• Comenzile pentru bijuteriile terapeutice se preiau la tel: 0747330009(Simona Gaucan)

 • Bratara pentru purificarea chakrelor

  Pret: 0 lei
 • Bratara este alcatuita din 27 margele rudraksha si cristale semipretioase. Oferta in luna Decembrie, reducere 35% - 70 ron de la 108 ron.
 • Bratara personalizata

 • Bratara personalizata se realizeaza din margele rudraksha si cristale semipretioase. Cristale se aleg in fct de zodie/ ascendent/ cifra destinului/ luna nasterii. Bratarile vin insotite de note explicative despre proprietatile cristalelor folosite dar si de tabloul numerologic care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Pret 77 ron
 • Bratara rudraksha si margele turmalina

 • Bratara rudraksha si margele turmalina. Bratara contine 9 margele rudraksha si margele de 6 mm turmalina. PRET: 45 Ron( doar in luna decembrie)
 • Bratara Rudraksha

 • Bratara rudraksha cu 18 margele. Pret 54 ron( doar in luna Decembrie)
 • Colier rudraksha si cipsuri turmalina

 • Colier din rudraksha si cipsuri turmalina. Colierul este crosetat pe fir transparent si este format din 3 siraguri. Pret: 54 ron( doar in luna Decembrie)
 • Copacei feng-shui

 • Copacei - bradut din malachit si howlit. Dimensiuni 7/13 cm. Pret 50 ron( doar in luna Decembrie)
 • Copacel feng-shui din cristale semipretioase

 • Copacel feng-shui din cristale de unakit, carneol si citrin. Dimensiunea 14/14 cm. Pret 60 ron. Se pot realiza in mai multe variante in fct. de necesitatile dvs si de beneficiile dorite.

LUNA PLINA IN VARSATOR – 21 AUGUST 2013 ORA 4: 45, ORA ROMANIEI – “ TOT CEEA CE NU NE OMOARA NE FACE MAI PUTERNICI “

astro_2gw_425_luna_plina_in_varsator_2013.61116.493

Faza de Luna Plina este momentul cand Luna se afla in opozitie cu Soarele, in cazul nostru, Luna se afla in Varsator gradul 28: 11 iar Soarele in Leu gradul 28:11. Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator ( opozitie, 180 grade ) ce induce un puternic conflict interior, ne face mai nervosi si plini de energie, accentuateaza lipsa claritatii in gandire, o minte incetosata, dezechilibru comportamental, un puternic zbucium sufletesc suportat cu dificultate, dezechilibru comportamental fata de celalalt sex. Ganditi-va la un aspect de opozitie ca la un joc de sah, suntem acolo, vedem provocarile, mutarile si putem sa ne aparam, sa luptam, sa pierdem sau sa castigam, depinde doar de “ ceea ce mutam pe tabla astrala”. Aceasta Luna Plina in Varsator este a doua Luna Plina in acest semn, prima a fost pe 22 iulie. Pe 8 iulie am avut o Luna Noua in Rac ( noi inceputuri, starturi noi, proiecte si initiative noi) iar momentul apogeului semintelor plantate atunci a fost faza de Luna Plina in Varsator-Leu pe semne diferite de semnul Lunii Noi. Este o inversare a procesului natural a ciclului normal al fazelor Lunii. Acuma, am avut pe 7 august o Luna Noua in Leu iar Luna Plina din 21 august este pe axa Varsator- Leu, deci Soarele care lumineaza Luna este in acelasi semn cu semnul Lunii Noi. Acest moment restabileste ordinea naturala a fazelor Lunii.

Ascendentul momentului de Luna Plina este in Leu gradul 8:17, vorbim de un ascendent fix, de foc a carui nota dominanta va fi dezvoltarea increderii in propria persoana. Curajul, demnitatea, inclinatia spre dramatism, orgoliul , nevoia de “ovatii “ din partea celorlati ne vor indemna sa incercam sa dominam fiecare situatie, sa ne impunem opiniile, sa atragem atentia dar sa si luptam pentru scopurile noastre. Exista in aceasta energie un interes puternic fata de putere iar in domeniul iubirii se va dori “ partea cea mai stralucitoare“.

LUNA PLINA IN VARSATOR

Guvernatorul acestui ascendent este Soarele in Leu gradul 28:11 in opozitie cu Luna in Varsator gradul 28:11 ce formeaza faza maxima a Lunii Pline in Varsator. Cu Soarele in Leu, atentia noastra se indreapta catre increderea in noi, creativitate, auto-exprimare, putere, generozitate, individualitate, copii, iubire. Leul este acea energie care ne indeamna sa descoperim acea parte din noi care ne face unici, care ne incoroneaza, devenim regi si regine. Varsatorul este echipa, grupul, comunitatea din care facem parte iar simbolul lui este o femeie sacagiu care revarsa “curentii rapizi de energie” ai unei vieti noi. Daca Leul se axeaza pe obiectivele personale, Varsatorul are rolul de a corecta grandoarea imperiala a Leului, inventeaza noi forme de comunicare, noi forme de gandire indiferent daca sunt cerute sau nu. In timp ce Leul poate fi complet indiferent la reactiile celorlalti, Varsatorul este hipersensibil la regulile grupului dar adesea nesiguranta, teama, timiditatea si extraversiunea ilpot bloca. Pentru a se elibera de situatiile absurde ( Uranus), de frustrari si teama( Saturm), Varsatorul trebuie sa isi cunoasca foarte bine propriile intentii iar abia apoi sa intrebe ce gandesc ceilalti.Varsatorul ofera posibilitatea unor aliante cu persoane cu viziuni similare spre un obiectiv comun. Daca Leul spune “ eu sunt putermic, eu sunt regele”, Varsatorul spune “ impreuna suntem puternici, obiectivele comune pot fi eliberatoare, revolutionare”. Tocmai de aici se nasc obstacolele acestui moment astral iar aceasta Luna Plina ne cere sa echilibram obiectivele personale cu nevoile colective, sa vedem cum putem folosi talentele personale in sprijinul celorlalti. Ganditi-va la Varsator ca la o briza neasteptata intr-o zi fierbinte de vara, poate fi o surpriza, un eveniment care va trezeste, va elibereaza. Varsatorul este un semn fix ceea ce arata profunzime, tenacitate, rabdare dar poate fi si prea inchistat in parerile lui. Tot Varsatorul este un semn de aer cunoscut pentru inovatii, minte deschisa, genialitate, razvratire. Aceasta Luna Plina activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Luna Plina in casa VIII poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.

CASA VIII

Casa VIII este o casa plina de mistere, secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse. Aici, viata intima, banii, puterea, manipularea ne transforma viata. In mod traditional, aceasta casa este o casa a taxelor, sexului, mortii, transformarii, aici invatam ca totul este taxat, viata are un pret de platit. Tot casa VIII este asociata cu ocultismul, psihologia, razbunarea, gelozia, controlul, karma rea , trucuri murdare. Cu Luna Plina in Varsator ( aer) intr-o casa naturala de apa se poate spune ca sufletul nostru poate cunoaste adevarate cutremure emotionale. Totusi, misterul, magia predomina in acest moment( casa VIII) iar Universul face o adevarata magie cu aceasta Luna Plina in casa VIII, poate fi un dar, un har, un cadou neasteptat, un credit, o mostenire, ceva magic vine spre noi.

In legatura cu Luna Plina in Varsator pe gradul 28:11 se afla asteroidul 7066 Nessus.

nessus

In mitologie, Nessus este un Centaur cu o reputatie destul de urata. El este renumit pentru rolul sau in povestea “ camasii lui Hercule “. Hercule era casatorit cu Deianeira iar Nessus s-a oferit pentru o suma mica de bani sa ii ajute sa traverseze apa. Astfel, Nessus a luat-o in spate pe Deianeira iar dupa ce a traversat-o apa, el a incercat sa o violeze pe frumoasa sotie a lui Hercule. Alertat de strigatele lui Deianeira, Hercule a tras cu una din sagetile lui otravite in Nessus. In timp ce Nessus era pe moarte, el a continuat sa o pacaleaaca pe sotia lui Hercule, spunandu-i ca sangele lui stropit pe o camasa a lui Hercule il va face pe acesta fidel si va fi numai al ei. Deianeira il crede dar sangele lui Nessus era sange rau plin de otrava provocandu-i lui Hercule arsuri groaznice.
Pentru a termina cu suferinta lui, el se se arunca in foc si arde in flacari, acceptandu-si in tacere deplina soarta. In astrologie, Nessus este asociat cu lucruri rele si urate, cu pofta, cu abuzuri, violuri, otrava, moarte. Avand in vedere ca orbita lui Nessus este intre Saturn si Pluto, prin analogie, limbajul lui Nessus este strans legat de teme plutoniene: gelozie, razbunare, putere , vina, pocainta, mantuire. Actiunile au consecinte iar Nessus este un instrument foarte bun de diagnosticarea situatiilor manipulatoare, arata unde si cum am fost raniti in trecut si modul in care putem rani pe ceilalti dar si cum putem vindeca aceste rani. Nessus ne vorbeste despre un abuz primar, instinctual ( pofta lui de deianeria, de frumusetea ei ) dar si despre un abuz controlat ( sangele lui plin de otrava ), constient, agresiv ce vrea razbunare. Otravirea lui Nessus apoi razbunarea lui Nessus conduce la moartea lui Hercule si la transformarea acestuia in Zeu, la nemurire. Nessus este dorinta care merge dincolo de nevoie, este intincul primar, animalic, este pofta de ceva ce apartine altuia, este mantuirea sufletului. Atat in mitologie cat si in traditia populara se vorbeste adesea despre pacatele parintilor si efectul acestora de-a lungul a mai multor generatii. Nessus este fiul lui Ixion, un om fara scrupule care a gresit atat fata de oameni cat si fata de zei iar din acest motiv, datorita rautatii lui geniale a fost pedepsit iar pedeapasa s-a intins de-a lungul a mai multor generatii. Acuma, Luna Plina in Varsator in conjunctie cu Nessus in Varsator ne spune ca putem culege roadele poftelor noastre nesabuite, intreaga definitie a lui Nessus este luminata, este ca un panou publicitar ce straluceste sus pe cer. Vorbesc de “ sangele rau” prezent intre oameni, in familie, intre partenerii de viata, in legatura cu banii. Nessus este asociat cu limitele incalcate, cu consecintele incalcarii acestor limite iar aceasta Luna Plina etaleaza aceste limite incalcate, culegem roadele a ceea ce am poftit nemeritat. Parca am fi la un cinematograf cosmic in care actorul principal( Luna Plina) isi uita replicile dar sufleorul ( Nessus-abuz) are grija sa-i sopteasca ceea ce vrea el sa spuna. Orice planeta in Varsator vorbeste despre “ mai multi oameni” iar Luna Plina in Varsator in conjunctie cu Nessus vorbesc despre abuzuri, tradari in familie, grupuri sociale, companii, politica, organizatii, prietenii, afaceri. Aceasta Luna Plina aduce in lumina probleme vechi, aspecte legate de trecut sau cele mostenite de la parinti sau de la generatiile anterioare, chiar daca sunt ingropate adanc( casa VIII) ele pot erupe acuma intr-un mod monstrous, otravitor(Nessus). Este un accent deosebit al problemelor legate de putere, pofta, “ sange rau” intre oameni, karma, fiind tentati la razbunare sau sa obtinem ceva indiferent de caile de urmat. “ Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte” ne spune Nessus dar nu trebuie uitat ca razbunarea nu este cea mai buna cale. Amintiti-va ca Nessus a fost cauza mortii lui Hercule dupa ce el insusi a murit. Acuma, suntem ajutati sa vedem intr-un mod inedit motivatiile noastre, actiunile noastre, trecutul nostru, abuzul celor din familie, de la locul de munca, de la un partener de viata, un asociat si ne putem vindeca. Actiunile au consecinte iar aceasta Luna Plina in Varsator in casa VIII ne spune ca trecutul “ ne otraveste” dar in acelasi timp ne spune ca tot noi am creat aceasta otrava, important este sa facem pace cu trecutul, sa profitam de aceste energii profunde de regenerare si renastere, sa fim o pasare Phoenix ce renaste din propria ei durere. Nessus aduce oportunitati de a intelege si de a ne elibera de tot ceea ce ne oprima, ne face neajutorati, este un moment in care ceva se termina si transcede la un alt nivel. Aceasta Luna Plina ne ajuta sa punem capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care ne otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

Nessus – the abduction Deianeira by Centaur Nessus by Jean Francois Lagrenee (1755)

Soarele in Leu face un aspect de conjunctie cu asteroidul 430 Hybris.

In Grecia antica, Hybris a fost o zeita destul de urata, violenta cu un comportament bazat mai mult pe mandrie nesabuita. Zeii s-au casatorit unul dupa altul iar in cele din urma a venit si randul lui Polemus –razboi, ultimul dintre burlaci. Hybris a devenit nevasta lui deoarece si ea a fost singura care a ramas fara sot. Se spune ca Polemus si-a iubit foare mult sotia, pe Hybris, urmand-o peste tot pe unde mergea ea. Unde apare Hybris ( violenta, aroganta) cu siguranta Polemus se va afla chiar in spatele ei. In astrologie, Hybris indica un loc in care putem actiona din aroganta, din incredere prea mare in capacitatile noastre netinand cont de nimeni si de nimic. Toti avem Hybris undeva in harta natala, in tranzit, aceasta energie aduce izbucniri violente, aroganta extrema, nivel excesiv de mandrie, atitudine incapatanata in legatura cu opiniile personale dar si o parte ascunsa care poate fi destul de nesabuita. Hybris este un punct in care credem ca putem ajunge departe dar care in timp se intoarce impotriva noastra. Deoarece Hybris face parte din centura principala de asteroizi si se deplaseaza intre Pallas ( cunoastere, a sti) si Atropos( finaluri sortite), acest lucru descrie pe Hybris ca un obiect ceresc care aduce aroganta, mandrie excesiva odata ce cunoasterea intuitiva se termina. Soarele in Leu in fuziune cu Hybris tot in Leu face din aroganta personala, mandria nesabuita ceva exponential iar in opozitie cu Luna in Varsator, nesabuinta cere o plata, o pierdere. Soarele in Leu in fuziune cu Hybris poate fi definit destul de simplu cu proverbul “ mandria merge inaintea caderii”. Aroganta, mandria, trufia fac din roadele acestei Luni Pline ceva fara valoare.
Varsatorul si implicit aceasta Luna Plina are doi guvernatori. Saturn este guvernatorul traditional care in acest spectacol astral face aspecte benefice cu Pluto in Capricorn, Neptun in Pesti dar si cu Jupiter in Rac. Despre aceste aspecte am scris aici.
Uranus, guvernatorul modern al Varsatorului este destul de slabit de aspectele provocatoare cu Venus in Balanta, Pluto in Capricorn si Jupiter in Rac.
Uranus in opozitie cu Venus este un aspect al separarilor imprevizibile ( divort). Evenimente neasteptate, emotii neregulate si o atitudine destul de neglijenta fac parte din acest aspect. Situatiile financiare pot cunoaste destule urcusuri si coborasuri, din acest motiv ar trebui evitate achizitiile majore sau investitiile.

Jupiter in Rac in careu cu Uranus aduce agitatie, plictiseala in orice situatie care nu permite libertatea totala sau independenta iar schimbarea completa pare a fi singura solutie. Provocarea acestui aspect este de a gestiona cu atentie aceste modificari fara a neglija complet responsabilitatile existente. Datorita nivelului excesiv de energie, impulsivitatea si nerabdarea pot conduce la fel de fel de accidente de aceea ar trebui sa fiti extrem de atenti. Tot ce tine de reforme sociale, politica, cauze umanitare sunt in centrul atentiei. Desi acest aspect induce destula instabilitate, poate aduce si oportunitatea de a regasi acele calitati care ne fac unici, care ne ajuta sa imbratisam tot ceea ce este diferit, iesit din tipare.
Uranus in careu cu Pluto in Capricorn aduce modificari radicale in modul in care ne manifestam, ne reinventam. Aspectul de careu este “ ca o palma “ trasa peste fata, te pune sa actionezi, sa faci fata obstacolului.Ambele energii ne indeamna catre eliminarea vechiului, daca Uranus in Berbec ne spune “ reinventeaza-te”, arunca conceptele invechite, trezeste-te, Pluto in Capricorn incurajeaza “ moartea formelor vechi”.
Luna Plina in Varsator promite multa actiune iar in casa VIII, aceasta energie ne cere sa ne amintim ca viata are si greutati care nu pot fi evitate.“ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic” spune aceasta Luna Noua in Varsator.
Ganditi-va la aceasta Luna Plina in Varsator ca la o lumina magica in “iadul existentei voastre”, sunteti ajutati sa vedeti mai clar ceea ce trebuie transformat intr-un mod inedit.

LUNA PLINA IN VARSATOR 1
Adriana Tudosa
Sursa: http://adriana-astro.com/luna-plina-in-varsator-21-august-2013-ora-4-45-ora-romaniei-tot-ceea-ce-nu-ne-omoara-ne-face-mai-puternici/

About these ads
Postul anterior
Lăsați un comentariu

2 comentarii

 1. Foarte frumos , interesant si util. Multumesc Daniel.O zi Binecuvantata.
  NAMASTE

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 • Seminar Bucuresti-1 Martie 2015

  Duminica, 1 Martie 2015,la orele 10, voi sustine un seminar cu tema “Romania-Inima Terrei”.M-am hotarat pentru aceasta tema deoarece, aceasta a fost tema seminarului, care l-am sustinut alaturi de Sfatuitoarea si Profa de Geogra’.A fost primul seminar, sustinut de mine :) Iata anuntul seminarului de atunci: ” Tinand cont de faptul ca, in ultimul timp, s-au precipitat mult evenimentele legate de tara noastra, m-am hotarat ca pe data de 29 septembrie 2013, sa sustin un seminar in Bucuresti, pe tema “Romania- Inima Terrei“.Voi vorbi despre rolul poporului roman in aceste timpuri de transformari majore, planetare. Seminarul va avea loc intre orele 10:00 -13:00.Va urma o ora de discutii libere, apoi o ora de terapii. Modalitatea de plata va fi de tip “Donatii”, fiecare participant la curs, va plati atat cat simte si cat dispune. Inscrierile la seminar se fac la adresa de mail gaucand@yahoo.com sau la numarul de telefon 0736-144.639. Locatia va fi comunicata prin mail pentru ca este in functie si de numarul de participanti. Va astept cu drag Dan Gaucan P.S. Vor fi prezenti la seminar si invitati surpriza :).Printre ei, se afla si prietena mea, Sfatuitoarea(Alina Huidan).” Taxa de participare este de tip Donatie.Asa cum am promis, toate incasarile pentru participarea la seminar, vor fi donate fetelor Sfatuitoarei. Inscrierile se fac la adresa de mail: gaucand@yahoo.com. Voi sustine Seminarul impreuna cu Anca Lavinia Florea-consilier spiritual “Alaturi de Dan Gaucan voi fi prezenta pe 1 martie la o intalnire dedicata Romaniei, romanilor si Mamei Pamant si nu in ultimul rand, Sfatuitoarei si familiei ei. Voi sustine o meditatie alaturi de ingeri si maestri inaltati prin care ne vom conecta la iubirea Hristica si vom lucra pentru vindecarea planetei si tarii noastre. De asemenea, va voi vorbi despre ajutoarele de lumina si cum sa lucram impreuna pentru binele nostru si al semenilor nostri. Va astept cu intrebari si inima deschisa! Anca Lavinia Florea ”Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita, Duminca, de Martisor, 1.03.2015, alaturi de Dan Gaucan si Anca Lavinia Florea, in Bucuresti, la un seminar foarte special intitulat: “Romania – Inima Terrei”. Tematica la partea ceea ce sustin eu este: Alina Sfatuitoarea si drumul ei spre nemurire – scurta prezentare a seminarilor sustinute de ea, intercalate cu imagini de la acestea. Meditatie sustinuta impreuna cu Alina Sfatuitoarea: Iesirea din Matrice si uniunea cu Sinele Cristic Divin/Cunoasterea – Adevarul Divin/Misiunea Personala” Va asteptam cu drag!!! Dan Gaucan Va asteptam cu drag!!! Dan Gaucan P.S. Voi fi prezent la Bucuresti si sambata 28 februarie.Cine doreste sa se programeze pentru terapii individuale, o poate face la numarul de telefon: 0736144639.
 • TERAPIE DAN GAUCAN IMPREUNA CU SISTEMUL LUVIOM

  Sedinte de energoterapie.Putem face si la distanta. Efectele procedurii asupra corpului sunt: - se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic, - se echilibreaza aura corpului, - se activeaza si se echilibreaza chakrele, - creste vitalitatea, - se declanseaza procesele de vindecare, - se intra rapid in starea de meditatie profunda caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa, - scoate si elimina din subconstient problemele declansatoare de stress, - curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative, - efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet, - procedura poate fi efectuata si in grup, pe mai multe persoane simultan. Nu este necesara o pregatire prealabila, persoana care face procedura poate fi imbracata, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta in picioare, pe scaun sau in pozitie culcata Relatii si programari la telefoanele: 0736-144.639. Dan Gaucan
 • Contact Facebook Dan Gaucan

 • Arhiva Articole

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,295 other followers

%d bloggers like this: