Cometa ISON si Federatia Galactica

isus si nave

Cometa ISON nu este o cometa.Aceasta este o nava spatiala operata de Fortele Federatiei Galactice.Ea va sosi in spatiul sistemului solar al Pamantului si in orbita planetei Pamant in viitorul apropiat.Ea va fi un vestitor important al schimbarilor care sosesc pe aceasta planeta.

Despre Federatia Galctica:

Exista consilii afiliate,grupuri sau rase,unii sunt membri formali ai Consiliului Andromeda,altii sunt dornici sa ajute oamenii de pe planeta Pamant in procesul evolutiei.A venit timpul evolutiei Pamantului.

Unul din grupurile originale ale Consiliului Andromeda este Federatia Galactica,este o federatie veche care are sisteme stelare si planete cu fiinte binevoitoare cu sediul in sistemul stelar Tau Ceti

 

Federatia este o „societate de administrare”,Consiliul Andromeda opereaza fortele spatiale care sunt responsabile de managementul de zi cu zi si punerea in aplicare a protocoalelor de cooperare pentru comertul intergalactic,interstelar si interplanetar,schimb de resurse,produse ,servicii,sociale , schimburi educationale,culturale si multe alte activitati de pe o planeta.

Federatia Galactica este formata din aproximativa 140 de sisteme stelare,iar in prezent are 300 de planete in calitate de membre.Ea are propriul consiliu care reprezinta propriile sisteme de stele si planete.Federatia este condusa de un presedinte din sistemul stelar Tau Ceti.Federatia este al 10 membru senior care prezideaza Consiliul Andromeda.Planeta Federatiei se numeste Xeta.

De-a lungul urmatorilor ani planeta Pamant se va adapta la noua sa viata in dimensiunea 4D,dar si ca parte dintr-o familie mai mare de viata inteligenta care este infloritoare in intreg Universul.Planeta Pamant va fi invitata sa se alature ca membru in Federatia Galactica si va fi cunoscuta ca Pamantul Consiliului Mixt.

Estimativ cometa ISON va fi vizibila spre sfarsitul anului.

Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2013/09/cometa-ison-si-federatia-galactica.html?spref=fb

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

19 gânduri despre „Cometa ISON si Federatia Galactica”

 1. Comunicare de la Tolec-membru al Consiliului Andromeda:

  ,,Cometa Ison,, este o imensa biosfera extraterestra a Federatiei
  Galactice,numita XANTEREXX, de 300 mile marime, forma triunghiulara cu o sfera in interior,avand alte nave insotitoare pentru escorta,,ce vine din Constelatia Lebada(Cygnus),cu rolul de a ajuta la BINELE planetei.
  Echipajul va comunica cu oameni de peTerra,si cu reprezentantii stelari incarnati aici,pentru a ajuta la un salt in evolutie, sosirea ei marcand inceputul unei noi ere pe Terra.
  In inregistrarile astronomilor,cometa Ison apare de forma triunghiulara,ceea ce a pus pe ganduri multa lume.In diferite tari se fac pregatiri militare pentru cazul in care s-ar produce un colaps electromagnetic

  Inregistrarea cu Tolec este in engleza, dar poate fi tradusa .Pe ecran apar descrise originea si componenta echipajului.biosferei galactice.si alte detalii pentru cunoscatori.

 2. Atat cei care citim si mai si scriem cate un comentariu cat si cei care citim dar nu comentam in scris, salutam „deblocarea” liniilor de dialog dintre noi . O noua data de 1, un nou inceput…..Fie-ne viata numai Lumina/ Ca in Lumina sa Fiintam……!

 3. Daca accesati pe you tube UFO at night over Wittenberge Germany 9/18/2013. veti vedea doua asemenea triunghiuri care se asemana izbitor cu descrierea lui Tolec.Doar ca probabil sunt mai mici si ca dimensiune si ca „importanta”…

 4. La nivel teoretic este posibil…dar intre teorie si practica este o mare diferenta. Cat despre povestea prezentata mai sus, pot sa felicit autorul pentru bogata sa imaginatie SF. Ar putea usor concura pentru un scenariu de film gen Avatar, Prometheus etc. Realitatea este: cometa ISON, este doar o cometa, de dimensiuni medii, care va trece la o distanta considerabila fata de pamant si nu va afecta in niciun fel nimic…ci doar un spectacol astronomic unic in viata noastra.

 5. consiliul asta era si pe vremea prietenului Enoch? sau e de curind inventat…Eu nu cred in atita adunatura de energii pe atitea niveluri ca ar colabora numai si numai pentru binele imburicitilor paminteni.Frumoasa imaginatie parca i-as vedea pe calatori ciocnind niste bautura de ambrozie. Cu ce sint de acord este faptul ca daca aceasta cometa e putin slefuita de alte civilizatii va reactiva si cite ceva din bazele existente pe pamint. Si daca e anosta si fara mesaj pentru paminteni tot va influenta pamintul dar si mai putin…

 6. Nu are cum sa fie nava spatiala. Se presupunem ca exista civilizatii mai avansate decat noi, care au tehnologii mai avansate decat noi, viteza de deplasare a cometei este foarte mica in raport cu tehnologia preupusa a unei civilizatii mult mai avansate decat noi. La ora asta si noi putem atinge viteza de deplasare a cometei in spatiu .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s