25 Mai 2013 – Deschiderea portalului !!!

05ba3-163507_325654747537891_1044823984_n

Pe 25 Mai 2013 se deschide un portal foarte important pentru viitorul nostru. Cobra ne mobilizeaza pentru a face meditatii de amploare in grup sau individual in aceasta zi.
In Romania deschiderea acestuia va avea loc Sambata la ora 22.10 .Avem sansa sa scapam definitiv de fortele intunericului si de acum in colo schimbarile sa se manifeste cat mai repede posibil.
Este contributia fiecaruia dintre noi la aceasta lupta de eliberare a planetei.
Este timpul să ne implicam din nou!
Este timpul să luam destinul lumii în mâinile noastre!
Este ultimul mare portal care se activeaza in aceasta perioada !
Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari si mici, ca indivizi si cupluri, în momentul de lună plină din luna Mai. Mulți dintre noi se vor aduna si vizualiza eliberarea planetei de sub tirania retelei de energie negativă creata in urma cu 13000 de ani, astfel încât, pentru prima dată în istoria noastră recenta, vom avea sansa de a crea propriul nostru destin în calitate de cetățeni liberi ai Pământului și sa participam, astfel, pe deplin împuternicit la procesul de ascensiune.

Vizualizare noastră va sprijini planul de eliberare planetara, astfel încât sa se manifeste cât mai curând, non-violent si in cel mai linistit mod posibil. Putem să o facem! Este nevoie de a face cunoscut peste tot acest lucru !

Avem nevoie de cat mai multa lume sa participe pentru a atinge masa critica!
Vă rugăm să postati acest anunt pe mailuri, site-uri web și blog-uri.
Cu câteva ore înainte de deschiderea portalului, o eclipsa a lunii aflata in penumbra va ajuta la acumularea de energie pentru a ne pregăti pentru acel eveniment. Acesta este momentul Wesaku, care este o perioadă de binecuvântare spirituală pentru omenire si o revărsare de lumină pentru întreaga planetă.
Principalul vortex pentru acest lucru este centrat în munții Himalaya unde mulți inițiati și maestrii se vor aduna pentru a ancora Lumina pe Pamant la acest timp de lună plină a lunii Mai. Exista o cronologie foarte puternica ce are la baza data de 25 mai.
La data de 25 mai 1975 50 ani procesul de eliberare planetar pregatit de 50 de ani, început. La data de 25 mai 2010 un portal special numit Mission Blue Shield a fost activat si a marcat începutul prăbușirii Archonilor.
Iar acum, la 25 mai 2013, vom deschide ultimul portal. Scopul portalului este de a elibera umanitatea de sub jugul a grilei de energie negativa care a înrobit omenirea de la sfârșitul Atlantidei.
Vom face toate această vizualizare, în același timp, în momentul de deschidere a portalului, care incepe pe Sambata, 25 mai ora 22.10 .
Vă rugăm să rețineți că timpul stabilit pentru inceptulul meditatiei este ora 22 :10 ora Romaniei, care este cu 2 minute înainte de deschiderea reală și este, astfel, cel moment bun pentru a începe cu meditația, ca la momentul optim, 22 :12, toata lumea sa fie pe deplin concentrata si conectata la acesta.

Instrucțiuni:
1. Relaxați-vă mintea si corpul prin urmaririea respirației pentru câteva minute.
2. Cereti prezența sinelui vostru inalt și prezența ghizilor spirituali, îngeri și Maestrii Inaltati.
3. În numele sinelui vostru inalt, decretati cu voce tare ca din acest moment intrerupeti si anulati toate acordurile din trecut, toate atasamentele si contractele facute cu forțele întunecate, indiferent de conținutul lor.
4. În numele sinelui vostru superior, decretati cu voce tare ca din acest moment sunteti o fiinta de lumina libera si suverana.
5. Vizualizați o coloana de lumina aurie, care coboara din Soarele Galactic Central și trece prin corpul vostru.
6. Vizualizati aceasta lumina aurie cum expandeaza prin inimile si mainile voastre in toate directiile, transmutand instant in lumina tot intunericul ce se afla in dimensiunile non-fizice, curatind tot conținutul implantului emisferic, care este un camp emisferic, cu un diametru de (30 metri ) aflat în jurul fiecaruia dintre voi. Emanati in mod continuu aceasta lumina aurie pana cand acest implant emisferic este complet inundat de lumina.
7. Acum, vizualizati intreagul implant semisferic umplut cu un model din floarea vietii, care va stabiliza și va crește frecvența de vibrație în campul energetic din jurul vostru.
8. Vizualizati aceeași lumina aurie tansmutand tot intunericul din toate implanturile emisferice aflate peste tot in lume.

Oamenii se pot se așteapta la rezultate spectaculoase atunci când fiecare dintre intrarile portalurilor planetare se deschid. Trebuie sa intelegeti înțeleagă că eliberarea planetară este un proces treptat, care culminează cu evenimentul final, care va fi intr-adevar foarte spectaculos si este foarte aproape !!
Aveti mai jos si un video creat pe acesta tema :

Trimite-ti acest mesaj tuturor celor cunoscuti, pentru a fii cu toti partasi la marea schimbare ce ne asteapta !
Doamne ajuta !

Sursa: http://ontext.info/52738(Multumim Je)

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

103 gânduri despre „25 Mai 2013 – Deschiderea portalului !!!”

 1. Vom fi acolo… sa spargem buba! Si eu sper ca toate lucrurile dezamagirile de pana acum odata si odata se vor sfarsi. Au fost vremuri destul de grele si am trecut prin multe provocari. Si eu trec prin aceleasi stari, simt ca nu mai ies la liman. Multumesc pentru articolele de pana acum, Dane! esti o sursa de optimism!

 2. Concret, voi ati vazut ca lucrurile merg spre bine? S-au deschis „portaluri” – care bine nici nu stim ce sunt, toata lumea vorbeste de ‘ganddire pozitiva’ dar pe strada ia de la gura si painea celui care cerseste; e frumos insa…

 3. da e fenomenal astemptam acest moment de f multi ani astepta,m ca echilibrul in toate domeniile pe planeta sa se restabileasca cu iubire multumim si sufletele din orasul meu

   1. Om bun,eu ma simt bine,oricum..crezi ca aveam nevoie de vreo rautate,pt.asta..? Este o gluma.pe care unii ar intelege-o.. Subliminal…ca se poarta..? Pace.

 4. Cum anume am putea sa fim pregatiti ? Ce ar trebui sa facem? Cei mai multi dintre noi, nu prea stiu cum sa procedeze…

 5. Dar daca si acum ca si alta data, nu sunt decat supozitii, decat scenarii ?
  Are cineva vreo certitudine ca va fi asa ? Daca ne bucuram, asa cum am mai facut-o si altadata si apoi descoperim ca ne-am bucurat degeaba? Dezamagirea va fi cu atat mai mare, mai ales ca avem antecedente….

 6. Da,da..ca pe 14 mai..cifre,dare..alea.,alea..Ioana are intr-un fel dreptate.. Iar ne jucam cu mintea unora care-si cauta drumul..Cararea asta de intalnire cu Spiritul,e personala…p e r s o n a l a .. Nu in colectiv.. Pot fi morti colective,meditatii,sedinte..intalniri cu extraterestri..Dar Atat,restul e personal. Relatia cu Divinul Absolut este personala..Deschiderea portalurilor..Cine hotaraste si fixeaza date..? Portaluri,porti,usi invizibile,desigur, sunt deschse atata timp cat fiecare e conectat la Divin..fiecare dupa cum simte..rugaciuni,meditatii,vibratii inalte,prin iubire neconditionata,toleranta,compasiune..astea sunt porti permanente catre Inalt..Cand reusim sa facem din toate acestea o stare permanenta,se cheama ca s-a deschis portalul..personal/ Sunt curioasa daca va aparea mes.meu..pt.ca se strica neste ploi..Daca,da, bravo.. Pace si Iubire tuturor

 7. Chiar dacă nu se va deschide vreun portal, chiar dacă n-o să se simtă nimic în planul fizic, simplul fapt că în acel moment câteva zeci, sute de mii sau milioane de oameni vor fi *pe aceeași lungime de undă* și tot va însemna ceva. La nivelul energetic pe care-l vom accesa simultan va fi ceva asemănător unei *scântei*…poate asta se și urmărește, să determinăm noi înșine o schimbare în planul respectiv! 🙂

 8. Da, Cristi, nu te contrazic,e posibil sa ai dreptate!… dar daca ar fi asa cum crezi tu, atunci data de 21 decembrie 2012 a fost cu mult mai mediatizata si mai cunoscuta, comparativ cu ziua de 25 mai, chiar si de catre cei fara preocupari spirituale…prin comparatie,atunci cred ca am fost mult mai multi oameni pe aceeasi lungime de unda decat suntem acum si totusi „scanteia” nu s-a produs…
  Cum o sa ne dam seama ca CEVA s-a intamplat ?

  1. Pe 21 decembrie a fost si destul de multa teama indusa de cei cu „apocalipsele” and shit. Cu toate astea, scanteia s-a produs, dar schimbarile nu s-au produs instantaneu, se va intampla treptat, ca si in cazul Harmonic Convergence. Nu stiu cati dintre voi au auzit de evenimentul denumit Harmonic Convergence. Este momentul din toamna lui 1987 cand ideea era ca peste o suta de mii de oameni sa se adune in diferite puncte cheie de pe suprafata globului pentru a medita cu gandul la o lume mai buna. Puteti vedea reactiile oamenilor de atunci din presa vremii. Nu sunt foarte diferite de cele din ziua de azi legate de 21 decembrie sau 25 mai. Lumea radea. Iar daca cineva le-ar fi spus in 1987 ca in nici 5 ani cortina de fier va pica si zidul Berlinului va fi daramat, ca imperiul sovietic se va dizolva pasnic si comunismul care acaparase jumatate din lume va deveni istorie sau ca oameni precum Vaclav Havel si Nelson Mandela vor trece de la statutul unui detinut politic la cel de presedinte, daca cineva le-ar fi spus toate astea, cei mai multi ar fi continuat sa rada si mai tare. Multi considera insa acel moment ca inceputul schimbarilor si al pregatirii pentru momentul din 21 decembrie 2012 care va fi ceva asemanator, dar mult mai amplificat.

 9. Stii ca eu sunt de fel „Toma Necredinciosul”. Crezi ca eu nu-mi doresc sa n-am dreptate ?
  Off, ba da, imi doresc al naibii de mult ca de data asta sa fie altfel !
  Sincer, astept de atata timp, cu atata nerabdare,cu atata bucurie si atata speranta acest moment al Inaltarii ca mi-e si frica sa ma mai bucur!
  M-am mai bucurat de cateva ori si apoi dezamagirea a fost imensa, asa ca acum.. .”suflu si-n iaurt” !.:))
  Sa dea Domnul sa aveti dreptate si sa ne bucuram impreuna !

  1. Ioana când ai spus ,, al n…i,, deja ai schimbat frecvența de lumină în frecvență de întuneric. Ia aminte la cuvinte că sunt purtătoare de energie. Sincer cred că mai mult te îndoiești de portal. Mai lucrează cu tine încearcă să înțelegi cu inima evenimentele din jurul tău. Lasă mintea în inimă. Golește-o de gânduri. Nu mai mesteca în iaurt. Dumnezeu a înviat o singură dată iar noi nu știm aproape în nici un an să ne amintim cu adevărat de Învierea Lui. Atenție ce ne dorim Ioana că asta se va întâmpla pentru că ce ne propunem acum Dumnezeu dispune.
   Deci Ioana , ia aminte. Ceea ce gândești devine cuvânt în inima ta, apoi cuvântul se întoarce la sursă adicâ în inimă, se duce în minte și în final devine faptă. Faptele ne reprezintă și ne modelează caracterul care în final înseamnă viața ta. Iar viața ta te urcă sau coboară. Doar în cer este comoară.

   Am vrut să îl ajut pe Daniel în sensul de ați spune eu ce el vroia să-ți spună și astfel minutele acestea acordate răspunsului să le folosească mai bine.

   Romeo – Nicolae + ASiIiVro

   1. Cred ca Sursa,Dumnezeu rade de lesina,ca sa ma exprim uman,ca doar asta sunt..,..Avem un dar de a ,cica,transcede starile si dam la sfaturi.. Oameni buni,depasiiti dogmele,altfel va veti intepeni din nou. Cum poti sa spui ca Dumnezeu,Sursa,a murit si a inviat o data.? Pai daca ar fi sa se intample asa ceva,ar fi sfarsitul sfarsiturilor si nu numai al Pamantului,al galaxiei,ci al intregului multivers,al Creatiei. Ar fi ramas fara ‘curent’..,Vorbim in cel mai bun caz de Avatari…Simt deja ca sunt catalogata.. Nu mai am dogme,si asta de cand m-am trezit..de aceea sunt libera,nu mai am constrangeri ,limite si nici frica aceea indusa de religii..Toate vor veni natural.Ce e aia cauta in tine..Nu va intelege cel care este la inceput. Fii tu,natural,descatusat de dogme,de garduri imaginare,frici,si Sufletul isi va face treaba.Singur.De aceea Toti cei pe cale,se izoleaza…Coboara mintea in inima..Ma intrebam ce inseamna,ca de ,mai citeam cate ceva,,lectii,cica de la altii destepti care dadeau sfaturi pe bani,cand eram in izolare,si asta a durat un an si ceva . Cum Doamne sa faci asta..am simtit mai tarziu/ adica sa anulez mintea,sa nu mai tin cont de ea,si sa simt inainte de a vorbi.Si clar ca nu simti cu mintea. Fiind in transformare,e o batalie cumplita intre noi insine..Un maestru,adica cel Real,Adevarat,Divin,asa face,are doar Iubirea,si aceea sta in inima Asta te sfatuieste. Noi suntem pe cale,cum ziceam si Poate vom deveni Noi Insine,cei Adevarati.Si asta daca ascultam Numai si Numai de Suflet. El e Maestrul Nostru. Exclus altcineva. Fiti Iubire suflete dragi.

   2. Carmen eu m-am referit la Iisus Hristos când am spus că a murit ca om și a înviat. El oricum este veșnic. Doar pentru că omul a câzut și nu a mai crezut doar în El, vechii proroci au spus că va veni Mesia.Asta a si făcut a venit ca om întrupat.Poate că Dumnezeu râde de unii din noi, are toată libertatea.Fi liniștită eu nu cataloghez pe nimeni. Te grăbești cu presupunerile și asta îmi spune că te aprinzi repede și de fapt tu cataloghezi în funcție de linile tale directoare ca să mă exprim și eu uman și nu dogmatic. Eu nu sunt un om de 3 litere și ca să înțelegi exact Carmen, dacă eram dogmatic cum sugerezi eram ,,doar un ortodox dogmatic,, în schimb eu mi-am dat șansa libertății mele spirituale și deci știu tot alfabetul cu care chiar așez litere potrivite funcție cu oamenii cu care interacționez. Am dat eu impresia că nu sunt natural? Lecții nu îmi permit să dau nimănui însă am tot dreptul să-mi exprim o părere fie ea și opusă altora de aici și ție și cui dorește. Doar avem libertatea minții și a inimii. Apropo poți face meditație, sau rugăciune contemplativă si ai să înțelegi ce am vrut să spun cu aceea coborâre a minții în inimă. Mintea vezi că de multe ori te minte chiar dacă vezi rădăcina cuvântului. Mintoșii sunt așa zișii liberi cugetători de regulă.
    ,,A iubi însemnă a trăi,, Iar iubirea îți pot spune cu siguranță stă în inimă nu în minte.
    Acum sper că ai înțeles cu adevărat cam ce am spus când i-am scris mesajul Ioanei.

    Pace și Iubire.

    Romeo – Nicolae + ASiIiVro

 10. Dane, daca treci in primul Val, sa ne dai si noua un branci, un sut, orice, numai sa ne tragi si pe noi dupa tine ! 🙂
  Si sa stii ca nu glumesc !

 11. Eu propun sa nu ne facem iluzii legate de o data sau o ora anume. Fie ca vrem sau nu, fie ca stim sau nu, in acest moment de aflam in „prima faza” a dimensiunii a 4a. Acesta prima faza este 99,99% asemanatoare cu ultima din dimensiunea a 3a, pe care am parasit-o in 21 decembrie 2012. Schimbarile pe care le asteptam cu atata nerabdare se vor produce, dar in decursul a cativa ani, si se vor accelera pe masura ce timpul va trece. Orice schimbare majora a existentei, mentalitatii si constiintei umanitatii va produce bulversari distructive, care ma indoiesc ca vor induce progresul, de orice fel ar fi el. Daca ni s-ar comunica oficial maine ca am fost creati de extraterestrii, si ca toate religiile sunt o gluma menita sa ne tina in sah, va dati seama ce impact ar avea asupra umanitatii. Daca ni s-ar spune ca Dumnezeu nu este un nene cu barba alba care locuieste „in ceruri” ci insasi Constiinta Universala, din care am fost creati toti, cu scopul de a experimenta si acumula invataturi si experiente, cu care sa imbogatim chiar constiinta sursa, din nou am fi complet bulversati.
  In concluzie, bunastarea si binele viitor al umanitatii se bazeaza exclusiv pe evolutia constiintei fiecaruia dintre noi. In momentul in care fiecare dintre noi va fi mai bun, umanitatea va „salta” intr-o etapa superioara. Trebuie sa privim in adancul sufletului nostru pentru a ne redescoperi. Mahatma Gandhi spunea la un moment dat „Fi tu schimbarea pe care o vrei in lume”. Simplu.

   1. Corect. Fiecare treapta pe care o urcam este un succes personal, nu ne poate nimeni impinge inainte sau forța. Mentorii spirituali ne arata drumul, depinde de noi daca vrem sa il parcurgem. Citeam undeva ca drumul catre evolutia spirituala este unul egoist, poate suna prea dur. Dar este adevarat, nimeni nu te poate descoperi mai bine decat tu insuti.
    Mentorii spirituali trebuie sa continue sa arate calea, este crucial ca tot mai multe suflete sa se „trezeasca”, astfel evolutia umanitatii catre ceea ce ne dorim cu totii va fi accelerata.

  1. Romeo,se vede ca esti om de cifre,cu liniille directoare,cum mi-ai scris mai sus..Sunt Varsator,..plastician…deci exclus..Trairile acestea sunt atat de diverse,pe cata populatie exista..Sa incurajam pe fiecare suflet,care intra aici,ca doar nu intamplator ne gasim, unul pe celalalt..sa iubim ..si atat. Scriu toate acestea pt.a nu -ti face o imagine a ceea ce nu sunt. Imi place in schimb sa zambesc,sa ma bucur, de bine, de rau,care, oricum, sunt relative..Imi pasa de energiile pe carte le degaj altora,de aceea fac aceste precizari,si cand mai cad,ca de, om sunt,sa stiu ca gasesc sprijin,intelegere si iubire la voi, ca doar asta sunteti.

   1. Carmen, am fost om de cifre lucrând cu o știință numită Criptologie, acum doar deslușesc muzica cifrelor și misterul de dincolo de ele și dintotdeauna am fost un om al literelor mai mult scrise în ,, Cuvinte alese,, decât citite prin cârțile timpului de ieri, de azi , de mâine. Acum creez cârții care să bucure oamenii care cu greu își mai pot face timp printre grijile vieții.

    Am remarcat, de fapt am simțit la tine o schimbare de ton. Eu simt oamenii altfel, decât în modul ochilor fizici.

    Romeo – Nicolae + ASiIiVro.

 12. Când omul îl descoperă pe Dumnezeu atunci și el se unește cu Lumina Lui. Duhul omului de unește cu Duhul Sfânt al lui Dumnezeu. De fapt noi ca ființe de lumină îl avem permanent pe Dumnezeu în inima noastră numai că unii uită de El și rămân cu conștiința închisă în carapacea eului și timpului. Dincolo de eu și de timp este Dumnezeu și cei treziți îl vor însoții în eternitate.

  Romeo – Nicolae + ASiIiVro

  1. Vorbind despre cifre..in graba m-am exprimat superficial.. era vorba despre profesie..banuiesc ceva ,tehnica,inginerie..cand scriai despre niste linii directoare,alea,alea..recitim mes,anterioare,nu are sens. Stim despre ce e vorba..Criptologia a venit mai tarziu, cred..asa cum si eu practic Radhiestezia..dupa trezirea din somnul ratiunii care chiar naste monstri… La cele trei litere pe care le cunosc,am inteles ceva,ceva… nu o lua ca pe o aciditate..ca nu e. Iar cu schimbarea de ton,nu ai precizat cum ai simtit-o..am urcat sau am coborat o octava,ca iti garantez,am depasit semitonurile..Si iti multumesc pt.atentionari,nu pot multumipe toata lumea,dar incerc..prin tine,prin altii. Multumesc.

 13. Sunt de acord cu Cristi.
  @Ioana:stai linistita si fii convinsa ca,daca esti cu adevarat pregatita sa primesti „ceva” , au ghizii tai grija sa primesti.Idea e sa fi pregatita nu doar sa crezi ca esti. De exemplu:A facut Bashar(acel extraterstru channeled by Daryl Anka) un mic experiment cu un tip care striga in gura mare ca el vrea sa aiba o intalnire face to face cu extraterestrii iar Bashar ii tot spunea ca nu e pregatit desi el crede ca este ….si evident cand au venit extraterestrii , tipu a dat bir cu fugitii, si s-a convins si el ca nu era pregatit. 😀

 14. M-au amuzat comentariile Ioanei si subscriu la cele spuse de Carmen.Cat despre data de 25 mai 2013 A.D om trai si om vedea.Cine are ochi sa vada…Restul cu mila si gratia divina.Sper ca nu am fost prea rau si comentariul va fi acceptat.Pentru Dan:Voi concepe o grila de cristale tabulare pentru sambata.Poate ajuta nitel.O voi programa sa intre in rezonanta la momentul maxim si sa miste ceva si in REALITATEA actuala.

 15. PLATOSA SFANTULUI PATRICK

  Mă leg astăzi
  Cu virtutea cea tare a chemării Treimii:
  Cred în Treimea în Unime,
  Făcătorul a toate.

  Mă leg astăzi
  Cu virtutea Întrupării lui Hristos şi a Botezului Său,
  Cu virtutea Răstignirii Sale şi a Îngropării,
  Cu virtutea Învierii Sale şi a Înălţării,
  Cu virtutea Venirii Sale în Ziua Judecăţii.

  Mă leg astăzi
  Cu virtutea dragostei Serafimilor,
  În ascultarea Ingerilor,
  În nădejdea Invierii spre răsplată,
  În rugăciunile Patriarhilor,
  În prorociile Profeţilor,
  În propovăduirea Apostolilor,
  În credinţa Mărturisitorilor,
  În nevinovăţia Sfintelor Fecioare,
  În faptele Oamenilor Drepţi.

  Mă leg astăzi
  Cu puterea Cerului,
  Cu lumina Soarelui,
  Cu strălucirea Lunii,
  Cu frumuseţea Focului,
  Cu scânteierea Fulgerului,
  Cu iuţimea Vântului,
  Cu adâncimea Mării,
  Cu trăinicia Pământului,
  Cu tăria Pietrelor.

  Mă leg astăzi
  Pentru ca Puterea lui Dumnezeu să mă povăţuiască,
  Tăria lui Dumnezeu să mă sprijinească,
  Înţelepciunea lui Dumnezeu să mă înveţe,
  Ochiul lui Dumnezeu să vegheze asupra mea,
  Urechea lui Dumnezeu să mă audă,
  Cuvântul lui Dumnezeu să-mi dea grai,
  Mâna lui Dumnezeu să mă povăţuiască,
  Calea lui Dumnezeu să rămână în faţa mea,
  Scutul lui Dumnezeu să mă acopere,
  Oastea lui Dumnezeu să mă apere,
  Împotriva curselor diavolilor,
  Împotriva ispitei patimilor,
  Împotriva poftelor firii,
  Împotriva tuturor celor ce gândesc să mă vatăme,
  Fie ei aproape sau departe,
  Fie ei mulţi sau puţini!

  Chem astăzi toate aceste virtuţi
  Împotriva oricărei puteri vrăjmaşe şi fără de milă
  Care ar putea să atace trupul şi sufletul meu,
  Împotriva descântecelor proorocilor mincinoşi,
  Împotriva legilor negre ale păgânătăţii,
  Împotriva legilor mincinoase ale ereziei,
  Împotriva înşelăciunilor idolatriei,
  Împotriva vrăjilor femeilor, făurarilor sau druizilor,
  Împotriva oricărei ştiinţe care leagă sufletul omului!

  Hristoase, apără-mă astăzi
  De toată otrava, de foc,
  De înec, de rană de moarte,
  Ca să pot primi răsplată bogată!

  Hristos cu mine, Hristos în faţa mea,
  Hristos în spatele meu, Hristos înlăuntrul meu,
  Hristos dedesubtul meu, Hristos deasupra mea,
  Hristos la dreapta mea, Hristos la stânga mea,
  Hristos în cetate, Hristos în căruţă, Hristos în corabie,
  Hristos în inima tuturor celor care se gândesc la mine,
  Hristos în gura tuturor celor ce vorbesc cu mine,
  Hristos în fiecare ochi care mă vede,
  Hristos în fiecare ureche care mă aude!

  Mă leg astăzi,
  Cu virtutea cea tare a chemării Treimii:
  Cred în Treimea în Unime,
  Făcătorul a toate!

  cu drag NORI

  (Trimisa prin e-mail si postata si pe blog ca si comentariu, de catre prietena mea Nori, autoare a cartii „Terapia sufletului prin iubire”)

  Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

 16. Buna dimineata tuturor
  IUBITIVA PE VOI INSIVA SI FITI ARMONIE. Hai sa ne unim inimile ,sufletele si gandurile in armonie si sa credem ca putem infaptui minunea de a crea un acum mai bun si mai luminos. Daca nu facem noi asta cine!!!! Calea spre adevarul din noi e atat de usoara si atat de grea in acelasi timp dupa mii si mii de ani de dualitate!!! Credeti pur si simplu in inima voastra ca sunteti una cu DUMNEZEUL VOSTRU INTERIOR, CU CRISTUL/CRISTALUL DIVIN DIN VOI. Si hai timp de 10 minute sa fim doar iubire si la 18 si la 22.10 pe 25.05,2013. Cu mult drag Profa de Geogra

 17. Corect!! Haideti sa fim iubire, fara sa asteptam nimic, nici un salt nici un portal, noi suntem creatorii a tot ce ne priveste. Calmi, linistiti, iubitori. Starea de a fi iubire fara a astepta ceva in schimb este starea noastra naturala, divina. Asadar fara nici un fel de atasament sau conditionare, legat de date de inaltare, de dimensiuni, de extraterestrii, de eruptii solare, etc. HAIDETI SA FIM IUBIRE!!! ASTA ESTE LIBERTATEA NOASTRA SA FIM IUBIREE FARA CONDITII ….adica NECONDITIONAT!!!!

 18. O Doamne cat de Fericita sunt sa vad ca ne trezim din ce in ce mai multi! Nu a fost usor, cel putin pentru mine…insa apoi am simtit Iubirea Universala si m-am simtit atat de recunoscatoare! voiam sa impartasesc cu toti…apoi am picat iar…apoi am inteles ca este necesar…acum sunt decat fericita sa traiesc. Mai am de lucru dar de fiecare data cand intalnesc oameni ca voi la un loc imi revin si simt ca suntem pe drumul cel Bun. Totul este atat de simplu si Dumnezeu ne iubeste mai mult decat credeam vreodata ca se poate!

  1. Adriana,draga de tine,asa este si asa sa ramai.Suntem Oaza de liniste si siguranta pr.noi,dar sper sa fim din ce in ce mai multi,si oaza sa acopere desertul..cu virgula sub S, sa nu se inteleaga vreo placinta,ceva..Fii binecuvantata.

  2. Fericirea Ta este cel mai mare ajutor pe care il poti da Pamantului, intregului Univers si tuturor fiintelor!!!
   Sa fim asadar fericiti si fericirea face toata treaba!!! Noi putem sa ne luam „vacanta din atatea lupte si zbateri si griji si asteptare si deceptii si etc etc” si lucreaza fericirea pentru noi.

 19. Romeo,suflet drag,nici nu mi-a trecut prin minte sa ma refer la tine,pt.catalogare,ci in general,isc o oarece tremuratura,ca sa zic asa,dogmaticilor..Hahahaha..ce le mai luati la.modul personal.Tot nu ati inteles .,de cand ne scriem,si oarescum ne cunoastem,ca va iubesc pe toti,asa cum sunteti..? Eu,personal nu mai cred in dogme,absolut de loc,lamurindu-mi-se paradigmele,de cand mi-a dat una in cap Spiritul meu,si m-a trezit,acestea s-au schimbat radical.. Nimic nu mai este si nu mai poate fi ca inainte,nimic. Iar asta incepe sa se vada,apoi vom vedea,simti,concret.. Avem eternitatea la dispozitie..Scump suflet,nimic nu ne deosebeste,poate doar cultura,si asta vremelnic. Nici tu nu ai inteles aproape nimic din ce am scris,poate pt.ca eu sunt de trei litere,iar alfabetul,dragul meu,e prea mic,pt.sentimentele noastre,de aceea ni l-au dat ,pt.ca incetasem sa mai comunicam telepatic,vibrational.asa cum am fost creati..Si ne mandriiim.. Cu acestea nu se poate ascunde nimeni ,pe cand ,cuvintele pot spune,ascunde,rani..Si stai,nu o lua personal..Generic vorbind. In ceea ce priveste ‘liber cugetator’ ..am zambit cu gura pana la urechi..iaca,m-ai catalogat,o tzara..Cum spuneam,trezirea din somnul indus de milenii,de catre religii si altele,la mine s-a produs. si este personala..Asa ca deocamdata,pe termen scurt,adevarul unora nu coincide cu al altora.. Si ce daca.. asa e frumos,asa se produce evolutia..Pana la UNU.Crede-ma,asa cum sunt eu,iubesc tot ce misca si ce nu. Si nu ma supar. Niciodata. Am depasit cu greu,dar am reusit.Ceea ce va doresc si dumneavoastra.

  1. Minunaaat!!! Ma refer la Realizarea sau Recunostiinta Ta!!! Adevarul traieste prin tine liber si Iubirea este emanatia lui !!! Si de pe urma acestui lucru beneficiaza toata suflarea!!! Voi cei care „va luptati” va luptati cu dublura voastra ….puneti sabia jos….odihnitiva….si veti vedea ca aceasta odihna este eternitatea in pace!!! In locul indemnului la lupta ascultati-va linistea atoate nascatoare din voi insiva, Sursa din care Viata se Revarsa in toate domeniile de constienta. Pacea din noi insine este matricea Universului. Faceti pace….Nu razboi!!!UNU este in Pace.

   1. Eu trăiesc,…
    Te deranjează asta Carmen. Sau așa persiflezi tu pe fiecare care îți spune ceva ?…
    Nu ai înțeles mesajele mele și am simțit asta la anteriorull mesaj când am spus că mă voi opri în a mai comenta. Deja intrăm în sfera bunului simț. Nu știu ce dorești să demonstrezi cu atitudinea ta.
    Pe mine unul nu mă impresionezi. Chiar nu mai comentez nimic.

    Romeo – Nicolae Ș. + ASiIiVro

  2. Carmen eu nu încerc să conving pe nimeni de nimic. Nu așez oamenii în cataloagele dogmelor de nici unde. Nu m-am referit deloc la tine când am spus despre mintoșii ce apartin de regulă în tagma liberilor cugetători. Nu vreau să mai justific nici un cuvânt din cele ce am spus mai sus. Așa că după ce închei acest comentariu o să mă opresc. Mai vreau să spun că ,,,eu m-am referit doar la mine când am spus că nu sunt un om de trei litere, tocmai ca să înțelegi că mă desfășor în multe alte planuri de aici sau de dincolo. Prin urmare nu este benefic să-ți explic fiecare propoziție a mea. Se revarsă timp și energie ce le pot oferii pentru creație sau bucuria de a fi aici și acum ca om cu spiritul ce aspiră la eternitate. Sper ca de data asta să înțelegi tu că nu am luat nimic personal și te îndemn să faci și tu la fel.
   Cultura unește și armonizează spiritele și de aceea este importantă în evoluția noastră a tuturor. Ti-am mai răspuns la comentarii mai sus și sper să înțelegi bine acest mesaj.

   Acta est fabula.
   Nihil Sine Deo.

   Romeo – Nicolae + ASiIiVro

   1. Carmen te rog să mă crezi că nu te-am văzut râzănd așa de tare și de ce începi cu ,, Romeo , suflet drag ,,,, și termini cu ,, Ceea ce vă doresc și dumneavoastră.

    Între oamenii cu funcții eu folosesc dumneavoastră sau dacă interlocutorul se ține bățos si dorește din mândrie sau orice altceva să fie numit la o persoană potrivită stării lui.

    Mie pe aici spune-mi pe nume. Nici eu nu țin supărări, frustări sau alte energii joase pe lângă mine.

    Romeo – Nicolae + ASiIiVro

   2. Drag suflet..esti fecioara..? Ma refer la zodie..pt.ca desfaci firul in patru,cinci..si bravo,asa trebuie sa fii pe Pamant .Eu sunt mai aeriana cam in toate .De aceea Creatia a facut atat de diferite zodiile,,sa nu fim plictisitori. Scuze..,nu imi e greu sa cer scuze,nu vreau ca cineva sa aiba o cat de mica palpaire de tristete,sau iritare de la mine .. Vorbim mai dulce spumos,mai alert nitel.. si, daca se digera greu atunci ma retrag.Vreau sa zambiti,sa fiti relaxati,aici ma refer la toti,ca sa ma intelegi. Si chiar la tine.Esti sensibil,si e minunat,dar simt o lipsa de umor.. Poate ma insel,dar parerea mea e ca uitam sa fim copii si ne afundam in seriozitate,morocaneala..Am intrat intr-un dialog cu tine si nu in polemica si ma bucur..asa ne cunoatem intre noi si pe noi.Nu imi place sa fiu trasa de codite,desi ar fi trebuit sa ma obisnuiesc de multisor,penca am talentul de a irita mai tot timpul. Am reusit in schimb sa nu ma supar,sa inteleg si sa iubesc. Si crede-ma ca asa e. Pace in inimioare tuturor.

 20. Imi plac la nebunie comentariile voastre, chiar si atunci cand va „contrati” prieteneste si nu lasati orgoliile sa intervina in discutiile dintre voi (sau poate tocmai de aceea imi plac!) Ma simt ca un spion care priveste pe gaura cheii. 🙂 Sper sa trag cat mai multe invataminte de la voi, pentru ca fiecare in parte imi sunteti profesori! Incerc sa-mi fac curaj si sa va calc pe urme… dar, pe masura ce citesc din experientele voastre, articole de pe diverse bloguri, carti de specialitate, imi dau seama ca inca sunt departe de acest lucru. Doua persoane care nu se cunosc mi-au spus ca am un blocaj undeva si ca trebuie sa-mi dau seama singura ce, unde si de ce… lucru care nu s-a intamplat inca. Deocamdata ma bucur de ce citesc aici si imi doresc sa fiu la fel de senina si plina de dragoste pentru toti semenii mei, asa cum sunteti si voi….Pace, Iubire si Lumina!

  1. Adriana,nu ai idee cat esti de aproape.. Repet,lasa maestrul din tine sa-si faca treaba,nu cauta in afara. Fiecare cu modul lui,cu stilul lui.Niciunul nu seamana cu altul,doar Fii tu,reala,adevarata,fara masti,.si razi, fii bucuroasa pt. orice.. e atat de simplu..si de greu..Binecuvantari.

 21. Carmen ,io iubesc ce-mi place…calitativ si nu cantitativ…mai ales ca ” am inceput” sa inteleg toti(unii) ca UNU'(hahaha ce „usor era!) Si Carmen, asculta-mi sfatul”nu ma iubi,ca nu merit…

   1. Carmen iti multumesc pentru incurajari. Stiu ca Maestrul e cu mine, nu ii mai simt prezenta asa cum s-a intamplat la inceput insa stiu ca mai am ceva de lucru la mine. Simt ca este necesar sa trec prin asta. Stiu care sunt problemel si vreau sa vad ce sta in spatele lor…o alta lectie de viata si un antrenament pt ceea ce am de facut. Viata mea a fost grea inca de cand am venit pe lume si mai apoi cand am invatat ca poti face fata decat dc esti puternic. Si mi-am pus o mie de masti. Abia dupa cateva luni bune de la trezire m-am uitat in urma si nu m-am recunoscut, voiam sa imbratisez persoana care am fost si sa ii ofer un pic de iubire. Viata, eu, opiniile, totul s-au schimbat radical. Nu ma grabesc, iau totul asa cum vine…da…pana cand nu apare acel echilibru mai invat…nu imi este teama…nu am de ce sa capitulez cand stiu ce frumos este ceea ce ne asteapta! Imi doresc asta pentru toti! Oricum acum am parca alti ochi cu care privesc in jur. La inceput cand m-am trezit toti imi cautau prezenta, ma intrebau dc mi-am pus lentile de contact sau ce anume am patit de radiez. Era totul din interior. Recunosc ca am pierdut acea stare…dar poate a fost necesar…
    Eu nu simt nevoia sa ma cert, contrazic etc….din cea mai orgolioasa persoana(leu cu ascendent in berbec) m-am transformat in altceva. Am realizat ca atunci cand iubirea este in tine si o vezi peste tot orgoliul nu isi mai poate face aparitia. S-a dizolvat…nu mai este cazul…Asa este cu toate cred….
    Va pup si va iubesc pe toti! mA BUCUR CA SUNTEM IMPREUNA…PENTRU O LUME MAI BUNA!

 22. Romeo,asta reiese din postarile mele? Iubire? Pai recitindu-le nu intelegi decat furie,nonconformism,nerabdare,nesupunere…Cam pe unde mai incape si iubire?!? Uita-te atent la ceilalti(sau mai bine la celelalte), mai vezi ceva asemanator,Romeo? Nici pe departe.Oamenii sunt calmi,fericiti,ba mai si plutesc,vortexuri,alea alea …pe cand eu…tun si fulger.Pentru ca asa sunt.Deci,in concluzie: ori nu stiu eu ce e iubirea , ori nu intelegeti voi cum „traiesc” eu iubirea.Complicat.

  1. Am plecat de la afirmația ta Mariana G.că iubești ce-ți place.și că pui accent pe calitate. Iubirea este starea care ne scoate din cercul lumii din 3 D. Am spus tu oferi iubire pentru că noi toți avem misiunea asta. Cine nu o face, nici pragul acestei lumi nu îl va trece.
   Suntem oameni aici și este normal să avem stări și stări.
   Încearcă o rugăciune vie și vei accesa altă stare și vibrație. Este doar o sugestie.

   Romeo – Nicolae + ASiIiVro

   1. Hai sa ne oprim aici, draga Romeo.Si asa am deviat destul de la un subiect, care dupa parerea mea este foarte important.Multumesc pentru intelegere!!!

 23. Buna seara si buna sa va fie inima! V-am citit si m-ati ametit…..oameni buni…vorbiti prea mult si uitati esentialul : TRAITI! este cel mai frumos dar pe care l-am primit cu totii,VIATA ( firicelul acela firav ,argintiu, vesel si iubitor care vine din….ne unde(?) si se intoarce in ….ne unde(?)….TRAITI !!!

  1. Tiza mea draga,inimile sunt bune,iar trairea si traiul implica absolut toate emotiile.Nu poti zbura cu o singura aripa.Se curata anumite emotii,se dezvolta altele..de aceea am venit pe Pamant,sa experimentam.. Si nimeni nu se supara pe nimeni,si cine o face,invata sa iubeasca,si-i trece.Venim din primordii cu ‘Traista’ goala.si plecam tot acolo dar cu ea plina.Cel putin,asa cred eu.. Sa va binecuvanteze Creatorul,si sa-I multumim pt.asta.

 24. Multumesc pentru articol, minunat ca exista suflete precum al tau, minunat ca suntem din ce in ce mai multi, minunat ca lumea se schimba spre bine ! Voi fi pregatita sa intru in meditatie alaturi de voi toti ! Iti doresc o zi minunata mangaiata de energia pozitiva a universului, a Creatorului!
  NAMASTE

   1. Astazi la 18:30 ne vedem in parcul Izvor? E un loc anume unde sa venim? ?Mizez pe faptul ca oricum ne vom gasi….:).

 25. Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
  http://dorintilica.blogspot.ro/ .
  Va multumesc anticipat!
  Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

 26. Am fost astazi la Izvor desi in cd actuale ale vietii mele nu ar fi putut fi posibil! A fost fantastic…ca de fiecare data…iubesc viata si oamenii!!!!!iubest Totul!..
  Daniel am sa te contactez curand pentru o sedinta! Oricum de prima oara de cand am descoperit acest site am vrut sa te contactez! Iubesc oamenii care stiu sa faca diferenta intre a darui (ma refer aici la gratuit…pt cei care pot propaga la randul lor darul lor) si cei care fac din asta decat un bussines. Stiu din experienta ca nu poti darui la nesfarsit sau tuturor vindecarea, bucuria, fericirea, exemplul personal pt ca oricum le daruim necondintionat si tot timpul…dar celor care cred ca isi vor gasi in acest mod decat vindecarea si apoi si-ar relua viata fara a face nici o schimbare interioara nu este momentul de „dar” ci este momentul de decizie si constientizare….si aici e cheia(cred eu): sa simti unde poti interveni gratuit si unde nu..cand stii sa faci diferenta este extraordinar. Oricum am intrat intr-o alta lume depinde numai de noi….Si aici nu pot sa nu citez” Fii tu schimbarea pe care o doresti lumii!” Mahatma Ghandi.
  Multumesc tuturor! Cei pe care deva v-am cunoscut si celor pe care ii voi cunoaste!:)

  1. Buna Daniel,ieri am citit din postarile expuse si nu stiu daca ceea ce mi s-a intamplat este o pura coincidenta sau are legatura cu evenimentul, cu aceste entitati negative….1.am intrat intr-un magazin cu art.ezoterice cu intentia de a cumpara un bol special Indian care prin sunetele scoase prin atingere indeparteaza spiritele, energia negativa…cu cateva zile inainte acesta a functionat perfect ( proga in magazin) ieri nu a fost chip sa mai functioneze, nu l-am mai cumparat plecand foarte dezamagita…2 la cateva minute am intrat in supermarchet facand mici cumparaturi primind restul la bani….pe care nu i-am mai gasit…niciodata nu mi s-a intamplat sa pierd bani .Am un gol in memorie???!!! Nu reusesc pentru nimic sa-mi amintesc urmatoarele momente dupa ce am pus mana pe rest…. 3.A venit timpul sa ma pregatesc de meditatia orei 22. Ma ajuta foarte mult Muzica specifica unui astfel de moment, pun castile la mobil si asfel reusesc sa meditez. Locuiesc la bloc, iar metoda ma face sa ma detasez de cel mai mic zgomot. Stupoare…am descoperit CA nu le mai am….creindu-mi un disconfort…niciodata nu mi-au lipsit.Oare sunt simple coincidente, toate in aceeasi zi , inaintea unui eveniment atat de important ? ….hmm.Care ar fi varianta ta? Cu mult drag, si sa Fim inconjurati de Puterea Divina ,Lumina ,in a putea duce lupta cu aceste entitati intunecate. NAMASTE

   În data de 26.05.2013, DanielGaucan’s Blog

 27. de acord cu tine si intregul univers fie cu noi in marea eliberare..dorim acele sedinte gratuite..adelante..multumim ,binecuvintarile cerului fie cu noi cu toti,amin..suntem pe receptie cu meditatia,chiar dacá ráspund mai tîrziu, multumim Daniel, cu drag,maria,barcelona..

 28. Cine sunteti? Imi place cum ganditi si-mi mai place faptul ca promovati iubirea atat de mult. Interesant de stiut ar fi ce intelegeti voi prin iubire. Daca poate insemna altceva decat se stie… sau daca are o alta forma de manifestare. Cred ca voi cunoasteti taina prin care ne putem elibera de tot ce este in noi si nu ne place si altele asemenea… Imi raspunde cineva???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s