IMPARTASIRE despre TRIAJUL 3D, 4D si 5D.

Anda Negru ne Spune:
(Sunday, December 23, 2012 9:20 PM Subject: Re: PRIN INIMA, IMPREUNA BINECUVINTAM TOTUL)
Azi dimineata m-am trezit binedispusa.
Imediat imi roiau in minte niste informatii.
Vedeti voi daca simtiti ceva pe baza acestor informatii, eu personal nu ma mai gandesc la nimic pentru ca oficial de azi, mi-am regasit linistea interioara si nu ma mai intereseaza nimic.
Vedeti voi , „Batranii” daca veti rezona cu urmatoarele informatii sau nu, pentru mine nu au nici o importanta pentru ca nu mai astept nimic .
Intre 16-20 decembrie a avut loc trierea persoanelor pentru 3D.
Mi se pare o perioada cam devreme pentru acest triaj din moment ce eu ma asteptam sa fie din 21 incepand.
Intre 21-25 decembrie are loc trierea persoanelor pentru 4D.
Intre 26-31 decembrie va avea loc trierea persoanelor pentru 5D.
In 25,26,29 si 31 va avea loc o revarsare mare de energii, asa mi s-a relevat, cu toate ca nu am cerut informatii si nici nu ma mai intereseaza, ma las batuta.
Mi s-a atras atentia ca este posibil ca in data de 29 la nivel colectiv sa aibe saltul atat pentru cei din 4D cat si 5D.
Saltul in 4D va avea loc doar la nivel colectiv, deocamdata nu se stie daca vor ascensiona un nr mic la nivel individual inainte de aceasta data.
Nu ca nu ar fi imposibil, dar nu sunt agrenati in procesul ascensional si se poate sa nu fie la nivel individual posibil acest salt, ci numai intregul colectiv care au ales acest lucru.
In schimb pentru cei cu 5D, va exista un numar mai mic care vor ascensiona putin mai devreme, dar acest numar de oameni este foarte mic.
De cei din 3D nu cunosc detalii, ori unii se vor reincarna pe alte planete conform vibratiei lor, ori vor ramane aici pana la o anumita data, avand posibilitatea ca de la anul sa plece in 4D.
Aceste informatii nu ma intereseaza, pur si simplu mi-au venit subit in minte imediat dupa ce m-am trezit.
Pana nu simt pe pielea mea nu va pot confirma veridicitatea acestor informatii, ci va las pe voi „Batranii” sa vedeti daca puteti veni cu informatii suplimentare, sau veti ramane total nepasatori, sau nu veti simti nimic legat de aceste informatii.
PRIN INIMA, IMPREUNA BINECUVINTAM TOTUL
SI ASA ESTE.*&lt:-P party*&lt:-P party*&lt:-P party

IMBRATISARI ANDA.

NOTA:
ESTE CORECTA Afirmatia ANDEI.
Doar SIMTIND pe PIELEA ta si prin SIMTIREA TA NOUA TA MANIFESTARE,
vei sti 100% in care TREN DIMENSIONAL te-ai urcat in TRIAJ .

TRIAJUL presupune AUTOTRIERE.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „IMPARTASIRE despre TRIAJUL 3D, 4D si 5D.”

  1. …Pana la urma…daca tot fugiti sa prindeti loc la vagoane, ca puteti alerga, va informa (?) etc., cum ramane cu copiii mici si alte suflete care nu stiu de triaje, locomotive, vagoane, drumuri, intervale de timp in care mai pot fugi sa prinda locul mult visat (?), lipsiti de frici ca li se intrerupe lumina, ca nu vor avea destula hrana, de incredere in Ordinea Divina, fara sa se uite in exterior sa vada semne imediate ? Ce ziceti, cu ei cum ramane?

  2. Da, Diana, un delir…;-) Aveti grija sa prindeti loc, ca cine stie….:-) 🙂
    Va pup, dar treziti-va!!!
    Sa va dea Dumnezeu (si va da!!!) un Craciun senzational!

  3. Dragii mei, eu stiu un singur lucru, Domnul nostru Iisus Hristos a daruit iertare talharului de pe cruce, in ultimul ceas, in ultima secunda. Eu chiar cred ca intre miliardele acestea de oameni pot exista cativa care sa se fi intors cu fata catre Dumnezeu, pe 20 decembrie de exemplu, pentru ca atunci au avut ei o revelatie, atunci l-au cunoscut pe Dumnezeu, ca au avut un vis, sau o intamplare de viata speciala. Ce ar trebui sa intelegem, ca acestia sunt condamnati oricum, ca nu mai au nici o sansa? Eu nu pot crede asa ceva. Omenirea, prin liberul ei arbitru, pe care Divinitatea nu il incalca pentru ca asa au fost construite legile Universului de catre Dumnezeu, poate genera modificare de viitor la fiecare secunda. Sunt multi cei care primesc tot soiul de informatii despre viitor si apoi vad ca nu se concretizeaza in realitate. Cine are astfel de capacitati poate confirma acest lucru. De ce se intampla asa? Pentru ca libreul arbitru a ales la un moment cheie un palier de viitor cu probabilitate de a se intampla de 2% sa zicem. Totul este creionat de Divinitate la modul global. Din punct de vedere individual sunt multe de discutat. Inclusiv ascensiunea, fenomen global dar cu serioasa amprenta pe fiecare individ in parte. Pace si Iubire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s