• Comenzile pentru bijuteriile terapeutice se preiau la tel: 0747330009(Simona Gaucan)

 • Bratara pentru purificarea chakrelor

  Pret: 0 lei
 • Bratara este alcatuita din 27 margele rudraksha si cristale semipretioase. Oferta in luna Decembrie, reducere 35% - 70 ron de la 108 ron.
 • Bratara personalizata

 • Bratara personalizata se realizeaza din margele rudraksha si cristale semipretioase. Cristale se aleg in fct de zodie/ ascendent/ cifra destinului/ luna nasterii. Bratarile vin insotite de note explicative despre proprietatile cristalelor folosite dar si de tabloul numerologic care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Pret 77 ron
 • Bratara rudraksha si margele turmalina

 • Bratara rudraksha si margele turmalina. Bratara contine 9 margele rudraksha si margele de 6 mm turmalina. PRET: 45 Ron( doar in luna decembrie)
 • Bratara Rudraksha

 • Bratara rudraksha cu 18 margele. Pret 54 ron( doar in luna Decembrie)
 • Colier rudraksha si cipsuri turmalina

 • Colier din rudraksha si cipsuri turmalina. Colierul este crosetat pe fir transparent si este format din 3 siraguri. Pret: 54 ron( doar in luna Decembrie)
 • Copacei feng-shui

 • Copacei - bradut din malachit si howlit. Dimensiuni 7/13 cm. Pret 50 ron( doar in luna Decembrie)
 • Copacel feng-shui din cristale semipretioase

 • Copacel feng-shui din cristale de unakit, carneol si citrin. Dimensiunea 14/14 cm. Pret 60 ron. Se pot realiza in mai multe variante in fct. de necesitatile dvs si de beneficiile dorite.

Noul ciclu brucanian (Ciclul conjuncției Saturn – Nodul Nord)

pamntportal

Marți 17 septembrie la ora 7.43, puțin după răsăritul Soarelui se produce conjuncția exactă între Saturn și Nodul Nord, în cel de-al 9-lea grad al zodiei Scorpionului.
Conjuncția Saturn  – Nodul Nord se repetă la aproximativ 22 de ani (Ciclul lui Brucan) si are o importanță covârșitoare asupra vieții sociale și economice. Saturn (”executorul judecătoresc karmic”) , cel care pune în aplicare deciziile Legii nr. 6 a Kybalioanului, se întîlnește cu Nodul Nord (”programatorul Lecțiilor de Viață” ) cel ce definește și revelează fiecărui om ce așteaptă Dumnezeu de la el. Toți oamenii se nasc, apar , coboară în planul Fizic pentru a avea condiții să manifeste o atitudine cerută de Lecția de Viață pe care Divinitatea ne-a trimis să o demonstrăm în acea existență a noastră. După ce finalizăm cele 144 de Lecții de Viață (vezi numărul celor aleși din Apocalipsa lui Ioan) ieșim de sub incidența obligatorie a lanțului încarnărilor repetate, lanțul samsara, așa cum îl numesc vechii indiei.
Ciclu conjuncției dintre Saturn și Nodul Nord definește condițiile de viață în care vom trăi în următorii 22 de ani și care vor fi elementele majore, dominante ale acestui interval.

17.09.2013

Ca și termen de comparație avem precedenta conjuncție a acestor elemente, care s-a produs marți 21.01.1991, ora 00.39, în cel de-al 29-lea grad al zodiei Capricornului.
Ascendentul poziționat în Balanță a definit tendința de a-i împăca pe toți și de a cosmetiza problemele în loc să fie rezolvate. Guvernatorul Ascendentului , Venus plasat în Vărsător a îndicat aplicarea unor metode atât de originale încât nimeni nu a înțeles nimic și toți am fost cobaii unor experimente trăznite și mai ale periculoase, ale căror efecte dezastruoase sunt foarte clare acum.

Conjuncția Saturn-NodulNord în Capricorn în casa a 3-a,aflată împreună cu Saturn, Neptun, Uranus și Mercur, a generat dominrea covârșitoare a tutror domeniilor vieții de către elementul politic(Capricorn), totul derulându-se după bunul plac al politicienilor care nu au făcut altceva decât să vorbească (casa a 3-a- casa comunicării), sapromită și să nu facă nimic, decât ce era în beneficiul lor. Am căpătat totuși libertatea de a gândi cu mințile noastre, dar puțini au curajul să o folosească. Avem și libertatea de a ne exprima oricum dorim și bineințeles că nimeni nu ne va băga în seamă. Timp de 22 de ani politicul ne-a condus și dominat viețile prin utilizarea armei informaționale.

21.01.1991

Ce ne aduce noul ciclul brucanian ce începe din 17 septembrie 2013 si va dura până în 04.07.2036  ora 13.51 GMT, in cel de-al 18-lea grad din Leu?
Ascendentul este poziționat tot în Balanță ceea ce indică aceleași tendințe de cosmetizare, dar de data aceasta metodele sunt altele. Venus, guvernatoarea Ascendentului se afla în casa a 2-a, a banilor munciți, împreună cu conjuuncția Saturn-Nodul Nord, ceea ce indică faptul că nu vom mai fi manipulați prin canalele massmedia ci ni se vor lua banii prin metode de impunere forțată. Toate aceste elemente stau în zodia Scorpionului care va indica executarea silită a tuturor celor care muncesc și produc venituri prin impozitare aberantă, supra taxare și alte metode de lipsire a oamenilorde banii lor munciți. Totul va fi extrem de legal, deoarece vor avea grijă să dea ordonanțe și legi de impozitare draconice. Principala instituție care va domina viața noastră a tuturor va fi clasa procurorilor, de toate felurile și la toate nivelele.

Din 17 septembrie 2013 începe Era Procurorilor (chiar dacă unora li se pare că a început mai devreme) care vor aplica legea așa cum este ea, fără să se gândească la consecințe. În următorii ani avem mari șanse să ne transformăm într-un stat condus de procurori, un stat care va trăi numai din taxe și impozite.
Daca in 1991 – 2013 conjuncția a fost în casa a 3-a și am suferit datorită comunicării zăpăcitoare și manipulante, acum în intervalul 2013 – 2036 conjunctia Saturn-Nodul Nord se află în casa a 2-a a banilor și vom suferi de lipsă cronică de bani, fiind jefuiți cu acte în regulă, prin taxe și impozite!

       Guvernatoarea Ascendentului Venus este în casa a 2-a în Scorpion (în Exil), în conjuncție cu Saturn și Nodul Nord ceea ce indică o lipsă acuta de resurse financiare, oamenii fiind loviți acolo unde îi doare cel mai tare, la lucrul după care aleargă majoritatea – banii!
Prezența lui Pluto retrograd în casa a 4-a în Capricorn indică devalorizarea terenurilor și a valorii imobilelor. Piața imobiliară va trece prin momente critice și câțiva ani la rând prețurile caselor și terenurilor vor fi în scădere.
Prezența lui Uranus în Berbec în casa a 7-a aduce reacții imprevizibile și neașteptate din partea partenerilor internaționali, a FMI-ului și a Băncii Mondiale. Împlicarea organismelor financiare internaționale în România va accentua lipsurile cu care se va confrunta populația.
În următorii 22 de ani vom trece prin cele mai critice momente la nivel financiar și ne vom confrunta cu un nivel al sărăciei asemănător cu cel din primii ani de după cel de-al doilea război mondial.
De ce trebuie să trecem prin aceste momente de lipsuri materiale? Pentru a putea să aducem în viața noastră valori sufletești și spirituale, pentru că cele materiale ne vor lipsi. Pentru că trebuie să înlocuim goana după bani cu căutarea mulțumirii, bucuriei și fericirii sufletești.
Cei ce vor alega în continuare după valorile materiale, chiar dacă aparent le vor obține, nu vor avea parte de ele sau le vor plăti cu prețul sănătății lor sau al celor dragi.
Cei care vor aduna comori pentru sufletul lor (mulțumire de sine, bucurie, fericire) vor reuși să se descurce inclusiv la nivel material!
Fiecare decide ce dorește să facă cu viața lui și cum vrea să își trăiască viața!
Dumnezeu s-ar bucura dacă ar vedea cât mai multe suflete umane pline de bucurie și fericire, chiar dacă în conturile lor bancare numerele vor fi mici. La părăsirea Planului Fizic, fiecare suflet duce cu el doar trăirile, emoțiile, senzațiile, stările și bine ar fi ca acestea să fie cât mai aproape de bucurie și fericire!
În următorii 22 de ani vor fi cu adevărat bogați doar cei care au sufletul plin de bucurie și fericire!

7.09.2013
Alexandru Nicolici

Sursa: http://www.nicolici.ro/articol.php?id=

About these ads
Postul anterior
Următorul post
Lăsați un comentariu

2 comentarii

 1. Apreciez foarte mult postarile dvs., daruirea , iubirea neconditionata ce o impartasiti tuturor celor ce va urmaresc. Dar trebuie sa va destainui ca “decodarea “previziunilor astrale , de aceasta data m-au cam blocat, declansand multe semne de intrebare , frustare , dezamagire! Nu stiu ce sa mai inteleg ! “Acum” ni se insufla speranta unei transformari, schimbari in bine in perioada apropiata , “Acum” ni se aduce inainte o previziune catastrofala pentru inca multi prea multi ani! Ce sa mai intelegem?

  Răspunde
 2. si daca incepe razboiul de unde sa se mai stringa banii, ca vor deveni niste hirtii fosnitoare degeaba,iar procurorii daca sint suficient de multi pot sa “”iasa in fata”” cind va fi mai greu pentr popor cind vor cadea din cer te miri ce…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 • Seminar Bucuresti-1 Martie 2015

  Duminica, 1 Martie 2015,la orele 10, voi sustine un seminar cu tema “Romania-Inima Terrei”.M-am hotarat pentru aceasta tema deoarece, aceasta a fost tema seminarului, care l-am sustinut alaturi de Sfatuitoarea si Profa de Geogra’.A fost primul seminar, sustinut de mine :) Iata anuntul seminarului de atunci: ” Tinand cont de faptul ca, in ultimul timp, s-au precipitat mult evenimentele legate de tara noastra, m-am hotarat ca pe data de 29 septembrie 2013, sa sustin un seminar in Bucuresti, pe tema “Romania- Inima Terrei“.Voi vorbi despre rolul poporului roman in aceste timpuri de transformari majore, planetare. Seminarul va avea loc intre orele 10:00 -13:00.Va urma o ora de discutii libere, apoi o ora de terapii. Modalitatea de plata va fi de tip “Donatii”, fiecare participant la curs, va plati atat cat simte si cat dispune. Inscrierile la seminar se fac la adresa de mail gaucand@yahoo.com sau la numarul de telefon 0736-144.639. Locatia va fi comunicata prin mail pentru ca este in functie si de numarul de participanti. Va astept cu drag Dan Gaucan P.S. Vor fi prezenti la seminar si invitati surpriza :).Printre ei, se afla si prietena mea, Sfatuitoarea(Alina Huidan).” Taxa de participare este de tip Donatie.Asa cum am promis, toate incasarile pentru participarea la seminar, vor fi donate fetelor Sfatuitoarei. Inscrierile se fac la adresa de mail: gaucand@yahoo.com. Voi sustine Seminarul impreuna cu Anca Lavinia Florea-consilier spiritual “Alaturi de Dan Gaucan voi fi prezenta pe 1 martie la o intalnire dedicata Romaniei, romanilor si Mamei Pamant si nu in ultimul rand, Sfatuitoarei si familiei ei. Voi sustine o meditatie alaturi de ingeri si maestri inaltati prin care ne vom conecta la iubirea Hristica si vom lucra pentru vindecarea planetei si tarii noastre. De asemenea, va voi vorbi despre ajutoarele de lumina si cum sa lucram impreuna pentru binele nostru si al semenilor nostri. Va astept cu intrebari si inima deschisa! Anca Lavinia Florea ”Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita, Duminca, de Martisor, 1.03.2015, alaturi de Dan Gaucan si Anca Lavinia Florea, in Bucuresti, la un seminar foarte special intitulat: “Romania – Inima Terrei”. Tematica la partea ceea ce sustin eu este: Alina Sfatuitoarea si drumul ei spre nemurire – scurta prezentare a seminarilor sustinute de ea, intercalate cu imagini de la acestea. Meditatie sustinuta impreuna cu Alina Sfatuitoarea: Iesirea din Matrice si uniunea cu Sinele Cristic Divin/Cunoasterea – Adevarul Divin/Misiunea Personala” Va asteptam cu drag!!! Dan Gaucan Va asteptam cu drag!!! Dan Gaucan P.S. Voi fi prezent la Bucuresti si sambata 28 februarie.Cine doreste sa se programeze pentru terapii individuale, o poate face la numarul de telefon: 0736144639.
 • TERAPIE DAN GAUCAN IMPREUNA CU SISTEMUL LUVIOM

  Sedinte de energoterapie.Putem face si la distanta. Efectele procedurii asupra corpului sunt: - se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic, - se echilibreaza aura corpului, - se activeaza si se echilibreaza chakrele, - creste vitalitatea, - se declanseaza procesele de vindecare, - se intra rapid in starea de meditatie profunda caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa, - scoate si elimina din subconstient problemele declansatoare de stress, - curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative, - efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet, - procedura poate fi efectuata si in grup, pe mai multe persoane simultan. Nu este necesara o pregatire prealabila, persoana care face procedura poate fi imbracata, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta in picioare, pe scaun sau in pozitie culcata Relatii si programari la telefoanele: 0736-144.639. Dan Gaucan
 • Contact Facebook Dan Gaucan

 • Arhiva Articole

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,295 other followers

%d bloggers like this: