De la dualitate la trialitate(2)

 perdea
Marea expansiune
Am aflat ca pleiadienii spun ca in luna aprilie incepem sa observam intelegerile subtile, cunoasterea, imboldurile profunde care ne spun ca, dintr-odata, avem capacitatea de a fi, de a face si de a avea mai mult… mai mult din ORICE lucru si din TOT ceea ce dorim.
Am pomenit in trecere despre acest lucru, in raportul anterior, pentru ca, la fel ca Alice, vom incepe sa credem in imposibil… ca acum este posibil sa fim, sa facem si sa avem imposibilul. Aceste mici deschideri/strafulgerari despre potentialul nostru sunt doar inceputul a ceea ce Consiliul numeste „marea expansiune” si, pe masura ce aceste ganduri incep sa se infiltreze in mintea noastra si chiar sa ne duca dincolo de ea, totodata, ele ne transforma – pe noi si chiar intreaga planeta – in plan fizic.
Odata cu acest sentiment neexplorat, al capacitatii noii fiinte supraumane, vine energia vointei divine manifestate. Vointa manifestata nu este altceva decat decizia categorica de a face sa se materializeze in plan fizic, o experienta… diferenta, dupa realizarea de Sine (Dumnezeu), este ca acum efectiv suntem sustinuti de intreaga noastra putere.
Si, chiar daca acest lucru ne ameteste de entuziasm, Consiliul imi explica faptul ca, la inceput, aceasta libertate poate fi coplesitoare, in plan mental… ca atunci cand incepem sa intelegem ca lumea este, intr-adevar, scoica noastra, ne putem bloca intr-o stare de imobilizare mentala. Pentru a depasi acest lucru, trebuie doar sa ne cufundam in spatiul inimii si sa lucram strict de la nivelul dorintei imediate.
Va fi un lucru minunat, sa priviti energiile creatoare ce vor veni, in curand, asupra voastra, insa va amintim ca, intr-o lume in care orice este posibil, doar ceea ce se bazeaza pe inima si este plin de IUBIRE va va atrage interesul, pe termen lung. De aceea, aceia dintre voi care si-au stabilizat energia, care au reusit sa se echilibreze in spatiul neutru al punctului nemiscat/zero si care pot traduce cu claritate, chemarea inimii, ei voi fi cei care vor intelege mai deplin cum sa creeze, in cadrul acestor legi. 
Pentru cei care nu au descoperit inca sensul adevarat al IUBIRII universale – ce poate fi deprins doar prin integrarea si echilibrarea fortelor sacre si divine, feminina si masculina aceasta perioada va fi cu adevarat dificila. 
Le amintim celor care citesc aceste randuri, ca ei sunt cei care vor fi la carma si e foarte sigur ca ei sunt cei care ii vor conduce pe cei asupriti, pe calea cea buna. 
– CSP (Consiliul Superior Pleiadian)
(Referitor la inima, cei din CSP imi amintesc ca, desi e posibil ca acum sa fim mai capabili sa producem minuni, nefiind limitati de legile fizice ale creatiei 3D, in acelasi timp suntem „limitati” de legile IUBIRII… acele legi care stipuleaza binele cel mai inalt al tuturor si neamestecul… in vointa celorlalti… despre care ne-au vorbit in trecut.)
Atunci cand ne aliniem, cu totalitatea fiintei noastre – intelegand ca intreaga noastra lume se afla inauntrul nostru – orice lucru pe care vrem sa il materializam poate fi adus dinauntrul nostru. In momentul in care devenim centrul absolut al lumii noastre interioare, ne cream ca atare, lumea exterioara. Precum inauntru, la fel si in afara. Precum in ceruri, la fel si pe Pamant. Stiti procedura…
Nu e hocus pocus, ci alchimie. Acelasi concept, aplicare diferita. Este fizica (cuantica)… si, dupa parerea mea, fundamentala intelegerii magiei si ceea ce este necesar pentru a materializa, CU ADEVARAT… ca „din nimic”.
Ganditi-va la acest lucru, astfel… daca suntem doar un microcosmos al macrocosmosului, atunci, cu siguranta ca tot ceea ce ESTE, se afla inauntrul nostru. Ganditi-va la teoria despre fractali.Maestri alchimisti stiu ca orice lucru pe care vor sa il materializeze, trebuie sa vina de la Sine si ca ei nu sunt alcatuiti din nimic altceva, decat compozitia creatiei lor. Cunoasterea acestui lucru inseamna ca orice dorim trebuie sa provina din alinierea vibratiei si din restructurarea atomilor.
Consiliul spune ca toti vom avea mai mult acces la aceste concepte, in zilele ce urmeaza – dar, deocamdata, ei vor doar ca noi sa intelegem ca… pe masura ce incepem sa urmam aceste legi ale IUBIRII (universale)… tot ceea ce ne dorim poate fi cu adevarat creat, sustinut si materializat din vibratia noastra, din propriul camp energetic.
Luna aceasta, veti incepe sa intelegeti natura reala a procesului de creatie, de materializare… si veti dansa in ritmul divin, iar sufletul vostru va canta, in armonie cu simfonia creatiei cosmice, strict din perspectiva existentei cosmosului, in interiorul VOSTRU. Sunteti centrul lumii voastre si, in consecinta, puteti avea tot ceea ce va doriti deoarece… la nivel subatomic… SUNTETI absolut tot ceea ce doriti. 
– CSP
Imbucurator!              
Ce se intampla in continuare
Eu, una, nici macar nu pot vedea inca pasul urmator… continuam sa asimilam foarte multa MARETie… dar cei din CSP mi-au oferit viziuni rapide, cu privire la ceea ce se intampla in continuare – mai exact, mi-au vorbit despre apropiatele eclipse (incepand cu cea din 25 aprilie), pe care ei o numesc perioada de „creatie fizica materializata”.
Cunoastem cu totii – dar uneori ne temem de ele – acele perioade lungi cu eclipse, care, in esenta, sunt „aici ca sa ne slujeasca”… desigur ca ne slujesc, intreaga viata a fost creata ca sa ne slujeasca… dar nu intotdeauna in moduri incantatoare.
Chiar daca, istoric vorbind, exista multa frica in jurul eclipselor, mi s-a spus ca frica provine din misticismul generat de puterea eclipselor – si nu de eclipse in sine. In mod foarte interesant, Consiliul afirma ca aceasta putere este aici nu doar ca sa ne slujeasca, ci si pentru ca noi sa punem stapanire pe ea acum, pentru a ne transforma intr-un mod alchimic, viata – cu ajutorul ei.
Mi s-a aratat imaginea Magicianului din cartile de tarot, odata cu intelegerea faptului caaceste eclipse le ofera – celor care ajung la maturitatea de a fi noii oameni lideri – capacitatea de a-si exercita vointa divina… de a avea acces la bratul fizic al fortelor cosmice de creatie, ce ne vor permite sa ne ridicam deasupra legilor fizice, sa le transcendem. Magicianul este prima carte din arcana majora a cartilor de tarot, avand vibratia numerica UNU, numarul inceputurilor si reprezinta alinierea cu unimea, la toate nivelurile de existenta… puntea dintre spirit si materie. (In mod interesant, luna aprilie are si ea vibratia UNU)
Asadar, in plan personal… si pentru cei aflati in fruntea paradei… aflu ca sandviciul de eclipse va avea ca tema impamantarea magiei, in forma fizica. Ca aceste eclipse ne conduc dincolo de limitarile fizice ale creatiei 3D si ne zoresc sa intram in taramul achimiei pure. Potrivit celor din CSP, acest tunel de vant al schimbarii va furniza energiile alchimice de transmutare, care sa ne transforme intreaga experienta a vietii fizice. (Sper ca acest lucru sa fie la fel de grozav pe cat suna!)
De acum si pana la solstitiul din iunie, vom fi transformati, ajungand la esenta totala a cine suntem cu adevarat, dobandind acces la partea fundamentala din noi, care stie, in mod inerent, cum sa creeze, sa materializeze, sa depaseasca/supuna legile fizice ale universului. Aceasta parte din noi a fost mereu intacta, disponibila fiecaruia dintre noi… dar, pana acum, a fost necesara ATAT de multa energie/concentrare/intentie, incat, pentru ca puterea noastra creatoare sa ajunga la acest nivel, ar fi trebuit sa consacram o viata intreaga.
In orice caz, acum, in aceasta perioada de bun augur de pe Pamant, fiecare dintre voi… maestru creator, prin aptitudinile proprii… este aici pentru a scoate la lumina, pentru a dezvalui adevarul despre cine sunteti, pentru ca toti sa vada si, facand acest lucru, ramanand cu totul in autenticitatea voastra, aveti puterea de a crea in conformitate cu legile superioare. Spunem aceasta cu o oarecare neliniste, pentru ca in mod sigur vor fi unii care vor interpreta gresit acest dar, aceasta putere, dar nu e deloc de folos sa incerci sa convingi pe cineva de supunerea launtrica fata de sinele sau autentic.  
Totodata, va facem cunoscut faptul ca, desi aceste revelatii despre natura voastra autentica va vor ului, ele vor fi foarte firesti pentru voi, fiind in concordanta cu natura voastra. 
– CSP
Ei mai spun ca, in plan colectiv, energia acestui portal va servi la activarea, extinderea si transmiterea semnalului de libertate, catre mintea colectiva, astfel ca transformarea sa poata incepe la nivelurile cele mai dense. Ca aceasta configuratie de eclipse planeaza deasupra unei parti din experienta noastra umana care, in mod paradoxal, transcende experienta umana.
Ne referim la faptul ca… timp de eoni, experienta omeneasca a fost prinsa in capcana cauzalitatii si acum, ca vălurile au fost ridicate, eliberarea voastra de cauzalitate va atrage dupa sine miscari importante, in mintea colectiva. 
– CSP
Ei explica ca, pe masura ce fiecare dintre noi… pionierii noii mentalitati umane… iese, cum s-ar spune, din matricea mentala a limitarii umane, dintr-odata, mintea colectiva va fi inundata de ganduri mai inalte de libertate, de eliberare din sclavie – si cu posibilitatile extinse, care sunt in prezent la indemana intregii omeniri. Ganditi-va la rezonanta morfica/efectul celei de-a 100-a maimute.
Asadar, daca vreti, imaginati-va pentru o clipa, lucrurile de care va fi capabila omenirea, ca intreg, atunci cand… de pilda… intreaga voastra colectivitate are, atrage si valorifica forme-gand similare? Pentru ca, in mod sigur, mintea individuala va incepe sa reflecte asupra acestor ganduri, odata ce ele sunt ferm ancorate in mintea colectiva… si, prin urmare, va intrebam, ce se intampla cu aceste ganduri, odata ce ele sunt acceptate, la scara mare?  
Va vom spune ca… mai intai, va apare gandul, ideea ca schimbarea e posibila. Apoi, sentimentul ca schimbarea e posibila. Pana cand, in final, este intreprinsa o actiune importanta, care face posibila schimbarea.
 – CSP
Ridicarea energiei kundalini
De buna seama ca am trecut prin transformari intense si adesea dureroase, in corpurile noastre mai dense, de la echinoctiu… si chiar mai demult, in ultimele 7-10 zile.
Sarpele de foc si-a marit serios viteza, mai ales in timpul noptii, producand tot felul de probleme fizice si emotionale neplacute… cele mai remarcabile fiind: alternarea senzatiilor de foc foarte fierbinte/rece ca gheata si fluctuatii de temperatura in organism, bazait si senzatie de disconfort, durere ce vibreaza si se unduieste in josul si in susul coloanei, transpiratii nocturne care insotesc mereu eliminarea reziduurilor, valuri aleatorii de energie sexuala/avant creativ, ARSURA LA STOMAC (de la activarea flacarii intreite), pofta de mancare schimbatoare (de la hamesit de foame, la greata sau dezinteres fata de toate grupele de alimente), slabiciune, dureri musculare ca de gripa, dureri neobisnuite in zona inferioara a spatelui, carcei, spasme/contractii musculare, disconfort digestiv, umflare/retentie de apa, oboseala, dureri/curatari de sinusuri, dureri de cap, ameteala, sensibilitate la lumina, iritabilitate, anxietate, manie/furie inexplicabila si neprovocata, sensibilitate fata de mediul inconjurator si/sau la atingere, schimbari ciudate ale tiparelor de somn (insomnie, dormit toata ziua, somn agitat) etc.
Aceste valuri crescatoare de purificari par sa ne lase morti – dar, in realitate, ele ne invie din morti (3D). (Ca a venit vorba, daca lucrurile ajung sa fie prea intense, il puteti invoca pe Serapis Bey… rostiti-i numele de 3 ori… pentru sustinere/ajutor. Sambata trecuta, am avut dureri atat de mari, incat am strigat dupa ajutor si am fost intampinata de acest… maestru inaltat/chohan… incantator de vioi, as putea adauga… durerile fiind-mi alinate, aproape imediat. El mi-a spus ca guverneaza eliberarea energiei kundalini din chakra radacina si ca se afla aici, ca sa ii ajute pe initiatii din procesul de inaltare, sa faca acest lucru.)
 
In zilele in care sarpele este foarte activ, e posibil totodata sa fi observat mai multe imagini cu sarpele, in starea de vis, in momentul trezirii sau in timpul meditatiei. (In vederea mea launtrica,  am vazut in continuu serpisori si chiar m-am trezit intr-o dimineata cu imaginea unei cobre care se uita fix la mine, chiar in zona sprancenelor. )
In mod similar analogiei cu sarpele, am mai aflat ca echinoctiul a avut rolul de a ne ajuta sa ne lepadam de vechea piele si ca VOM iesi la iveala, avand o senzatie de noutate, dar ca noile noastre piei sunt atat de fine si imature, incat, de acum si pana la Solstitiu, trebuie sa ne protejam de elementele dure si sa avem grija de devenirea noastra, asemenea unor nou-nascuti.
In mod interesant, Consiliul – si, de asemenea, corpul meu elemental – m-au avertizat recent „sa ma depasesc pe mine insami”, in aceasta luna… lucru care, de la nivelul energiei fizice la care am acces la ora actuala, pare imposibil, dar si foarte caracteristic Berbecului.
Ei spun ca, pe masura ce valul incepe sa se intoarca in favoarea noastra, e posibil sa vrem sa facem multe lucruri noi, cu sinele nostru fizic, dar ca, oricat de invigorati (stiti ce inseamna acest cuvant, da?) ne-am putea simti, suntem indemnati ca, la inceput, sa o luam usurel, pentru ca sistemul corpului nostru mai are de facut upgradari si are nevoie de timp, ca sa se adapteze la costumul sau spatial schimbator (autonom/autostabilizat).
Va rugam sa acordati o atentie deosebita nevoilor voastre fizice. E posibil sa ajungeti intr-un moment in care sa aveti senzatia ca puteti zbura si, desi acest lucru este adevarat, la un oarecare nivel, va trebui sa aveti grija sa nu va lasati ispititi, ca sa spunem asa.
 – CSP
Pentru aceia dintre voi care intreaba, nu stiu cat de mult va dura incheierea transformarii fizice, dar faptul ca aceasta intrebare e in mintea fiecaruia, inseamna ceva. Incheierea ei pare sa se apropie, dar este foarte dificil de aflat durata acestui proces, indeosebi deoarece cea mai mare parte a lui pare sa fie la fel (cititi: groaznic). Mi s-a spus ca ar trebui sa incepem sa simtim un progres sigur al starii de mai bine, care ne conduce la finalizare… fara sa ne mai afundam in iadul fizic, cu care ne-am obisnuit atat de mult… si ca definitivarea procesului de inviere se va incheia la Solstitiul din iunie sau in preajma lui.
Se pare ca, odata ce transmutam/transcendem tiparul corpului karmic… si am senzatia ca acest lucru il facem in prezent… incepem sa adoptam/integram corpul Adam Kadmon (forma noastra perfectionata) si, din cate inteleg, acest moment de inceput (cand el devine posibil) este cel care activeaza procesul invierii fizice, necesar calatoriei noastre de re-incarnare.
Mai aflu de la Consiliu ca aceasta perioada de progres poate fi comparata cu procesul incarnarii umane, cand sufletul patrunde in fetus. Ei il numesc un eveniment delicat, de atinge-si-pleaca… insemnand ca aspectul nostru Christic intra si iese din corpul nostru, putin cate putin, pentru a se adapta la frecventele dimensiunilor inferioare si ca, in mod similar, celulele noastre se vor adapta la frecventele dimensiunilor superioare. Mie mi se pare dureros, dar cei din CSP ma asigura ca acest lucru va fi altfel decat in trecut. Ramane de vazut… desi mi se pare adevarat, la un anumit nivel.
In incheiere, iata cateva sugestii din partea pleiadienilor, care sa ne ajute sa ne sustinem sinele, in urmatoarele aproximativ opt saptamani:
– Ramaneti in armonie cu ritmul corpului vostru… adica, dati-i voie corpului vostru sa va conduca, in urmatoarele cateva saptamani. Spunem acest lucru, nu ca sa insinuam ca veti ajunge sa fiti neputinciosi in vreun fel, ci ca este posibil sa simtiti impulsul de a alerga liberi, de a zbura… si, desi aceasta este realitatea care se apropie, va indemnam sa faceti treptat acesti pasi si sa ii oferiti corpului vostru, timpul si spatiul de a se adapta la noile lui vibratii.
– Va indemnam sa mancati potrivit dorintelor corpului vostru. In unele cazuri, veti fi atrasi subit catre alimentele cu vibratii superioare sau nu veti dori niciun fel de mancare… in alte situatii, e posibil sa constatati ca singura metoda de a sustine transformarea (al)chimica a corpului este cu ajutorul proteinelor animale. Ca intotdeauna, ascultati, in fiecare clipa, de ceea ce i se pare bun corpului vostru. In aceasta privinta, fiecare dintre voi este unic.
– In final, vrem sa va incurajam sa fiti impacati cu ritmul vostru… sa intelegeti faptul ca nu toata lumea trece prin acest proces, in acelasi fel si ca experienta voastra individuala ar trebui sa fie sacra. Sunteti diferiti de toti ceilalti si, prin urmare, procesul vostru va fi diferit de oricare altul.
Ca intotdeauna, aceste cuvinte sunt ghidul nostru, dar inima este etalonul nostru. Un lucru este cert: orice vine asupra noastra ne schimba, indiscutabil, viata si poate insemna cea mai extraordinara calatorie din mii de vieti.
Dezlegati-va centurile; suntem pe punctul de a ne aminti cum sa zburam!
Lauren
 Sursa: editura foryou

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

37 de gânduri despre „De la dualitate la trialitate(2)”

 1. Doresc din nou sa va multumesc pentru ajutorul imens, postind aceste informatii importante. Ma ajuta enorm, mai ales ca ieri dupa masa si azi mi-a mers si imi merge mizerabil. 🙂

 2. Interesant articol, asteptam continuarea.

  Azi noapte l-am visat pe Yoda (ala micu) din Razboiul Stelelor. L-am scos dintr-un dulap (sau ceva asememator) si l-am aruncat de pe un pod in hau. Il urmaream cum cade fara sa se miste in aer (inert) si l-am vazut cum a ramas lat cam la 10-15 metri sub podul (stanca) unde eram .
  Nu am nici cea mai vaga idee despre cum as putea interpreta acest vis. Ati putea sa ma ajutati?

 3. A ramas lat pe fundul haului sau a ramas lat in aer, adica suspendat??? Asta imi aduce aminte de celebra faza cu „free your mind, Neo”…numai ca asfaltul ala era special…;)
  Sorine, niciunul dintre noi nu o ducem stralucit…daca am fi facut-o, probabil nu am fi fost aici cautand explicatii si pacea interioara, ci in vreun club exclusivist, gustand din plin o anume „viata”.
  E ca un carusel, un montagne-russe de senzatii si stari sufletesti, uneori reusim sa le stapanim, alteori esuam lamentabil. Ma gandesc ca probabil pentru unii dintre noi (cel putin pt mine) acesta este primul si cel mai greu pas, stapanire propriilor sentimente si senzatii. Sa le stapanesti nu inseamna insa sa le ascunzi pretinzand ca in felul asta le controlezi..sa le stapanesti, cred ca inseamna sa stii sa le metamorfozezi, mai precis sa poti schimba frecventa urii in cea a iubirii… Probabil ca suna simplu, pt unii poate chiar e….fiecare in functie de nivelul la care a ajuns…
  Ca sa testezi ceva, ai nevoie de un teren de lucru si probabil ca asta e propria fiinta si propriile trairi. Abia dupa ce reusim sa ne modelam pe noi, putem sa aspiram la modelarea universului… Si nu, universul nu este in noi….imi pare rau, dar nu pot fi de acord cu asa ceva. In schimb, in noi avem un univers la scara mica, infaptuit conform acelorasi legi si din aceeasi substanta, pe care putem experImenta in voie. In momentul in care simularea pe noi ne iese, e posibil sa primim dreptul de a experimenta pe un teren mai mare..
  Si daca mai imi permiteti, o singura observatie: am impresia ca fizica cuantica nu este aplicabila obiectelor mari, macro, cu vibratie mica, specifica lumii materiale. Ea se aplica numai particulelor energetice ce formeaza lumea materiala conform unor legi pe care nu le stim inca prea bine…ganditi-va numai cam cum este posibil ca ceva cu frecventa inalta sa se concretizeze in ceva cu frecventa joasa si numai atunci sa devina identificabil cu ajutorul simturilor…Daca stiti, explicati-mi si mie va rog….

  1. Auzit-ai de fractali? Sunt pomeniți și-n articol! Așa și cu obiectele *mari*, care de fapt ni se par nouă ca fiind mari: intrând tot mai adânc în esența lor și părăsind tărâmul legilor fizicii aplicabile materiei, *diviziunea* ajunge la nivel cuantic, sub-cuantic, sub-sub-cuantic…și tot așa, până la nivelul energetic Prim din care este alcătuită Creația! Citeam undeva că înainte de Creație ar exista Energie necreată…ceva de genul unei *mase amorfe și lăptoase de energie infinită* (privind strict dpdv al unei realități pământene) care există într-o stare latentă, așteptând să fie Creată la…ați ghicit: la infinit! 🙂

 4. Buna seara
  Eu stiu inca din copilarie ca vointa poate fi manifestata corpul nostru fizic se hraneste cu energia PAMANTULUI cu fiecare pas pe care il facem si contactul constient.Stiu ca suntem interconectati intre noi si cu mama PAMANT.Eu aproape ca sunt dependent de mersul pe jos si sunt foarte fericit cand sunt in caontact cu EA.La randul randul ei se hraneste cu energia SOARELUI si asa mai departe pana se ajunge la SURSA.
  Pare incredibil ca noi putem crea cu gandul,dar asa este,NOI suntem o forma de energie si cand devii constient te conectezi
  cu tot ceea ce este, chiar si o piatra este energie.
  Chiar si timpul poate fi folosit pentru noi,tot prin puterea gandului.Apropo sunt foarte suparat,mai mult dezamagit,ne-am autolimitat prin inventarea ceasului,si prin goana noastra nebuna am grabit timpul,sa ce???sa ajungem unde???Eu simt altfel curgerea timpului,este foarte greu sa tin pasul cu restul,de asta sunt foarte obosit mai tot timpul,daca ma culc devreme sunt obosit ca nu am trait deajuns ziua,daca ma culc tarziu, nu traiesc prea mult noaptea.Si mereu intreb DOAR ATAT?
  Si eu am avut o sensibilitate pentru natura.in special pentru vreme, dar aici este o alta poveste.
  SI DA ,chiar daca unii nu cred,totul este posibil,ma rog aproape totul,tot ce nu incurca mersul firesc al lucrurilor. Nu trebuie decat sa coboram in inima si de acolo sa ne conectam cu
  PAMANTUL,DE ACOLO CU TOTUL.Ma rog atat cat poate cuprinde mintea noastra.
  Deci eu sunt un practicant, nu vorbesc experienta altuia.
  Atat imi pare rau ca nu am avut un MAESTRU uman care sa ma ghideze.Sau poate nu am avut nevoie,poate MAESTRUL meu este chiar DUMNEZEU.Poate trebuie sa fac calatoria singur si trebuie sa invat sa fiu OM.
  Astept de mult timp reuniunea oamenilor cu DUMNEZEU,vorba din popor NU MAI RATACITI CA O OAIE BIATA totul este aici pentru noi.
  Pace si Lumina.

 5. O sa incerc sa-ti raspund eu, atata timp cat pot s-o fac in cuvinte.
  1. ”Ma gandesc ca probabil pentru unii dintre noi (cel putin pt mine) acesta este primul si cel mai greu pas, stapanire propriilor sentimente si senzatii. Sa le stapanesti nu inseamna insa sa le ascunzi … cred ca inseamna sa stii sa le metamorfozezi”. Nici una nici alta. Trebuie sa le CONSTIENTIZEZI prin a te afla in ipostaza de OBSERVATOR!. Sunt unele care doar prin costientizare (din perspectiva Observatorului) dispar imediat (forme de ego: frustrari, victimizare etc.), altele trebuie ”daruite” in spatiu (prin aceasta daruire inteleg eu transmutarea lor din corpul tau energetic in spatiu si pozitivarea automata a energiei – merge la frici). In pozitia de Observator, nu se judeca nimic (a fi ceva pozitiv sau negativ) si nu e cazul sa judecati ”cum” se intampla acest lucru. Vedeti cum vi se potriveste mai bine si gasiti singuri metoda care merge mai bine pana cand starea de Observator va deveni ceva obisnuit (automatism, normalitate). Zilele astea am stat un pic ”pe Tolle” (cand dau de el, nu ma pot desprinde, imi place enorm..). Dupa parerea mea, este cel mai bun invatator in materie de ”vindecare a sufletului” si inaltare. Tot ce prindeti: carti sau materiale audio/video, nu rarati! Ce am spus mai sus sunt descoperite de mine din practica mea, dar are si Tolle variantele lui din ipostaza de Observator fara de care nu se poate merge inainte.
  2. Materia are frecventa ei, are constiinta si este energie. Totul este energie. Se aplica legile fizicii terestre, inclusiv cuantice.
  Apoi: ”ceva cu frecventa inalta sa se concretizeze in ceva cu frecventa joasa si numai atunci sa devina identificabil cu ajutorul simturilor”. Un exemplu ar putea fi chiar Sinele tau superior care e in dimensiunea a 7-a si se exprima prin tine. Sunt, deci, nenumarate exemple.
  Cine mai poate oferi si alte explicatii, ele sunt binevenite!

 6. Hikari, m-as mira ca cineva dintre noi sa se priceapa bine la fizica cuantica si sa-ti si dea un raspuns care sa te satisfaca. eu personal aproape ca nu am inteles intrebarea.
  Din cate am inteles eu totul in univers este bine organizat. Fiecare particula isi are rolul ei bine definit. Particulele de aceeasi natura se aduna, se intalnesc ca sa faca ceva. Sa zicem. De ex. particulele care vibreaza inalt aduc informatia si hranesc cele de vibratie joasa materializeaza, pun in aplicarare informatia gand purtata de particulele cu vibratie inalta. Uita-te in macro cosmos, sau in modul cum functioneaza comunitatile de oameni, furnici, albine etc. Totul pare sa fie organizat si functioneaza dupa un plan. Fiecare are rolul lui. Daca as putea sa pun in cuvinte ce cred ca inteleg ar fi bine. 🙂
  Universul daca este in noi este prin informatia la nivel quantic si si mai subtila.
  Am inteles, din meditatiile facute, ca trebuie sa renunt la ceea ce stiu eu despre dimensiune. Ca un exemplu. Am fost „plecata” prin univers, nu departe de casa, eram la o vizita in soare. Am revenit in forta inapoi si cand am ajuns in aproprierea planetei ea era asa de mica, ca o puteam tine ca pe o minge de handbal in mina. A fost sperietura vietii mele. Intr-o fractiune de secunda mi-am dat seama cat de mic e locul unde m-am incarnat si apoi mi-am dat seama ce mic e corpul in care locuiesc. Nici nu-i de mirare ca multi dintre noi sufera de claustrofobie.
  Am intrat in panica, apoi am respirat adanc si am auzit: uita tot ce stii despre dimensiune si timp. Apoi punand sfatul in aplicare m-am lasat sa cad ca o pana usor in vint, pana am revenit in corp.

 7. 🙂 Imi retrag cuvintele, iete ce de-a explicatii! Minunat.
  Revenind la ziua de joi, inainte sa inceapa sa-mi mearga prost. Mergeam la lucru. Lucrez intr-un complex comercial cu multe magazine. Inainte sa merg la magazinul unde lucrez m-am bagat la un altul cu tot soiul de chestii faine. Aveam in mine claritatea bogatiei mele, eram in acel moment foarte bogata si ma gandeam iata un magazin in care voi cumpara ce-mi trebuie pentru ca sa infrumusetez locuinta mea cea noua. Este pentru a doua oara in decurs de un an cand sunt constienta de bogatia mea (pe care in aceasta realitate materiala nu o am 🙂 , sau inca nu). Este ca si sum se deschide un buzunar de dimensiune, totul se dilata si este altfel.
  Si apoi confirm dorinta de zbor. De doua ori in ultimele zile a trebuit sa fug dupa tren si in ultima secunda am sarit in el, mai rau ca o gazela, fara zgomot am aterizat, din fericire in picioare si fara sa gafai ca locomotiva. Vreau sa subliniez ca, chiar daca nu sunt grasa, am totus 50 de ani. M-am mirat eu pe mine. Si nu intelegeam ce si cum. Acuma stiu. 🙂

 8. ce m-as face eu fara comentariile voastre , de aici imi iau energia si puterea ce face Adnana mie imi lipseste HO*OPONOPONO ,IMI PARE RAU,TE ROG IARTA-MA,ITI MULTUMESC ,TE IUBESC va pup

  1. Dragilor,imi cer scuze ca am disparut pt o perioada,dar cum a venit primavara si stau la casa unde am o gradina minunata cu flori si pomi,a trebuit in wekend-uri sa ma ocup de ea,iar in timpul saptamani DAC dupa ce ajungea acasa nu voia sa intre in casa decat seara,cand amandoi eream franti de oboseala,dupa joaca in gradina.Am mai citit pe la serviciu printre picaturi ce sa postat.Va multumesc ca nu ma-ti uitat.Va iubesc,Va sarut si DUMNEZEU SA VA BINECUVANTAEZE!AMIN!

 9. DRAGILOR ASA MUZICA ASCULT EU IN GRADINA MEA !TOTUL ESTE MIRIFIC,FLORII INFLORITI,CU UN PARFUM CE TE INDEAMNA SA VISEZI,SI TRILUL PASARELELOR.ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU!

 10. Buna dimineata dragilor
  In sfarsit, fiind sarbatoare am gasit si eu timpul necesar sa citesc primul articol de la dualitate la trialitate. Si apropo, la multi ani tuturor celor care au nume de floare si isi sarbatoresc ziua!!!!
  Vineri scriam pe blogul Mihaelei Ashtara ca simt ca in sfarsit energiile revin la normal, incet incet si ca parca am iesit dintr-un vid, din spatiul dintre dimensiuni. Oricum am simtit acest spatiu/perioada ca un imens malaxor care nu lasa nimic netrecut prin sita si ca o periada fff greu de suportat. Bine ca este pe sfarsite.Cred ca acest paste va fi unic si plin de magia necesara trecerii de la a face la a fii si invata sa zbori!!!! Mare cotitura si cum sunt rac si pentru raci a fii este esenta lui specifica, parca toata viata m-am pregatit ptr a avea maiestria de a face acest salt acum, pe care eu simt ca trebuie sa il fac alaturi de dans, care este un alt mod al meu de a fii. Loren Gorgo a descris perfect toate trairile pe care le-a avut si desi ne desparte atata distanta parca ma descria pe mine in amanunt. Asta demonstreaza clar ca la un anumit nivel suntem una!!!!
  Cu mult drag Profa de Geogra

  1. Draga Profa,azi am fost langa Craiova, cu prietenii la un gratar de FLORII si la un moment dat m-am uitat pe cer si ereau doi nori sub forma de dragoni superbi ,am fugit sa aduc telefonul sa fac poze dar sa schimbat forma, pana m-am intors ,eream asa deceptionata ca nu am reusit sa fac poza, dar m-a bucurat ca nu am fost singura si ca nu mi sa parut pt ca unul din baieti a spus ca ia vazut si el cand eu am exclamat,,uitati doi dragoni,pe cer.Haios a fost ca unul dintre musafiri a cazut de pe scaun pe spate intorcandu-se brusc spre cer sa-i vada.si cum ziceam ceva de dragoni dupa aceea ,incercand sa le povestesc cate ceva bombanea ,ceeeeeeeee dragoniiiiiiiiiii………………… chiar au fost.!Va sarut,cu multa dragoste,ma-m gandit la dvs. atunci!

 11. Buna dimineata dragilor
  Draga Adnana, ascult muzica postata de tine si va scriu un mic comentariu.M-a bucurat ffff mult comentariile voastre legate de dragoni. Djn pacate, cred ca de vreo saptamana si ceva, ghizii mei tac malc si nu mai ii pot simtii. Cand insitam sa imi vorbeasca imi spuneau scurt ca a venit timpul sa zbor singura. Cred ca sunem ca puii care le-au crescut aripile si vor nu vor trebuie sa isi ia zborul singuri. Probabil ca ne lasa singuri dar ne supravegheaza, sunt sigura, ca sa putem constientiza mai bine puterile divine din noi, ceea ce suntem cu adevarat.Ca sa intelegem singuri ce inseamna sa creezi si sa fii in 4D – 5D,dar am realizat ca daca esti jos, coplesit de probleme si nu esti detasat, un observator, cum spunea Mihaela D.nu ai nici un succes. Si faptul ca ati vazut dragoni pe cer este ca un semn ptr mine ca ei, in marea lor iubire, ne spun ca sunt pe aproape.Cu mult drag Profa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s