTATEA PLANETEI PE CARE LOCUIESTI!

DUMNEZEU SA VA AJUTE, SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA AIBA IN PAZA LUI DIVINA!

Sursa: mail

Nota Dan Gaucan.

Diseara, in timpul meciului Romania-Olanda, incercati sa trimiteti lumina catre poporul roman.In special in timpul cat va canta imnul de stat.

Eu voi fi fizic acolo, detasat cu serviciul si voi sustine aceasta lucrare.

Doamne Binecuvanteaza poporul roman!!!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

11 gânduri despre „Mesaj pentru trezire!!!”

  1. Energiile reptiliene au un scop f clar stabilit su nu sunt aici sa preia conducerea. Scopul final e armistitiu intre reptilieni si acuatici. E normal sa fie asa. Tehnologie+naturalete. Ce naiba e asa greu. Inimioare trimise pe luna nu ajuta la absolut nimic.

    1. As vrea sa pot sa dau dreptate, ca aceste energii sunt aici spre binele nostru. Chestiunea este ca o energie buna niciodata, dar absolut niciodata, nu ar putea produce junghiuri in inima. Exista un muschi al inimii foarte sensibil la unii oameni, care atunci cand capteaza prin preajma energii malefice, emise pe niste frecvente deloc benefice organismului uman si care le bulverseaza in primul rand mentalul, are instantaneu o reactie, generand o senzatie ca si cum cineva ar introduce in corp un cutit. Este ceva dovedit stiintific. Un asemenea comentariu nu poate veni decat de la cineva care se simte cu musca pe caciula. In mesaj nu a cerut nimeni sa iesim cu sabii ci sa ne rugam si sa trimitem iubire, caci tocmai s-a vorbit despre naturalete. Ustura pe cineva? Ce este atat de gresit in asta?

    1. Puteti intra pe blogul tristar77.blogspot.com sau dati cautare sa gasiti un alt blog dupa cuvintele cheie energia vindecatoare a culorilor

  2. -Marile secrete care vor iesi la suprafata, despre asa ceva a scris si Radu Cinamar pe numele sau real Pavel Corut.
    -Bine ar fi sa se adevereasca aceste fantezii.

  3. Inainte de a ne apara de Reptilieni trebuie sa ne aparam de nesimtitii care vor sa ia puterea in Romania. Acest lucru il putem face in doua moduri: 1. Iesim cu totii in strada si schimbam cu totul clasa politica, pe cea existenta timitand-o in exil; 2. Nu mergem la vot, in masa, adica cu totii vom sta acasa ca sa le demonstram nenorocitilor care au furat si ne-au adus in situatia aceasta de cea mai saraca tara ca nu ii vrem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s