Mesajul Arhanghelului Uriel -25 noiembrie 2013

floarea

Voi sunteți Lumina

Sentimentul de dorință pentru a merge ” acasă „, care credeți că vă va duce înapoi la Sursă este o manifestare a convingerii că acolo unde vă aflați , pe Pământ sau în corpul vostru fizic , este într-un fel separat de la Sursă . În timp ce densitatea vă poate separa de exprimarea deplină a luminii și vibrației Sursei, ce vă face să credeți că densitatea nu este , de asemenea, parte din Creația Universului sau energia Sursei ? Dacă  o parte din ea este în toate lucrurile , atunci toate lucrurile trebuie să fie , de asemenea, parte din ea . La fel atunci , chiar și în mijlocul densității și separării voastre , suntetí de asemenea conectati și sunteti o parte din lumina , iubirea , adevărul , energia , și vibrația Sursei .

Nu este posibil să fi undeva în Univers unde să nu existe nici o conexiune cu Sursa , chiar și în densitatea Pământului . Prezența , lumina și energia Universului este în interior și este parte din toate lucrurile . Nu puteți fi deconectati de la această prezență , indiferent unde vă aflați sau indiferent de ceea ce faceți . Divinul este în voi și este o exprimare a întregirii , nu a sfințeniei voastre , aceasta nu este o recompensă care se acordă dacă lucrați destul de greu pentru a o merita . Voi sunteți divini . Incepeți fiecare viață cu starea și condiția divinității pe care le adăugați în timpul călătoriei voastre de vindecare în întregire .Voi nu deveniți divini, odată ce sunteți întregi , divinitatea este parte din matricea voastra energetică și nu este ceva care trebuie să fie căutat sau dobândit .

Nu ați fost izolați de Sursă sau alungati de la dragostea lui Dumnezeu . Separarea nu este separată , acesta este doar un proces de încorporare a întunericului ( sau densității), în scopul de a avea o experiență a luminii ca o ființă fizică și nu ca o fiintă de lumină . Nu puteți avea o experiență a Sursei în timp ce vă aflați în lumină , trebuie să păsiți în afară din lumină pentru a o experimenta . Mai degrabă decât o pedeapsă , aceasta este o călătorie la care fiecare dintre voi v-ați angajat de bună voie , cu mare dragoste și de multe ori cu mare sacrificiu . Voi sunteți fiecare maestrul care a devenit slujitorul pentru a fi parte a ciclului de ascensiunie și pentru a asigura finalizarea acesteia .

Sub straturile de densitate pe care le-ați întrupat care vă permit să deveniți fizic este centrul vostru divin , strălucind puternic . Când vă conectați cu el vă amintiți conexiunea voastră la Sursă si veți domoli vocea care dorește să ” meargă acasă ” . Voi sunteți întotdeauna acasă , oriunde vă aflați deoarece purtați lumina de acasă cu voi și în voi . Sarcina de a aduce raiul pe pământ este aproape completă , care este ceea ce faceți cu fiecare etapă a călătoriei de la vindecare la întregire , care este o călătorie de la densitate la lumină , de la deconectare la reconectare , aducând lumina Sursei interioare să fuzioneze cu fizicul , astfel încât acestea să nu mai fie separate . Vălul a dispărut acum , în timp ce Sursa și fizicul fuzionează într-o conexiune divină .
Fiecare nouă frecvență ce o întrupați , fiecare nouă vibrație cu care vă aliniați , fiecare nouă bucurie care vă dați voie să o experimentați , și iubirea pe care vă permiteți să o primiți vă aduce mai aproape de sfârșitul acestei călătorii , care pe măsură ce o veți descoperi , nu este o destinație , ci o realizare a faptului ca ceea ce ați dorit cel mai mult a fost întotdeauna cu voi și nu a fost niciodată separat de voi , pentru că nu putea fi separat de voi. 

 Inimile voastre sunt grele , sunteți obositi și călătoria a fost lungă . Este timpul pentru voi înșivă să vă re- amintiți de lumina voastră, scânteia voastră divină și flacăra interioară , care este conexiunea voastră la Sursă.  Mergeți în interior și găsiți-o , deoarece ea are linistea si confortul pe care le doriți . Hrăniți această conexiune, pentru că este reconectarea voastră ,la” (a)casă „, la care doriți să vă întoarceți , promisiunea de ascensiune pe care ați ținut-o de vieti . Este lumina , lumina voastră , lumina lumii și lumina Universului . Nu trebuie să căutați oriunde pentru ea , nu se poate găsi oriunde în altă parte , ea este în voi și este o parte din voi . Fiți acasă acum , călătoria voastră este completă atunci când vă reconectați cu lumina voastră și întrupați pe deplin divinitatea în umanitatea din voi.

Copyright ( c ) 2013 de Jennifer Hoffman . Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/light/

Traducere Eliza Fati

Sursa: http://luminapegeea.blogspot.ro/2013/11/mesajul-arhanghelului-uriel-25.html?spref=fb

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Mesajul Arhanghelului Uriel -25 noiembrie 2013”

  1. Asta simt eu acum:Ce specie?Ce spirit poate fi in stare sa faca asa ceva?Cum este posibil sa profiti de retardul omenirii atatea milenii,sa ii faci sclavi pe veci fara drept de eliberare…?Cum poti sa profiti de inocenta unor copii si sa ii faci sa se omoare intre ei pe bunul plac al conducatorilor?si in acelasi timp,toti,toata omenirea sa sufere de „Sindromul Stocholm”,sa luptam pana la singe ca sa aparam sistemul..sa ne omoram intre noi…
    DOAMNE! nu cred ca vreo entitate poate sa fie asa de cruda..sa te uiti in ochii copiilor acestei planete,sa le vezi sufletul si sa le ordoni sa se omoare intre ei,sa o faca si apoi sa le arati cu cruzime ce au fost instare sa faca.Cum putem noi sa ii eliberampe fratii nostrii,daca ei lupta si ii apara pe stapanii lor,apara sistemul ,si ne vad pe noi cai care incepem sa vedem,ca si dusmani ai lor.Imi vine incontinuu imagini si ganduri,le astern pe hartie ca altfel nu am cu cine sa vorbesc…Imi este mila si in acelasi timp trebuie sa ii aducem in „rehab” pe fratii si surorile noastre.Al meu a fost si inca ii asa de greu si dureros,dar singura am reusit…v-am gasit pe voi pe nei si pe ceilalti ca voi..Va pup

  2. -dupa ce vezi sufletul copiilor planetei iti aduci aminte ca ei au organizat si organizeaza luptele de cocosi,coridele si luptele intre oamnei pe ring sau in arene,niste mici tirani in universul lor strimt.
    -pe de alta parte nici imbecilii care cresc tigrii din credinta budista incearca sa schimbe ei firea tigrului .Bunul simt batrinesc zice ;Nu incerca sa schimbi firea lucrurilor lasa-le numai sa meraga asa cum sint ele fara sa le strimbi incercind sa le repari(ti se pare tie ca nu sint drepte si de fiecare data creierasul uman datorita fandoselii umana poate poate sa cada in astfel de capcane)
    -un shaman adevarat ar intelege ca trebuie sa respecti fiintele pamintului in timp oamenii actioneaza de cele mai multe ori impotriva legilor firii incercind sa impuna ei legile lor omenesti
    http://www.animalzoo.ro/un-om-si-tigrul-lui-un-budist-in-trandreturi-cu-pisica-lui-cea-mare-unul-dintre-cei-o-suta-de-tigri-crescuti-de-calugari/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s