ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN SCORPION -3 NOIEMBRIE 2013 ORA 14:50, ORA ROMANIEI –“ TRANSFORMARE PRIN SUFERINTA

astro_2gw_425_eclipsa_de_soare_in_scorpion_2013.66406.11915

In astrologie, Eclipsele de Soare sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri,  evenimente importante atat la nivel personal cat si la nivel de societate si intreaga lume. Toate eclipsele vorbesc despre schimbare dar o schimbare in acord cu destinul fiecaruia.

Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci candSoarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale. In cazulEclipsei  totala de Soare, Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare ,  este un lucru foarte rar, calea eclipsei este foarte ingusta .  Aceasta eclipsa dureaza 1 minut si 39 secunde si va fi vizibila in Oceanul Atlantic la est de Florida, in Africa (Gabon, Congo, Uganda), in Coasta de Fildes si Ghana ( Oceanul Atlantic de Sud).
In astrologia veche se spune ca de obicei eclipsele se formeaza in zonele nelocuite de oameni , atunci cand calea eclipsei trece peste zone populate atunci se poate vorbi de un impact direct a energiei eclipsei asupra acestor zone.

eclipsa de soare

Eclipsa totala de Soare din 3 noiembrie 2013  are loc in faza de Luna Noua in Scorpion ( Soarele in Scorpion in  conjunctie cu Luna in Scorpion )  gradul 11: 15 in apropierea Nodului Nord  Lunar in Scorpion gradul 7:21, este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor.  Nodul Nord care sustine aceasta eclipsa totala  de Soare ofera putere pentru scopurile necesare vietii noastre, destinului nostru, nu este o cale usoara dar  este singura care ofera evolutie. Cu Nodul Nord in Scorpion in conjunctie cu aceasta Eclipsa totala  de Soare trebuie sa ne asumam lectiile trecutului pentru a putea merge pe un teritoriu necunoscut, este un timp  puternic al constientizarii trecutului si al pasirii pe o cale noua ce ofera success, fericire, abundenta, noroc, libertate. Nodul Nord este un magnet de tragere spre necunoscut, este munca este grea  in timp ce nodul sud este un magnet de tragere spre ceva ce déjà stii,  nu ai nimic de invatat, te tine pe loc. O eclipsa poate fi benefica in momentul in care putem elimina elementele invechite din viata noastra sau oamenii care ne tin pe loc . Nodul Nord este viitorul, are  un “ ton pozitiv”  fiind asemanator lui Jupiter , reprezinta o cale in care lectiile de viata intalnite dar si metodele puse la dispozitie ne pot ajuta sa crestem, sa evoluam, sa traim in armonie. Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Scorpion indeamna la riscuri , transformare, pasiune, schimbare totala a domeniului de viata energizat in harta natala. A venit timpul in care sa cautam acei oameni, doctrine care pot sa ne ajute, sa ne elibereze  de ceea ce stagneaza in viata noastra.Scorpionul este subtil , investigator , perspicace , inteligent si are capacitatea de a atrage si concentra atentia celorlalti spre ceea ce este considerat important si spre misterele ascunse ale vietii. Nodul Nord in Scorpion ce sustine aceasta Eclipsa totala de Soare ne va cufunda intr-un proces de transformare care va taia legaturile vechi  si va permite sa avem acces la adevarata putere care nu are nimic de-a face cu ceea ce detinem. Cu cat vom renunta mai repede la “lucrurile vechi “ din viata noastra cu atat situatiile noi , persoanele noi vor fi atrase ca un magnet de viata noastra. Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este “ lovita , energizata ‘ de catre aceasta eclipsa totala de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra.
Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale , stiri neasteptate, surprize de tot felul.  Aceasta Eclipsa  de Soare in Scorpion are  o influenta deosebita asupra semnelor fixe  –Scorpion, Taur, Leu, Varsatori , in special asupra celor nascuti in jurul datei de 3 ( plus , minus cinci zile ).

Eclipsa de Soare in Scorpion este in casaVIII, asta inseamna ca temele simbolizate de energia scorpionica sunt accentuate deoarece casa VIII este o casa naturala a acestui semn. Aceasta Eclipsa de Soare in Scorpion in casa VIII elimina, transforma, regenereaza situatii de viata, modele emotionale, dorinte profunde, valori materiale , intime si relationale. Cum casa VIII este o casa plina de mistere, secrete de suflet, constrangeri,afaceri, corporatii,  obsesii, tabuuri, emotii ascunse, aici, viata intima, banii, puterea, manipularea  transforma viata. In mod traditional, aceasta casa  este  o casa a taxelor, sexului, mortii, transformarii, aici invatam ca totul trebuie platit, tot ce primim si tot ce dam ne conduce viata in bine sau in rau, nimic nu este gratuit, magazinul astral ne da o carte de credit dar cu cat acumulam mai multe datorii cu atat ne este mai greu sa privim in viitor deoarece trecutul ne tine blogati pe dobanzile accumulate.

Aceasta Eclipsa totala de Soare in Scorpion  gradul 11 face parte dintr-o configuratie astrala mai rara, un YOD ce ne pregateste sa intelegem si sa realizam scopul nostru divin.

imagine

 

Un Yod implica planete asezate intr-un  triunghi isoscel alungit format din doua planete in sextil ( aspect de benefic 60 de grade) si ambele planete in aspect de inconjunctie ( aspect de 150 grade , orbul trebuie sa fie pana in trei grade )  cu a treia planeta numita focar. Este un aspect ce arata un scop special, este un puzzle ceresc, exista aici ceva prestabilit sau predestinat, nu intamplator este numita “degetul lui Dumnezeu”. Focarul Yodului prin semn si casa releva misiunea speciala de indeplinit, este Degetul sau mana destinului . Este un punct de transformare ce aduce puncte de cotitura, bifurcatii, crize  ce schimba calea, directia prin transformarea constiintei noastre.

 Yodul  nostru este  format din :

-un aspect de sextil ( aspect benefic de 60 grade ) intre Eclipsa de Soare si Marte in Fecioara, acest aspect arata ca energia noastra ne ajuta sa ne concentram asupra a ceea ce ne dorim. Marte in Fecioara se afla in domiciliul natural al lui Mercur iar Mercur se afla in domiciliul natural al lui Marte, cele doua planete sunt in receptia mutuala si se manifesta ca o fuziune intre cele doua energii, cele doua planete se sustin , calitatile semnelor acestor doua planete se pot aditiona.  Marte in Fecioara si Mercur in Scorpion lucreaza mana in mana pentru  sustinerea noastra dar singura problema este aceea ca Mercur este retrograd ( pasi in trecut, reeditare, refacere), astfel, putem avea sentimentul ca ceva inca ne tine pe loc ( poate fi probleme in afaceri, o pierdere importanta, moartea cuiva apropiat, banii unui partener, emotii toxice, secrete, lupta pentru putere)  si nu vedem imediat impactul pozitiv al acestei eclipse in viata noastra.
-un aspect de inconjunctie intre Marte in Fecioara si Uranus retrograd in Berbec. Daca Marte in Fecioara este luptatorul atent la orice detaliu, este perfectionistul, gandeste un plan pe care vrea sa il respecte pas cu pas, Uranus in Berbec este schimbarea , neasteptatul, socul, perturba fara avertizare , elibereaza,trezeste. Din aces motiv, lucrurile pot aparea destul de neclare, ele  trebuiesc reajustate daca vrem sa obtinem un echilibru intre aceste doua energii. Apare aici o lipsa a abilitatii naturale de a actiona in special cand apar situatiii noi,  lipseste intuitia si capacitatea de a ne schimba dorintele si modul de actiune, nu avem nici o dorinta pentru schimbare. Putem sa ne bucuram de potentialul acestui aspect de inconjunctie atunci cand vom incerca sa dam dorintelor noastre un suflu spiritual, cand vom incerca sa intelegem ca dorintele pur material nu sunt suficiente pentru evolutia sufletului nostru. Acest lucru nu poate fi facut fara o lupta a noastra catre individualizare , catre unicitatea noastra dar aceasta lupta este insotita de lectii si experiente dificile. Acest aspect poate face sa simtim o anumita presiune in directia realizarii unor dorinte dar trebuie sa invatam ca nu putem face dintr-o data totul, trebuie sa fim atenti la prioritati. Dorinta unor victorii rapide va conduce la alegeri gresite, de aceea va racomand mare atentie.

 –un aspect de inconjunctie intre Soarele, Luna in Scorpion si Uranus retrograd in Berbec ce aduce dificultati de adaptare, schimbare la tot ce este nou, iesit din tipare. Aici, avem nevoie sa facem ajustari care sa ne permita sa ne exprimam talentele unice si gandurile originale. Daca ignoram “ chemarea la schimbare” , vom experimenta fel de fel de crize existentiale. Greselile apar de obicei prin atitudinea dezechilibrata fata de schimbare. Agitatia, mandria, egoismul, nervozitatea , impulsivitatea, nerabdarea conduc la o viata instabila si la imprastierea energiilor in alegeri gresite, de aceea va recomand sa  nu sariti de la un lucru la altul fara a termina nimic.
Atat  Luna cat si Uranus au de a face cu schimbarea dar  fiecare priveste aceasta notiune intr-un mod total diferit. Luna semnifica schimbarea la nivelul existential lumesc in timp ce Uranus este simbolul schimbarilor monumentale in lumea ideilor. Luna influenteaza ritmul natural al vietii , un ritm previzibil in timp ce Uranus implica o ruptura cu trecutul si o schimbare brusca. Relatiile pot trece prin fel de fel de socuri, separari, divorturi si asta din cauza unor noi definitii date emotiilor.

Uranus ca planeta focar a acestui Yod  perturba intr-un mod spectaculos scopul special al sufletului nostru  datorita reactiilor imprevizibile. Pot aparea multe surprize in aceasta perioada, problemele vechi ( Uranus retrograd) prind iarasi viata intr-un mod ineditUranus retrograd aduce in general inversari neasteptate, in semnul Berbecului si in casa I, aceste modificari sunt destul de personale si destul de accentuate.  “ Reinventeaza-te “  spune Uranus retrograd in Berbec iar ca deget al lui Dumnezeu , trebuie sa incercam sa facem acest lucru prin noi insine.

uranus retrograd

Saturn in Scorpion este un “ jucator mare “ in acest moment, este pe gradul 14 Scorpion in conjunctie cu Eclipsa de Soare. Poate oferi o oarecare stabilitate dar si limitari, pierderi, frica in fata schimbarii. Cum rolul unei Eclipse de Soare este de a da deoparte tot ceea ce nu mai serveste scopului nostru, destinului nostru, Saturn poate  sa ne faca sa fim extrem de atenti la “ pragul pe care vrem sa-l sarim “ acuma.

Eclipsa de Soare in Scorpion  are un suport deosebit si in asteroizii 53311TNO Deucalion, 65489 TNO Ceto, 3811 Karma, 1866 Sisif, 1566 Icar, 4946 Askalapus. Asteroizii ofera sensuri precise unei diagrame astrale iar eu am devenit “dependenta “ de ei.
deucalion
In mitologia, Deucalion este supravietuitorul Potopului. El a fost fiul lui Prometeu  cel care a adus “focul” omeniriii. Cand Jupiter a decis sa distruga omenirea pentru relele ei, Deucalion a supravietuit alaturi de sotia lui Pyrrha intr-o barca  si asa omenirea a fost regenerata. Obosit de lumea care a devenit din ce in ce mai rea, fiecare om era in razboi cu celalalt fara sa mai rspecte nici o lege, lipsa sigurantei, strigatele de ajutor ale celor asupriti si saraci l-au facut pe Jupiter sa  trimita asupra pamantului multa, multa apa, sa-i distruga. Desi el a trimis ploi, furtuni, oamenii au continuat lupta, jefuirea celorlalti. Doar Deucalion ajutat de tatal lui si-a construit o barca fiind pregatit pentru orice fel de furtuna. “ A doua zi vine potopul i-a spus Prometeu lui Deucalion, asigura-te ca esti pregatit pentru asta fiul meu “. Deucalion cu Pyrrha s-au urcat in barca si au plutit in conditii de siguranta in apele din ce in ce mai mari. Peste tot era numai apa, pamantul era tot acoperit de apa iar barca lor a plutit  in deriva multe zile. Dupa un timp ploaia a stat, apele s-au retras iar barca lor a fost deviata pe un munte numit Parnassus. Tristetea lor  a fost imensa deoarece stiau ca sunt singurii supravietuitori. In timp ce mergeau incercand sa se gandeasca la ce ar trebuie sa faca, Mercur mesagerul lu Dumnezu apare in fata lui Deucalion si-l intraba :“ Spune-mi ce vrei si vei avea tot ce iti doresti”.

Mai presus de toate lucrurile, as vrea sa vad acest pamant populat din nou, caci fara vecini, prieteni, lumea este un loc foarte singuratic ii raspunde Deucalion. Atunci Mercur ii spune sa coboare de pe munte si sa arunce oasele mamei lui peste umeri in spate”. Cu aceste cuvine, Mercur s-a facut nevazut. Gandindu-se bine la mesajul lui Mercur, si-a dat seama ca ‘mama lui”este pamantul iar oasele nu sunt decat pietrele. Atunci, au coborat de pe munte si au inceput sa arunce pietre, cele aruncate in spate de Deucalion au dat nastere la barbati iar cele aruncate de Pyrrha au dat nastere la femei.Deucalion a devent regele lor, i-a asezat in casele lor, i-a invatat sa lucreze pamantul, sa traiasca mult mai fericiti , ma bine decat cei care au locuit pe pamant inainte de inundatii. In astrologie, Deucalion arata capacitatea de a te ridica deasupra unor probleme grave, exista ceva pregatit din timp pentru supravietuire(poate fi un sfat bun, un proiect, un studiu, o casa, o persoana, etc), permite restabilirea vietii chiar si dupa un esec major. Este o sansa de a repara greselile din trecut( el a supravietuit potopului si a fost ajutat sa repopuleze pamantul), este o doua sansa, sa gasim calea de supravietuire prin tot ce tine de temeri, auto-amagiri, rani sufletesti, dorinte, temeri , sa ne ridicam deasupra emotiilor toxice. In fuziune cu Eclipsa de Soare, suntem ajutati “sa spalam” toate relele, ideile preconcepute, trecutul astfel incat sa “ recreem, re-populam “ viata noastra. Suntem ajutati (el a fost ajutat de tatal lui dar si de un mesager divin) in aceasta perioada, trebuie sa fim atenti la ceea ce vine la noi in aceasta perioada , ar trebui sa le luam in considerare. Deucalion ne indeamna sa ne ridicam deasupra emotiilor, sentimentelor toxice(inundatii), sa fim atenti la mesajele pe care le primim(mercur) la ajutorul pe care il putem primi( el a fost ajutat de tatal lui sa-si faca barca cu care a supravietuit potopului) , sa ne deschidem catre situatiile de viata noi, oameni noi , locuri noi. Eclipsa de Soare aduce totdeauna ceva benefic evolutiei noastre dar Deucalion este o piatra de incercare in acest moment. Sunteti pregatiti sa faceti fata unui potop emotional,  sunteti pregatiti sa treceti peste emotiile toxice, peste dependente de tot felul ?

65489 TNO Ceto  a primit numele dupa un monstru marin hidos din mitologia greaca. Ceto  este personificarea pericolelor marii, este teroarea necunoscuta. Termenul Cetaceu folosit pentru balene, delfini  este un termen inspirat de numele acestei zeite. Acuma, Ceto in Scorpion ne spune ca putem avea reactii monstruoase in cazul in care structura vietii noastre este atacata, deci mare grija.

ceto

In astrologie, 1866 Sisif arata un loc in care devenim nemilosi, smecheri, agresivi in atingerea si realizarea obiectivelor personale. In cele din urma, Sisif este o zona in care impingem mereu o dorinta pe un deal de netrecut , acest lucru poate fi o relatie care nu duce nicaieri, o carierea in  care facem repetitiv aceleasi lucruri dar care nu ofera evolutie. Oricum, se poate spune ca este un loc in care chiar daca “ ajungem sus pe deal cu o dorinta “, putem pierde fructul dorintei si ne intoarcem din nou la inceput, este o munca inutila  care nu duce decat la frustrare.Acest lucru poate fi ca o pedeapsa divina pentru credinta nostra ca suntem deasupra tuturor si meritam aceste lucruri cu orice pret. Sisif pune in evidenta cinci caracteristici  : repetitiv, inutil, temporar , laborios, lipsit de valoare , munca in zadar.

sisif

Eclipsa de Soare in Scorpion de mana cu asteroizii Karma, Sisif, Deucalion, Ceto arata ca vom culege ceea ce am semanat, ceea ce am pregatit pentru trecerea peste pietrele de incercare ale destinului. De multe ori vom repeta un lucru, o relatie pana vom ne vom invata lectiile.

mercur retrograd

Mercur , mesagerul lui Dumnezeu este acuma retrograd ( trecut , vesti din trecut, oameni din trecut secrete)  si face o receptie mutuala cu Marte in Fecioara care merge de mana cu asteroidul  4946 Askalapus dar face si un aspect de conjunctie cu Nodul Nord in Scorpion. Mercur  retrograd in Scorpon ne ajuta sa gasim detaliile pierdute pe drum legate de o experienta , ne ajuta sa discutam cu cineva din trecut pentru a reverifica anumite lucruri , este imaginea de ansamblu a unei situatii din viata noastra dar care acuma se completeaza cu detaliile lipsa. In conjunctie cu Nodul Nord , aceste detalii descoperite de Mercur retrograd pot reinventa viata noastra, pot conduce catre  adevarata cale a sufletului nostru.
In mitologie, Askalaphus isi ducea traiul si indeplinea fel de fel de sarcini in lumea intunecata a lui Pluto. Ca orice personaj mitologic care iese in evidenta cu o tema concreta si Askalaphus iese in evidenta prin povestea de viata a lui Persephone ( Proserpina ), fata lui Demeter –Ceres. Pluto -Hades a fost lovit de una din sagetile  lui Eros  (pus de mama lui , Venus) , in consecinta, printul intunericului cum a vazut-o pe Persephona, orbit de  frumusetea, nevinovatia, inocenta ei , a rapit-o. Ceres a fost foarte suparata de disparitia fetei , a refuzat sa se intoarca pe Muntele Olimp , a pustiit pamantul. Ingrijorat, Jupiter l-a trimis pe Hermes-Mercur la Pluto pentru a negocia problema , pentru a lasa-o pe fata sa se intoarca la mama ei . Inainte de a-i da drumul, Pluto i-a dat sa inghida sase semninte de rodie semnificand casatoria lor si fortarea Persefonei sa se intoarca la el timp de sase luni.

Askalaphus a vazut acest lucru si a fugit  sa-i spuna lui Ceres . Infuriata, Ceres l-a transformat pe Askalaphus in bufnita , o pasare de rau augur , o pasare care prin vocea ei anunta lucruri adevarate dar triste , vesteste durerea .  Furia lui Ceres nu are legatura cu  Askalaphus ci cu adevarul spus de el, un adevar care durea si o forta atat pe ea cat si pe fiica ei sa suporte anumite consecinte (Persephone  a trebuit sa se intoarca la Puto ) In alte povesti se spune ca Ceres infuriata, l-a inchis pe Askalaphus sub o piatra dar acesta a fost eliberat de Hercule . Atunci cand Ceres a dat din nou ochii cu el, ea l-a transformat intr-o bufnita.

In astrologie, 4946 Askalaphus are de a face cu adevarul care odata spus transforma viata  celui care spune dar si viata celui despre care se spune vestea. Askalaphus  aduce incapacitatea de a pastra doar pentru tine ceea ce vezi, este un symbol al indiscretiei, informare ce aduce probleme , transformari , teama , repulsie dar si lucruri referitoare la medicina, medici, asistenta medicala . El a fost singurul martor al consumarii semnitelor de rodie de catre Persefona , el spune adevarul dar este pedepsit in loc sa fie recompensat .Marturia lui chiar daca este adevarata este daunatoare celui in favoarea caruia este spusa. Astfel, Marte care este unul din guvernatorii Eclipsei de Soare in Scorpion , energizeaza acest asteroid, asta inseamna
ca din dorinta de a face bine putem face totusi mult rau. Cum Marte in conjunctie cu Askalaphus sunt in caa VI si in conjunctie cu casa VII, adevarul poate fi legat de un loc de munca, coleg, sanatate, partener de viata, asociat, este un adevar care doare si transforma. Tot ce tine de medicina , medici , asistenta medicala capata o mare amploare in aceasta perioada prin fel de fel de informari , articole , emisiuni televizate care spun adevarul si numai adevarul . Ceea ce puteti afla in aceasta perioada , chiar daca este un mesaj sincer este totusi daunator, nu va convine si veti avea tendinta sa va razbunati pe cel care va aduce mesajul sau care va spune adevarul . Exista povesti de viata care chiar daca spun adevarul , ele trebuiesc tinute bine , altfel ……, deci va recomand sa fiti cat mai discreti si mai atenti .
Askalapus ramane un avertizor dar si un vindecator in aceste zile .

Cel de-al doilea guverator al Eclipsei de Soare in Scorpion este Pluto in Capricorn in conjunctie cu asteroidul 1566 Icarus in casa X, o casa a carierei, vietii sociale. Principala poveste despre Icarus este incercarea lui de a scapa din Creta cu ajutorul unor aripi din ceara si pene construite de tatal lui . El a ignorat instructiunile, sfaturile date de tatal lui ca in timpul zborului sa nu se apropie prea mult de soare dar nici prea aproape de mare. Coplesit de ameteala zborului, Icarus a uitat de sfaturi si s-a apropiat  prea mult de soare , ceara s-a topit iar el a cazut in mare si a murit . In astrologie, Icarus reprezinta capacitatea de eliberare prin asumarea unor riscuri , ce facem pentru a ne elibera de constrangeri, de limitari, de relatii restrictive,  situatii sau atitudini care ne “ sufoca “. De multe ori este important sa ne asumam anumite riscuri dar trebuie sa fim atenti sa nu ne lasam dusi de succesul de moment uitand de fapt de scopul propriu zis. Semnul si casa in care apare asteroidul Icarus ne vorbesc  despre asumarea unor riscuri iar instrumentele cu care vom lucra sunt aptitudinile ,materialele disponibile pe moment ,nu au o pregatire prea temeinica. Daedalus(tatal lui)  a construit aripile lui Icarus din ceea ce avea pe mana in momentul respectiv si  i-a dat instructiuni clare pentru a putea reusi . Putem realiza lucruri mari cu ceea ce avem pe moment dar trebuie sa fim atenti sa nu ne supraestimam propriile abilitati ,trebuie sa delimitam clar ce putem realiza de o nebunie de  moment , daca nu ne recunoastem propriile limite, putem sa ne asumam riscuri inutile , prostesti impotriva unui sfat bun primit de la oamenii cu mai multa experienta , de la cei apropiati de sufletul nostru .” Daca nu risti nu castigi “ vrea sa ne spuna aceasta energie, Icarus poate arata un domeniu din viata noastra in care trebuie sa ne asumam un anumit risc daca dorim sa trecem dincolo de tipare , de orice limitare indicata de semnul  si casa astrologica energizata . Icarus intr-un semn zodiacal poate arata calitatile pe care noi trebuie sa le dezvoltam in asumarea unui risc dar si acele trasaturi care pot conduce la caderea noastra . Icarus intr-o casa astrologica arata domeniul de viata in care trebuie uneori sa riscam, sa ne dorim libertatea cu orice pret   dar care probabil nu ne reuseste din cauza “ unui zbor prea mare “ , prin ignorarea unui sfat bun ,prin lipsa auto-disciplinei . Pluto in fuziune cu Icar arata transformare totala , regenerare datorita asumarii unui risc in domeniul carierei, reputatie, vocatie, recunoastere sociala, autoritate. Actiunile necugetate, nepasarea , incapacitatea de a accepta un sfat bun pot conduce la auto-distrugere, la o catastrofa, deci fiti atenti, nu incercati sa credeti ca voi controlati totul.

Schimbarile radicale fac parte din limbajul karmic al unei Eclipse de Soare , acest lucru depinde foarte mult de harta natala a fiecaruia si de planetele natale energizate, in timp se va vedea ca aceasta schimbare are  “in interiorul ei intelepciune”.  A venit timpul pentru ceva nou, daca Eclipsa deschide o “cale noua “pentru voi, este bine sa aveti curajul sa mergeti pe aceasta cale, cu siguranta este o cale pentru iluminare, auto-descoperire. Alegerea este a voastra dar daca  va opuneti acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite dar de care sunteti nemultumiti ,puteti avea probleme de sanatate si  asta din cauza frustrarilor  existente. In harta natala, casa astrologica energizata de eclipsa corespunde de multe ori cu ceva care se termina in partea aceasta a vietii, ceva se inchide intr-un mod semnificativ . Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. A te opune acestei energii este ca si cum vrei sa “te lupti cu un cutremur de intensitate mare “. Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam, eu zic ca este de bine, o eclipsa chiar nu ne vrea raul noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni care ne frustreza, obosesc,  uitand astfel de rolul nostru aici .

Ce aveti in barca voastra va intreaba aceasta Eclipsa de mana cu Deucalion ?

In harta mea natala , aceasta Eclipsa energizeaza casa VIII, asta inseamna ca a venit timpul sa ma folosesc de” barca “construita de mai multi ani ( astrologia )  pentru a trece peste moartea unei persoane foarte importante pentru sufletul meu (sufletul meu pereche)despre care intr-o zi voi scrie un articol.

Adriana Tudosa

Sursa: http://adriana-astro.com/eclipsa-totala-de-soare-in-scorpion-3-noiembrie-2013-ora-1450-ora-romaniei-transformare-prin-suferinta/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN SCORPION -3 NOIEMBRIE 2013 ORA 14:50, ORA ROMANIEI –“ TRANSFORMARE PRIN SUFERINTA”

  1. Nu stiu cine este raspunzator, dar si eu sant la pamant. Am un sentiment ca undeva ceva , un drum, se va deschide pentru mine. Grea perioda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s