Pregatirea

sfera2013

Asezarea campurilor morfogenetice este in plina acceptiune.
Nu te forta cu nimic toata saptamana aceasta.
Receptivitatea tuturor celor care sunt in conexiune cu Sinele lor,creste si se  acordeaza pe frecvente de cunoastere si intelegere noi.
Nu toate pot fi daruite celorlalti ,deocamdata,ca sa nu fie socati,dar,integreaza cu rabdare si vei fi ghidat si indrumat ce si cum sa faci.
Nu te ingrijora pentru nimic.Singura ingrijorare este insasi ingrijorarea.
Fii pace si fii in pace!
Timpuri mari se apropie.
Ce e in exterior, nu arata decat ca lumea interioara se restructureaza,se recompune dupa alte principii.
Legile universale intra prin voi in lume cu o viteza foarte mare de aplicare.
Pace sa fii,caci aici este totul.
Nu te nelinisti pentru nimic.
Puritatea gandurilor care vin ,este atat de mare incat orice judecata va va durea,cum deja simtiti.
E timp de vorbit mai putin  si de respirat pur si simplu,conectandu-te la Sursa.
Preda corpul fizic Sinelui, care stie ce are nevoie si cum poate fi reparat si folosit.
Ai incredere,ca procesul acesta, premergator Inaltarii este necesar,util,si e timpul,acum.
Nu te lua dupa voci din afara ta.Totul  e in interior.
Acolo este misterul.Acolo este transformarea.
Acolo vei auzi Sunetul,si acolo se produce declicul care schimba totul.
Acolo este Starea care te face sa te cunosti,sa te manifesti si sa te respecti.
Nu esti singur.Esti ajutat ,dar in final,,nu uita,si acesta e tot un vis din care te vei trezi.
Ai rabdare,pace si bunavointa cu tine! 
E timp de regenerare celulara intensa.Disconfortul pe corpul fizic va disparea pentru ca resetarea lui e aproape gata.
Vei vedea lumina si vei lumina.Si altii la fel.Sunteti pregatiti.
Lumea are nevoie de etapa aceasta inainte de a stii totul si a se trezi.
Nu-ti fie frica de manipularile exterioare.O frica mica ,e tot o frica,dar tu nu esti pe nivelul de constiinta al fricii, nici al durerii,ci pe cel al Iertarii si Bunavointei  unde este doar Pace.
Frica e cea care tine oamenii cu ochii inchisi si aripile stranse ,in neputinta acestei lumi care este o holograma si atat.
Un vis proiectat de minti infricosate.
Te iubesc,te binecuvantez si te asist in Marea Transformare care vine !
Tu esti Iubirea si asa ai fost mereu.
Tu esti una cu Dumnezeu pentru ca Dumnezeu respira si se manifesta prin tine.
Toate experientele tale sunt perfecte.
Asa este si asa va fi.
Ai Incredere!!!

Sursa: http://uriel-anael.blogspot.ro/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

41 de gânduri despre „Pregatirea”

 1. PROFEŢIE – AVERTISMENT
  Trebuie să vă păstrați ochii deschiși la tot ce insultă Divinitatea Mea

  Marți, 26 martie 2013, 21:17

  Multiubita Mea fiică, acest mesaj este pentru lumea întreagă. Este pentru creștinii de orice confesiune, evrei și toate acele religii care Îl recunosc pe Tatăl Meu cel Atotputernic, Dumnezeul Cel Prea Înalt.

  Acest mesaj este, de asemenea, pentru cei care nu cred în Dumnezeu Tatăl, nici în Mine, singurul Său Fiu născut. Este și pentru cei cărora nu le pasa nici macar puțin de viața care îi așteaptă și a căror indiferență înseamnă că ei nu pot accepta existența lui Dumnezeu.

  Prin aceste mesaje vă avertizez asupra pericolului în care vă puneți viața și bunăstarea voastră viitoare, ca să vă pot aduce pe toți în Paradisul Nou, care a fost creat pentru voi, atunci când cerul și pământul vor fi un întreg. Această Împarație este completă iar Porțile vor fi deschise pentru fiecare dintre voi. Acest Dar frumos, în care veți trăi având trup, minte și suflet perfecte, vine de la Dumnezeu, cel Atotputernic, care a creat lumea.

  Se apropie vremea când exilul vostru pe Pământ se va sfârși. Nu va mai trebui să îndurați durerea păcatului, care creează haos în fiecare parte a lumii. Ura, menținută vie prin infestarea produsă de satana în lume, nu va mai exista. Ura va fi eliminată, răul nu va mai întina Creația perfectă a lui Dumnezeu. Planeta Lui, darurile Naturii, Protecția și iubirea Lui vor fi reînnoite pentru a vă oferi o viață eternă în care nu va exista moarte.

  Viața pe Pământ, așa cum este ea acum, nu vă va mulțumi cât timp satana domnește. Domnia sa este deja la final, dar cei pe care îi infestează vor continua răspândirea păcatului prin atragerea sufletelor nevinovate, precum și a celor mai puțin nevinovate, în adâncurile disperării. Infestarea va continua până când vor fi luate cât mai multe suflete, și vor fi prezentate fiarei care le va devora.

  Eu voi veni în curând, în cele din urmă, cum a fost profețit, a doua oară, pentru a vă oferi salvarea finală și a vă da Cheia Împărăției Mele pe care v-am promis-o. Împărăția mea va coborî din ceruri pentru ca lumea să-și deschidă ochii încă înainte de a suna ultima trâmbiță. Când trâmbițele vor răsuna, doar cei care mi-au permis să-i salvez și cei care cred în Cuvântul lui Dumnezeu vor fi luați. Tocmai de aceea nu trebuie să lăsați mândria să vă orbească la chemarea lui Dumnezeu în acest moment. Această misiune a fost pregătită încă de la primele profeții pe care Dumnezeu le-a dat omenirii. Fii recunoscătoare că, prin mila lui Dumnezeu, ai primit acest mare dar. Să nu permiți niciodată mândriei să te orbeasca fata de Prezența Mea Divină, pentru că acest lucru te va separa de Milostivirea Mea.

  Vă pregătesc acum, doar ca să pot salva întreaga umanitate și nu doar pe cei aleși, care Mă slujesc cu mare smerenie. Eu vă vreau pe toți, indiferent ce credeți voi. Tatăl meu a planificat această misiunie, pentru a vă deschide inimile, astfel încât să puteți vedea Adevărul la timp, înainte de Ziua cea mare, în care voi veni să vă judec.

  Darul Duhului Sfânt continuă să se reverse peste această misiune și să acopere toate sufletele – mai ales pe cele care Îmi întorc spatele cu încăpățânare. Bătălia pentru suflete se dă între Împărăția Mea și abisul teribil peste care domnește Bestia. Trebuie să vă păstrați ochii deschiși la tot ce insultă Divinitatea Mea. Indiferent de unde provin aceste insulte, voi, în Numele Meu Sfânt, nu trebuie să le acceptați.

  Acum este vremea marilor înșelăciuni și vă îndemn să vă rugați lui Dumnezeu pentru înțelepciunea de a înțelege ce vine cu adevărat de la Mine și ce nu.

  Al vostru Isus.
  sait http://avertisment.ucoz.com/news/profetie_avertisment/2011-12-29-1

  1. Adnana,suflet bun,imi dai impresia ca vorbesti doua limbi. CREATORUL Creatiei si IIsus Niciodata nu au amenintat.Se bat cap in cap afirmatiile cu liberul arbitru,alegerile,lectiile vietii,spalarea karmei prin ,cum altfel decat suferinta. Avertismentul de mai sus e creatia dogmaticilor,ocultilor,sectantilor,a celor care vor sa se mentina frica,cea mai de jos vibratie,care inhiba si cea mai mica tentativa de curaj dat de Suflet.Asta e ideea..doar asa se pot manipula bietii oameni,prin frica. IIsus este IUBIRE SI IERTARE NECONDITIONATA,,atat. A fost si el un rebel,cand a distrus pietareala,care fie vorba intre noi,se practica cu sarg IN toate bisericile,si multe altele,nu facem analiza acum..si Ioan a fost un mare rebel..Biserica e IN interiorul fiecaruia,,tot IIsus Spus-o.Atata timp cat exista iubire si iertare,nu exista frica. Daca iubesti omenirea,asa cum este ea,si tot ce e multivers,deci Creatia,nu ai cum sa gresesti,nu ai de ca sa-ti fie frica. ELIBERATI-VA oameni minunati de fricile care va paralizeaza si va imbolnavesc si imbratisati IUBIREA CHRISTICA..Aceasta este venirea Lui..Cand devenim Iubire.Compasiune,Intelegere,neconditionata,tinand cont si de cauza si efect..ce dai aia primesti. A…! am avut curiozitatea sa vad cine e sau ce e Maruhan..scumpo evita sa faci asemanari pt.ca iti incarci karma..in ce ma priveste esti iertata.. ce face tanti aia e problema ei.nu judecam,nu ma intereseaza,avem liber arbitru pana urma,nu-i asa.. Fiti Pace,Lumina si Iubire.

   1. Draga Carmen,iti multumesc ca am fost iertata,Dumnezeu a avut pt mine o lectie,mi-am invatato.Fii Binecuvantata!Amin!

 2. Desi m-am simtit foarte bine,azi am avut si o stare de slabiciune fizica,si cum n-am prea avut randament ,am ramas in urma cu treburile pe care trebuia sa le rezolv.Din pacate, am ramas in urma si cu cititul comentariilr voastre,dar voi recupera cat pot de repede.Sper sa reusesc sa mai fac ceva in ora urmatoare,pentru ca in jur de 19,cred ca voi avea program de vizionare TV.
  Multumiri tuturor si toate cele bune!

 3. Dan,iti multumesc din suflet pt aceste cuvinte,m-au mai linisti de azi noapte si de azi dimineata se da o lupta in sufletul meu ,parca ma pregatesc de lupta(agitatie,putere,neliniste)
  Cand am citit”Sunteti pregatiti.Lumea are nevoie de etapa aceasta inainte de a stii totul si a se trezi.”
  Lacrimi au fost in ochii mei ,si o caldura mia invadat sufletul.

 4. Sa ascultam muzica iubirii celeste si cu smerenie si pace s-asteptam ceea ce urmeaza
  in rugaciune,singurul intaritor pentru vremurile pe care le traim

  un dar pentru casa mea de suflet.

  1. Multumim Mira,o aveam scrisa rugaciuneasi de multe ori o mai spuneam,dar efectul video este mult mai puternic!Trezeste alte energii!Multumim din suflet!

 5. Lacrimi curg siroaie pe obraji, ascultand si vizualizand VIDEOCLIPUL,iar mirosul de mir persista.MULTUMIM DOAMNE PT MINUNATUL DAR!

 6. Draga Dan,azi de dimineata m-a trezit un 81 mare scris pe cer (in astral),si ma tot gandeam cesa insemne si standla cafea voiam sa postez acest videoclip pt ca acelasi miros de mir ma invaluise si nu reuseam sa-l postez ,sa inchis pagina si atunci ochi mi-au cazut pe ceas erea 0810……eeeeeeeeeeeeeeeee!

  si

 7. Poate si pentru ca sunt intr-o zodia duala,nu stiu nici eu exact de ce,dar,am simtit mai tot timpul ca sunt 2/1.Raspuns gresit!!! Si cum ieri seara am mai comis-o o data si eram tare dezamagita,uitand cu desavarsire ca nimic nu e ceea ce pare a fi,mi-am luat castana virtuala de nu m-am vazut:)).Multumiri Adnanei pentru „Casa mea”,e o melodie apropiata sufletului meu ,pe care am ascultat-o deseori.Cat despre muzica,am inteles si eu de ce pricep mai repede mesajele cu Angela Similea,Kyle Minogue sau Jason Donovan.Ei reprezinta perioada copilariei si adolescentei mele,cand ascultam muzica mult mai des.Acum ascult mai mult muzica pentru copii,insa,trebuie sa recunosc ca si Rihanna mi-a placut mult.Si ca tot suntem in sfera frumosului,acum gandul imi zboara la filme.Dealtfel in ultimele zile am simtit tot mai pregnant ideea de Sarada.Si ca vorbim de filme,mi-am adus aminte de unul cu John Cusack(chiar am revazut recent Serendipity).Dar nu despre jocul lui Cusack din Serendipity vreau sa vorbesc acum.Mi-am reamintit fragmente din alt film,mai tenebros as putea spune,in care multiplele personalitati ale unui individ apareau ca personaje de sine statatoare intr-un film din mintea individului respectiv.Ideea era ,din cate imi amintesc(sper sa-mi amintesc bine)sa dispara partile negative ale personalitatii(cele rele sa se spele).Interesant!!!! Dar sa revin din sfera artelor cu picioarele pe Pamant..Acum ,trebuie sa recunosc,desi simt ca am suflet de artist,pregatirea mea de baza e mai pragmatica(mai putina poezie si mai multa proza:).Poate de-asta,poate din alt motiv,cert e ca, de cateva zile imi apare obsesiv in minte cuvantul SUSTENABILA.Ar mai ramane sa zic”dar halatul,cat e halatul?”:)).Daca nu m-a parasit umorul,E BINE.Cum mai avem si sarcini in 3d, si cum am ramas in urma cu ele,azi trebuie sa recuperez.Oricum, de cate ori voi putea,voi mai face cate o vizita scurta,sa vad ce faceti.
  Pace si Iubire!

 8. Buna dimineata dragilor
  Prin ceea ce am sa scriu inseamna ca doar imi indeplinesc misiunea ptr care m-am nascut. Tot ce am facut pana acum a fost doar pregatirea!!! De peste 15 ani stiu ca dupa ce implinesc 50 ani(am implinit anul trecut), viata mea se va schimba radical si va fi tot mai mult spirituala, ca sa zic asa. Dar trebiue sa recunosc ca nu m-am asteptat ca totul sa fie asa repede dar si minunat.
  Stiam fara sa citesc nicaieri ca apartin civilizatiei Ramanilor/Agatarsilor. Sunt aceeasi civilizatie venita din Ursa Mare, Alcor- Steaua Polara si prin Ashtara mi s-a confirmat ceea ce stiam ca a fost prima civilizatie care a participat la crearea acestei planete(m-am vizualizat participand l-a acest lucru) si cand a venit timpul ne-am coborat vibratiile ptr a putea cobora in spatiul 4D, care-l avea atunci planeta. Adica inital planeta a fost creata sa existe 5D dar in imensa ei iubire si daruie a acceptat proiectul/program de a cobora in timp in dimensiuni mai joase in scopuri divine, pe care, parerea mea, abia acum le intelegem pe deplin.
  Din spatul din care am venit, eu cel putin, am plecat cu o nava mama uriasa, circulara si pe care o simt ca existand in prezent in subsolul Podisului Transilvaniei, in centrul tarii foarte aproape de locul unde se afla buricul Geei, locul de unde a pornit creatia acestei planete dar si creatia OM. Dupa cum spunea si Drunvalo Melchisedec planeta isi schimba in timp chacrele dar si buricul/axix mundii/axa energetica prin care se conecteaza la centrul galactic prin soarele nostru. El spunea in scrierile sale ca sa mutat in Asia -Tibet ptr mii de ani si ca acum s-a mutat in America de Sud, traversand si tara noastra.
  Eu nu contest ca nu ar fi asa dar eu stiu, vine din memoria mea ancenstrala la care Divinitatea, stie el de ce, mi-a permis sa am acces ca daca la inceputurile planetei a fost in Romania de azi, logic, la intoarcerea planetei in dimensiunile superioare de unde aplecat ar trebui sa fie tot acolo . Personal chiar nu ma intereseaza sa stiu unde e, pe mine ma intereseaza doar sa implineasca Doamne Doamne ce vrea prin mine. Legat de memoria mea ancestrala am doar flashuri, nu stiu tot si sunt sigura ca pe parcurs prin noi toti vom afla ce trebiue si cand trebuie. Am sa continui dar acum trebuie sa ma intorc la treburile mele cotidiene. Cu mult drag Profa

 9. Cand sa postez aricolul de mai sus a ramas doar un P din profa de Geogra dar sper ca va-ti dat deama al cui este. Cu drag Profa de Geogra

 10. Semne ,semne si iar semne.Ce film credeti ca a rulat laTV pe Canel Universal
  „Cavalerii -dragoni”.
  Draga Profa ma bucur ca suntem apropiate de varsta eu la anul pe 30 decembrie fac 50 ani.Cand ai timp, te rog ,sa ne dai mai multe informatii despre ce ai spus anterior,Eu nu aflasem pana ieri de unde vin,si vreau sa aflu adevarul.despre radacini…………….Multumesc!(am nelamuriri de ce am auzit Lira, si cei cu Crucea Sudului)

 11. Buna dimineata! Azi noapte am avut un vis ciudat. Eram intr-un oras din Ardeal si din senin, am vazut cum din nori se profileaza imaginea lui Mihai Viteazul care s-a apropiat f mult de mine. Am facut 2 fotografii iar in a doua era f furios pe ce se intampla si s-a disipat. Vremea era cam ca acum iar in spate se vedea cerul luminos. Dumnezeu sa ne ocroteasca pt ca acea furie s-ar putea sa indice ceva f grav pentru viitorul apropiat. Va doresc un week-end minunat!

  1. Nu este vorba de teama. Ideea era sa ne rugam in continuare pentru Romania, romani cat si pentru intreaga planeta Pamant 🙂

 12. Fac ,ce fac si raman in urma cu treburile din 3D:)).Desi dimineata incepuse promitator,dupa ora prinzului m-a luat o toropeala care m-a scos din ritm si preocupari.Asa ca,dupa toropeala,in loc sa fac treaba de la serviciu cu care am ramas in urma,eu m-am trezit pe net:)).Multa informatie dragii mei in ultima vreme,asa ca a trebuit sa fac o selectie in prima faza.Citind mai pe diagonala:)), recunosc ca m-a atras subiectul cu Ordinul Dragonilor.Subiectele de genul asta mi- au placut dintotdeauna,chiar de curand am luat „intamplator” dintr-o librarie ultimul exemplar din „Mostenirea Mesianica”.Asa ca subiectul cu Ordinul Dragonilor mi s-a parut tare interesant,sper sa gasesc totusi mai multa informatie .Una peste alta,citind,am simtit tot mai pregnant ceea ce simtisem atunci cand am citit despre numirea noului Papa si Iezuiti,adica BINE,asa ca ma pot numi ciudata in toata puterea cuvantului.Nu-mi ramane decat sa ma mut intr-o destinatie linistita,aproape de casa,ca tot vorbeam de dimineata ca”halatul,cat e halatul”?!:)).In alta ordine de idei,ca tot simteam ca nu se leaga CEVA si vorbeam de dimineata de sarade,am senzatia ca suntem ca la o petrecere surpriza.Ca atunci cand „bietii” sarbatoriti vin acasa fara sa stie nimic si pana sa se dezmeticeasca bine aud”surpriza”,si-si vad apropiatii cu coifuri si trompete strigand”La multi ani”.Asa ca ,dupa ce reusesc oamenii sa-si potoleasca bataile inimii,se incinge o petrecere de pomina.Asta mi-a venit in gand:)).Si cu toate astea,ma incapatanez sa nu ma indrept spre locul vecin despre care vorbeam mai devreme:)).
  Pace si Iubire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s