Aceste ultime momente ale iluzoriei voastre experimentări a vieții sunt foarte intense

 cuvintecelebre

Noi suntem o Conștiință, Dumnezeu (Sursa noastră), toți cei din tărâmurile spirituale, precum și toți cei în formă fizică din toate universurile fizice. Iubirea și toate multele Sale aspecte sunt valuri de energie conștientă de o infinită abundență care curg liber prin întreaga creație, iar tot ceea ce nu este în aliniere cu Iubirea este total iluzoriu. Dumnezeu este Iubire și El nu ar fi putut și nici nu ar fi dorit să creeze ceva ce nu era în perfectă armonie cu El însuși. În Realitate, în Prezența divină există o Lumină strălucitoare, care inspiră venerație, în care există o claritate totală, o înțelegere totală, o înțelepciune totală și o acceptare necondiționată și iubitoare pentru toate creațiile lui Dumnezeu. Ceea ce voi experimentați în iluzie – frică, furie, anxietate, suferință, în fapt, alarma generală, durerea și confuzia – este IREAL! Voi ați construit și ați menținut iluzia pentru a experimenta lipsa Iubirii și se pare că ați reușit! Dar acest lucru se datorează faptului că voi vă concentrați atenția asupra ei pentru a o menține și a o susține și vă temeți să vă eliberați de ea.

 

Voi v-ați convins pe voi înșivă că corpurile voastre sunt reale și au nevoie de protecție și prin urmare așa și pare a fi situația, deoarece puterile voastre imaginative sunt foarte eficiente. Și pentru că voi ați ales să vă convingeți pe voi înșivă că iluzia voastră este reală, ea așa și pare a fi. Cu toate acestea, așa cum vi s-a spus, voi ați decis acum la nivel colectiv că timpul iluziei a trecut.

 

Așa cum priviți în jurul vostru cu ochii voștri umani și înregistrați cu inteligența voastră umană toată suferința care este constant experimentată, a devenit în mod inevitabil evident că a trăi în acest fel nu are absolut nici un sens. Amintiți-vă, iluzia nu a durat decât o clipă. Cu toate acestea, când voi o experimentați și faceți parte din ea, timpul cât durează pare a fi aproape veșnic pentru că Universul pare a fi atât de vechi în comparație cu o viață umană. Prin urmare, viața umană pare a fi foarte firavă, foarte fragilă, iar corpurile umane într-adevăr așa și sunt. Dar voi nu sunteți firavi și fragili, voi sunteți ființe divine nemuritoare care se joacă a fi firave și fragile și ați decis că timpul pentru asemenea jocuri iluzorii se apropie cu repeziciune de sfârșit.

 

Ultimele momente ale iluzoriei voastre experimentări a vieții sunt foarte intense pentru că problemele care au dormitat probabil ani de zile, sau chiar vieți, ies acum la suprafață și vin către voi pentru a fi abordate și eliberate. Asta nu înseamnă însă să vă angajați în ele, să le analizați sau să vă judecați pentru ele. Înseamnă doar să acceptați disconfortul, sentimentele stranii și neconfortabile, să le observați și să le lăsați să curgă prin voi și mai departe. Plânsul este bun! Și pe deplin acceptabil. El vă eliberează de stres și de tensiune, chiar și țipatul sau lovitul unei perne dacă găsiți un loc unde o puteți face nestingheriți și fără jenă. Procesul este mai degrabă ca și cum v-ați uita la un film sau ați citi o poveste: vă concentrați atenția pe ea atâta timp cât durează, simțiți emoțiile pe care actorii le demonstrează, dar când se termină, lăsați-le să plece – deși amintirea lor poate să vă revină în minte pentru o zi sau câteva după. Dar… voi nu sunteți sub nici o formă atașați de ele. Tot așa vor trece și lucrurile care ies la suprafață dacă nu încercați să le îngropați sau să vă lăsați obsedați de ele.

 

Timp de eoni omenirea a fost îngropată în sentimente, în negarea lor, devenind insensibili la ele în scopul de a evita sentimentul de durere. Rezultatul a fost că durerea negată a fost apoi revărsată asupra altora ca formă de eliberare. Nu mai puteți face acest lucru, va trebui să-i dați voie să intre în conștientizarea voastră, să o simțiți și să o eliberați. Sună a fi simplu, dar mulți dintre voi vor găsi că este o muncă grea și obositoare așa că cereți ghizilor voștri să vă ajute în curățarea anxietății și disconfortului și pentru a lăsa iubirea să pătrundă. Reamintiți-vă că orice experiență este o lecție pe care voi ați ales să o încercați. Nu trebuie neapărat să o înțelegeți  și să încercați să găsiți un motiv pentru brusca sa apariție în viața voastră sau o soluție la acea experiență (cum ar fi să reacționați la ea, în speranța că o veți face să dispară) pentru că asta înseamnă să vă angajați în ea, ceea ce nu face altceva decât să prelungească experimentarea ei în mod inutil precum și pierderea unui timp care ar putea fi mai bine folosit prin capitularea în fața ei, lăsând-o astfel să treacă.

 

Este necesar ca omenirea să elibereze cantități enorme de frică, furie și resentimente îngropate și negate pentru ca Iubirea să poate să umple acele părți din voi care au fost ocupate de ele și să vă aducă din nou la plinătate. Mulți dintre voi ajută această eliberare generală prin propria eliberare de aceste blocaje. V-ați oferit să faceți acest lucru pentru că ați văzut că a fost necesar și în iubitoare compasiune v-ați încarnat pentru a fi de ajutor celorlalți în acest fel. Toți faceți o muncă minunată și când vă veți trezi și veți înțelege ce ați făcut, acest lucru vă va aduce o bucurie și o satisfacție imensă.

 

Reamintiți-vă că fiecare dintre voi, fără nici o excepție, ați ales să fiți pe Pământ în aceste momente pentru a ajuta la atenuarea suferinței și la eliberarea ei din colectivul uman. Făcându-vă timp în fiecare zi pentru relaxare în liniște, rugăciune sau meditație voi puteți observa suferința fără a vă lăsa atrași în ea. Aceasta este adevărata compasiune, precum o ureche care ascultă, o îmbrățișare plină de iubire, un zâmbet blând pentru cel(i) pe care îl(i) ajutați, sau intenția de a trimite iubire atunci când nu puteți fi fizic prezenți alături de ei, și o înțelegere din partea voastră că este ceva ce ei înșiși trebuie să elibereze și că nu o poate face nimeni în locul lor. Și, binențeles, acest lucru este valabil și pentru propriile voastre probleme: înfruntați-le și lăsați-le să plece – ele sunt iluzorii. Iar voi sunteți ființe divine create perfect pentru toată veșnicia. Astfel încât puteți și le veți lăsa să plece.

 

Fratele vostru iubitor Isus

 

 

Traducere Monica Poka

 

http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/06/02/these-last-moments-of-your-illusory-life-experience-are-very-intense/

 Nota Dan Gaucan: Acest articol m-a ajutat sa constientizez foarte multe lucruri care mi se intampla in momentul de Acum.Multumesc Monicai pe aceasta cale!!!

Vreau sa va mai spun ca acesta este penultimul articol pe care am sa-l mai public pe acest blog.Ultimul articol va fi reluarea primului articol 🙂

Am inchis un cerc si voi deschide altul.

Va multumesc tuturor si imi cer iertare fata de cei care am gresit cu voie sau fara de voie!!!

 

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „Aceste ultime momente ale iluzoriei voastre experimentări a vieții sunt foarte intense”

  1. Totul vibreaza, se misca..atat Sus cat si Jos, fiecare sfarsit, reprezinta un nou inceput, un nou ciclu, e noua experienta! Binecuvantari divine sa se reverse asupra ta si sa-ti tii Calea! 🙂 Namaste!

  2. Salutari de la mare,tuturor! Multumesc tuturor celor cu care am venit in contact de cand am accesat acest blog.Multumesc Dan pentru tot si sper sa gasesc cercul pe care il vei deschide! .Imi doresc ca intr-o zi sa ne cunoastem cu totii si in plan fizic.Numai bine!Corina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s