Daruri…le meritati!!!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

18 gânduri despre „Daruri…le meritati!!!”

  1. Multumesc Dane, sunt multe simboluri care seamana foarte mult cu cele date de Bashar si care iti lucreaza pana la nivel de ADN. Sunt la fel si acestea?

  2. Multumesc Daniel pentru frumoasele daruri! Intreaga Iubire, Lumina, Putere , Intelepciune si Binecuvantare si Ocrotire Divina sa te insoteasca vesnic si pretutindeni! Am o intrebare : Cum pot folosi aceste simboluri ? Iarta-ma dar sunt „novice” si doar cu ajutorul vostru imi pot „slefui, netezi” drumul spre curatare, luminare si inaltare spirituala.as putea primi cateva informatii despre energoterapia Luvion? O zi Binecuvantata! NAMAST

  3. multumim din tot sufletul draga Adnana nu ne-ai mai rasfatat de mult si pentru Dan sunt super clipurile, numai voi sunteti in stare de asa minuni , va pup

    1. Recunosc draga Emanuela,am fost putin ocupata cu gradina mea si cu copilul care-i cam bolnavior acum e spre bine,si nu am mai avut timp pt a ma rasfata .Dar se pare ca acum erea timpul! Va sarut si va iubesc!Fiti binecuvantati!Amin!

  4. Buna seara! Multumim pentru cuvintele frumoase si ajutorul pe care ni-l daruiti ! Pe TWYH a aparut noul articol al lui Lauren Gorgo, ‘the 5 D raport” – Personal Polarity Reversal. De foarte multe ori dvs ati publicat multe din articolele lui Lauren si ma intrebam daca ati putea sa ni-l daruiti si pe acesta, sunt sigura ca este mai mult decat interesant si multi il vor citi cu sufletul la gura! O seara binecuvantata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s