Mesaj interesant…

lupul

În septembrie 2013 veti experimenta un mare salt înainte în constiinta voastră, care va confirma tot ceea ce v-am spus. Din moment ce multi sunt încă în dubii si necesită mai multe informatii despre acest salt suntem bucurosi să abordăm această problemă incă o dată.

Ascensiunea voastră este un proces – treceti printr-o perioadă de crestere. Invătati mult, eliberând vechile bagaje si revenind la starea initială – ca Fiinte de Lumină pe deplin constiente.

Ati impus asupra voastră actualele limite, în scopul de a experimenta iluzia 3D. Cu toate acestea, sufletul vostru duce dorul reîntoarcerii acasă si, prin urmare, jocul din lumea voastră este foarte aproape de data de expirare.

Există încă o bucată de drum de parcurs până când ajungeti la obiectivul vostru de Ascensiune deplină, dar ne grăbim să adăugăm că acest timp este foarte scurt, chiar si pentru perceptia voastră.

Cu toate acestea, există unele „borne”, in drumul vostru spre casă, la care veti experimenta un salt semnificativ de mare înainte. Deci să explicăm.

In mod constant curătati verchea karma pe care v-ati impus-o în toate vietile voastre în iluzia 3D. Nu este un paradox faptul că în timp ce v-ati creat iluzia 3D, în scopul de a experimenta o separare de Tot ce Este, ati lucrat în acelasi timp, pe drumul spre înapoi acasă si ati eliberat toate aceste limite auto-impuse?

Ati realizat atât de mult, nu doar în crearea iluziei, dar si în depăsirea ei. Prin urmare, veti actiona în calitate de mentori pentru alte fiinte care au ales să experimenteze o realitate limitată similară. Ii veti ajuta in călătoria lor inapoi spre casă, asa cum facem si noi în cazul vostru.

Dacă vă dati seama sau nu, una dintre bornele despre care am vorbit a fost timpul din jurul datei de 21 decembrie 2012. Știm că multi dintre voi vă dati ochii peste cap acum când cititi aceste cuvinte, dar dacă vă îndoiti de cuvintele noastre vă rugăm să treceti in revistă progresul vostru de atunci.

Dacă sunteti deschisi si sinceri cu voi însivă, veti recunoaste, fără îndoială, schimbările din voi.

Vă cerem din nou să vă concentrati pe sinele interior, mai degrabă decât pe lumea exterioară. Nu vă uitati după semne exterioare pentru a obtine o confirmare unde vă aflati în momentul Acum.

În septembrie 2013, fiecare dintre voi va face un mare salt înainte în constiinta voastră, care va fi destul de diferit de cel din 21 decembrie 2012. De data asta veti fi foarte uimiti atunci când veti face pre- si post- comparatii – nu va fi loc pentru îndoială si nu vă puteti păcăli.

Ati cerut o perioadă de gratie si v-a fost acordată. Această perioadă de gratie se va încheia în septembrie 2013 si o prelungire ulterioară nu este posibilă. Vă rugăm să retineti că Ascensiunea voastră afectează pe multi si, ca urmare a cererii pentru această perioadă de gratie, unele modificări în planul divin a trebuit să fie făcute. Din moment ce multi asteaptă Ascensiunea cu nerăbdare, care este un pas necesar pentru propria lor evolutie, această perioadă de gratie nu mai poate fi prelungită.

Vă dati seama că această perioadă de gratie până în septembrie 2013 este fixă. Nivelul saltului in constiinta voastră va fi individual pentru fiecare fiintă umană, dar fiecare dintre voi il va observa, si călătoria voastră după acest punct va fi mai usoară.

Sunt unii dintre voi care au decis să nu ia parte la acest salt. Ei au ales o călătorie alternativă si o linie temporală diferită de urmat. Onorati vointa lor liberă si decizia lor.

Și nu în ultimul rând, pentru cei dintre voi care se îndoiesc de cuvintele noastre, vă sugerăm următoarele:

Dacă vă concentrati pe septembrie 2013 asteptându-vă să nu se întâmple nimic, încercati să vă schimbati obiectul concentrării. Vă rugăm să retineti că invocati acele evenimente pe care vă puneti atentia. Amintiti-vă că sunteti maestri care creează propria realitate. Vă sugerăm să priviti la momentul care vă stă imediat înainte într-un mod pozitiv.

Și dacă ne veti permite să vă mai dăm câteva indicatii – nu vă subestimati si nu vă lăsati distrasi de la rezultatul dorit concentrându-vă pe pe rapoartele din mass-media. În acest moment Acum, există multe stiri menite să creeze neliniste si frică – nu sustineti astfel de stiri concentrându-vă pe ele. Dacă observati orice astfel de stiri comutati-vă doar atentia la ceea ce doriti pentru voi.

Sperăm că v-am oferit unele informatii valoroase despre linia temporală comunicată până în septembrie 2013. Fiti veseli si puneti accentul pe ceea ce doriti să creati si nu pe ceea ce nu doriti să experimentati.

Eu Sunt Ashtar Sheran, Fratele vostru in Lumină care vă iubeste atât de mult incât cuvintele sunt insuficiente ca să exprime această Iubire.

Canalizat de Philipp

http://lumina-ascensiunii.weebly.com via http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2013/08/ashtar_10.html

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

5 gânduri despre „Mesaj interesant…”

  1. Dragă Dane, mesajul nu este doar interesant, este EXTREM DE IMPORTANT. Din cele ce le postezi deduc că tu ai un nivel ridicat de conştientizare. Ai multe persoane care îţi urmăresc postările, printre care şi eu. Dar chiar şi tu te-ai lăsat dezamăgit de evenimentul din 21.12.12 de la care aşteptările multora au fost mari, datorită greşitei înţelegeri a evenimentului şi a naturii fenomenului (inclusiv eu). Pentru cei ce nu au ales ascensiunea, septembrie va trece ca oricare altă lună. Cei ce doresc să ascensioneze vor face din nou un salt în conştientizare, un pas înainte spre ascensionare, spre ridicarea vibraţiei. Trebuie să avem încredere că planul lui Dumnezeu curge şi să nu ne lăsăm doborâţi de fricile generate de situaţia politică, economică, personală, naţională sau mondială. În funcţie de ce alege fiecare, universul e de partea lui şi-i sprijină alegerea. Aşadar atenţie la fricile ce le lăsăm să ne cuprindă, căci sunt piedici în calea dezvoltării noastre spirituale. Namaste. ❤

  2. IN SEPTEMBRIE VA FI UN PROCES asta am visat in urma cu citeva luni.
    noaptea trecuta am visat o VOCE care ma invata sa trec dincolo nu dureaza decit 5 minute, iti ia 5 minute ca sa treci mergi. Insa eu am incercat sa ascult si ceea ce era intre cuvintele care ajungeau pina la mine si visul s-a terminat. Dincolo de problemele mele incep sa cred ca mesajul e la scara mai mare. Voi trece indiferent daca este prima si ultima mea viata,nu-mi trebuie decit LINISTE.PACEA E BUNA SI EA FERICIREA ESTE PENTRU CEI CARE O VOR. O mare de LINISTE imi doresc,voi sa aveti parte de ceea ce va doriti ,sfatul meu este sa ascultati de vocile invatatoare, vor mai fi pentru fiecare. Atasamentele ne leaga,eu in afara unei dorinte de a trai in trecutul cit mai indepartat intr-un anumit loc din ASIA, nu mai am alta dorinta dar pot sa trec si peste asta si cu atit mai mult nimic nu ma retine. Ceea ce am invatat pina acum in lumea asta nu are valoare mare, putem sa vedem cu ochii larg deschisi fara sa privim atenti in jurul nostru, nu ma mai intereseaza ceea ce vad in viitor, in vis sau treaza. Nu mi-e frica de monstri, nici cei de aici nici din alte lumi. O mare de liniste si atit. Pot sa-mi doresc. Voi va puteti dori FERICIREA. Eu am simtit deja FERICIREA SI LUMINA urma cu citiva ani cind am crezut ca voi muri in accident si mi-a parut rau cind am vazut ca traiesc si minunea care ma inconjurase a disparut. Nu mai vreau nici LUMINA NICI FERICIREA. LINISTEA ESTE BUNA fara sa vezi fara sa simti fara sa auzi.REPAOS.
    VOUA VA DORESC SA VI SE INDEPLINEASCA CEEA CE VA DORITI VOI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s