Sunteti pregatiti pentru “da”-ul vostru?

Un mesaj de la Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman

Universul va este co-creator in viata voastra si pe Pamant. Tot ce exista pe Pamant a fost creat prin interactiunea dintre omenesc si divin, chiar daca rolul omenesc a fost deseori jucat la nivel inconstient, cu o constienta limitata a puterii si potentialului sau.Universul trebuie sa raspunda fiecarei intentii cu „da”, pentru ca acesta este mandatul sau conform Legii Universale. Liberul arbitru al omenirii ii permite acesteia sa creeze fara limite, in cea de-a treia dimensiune si Universul trebuie sa ii raspunda in mod corespunzator. Nu exista niciun fel de ratiune a „da” –ului vostru , asa ca atunci cand cereti ceea ce vreti, fiti constienti de faptul ca fiecare cerere este implinita in frecventa, vibratia energetica si spatiul dimensional in care este creata. Stiati ca fiecarei cereri i se raspunde „da”?

Fiecare gand este o intentie puternica, ce pune in miscare energia creatoare. Nu exista gand sau credinta care sa nu dea nastere unui aspect corespunzator in viata voastra, pe Pamant si in Univers. Dar, daca nu sunteti oe deplin alinitati cu rezultatele pe care doriti sa le creati, sau daca nu sunteti pe deplin pregatiti sa integrati intreaga transformare si rezulatele ce vor urma, aceste rezultate nu va vor fi vizibile in forma pe care doriti sa o aveti sau sa o vedeti. In timp ce puteti crede ca Universul va refuza, in realitate voi sunteti cei care va refuzati. Ce aspecte ale voastre si are fiintei voastre nu-i permit „da”-ului sa se manifeste? Intrebarea pe care puteti sa v-o puneti este „ unde nu sunt pregatit pentru „da”–ul meu?” in loc de „de ce imi spune Universul „nu” ?” Nu este posibil ca Universul sa nege nicio intentie.

Fiti siguri de vointa Universului, de a va binecuvanta in toate. Nu se poate altfel. Universul nu poate retine nimic in fata voastra, dar nici nu va poate da ceea ce nu ati cerut, ce nu credeti ca meritati sau ca ati putea avea, nu va poate da ceea nu vreti sa intentionati pentru voi sau, sa creeze, in ciuda fricii voastre. Doar atunci cand dorinta voastra pentru evolutie se intalneste cu intentia de a misca noile energii in viata voastra, cand sunteti gata sa eliberati limitarile momentului trecut si sa treceti in potentialul extins al prezentului, veti vedea materializandu-se „da”-ul vostru, asa cum vreti sa il stiti si sa il vedeti.

Orice vedeti ca o limitare sau ca o dorinta neindeplinita este un „da” pe care nu sunteti inca gata sa il integrati in viata si in fiinta voastra. Nu va suparati pe Univers sau pe voi insiva (Universul este un aspect al Sinelui vostru). Mergeti, in schimb, inlauntrul vostru, pentru a afla unde nu sunteti inca pregatiti sa va aliniati cu „da’-ul vostru. Aveti nevoie sa credeti mai puternic, puterea si potentialul vostru? Vreti sa va eliberati credintele si gandurile care va blocheaza? Exista vreun domeniu in care sa nu fiti pe deplin aliniati cu ceea ce doriti sa materializati? Atunci cand stiti ca raspunsul din partea Universului, ca si co-creator al vostru, este intotdeauna „da”, veti sti ca orice „nu” vine de la voi si veti putea face transformarea, pornind dinlauntru, pentru a putea primi binecuvantarile pline de spor si satisfactie, ale fiecarui „da”.

Copyright (c) 2012 by Jennifer Hoffman. All rights reserved.

Sursa: editura foryou

 

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Sunteti pregatiti pentru “da”-ul vostru?”

 1. Multa lume mediteaza pe tema dimesiunilor, cate si cum sunt ele. Nu e nici o explicatie spectaculoasa, totul e foarte simplu:
  – spatiul are 3 dimensiuni, inainte si inapoi, stanga si dreapta, sus si jos,
  – dar pe oricare axa poti defini si timpul, asa ca pot zice ca si timpul are tot 3 dimensiuni.
  Asa ca deja am definit 6 dimensiuni, nu? Cred ca DA!
  Dar aceste dimensiuni sunt toate definite ca liniare, nu?
  Ce se intampla cu perceptia lor spre infinit? Se dilata, sau cum s-ar mai zice devin difuze.
  Si cam care e forma in natura care defineste maximul de volum in spatiu? Ati ghicit, SFERA
  Si deci ca sa definesti o alta dimensiune, vom lua fiecare axa liniara si le vom gandi ca sfere, si uite cum obtinem alte 6 dimensiuni, in total 12, simplu, nu?
  Normal ca orice axa de spatiu cam se suprapune cu axa de timp corespunzatoare, si de aia perceptia senzoriala nu face diferenta intre ele, altfel spus, cate 2 cate 2 dimensiuni, coexista intre ele.
  Acum sa vorbim despre punctul zero, de intersectie a axelor, si chiar de ce nu al sferelor, ce putem remarca e ca acest punct poate anula tot, sau poate potenta tot, de ce sa nu gandim ca e chiar o sursa infinita, ba bine ca chiar asa si este.
  Asa ca dragilor, care cititi acest comentariu, sa stiti, ca in orice moment ACUM, aveti in voi acest punct zero, deci sunteti fapturi infinite, si deci aveti putere infinita, cunoastere si iubire infinita. Cu cat mai multi incep sa constientizeze asta, cu atat, constiinta de grup a planetei creste si devenim cu totii fiintele divine care am fost menite sa fim.
  Cat despre activarea „ADN-ului Junk” sau cum se mai numeste ADN-ul Divin, trebuie sa va induceti cea mai sublima stare de dragoste in inima si in tot corpul vostru, si care e oare acea stare? eu zic sa va imaginati traind Extazul Divin, din cand in cand pana va va transforma in fiintele divine care chiar sunteti. evident in momentul ACUM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s