Sa va fie de folos in aceste vremuri interesante!!!

RUGACIUNE:

Stapane Doamne lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie. Tu Cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice. impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri toata lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile satanicesti si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume.

Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul slujitorul Tau si dezleaga pe robul Tau (numele) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul acesta, Doamrie, cu puterea Ta cea mare.

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarama si distruge, acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele) pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.

Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).

Asa, Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul slujitorul Tau si pe robul Tau cu toti ai casei lui, si dezieaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si gresalele, stiute si nestiute, pentru sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci. Amin.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

6 gânduri despre „Sa va fie de folos in aceste vremuri interesante!!!”

  1. ce interesant…in 15 septembrie am primit o informatie/intuitie printr-o aducere aminte a ceea ce mi s-a spus acum 12 ani si anume ca am cununiile legate in astral si ca dupa 12 ani femeia care mi a facut asta cu ajutorul unei vrajitoare oltence,imi va apare in calea mea si ma va saruta pe fata pe ambii obraji si atunci mi-au fost date detalile cum arata cum o cheama dar nu stiam cine era pana acu in sept cand chiar am intalnit-o si m-a sarutat…eu am si uitat de atunci de faza asta…dar dupa 12 ani am realizat brusc ca ea era…o fosta colega de generala din comuna mea si care vroia sa fie cu baiatul care atunci ma vroia pe mine,iar in 15 septembrie ,cand mi-au incetat vrajile ale infecte, am fost la Piatra Scrisa si m-am rugat pentru Romania si romani,iar seara m-am intalnit cu ea si ma sarutat si aproppo nu sunt casatorita desi am avut ultima relatie care a durat 9 ani…si nimic ne am despartit,iar acum ai postat Acatistul Sfantului Ciprian …aviz fetelor care arata trasnet de bine le-ar vrea toti barbatii,au caracter sunt sufletiste …dar nu se casatoresc,NU MAI PIERDETI TIMPUL SA STITI CA CEVA E DUBIOS SI LUATI MASURI!

  2. Amin ! si multumesc ptr.postare..La timp a venit..iar cand am citit-o…deja cascam intr-una cu lacrimi …chiar..!!!Nu mai spun daca mai si asculti rugaciunea spusa de marian moise…sa auda toata casa si toti membrii ei…atunci sa vezi curatire …si eliberare!!!! apoi e bine , dupa aceasta curatire, sa asculti acatistul Sf.Duh..ptr.constientizare si ridicarea vibratiei proprii cat si a familiei…a casei…iar la final acatistul De Multumire si Slava lui Dumnezeu!!!…ambele spuse tot de marian moise…!!!

    SPOR SI VOINTA LA RUGACIUNI PTR.CEI CE SIMT NEVOIA…DRUM DREPT SI LUMINOS…CU PACE SI LUMINA IN SUFLET SI IN MINTE…!!!

    DOAMNE AJUTA IN ACESTE NOI VREMURI CE VIN…!!!

  3. azi 30.10. la ora 7 dim.iarasi am avut senzatia ca explodez de dureri nu in inima ci exact in mijlocul pieptului,e a doua oara cand e asa puternic si am senzatia ca a treia oara nu o sa mai rezist vorbesc serios pt cine ma crede va rog sa ma credeti si daca mai trece cineva prin asa ceva …ajutati ma si pe mine(la plamani si inima nu am nimic asa mi au zis medicii sunt perfect sanatoasa…m a apucat rasu….) la Tatal Nostru zis a doua oara mi s au calmat intepaturile si treptat mi a trecut,ziceti mi si mie CAUZA,multumesc mult anticipat!

  4. Multumesc,Daniel…am avut un moment de slabiciune…de aia m am plans,o sa trec peste toate durerile posibil viitoare,dar sper sa nu mai fie…sa auzim de bine,Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s