INVITATIE FEDERATIEI GALACTICE

Dragi prieteni,

Eram aseara intr-o comunicare cu Comandantul Ashtar Sheran si mi-a venit in gand sa il intreb: ca sa grabim momentul contactului cu noi pamantenii, sau macar cu noi romanii, ar avea importanta daca le-am trimite mental invitatia noastra? Mi-a raspuns ca ar avea mare importanta, ar fi mult mai usor si pentru ei, deoarece sunt constienti ca inca exista multi oameni care nici macar nu cred ca exista extraterestri. Ca sa mai vada si nave pe cer, ar putea fi cam mult pentru ei, s-ar putea speria de moarte. De aceea, desi in acest moment exista acceptul total al Sfintei Treimi de a se produce aceasta intalnire, aceasta fiind acum doar la latitudinea Federatiei, totusi ei amana zi dupa zi, din teama de a nu ne bulversa mai tare decat suntem deja multi dintre noi, din cu totul alte motive, binestiute de toti.
Tot incerc sa le explic faptul ca nu poate fi mai rea venirea lor decat viata de-a dreptul de cosmar, pe care o traiesc multi oameni in aceste vremuri. Pentru multe suflete ar fi ca o gura de oxigen aceasta intalnire.
Se pare insa ca nu este suficient ceea ce transmit eu, e nevoie de mai mult.
De aceea vin si va rog, ca fiecare dintre cei care simtiti ca ati vrea sa se produca acest eveniment, sa emiteti zilnic gandul unei invitatii pline de caldura si iubire, catre Federatia Galactica. Personal, mi-am propus sa fac acest lucru in fiecare seara, de acum incolo, la ora 21. Stiu sigur ca nu va ramane fara rezultat actiunea noastra comuna. Acest contact se va produce oricum, nu se poate altfel, v-am mai scris despre acest lucru pana acum, dar parca ar fi mai bine daca s-ar intampla mai repede. Eu asa simt.

Pace si Iubire!

 

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „INVITATIE FEDERATIEI GALACTICE”

 1. Da, tu asa simti din cauza nerabdarii. Si eu am aceleasi sentimente, si eu vreau sa se intampe mai repede. Dar nu cred ca sie tocmai bine ”acum” cand multe lucruri din 3D ies la suprafata. Mai sunt de iesit…In plus, gandeste-te si la ei…la faptul ca se expun intr-un mediu general ostil (inca).

 2. Buna seara, Daniel. Iata mesajul meu celui care a scris/primit textul:

  Dragul meu,

  Starile de comunicare cu orice comandant care pur si simplu nu vrea sa vina amanand aceasta intalnire sper sa nu fie rodul unei minti nave ca sa ne induca pe toti in eroare. Ca acest comandant comunica doar cu tine si nu cu cine stie ce factori de decizie de la nivelul politicului pamantean mi se pare ciudat. Faptul ca prin alte parti, ca sa nu vorbesc de lumea civilizata, nici nu se stie de astfel de lucruri, iar mi se pare ciudat. Daca tu esti o aleasa,preferata a comandantului Ashtar poate fi un lucru bun pentru tine. O evolutie a vietii spirituale presupune si vieti de cosmar. As dori sa nteleg daca tu ai putea crede ca odata venite navele extraterestre, oamenii nu vor mai avea nimic de facut decat sa stea n puf si sa se uite pe pereti, ceea ce este iarasi un lucru imposibil. Daca nevoia de a depasi o viata de cosmar nu este reprezentata de munca si truda, ci de iluzia, daca nu este reprezentata prin intelegerea si acceptarea, incercarea de a corecta cosmarul acesta, atunci nu prea cred ca vor fi multumiti extraterestrii de noi. Mai mult decat atat visul omului de a nu face nimic, de a trai cumva asteptand sa cada para malaiata este o mai veche dorinta a generatiilor ce au trait si s au stins pe Pamnat. Ce te faci, daca extraterestrii acestia, odata veniti, vor exploata mai mult naivitatile noastre si ne ar putea face vieti si mai de cosmar decat cele pe care spui ca le avem? Privirea aceasta ideala din comunicari, ce par anapoda sau gaselnite, in locul unui refugiu in povesti nefericite ar insemna ca pana vin ei sa ne traim totusi viata care ne a ramas. Federatiile acestea galactice a caror existenta e greu de dovedit doar prin cuvinte par a ne ignora pe toti si a ne lasa in plata Domnului . Astfel, regandeste comunicarea si c ere dovezi, pozitii ale Federatiei, date exacte ale situarii navelor extraterestre ca sa ne putem indrepta cu telescoapele spre ei, sa i simtim, sa i vedem, sa i auzim daca exista. Alte povesti de genul acesta s au intamplat sa mai fie in bogata fantezie a realizatorilor de film. Inca o data, unde sunt localizate aceste nave? Comandantul acesta ar putea spune : aceasta este pozitia noastra, contactati ne prin tehnologiile pe care le aveti. Pentru o dovada oarecare, gandul nu i suficient. Si apoi, de ce sa nu se bucure toata lumea, ca iata, in sfarsit, omenirea este contactata in mod real de catre extraterestrui si toti cei care n au crezut sau au ras de o astfel de posibilitate sa lase privirea n jos? Banuiesc ca acest comandat Ashtar are demnitatea functiei sale prin care ar transmite un salut omenirii intregi, iar nu doar unor alesi sau favoriti, facand astfel o discrepanta. Oricat m am straduit n am auzit vorbindu se si nici n am citit vreo comunicare oficiala a guvernelor lumii despre Federetia Glactica, dar astept, altfel comandantul va ramane ascuns in mintea ta, dragule.

  O seara linistita,

  Nicole

  ________________________________

 3. Inteleg inca o data de ce Federatia Galactica,amina contactul in masa. Marea majoritate dintre noi,inca nu am inteles ca SUNTEM altceva decit am fost obisnuiti sa credem si uitam ca fiecare dintre noi poate fi un Comandant Suprem , ca nu este nevoie ca oficialii lumii,care si asa ne-au ascuns destule pina acum ,sa ne minta in continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s