COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ? (noi confirmari)

simbol

Cobra, dupa cum probabil stiti, este liderul unei importante miscari spirituale si de actiune numita Miscarea de Rezistenta, organizatie care actioneaza pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei si care este in legatura si actioneaza la unison cu fortele civilizatiilor ET benefice care ne supravegheaza. Foarte activ in ultima vreme, a tinut conferinte publice in importante vortexuri energetice planetare precum si meditatii la unison pentru grabirea asa-zisului „Eveniment”, adica inceperea operatiunilor de arestare a varfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta si omenirea in ultimii mii de ani si schimbarea cursului evolutiv planetar. Au avut loc conferinte la Londra intre 15 – 17 februarie, Roma intre 15 – 17 martie, Zurich intre 19 – 21 aprilie, si urmeaza Irvine, California intre 24 – 26 mai. El ne informeaza asupra evenimentului major care va avea loc foarte curand.

Nici o autoritate umana nu va decide cand acest „Eveniment” se va-ntampla. Ultimul cuvant atunci cand „Evenimentul”este gata sa se-ntample vine direct de la SURSA. Acesta este un eveniment de importanta cosmica. Ultima planeta prinsa de fortele intunericului este pe cale de-a fi eliberata si acest lucru va trimite valuri de Lumina in intreaga Galaxie.

Chiar inainte de „Eveniment”, Sursa va trimite un puls de Lumina iar Confederatia Galactica si Pleiadienii vor instrui 300 de agenti activi din Miscarea de Rezistenta de pe suprafata planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei in vederea aplicarii legii si atunci operatiunea va incepe.

Dupa ce operatiunea va fi finalizata cu succes, ar putea exista oameni care sa profite de situatie, prin stabilirea propriilor guverne si confiscarea fondurilor( este vorba de acele fonduri care deja exista si vor fi puse la dispozitia tuturor tarilor pentru pornirea noului sistem financiar si demararea noii economii in folosul oamenilor). Deoarece cabala va fi luata in grija fortelor Luminii, lacomia umana si dorinta de putere va fi exterminata. Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populatia umana neiluminata. Sigur ca Miscarea de Rezistenta cunoaste cine sunt acei oameni, actiunile lor sunt monitorizate si nu li se va permite sa profite de situatie.

Pana cand va fi atins un anumit grad de constientizare pe planeta, Miscarea de Rezistenta va lucra in spatele scenei pentru beneficiul omenirii. La un moment dat, cel mai probabil cu putin inainte de primul contact cu extraterestrii pozitivi, aceasta se va face publica. Ei au creat un fond de 120 trilioane de dolari (120.000 de miliarde), care va fi dat omenirii, impreuna cu alte pachete de prosperitate. Ei sunt in posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestra. Ei vor oferi o asistenta de fundal in a pune mai departe 6000 de inventii la dispozitia omenirii, care au fost create de genii din intreaga lume si au fost suprimate de cabala malefica.

In aceasta perioada Lumina a crescut constant pe planeta si continua sa creasca zi de zi iar schimbarea este iminenta.

„Evenimentul Flash” este exact un „flash” de energie Divina din Sursa, care trece prin soarele central galactic (steaua Alcione) si va fi primit de Confederatia Galactica (mai ales Pleiadienii) si care se va transforma in informatii trimise „lucratorilor in Lumina” din cadrul Miscarii de Rezistenta. La primirea informatiilor, aproximativ 300 de membrii operativi vor lua legatura cu fortele intunecate pentru a vedea daca sunt dispuse sa coopereze. Daca nu, vor fi izolate. Toate aceste lucruri se vor desfasura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute.

Nu va fi niciun anunt, nici mass-media nu va fi implicata. Acest lucru, doar se va-ntampla. Aceasta va fi o surpriza pentru toata lumea, nu in ultimul rand a cabalei. Acest lucru se poate intampla in orice moment. Atunci cand vom simti o energie puternica.

Dupa „Eveniment” lucrurile vor urma o anumita ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil si echilibrat ; va fi devoalata adevarata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia libera ; va fi un nou salt in Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregati noile alegeri. Atunci vom fi pregatiti progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastra Galactica.

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Asa cum specifica si Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizatii care vor lua contact cu noi sunt umanoide si sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka si Ritol. Puteti gasi, la momentul respectiv activarea programului de vizite in masa, in fiecare tara de pe glob aici:
http://www.andromedacouncil.com/AndromedaCouncil-VisitationSchedule.html
In programul de vizitare este si Romania, desigur.

[Nota redactiei AIM: Acest program de vizitare este anuntat de reprezentantii Consiliului Andromeda (ambasadorul Tanka Wheneh, diplomatul Maka Nahiweh si vicepresedinta Tania Piekae), prin intermediul lui Tolec.]

Atunci va fi oficial Primul Contact. Mai tarziu va fi Contactul in masa. Mai tarziu, dupa acestea vor aparea Maestri Inaltati.

Intensitatea crescuta pe care o simtim cu privire la tot ce se-ntampla, este un semn ca lucrurile se misca mai repede si ca ne apropiem de „Eveniment”.

Acestea sunt grupurile malefice ale cabalei care ne tin ostateci pe planeta noastra frumoasa. Ei creeaza violenta si durere, iar noi platim pretul (in mare procent datorita ignorantei noastre):

Factiunea Iezuita – Cea mai mare parte o gasim la Vatican. Munca lor este de control al mintii – controlul oamenilor. Ei utilizeaza indoctrinarea religioasa despre pacat si iad si sunt in spatele multor operatiuni de control al populatiei. Ei controleaza educatia (cum specifica si David Icke, este una din trinitatea malefica a cabalei care controleaza latura ideologica a lumii, celelalte fiind financiara, in City of London si militara la Washington DC).

Factiunea Rothschild – Este cea care gestioneaza banii pentru iezuiti. Aceasta factiune s-a infiltrat in totalitate in medicina moderna prin nenumaratele programe de vaccinare. Ideea lor este de a ne pastra pe noi, cei multi ca sclavi de lucru. Exista alternative de vindecare pentru toate bolile si acestea vor fi eliberate pe scara larga cat mai curand.

Aceasta factiune a dezvoltat vaccinuri in lagarele naziste din al 2-lea R. M. iar intre 1945 si 2010 am primit aceste „biochips” implantate prin vaccinuri. Functia lor era de a ne lipsi de abilitatile constiente si vointa, de a ne transforma in „zombie”. Miscarea de Rezistenta a eliminat pana acum aceste „chip-uri”.

Factiunea Rockefeller – Circa de 2000 de oameni implicati in medicina, stiinta, nazistii (probabil factiunea Bush) si tehnologie. Exemplu: fuorizarea apei (in SUA, in Europa nu a fost aprobata, dar ingeram in fiecare zi din pasta de dinti si produse cosmetice). Fluorul este o substanta neurotoxica care provoaca leziuni cerebrale severe si interfereaza cu functionarea creierului. Afecteaza nivelul IQ-ului, provoaca cancer osos si afecteaza tiroida si rinichii.

Archonii – Sunt fiinte energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Putini se manifesta fizic in corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni si de la Vatican.

Reptilienii – Ei sunt slujitorii archonilor. Ei au pus presiune pe punctele slabe ale oamenilor, lucrand pentru a incuraja oamenii sa bea mai mult, sa le fie teama, etc. Reptilienii pot fi gasiti atat in planul fizic cat si in planul astral. Miscarea de Rezistenta a lucrat intens pentru eliminarea acestora.

Blobs – Acestea sunt ca Amoeba – precum calutii de mare – entitati plutind in planul astral. Ele fac ce li se spune sa faca. Ele se conecteaza la campurile energetice umane si controleaza emotiile. Sarcina lor este de a creea conflict intre oameni, in special in sentimentele calde dintre cupluri. Avem puterea in noi insine pentru a respinge aceste emotii cu vointa noastra.

Cabala avea planuri avansate pentru initierea unei false „invazii extraterestre” pentru a speria omenirea. Acestea au fost anihilate de catre Miscarea de Rezistenta.

Rothschild controleaza Europa, Rockefeller controleaza SUA, iar Iezuitii restul lumii.

Miscarea de Rezistenta, aici pe Pamant, este conectata la o confederatie mult mai mare de fiinte galactice. Se poate spune ca Miscarea de Rezistenta impreuna cu Pleiadienii, este o factiune intr-o confederatie cunoscuta sub numele de Alianta Gardienilor. Cobra descrie acest grup ca o confederatie de rase pozitive din interiorul acestei galaxii, care au denumiri diferite. El subliniaza ca nu este important numele, ci faptul ca exista mii si mii de rase ET pozitive care au atins un nivel inalt de evolutie si care nu mai au nevoie de negativitate in experientele lor de viata. Ei au creat o confederatie.

Cobra a explicat ca din punctul de vedere al confederatiei, planeta noastra este ca o celula canceroasa intr-un corp sanatos. Ultima celula de cancer din galaxie trebuie vindecata si va fi. Planeta noastra a fost ultimul bastion al fortelor intunecate din acest univers.

A fost nevoie ca cei mai calificati razboinici galactici sa se incarneze aici in ultima suta de mii de ani. Motivul este ca se stia ca aceasta planeta era cel mai dur loc si cel mai dificil de a o elibera. Cele mai avansate suflete cu cele mai mari abilitati posibile au fost intrupate aici tocmai pentru acest scop.

Cobra a explicat ca a existat un anume fel de testare care a determinat ca aceste suflete sa se incarneze aici sau nu. Nu au existat multe planete in galaxie sub un control atat de puternic al fortelor intunericului. Pamantul a fost una dintre cele mai dure – o provocare enorma atat datorita dificultatii de a o elibera, cat si dificultatii datorata frecventei de vibratie foarte joasa care exista aici. [continuare in partea a 2-a]

Sursa: http://roaim.co.nr/?a=articles&p=822

Nota Dan Gaucan: eu de vreo 3 ani astept data de 25 mai.Se pare ca anul acesta e cu noroc :).Daca cineva are timp si poate sa faca o traducere a materialului de mai jos, ii multumesc din suflet.

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/cobra-updateopening-portal-5-25-2013

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

20 de gânduri despre „COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ? (noi confirmari)”

 1. ~ Cobra Actualizarea ~ Deschiderea Portal ~ 5-25-2013
  Imaginea FatherMotherGod Amon Ra

  De FatherMotherGod … – Postat 14 mai 2013
  Marți paisprezece/5/2013

  FACE ACEASTA virale!
  Deschiderea Portal
  5-25-2013

  Este timpul să ia măsuri din nou! Este timpul să ia destinul lumii noastre în mâinile noastre! Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi și cupluri, în momentul de lună plină, în luna mai. Mulți dintre noi se vor aduna si vizualiza eliberarea planetei de sub tirania a grilei de energie negativă, astfel încât, pentru prima dată în istoria noastră, vom avea șansa de a crea propriul nostru destin în calitate de cetățeni liberi ai Pământului și predare, astfel, pe deplin împuternicit ne la procesul de ascensiune.

  Vizualizare noastră va sprijini planul de eliberare planetar, astfel încât se manifestă cât mai curând posibil, ca non-violent și de bine posibil. Putem să o facem! Este nevoie de a merge virale! Avem nevoie pentru a ajunge la mai multe persoane, astfel că masa critică de oameni de fapt, ea face este atins. Vă rugăm să post-l pe site-uri web și blog-uri. Dacă știți o instituție mass-media alternativă, puteți trimite la ei. Puteți crea un grup pe Facebook pentru grupul local de persoane dong acest lucru în parte a lumii. Puteți crea un film despre aceasta și post-l pe Youtube.

  Cu câteva ore înainte de deschiderea portalului, o penumbral eclipsa va ajuta la acumularea de energie pentru a ne pregăti pentru acel eveniment. Acesta este momentul de Wesaku, care este o perioadă de binecuvântare spirituală pentru omenire și o revărsare de lumină pentru întreaga planetă. Principalul vortex pentru acest lucru este centrat în munții Himalaya unde mulți inițiază și masterat se vor aduna pentru a ancora Lumina de pe Pamant la acest timp de lună plină, în luna mai. Deși conform unor tradiții Wesaku festival sa întâmplat deja la luna plină, în aprilie, o revărsare foarte puternic de lumina întotdeauna se întâmplă în timpul lună plină, în luna mai. O cronologie foarte puternic trece prin data de 25 mai. La data de 25 mai 1975 tot 50 ani proceess de eliberare planetar a început. La data de 25 mai 2010 un portal special numit Mission Blue Shield a fost activat și a marcat începutul prăbușirii Archonilor. Și acum la 25 mai 2013, vom deschide portalul. Scopul portalului este de a elibera umanitatea de prindere a grilei de energie negativa care a fost înrobitoare omenirea de la sfârșitul Atlantis.

  Vom face toate această vizualizare, în același timp, în momentul de deschidere a portalului, care vine pe 25 mai puțin 12 ore 12 minute PDT.

  Puteți vedea ora exactă a activare pentru multe locuri aici:

  Vă rugăm să rețineți că timpul de deschidere a portalului în această legătură este 12:10 PDT, care este de 2 minute înainte de deschiderea reală și este, astfel, un moment bun pentru a începe cu meditație.
  Instrucțiuni:

  1. Relaxați-vă mintea si corpul prin vizionarea respirația pentru câteva minute

  2. Apel la prezența sufletului tău (mai mare de sine) și prezența ghizilor spirituali, îngeri și Maestrii Inaltati

  3. În numele a sinelui vostru superior, spune cu voce tare un decret care anula și anula toate acordurile din trecut, accesorii și contracte cu forțele întunecate, indiferent de conținutul lor

  4. În numele a sinelui vostru superior, spune cu voce tare un decret care ești acum un drum liber și suveran fiinta de lumina

  5. Vizualizați un pilon de lumina aurie, coborând de la Galactic Soare Central și trece prin corpul tău

  6. Vizualizati ca lumina aurie extinderea prin inima voastra si mainile in toate directiile, transmutarea toate întunericul de avioane non-fizice în Lumină, de compensare toate conținutul emisfera implant, care este un domeniu hemisperical, cu un diametru de 100 de picioare (30 metri ) în jurul tău. Continua provenind că lumina aurie până emisfera implant este complet umplut cu lumina

  7. Acum, vizualizati intreaga emisfera implant umplut cu o floare de model de viață, care va stabiliza și de a crește frecvența de vibrație în domeniul energiei din jurul vostru:

  8. Vizualizati aceeași lumina aurie transmuta toate emisferele implant din lume

  Oamenii pot se așteaptă rezultate spectaculoase atunci când fiecare dintre portaluri planetare sau usi se deschide. Ai nevoie să înțeleagă că eliberarea planetară este o prcess treptată, care culminează cu evenimentul final, care va fi spectaculos, într-adevăr.

  Disclaimer:

  Deschiderea portalul nu va declanșa evenimentul de coastă la nivel mondial, care faleza inalta prezice nici resetare financiare globale. Nu sunt evenimente catastrofale masive se va întâmpla în viitorul apropiat și resetare financiar se va întâmpla doar la eveniment. Momentul de eveniment nu este încă să fie dezvăluite acum, dar victoria finală a Luminii este aproape.

  Actualizări despre deschiderea portalului:

  http://2012portal.blogspot.com/

  Comentariu de presă ~ Ne puteți alătura 25 mai trăim așa cum ne realiza acest lucru la acest link camerei se va deschide la ora 10 Pacific și meditație va fi la timpul recomandat Cobra, care este în jurul prânzului Pacific: http://tinychat.com/galacticpress

  1. a fost tradusa cu google translate… se pierde mult din sens.. poate incearca cineva sa traduca manual ca sa zic asa…mersi

 2. interesant este ca am avut un vis in care dupa ce ma intalneam cu multa lume si intrebam pe fiecare cu bucurie si entuziasm daca s-a trezit si primeam raspuns pozitiv, am ajuns intr-un loc departe de planeta noastra, parca o nava spatiala, gen Star Trek cu holuri lungi si unduitoare . Acolo se perindau multe fiinte pe care intuiam ca au ranguri f inalte -purtau mantii lungi negre cusute cu modele argintii si turbane – si se pregateau sa intre intr o conferinta importanta. Tot ce imi mai amintesc este ca se dezbatea deschiderea unor porti de pe pamant, parca 4, si toti erau de acord cu exceptia unuia care zicea ca va lupta cu toate fortele ca una dintre porti sa nu fie deschisa!

 3. Draga Dan, rezonez cu Cobra de ceva mai multa vreme si cu informatiile sale. Singurul meu of, este ca nu este la curent cu starea de fapt, atat cu reptilienii cat si cu archonii, iar noi romanii am avut un aport foarte mare la aceasta poveste. Sunt doua probleme rezolvate la acest moment. Am avut ocazia acum cateva luni prin intermediul unei persoane pe care o cunoaste si Doru Inorogul nostru, sa ducem informatiile noastre catre Cobra pe aceste subiecte. Ghizii mei mi-au spus sa nu fac asta, pentru ca lumea afara nu este prea pregatita sa afle lucrurile in acest fel. I-ar fi sarit toti in cap lui Cobra daca iesea cu asa ceva in piata..
  Iar treaba cu Vaticanul o cred cu varf si indesat, stiu eu mai bine de ce. Intrebarea este daca iezuitii sunt cu adevarat cei ce chiar conduc de acolo. Am avut un vis cu niste calugari iezuiti, imbracati in acele haine maro, carora cei de la Vatican, altii decat ei, le taiasera picioarele si un alai intreg de oameni care canta si se ruga, exact ca la catolici, dar in latineste, ii pusesera pe niste targi si ii duceau cat se putea de repede la Pestera Polovragi de la noi, la Zamolxe, sa le fie oprita sangerarea din cauza taierii picioarelor si sa fie salvati si vindecati. Spuneau ei ca rugaciunile ii vor ajuta pe calgari sa reziste, sa nu moara inainte de a se ajunge la pestera. Interesant nu? Vor iesi ele toate la lumina, pentru ca a venit vremea pentru asta. Doamne ajuta!

 4. dan citesc articolele tale de 2ani te felicit pt tot ce ne transmiti suntem multii care simtim ca tine. este prima data cind iti scriu si am o itrebare de ce ma fascineaza si simpt o energia aparte de cite ori potezi simolul cruci ankh .multumesc mihaela.

 5. Este primul meu post, dar te urmaresc de cateva luni bune. Iti multumesc din inima pentru tot ceea ce faci. Am simtit si eu sa-ti scriu, sa-ti transmit sprijinul meu pentru tot ce faci. Sper ca in 25 mai sa se intample ceva frumos- acum 39 de ani s-a intamplat, dupa cele spuse de mama mea :-). dar anul acesta cred ca o sa-mi sarbatoresc ziua mai special!
  Numai bine! Bogdan.

 6. Buna dimineata tuturor
  Pe 14.05. 2013 seara am intrat pe Spirit Liber, unul din blogurile Mariei Marin, romanca noastra de la poalele Alpilor si am citit acest articol si aparea si o poza acolo, care presupun ca este a lui Cobra si am simtit multa lumina in ochii acelei persoane si ca este un spirit deosebit. Aseara pe la 19 mi-a venit sa ma gandesc ca ce ar fi sa-mi dea Cobra un semn ca ar vrea sa colaboreze si cu romanii caci e de lucru pe aici cu intunecatii din belsug. Cred ca inainte de avea aceste ganduri ii simtisem prezenta. Si pe la 22 am deschis blogul tau draga Dan si am vazut scris mare Cobra!!! Parca era o confirmare ca in astral se stie de lupta grea care se duce la noi si cu intunecatii si cu schimbarile din fiecare(cred ca asta e lupta cea mai grea caci de mii de ani am trait in dualitate si trecerea la trialitate sau unul este grea, ca orice inceput). Si in dimineata asta simt pe de o parte o efervescenta a luminii care coboara si aactivitatii fortelor de lumina in astral si pe de alta parte o actiune disperata a intunecatiilor de a intarzia cat pot de mult efectele lumini ca altceva nu mai pot face. Ca de aia am intarziat cu acest comentariu si ma simt cam ametita de la toate astea dar cred ca print-o impamantarea si intensificare a miscarilor merkabei personale am sa ma centrez. Deja in timp ce iti scriam faceam aceste lucruri si deja mi-am revenit. Concluzia este ca simt puternic prezenta Cobrei si ca intradevar este un spirit pleiadean intrupat cu o mare forta spirituala caci alttfel nici nu ar avea puterea sa relizeze misiunea grea care o are de indeplinit. Cu mult drag Profa

 7. Buna ziua,dragilor,am revenit in mijlocul vostru dupa o luna de absenta…mi-ati lipsit enorm…acum sa revin,mai tineti minte cand a fost ales acest papa? ei bine eu de atunci v-am spus ca-i iezuit si nu stiu de ce dar in tot ce face si spune simt eu ca-i ceva fals…nu eu nu sunt evoluata ca voi,dar cand simt ceva,asa este cum simt…cineva mi-a spus ca daca m-as concentra mai mult as putea sa si vad anumite lucruri…in fine voi INTENTIONA,asa cum spune si Dan ,voi ,cei care aveti aceste capacitati,puteti spune ce trebuie sa facem noi,cei care suntem niste novici si care totusi vrem sa ajutam.Va multumesc ca existati,va multumesc ca ma hraniti spititual,mental si pentru ca ma acceptati in mijlocul vostru

 8. Sint inca plina de bucurie , de recunostinta si lacrimile imi curg; simt ca in sfirsit ne eliberam definitiv de maleficul cabalei.
  Confuzia din timpul zilelor lungi de singuratate , imi confirma tot ce am simtit prin ceea ce ai scris azi Daniel!
  In ultimii 2 ani am inconjurat planeta cu energie de Iubire si de fiecare data am simtit schimbarea.
  Centura de Iubire pe care am vizualizat-o , am asezat-o in jurul planetei pe linia ecuatorului insa de citeva zile am trimis-o in toate colturile planetei de sus in jos , de la stinga la dreata si am insistat in a nu lasa nici un colt neacoperit.
  Am simtit citeva atacuri minore care au disparut imediat ce le-am cerut-o! Datorita a ceea ce scrii , am confirmarea ca sint unde trebuie si fac ce trebuie!
  Intotdeauna m-am simtit cetatean la planetei , nascuta in Romania , si nu intelegeam de unde venea insistenta aroganta a altora ca romanii sint aparte.
  Sintem cu totii cetateni ai planetei Terra si tot ce facem este pentru Ea si pentru noi , pentru curatare si evolutie in spiritul Iubirii Supreme.
  Multumesc Daniel!

  1. Mdaaa..burratinos…ai dreptate.Doar se stie ca aici se ‘ispasesc,curata karmele’,adica se face penitenta,.Asa este.E cea mai grea inchisoare libera,ca sa zic asa..intr-un cuvant aici e iadul,nu in alta parte.Asta trebuie sa intelegem prin ingeri cazuti.. Cu riscul de a-mi sari dogmaticii in cap.ca hultanii,indoctrinati de minciunile de doua mii de ani,pe care ni le servesc violent in orice moment al vietii lor efemere..Iaca,nu mai inghit,si sper ca multi sa o faca. Cei curajosi,desigur. Iar noi ne-am nascut intr-o tara cu oameni curajosi,\.

 9. Va salut pe toti ! Fara nici o urma de ,,ego” eu sunt cel ce a [ublicat 60 de articole pe blogul AIM. Din septembrie mi-am deschis propriul blog si public aici. Am incetat colaborarea cu AIM. Acest blog il urmaresc de mult timp si rezonez cu energia de aici .
  Adresa blogului meu este : http://burebista2012.blogspot.ro/ . Daca va place placere sa cititi articolele mele, va invit cu placere.
  Nu am reclame…..
  Marius Sumedrea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s