Seminar Iasi- 30 nov 2013

calaret

Astazi ma indrept spre Iasi.Nu voi avea acces la internet in perioada cat voi sta acolo.Cine mai doreste sa se inscrie la seminar, o poate face sunandu-ma la unul din numerele de telefon: 0760-781.735 sau 0736-144.639.

Va astept cu drag!!!

Dan Gaucan

P.S. Ma intorc in Bucuresti luni seara.Pentru cine doreste sedinte de terapii individuale, se poate programa la unul din numerele de telefon de mai sus.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Seminar Iasi- 30 nov 2013”

  1. Am si eu o comunicare scurta: am visat ca eram linga soare(nu chiar f.aproape) si vedeam cometa ISON dupa ce trecuse pe linga el acum venind cumva catre mine,adica la stinga soarelui era o piatra plata neregulata si rosie ca de foc si un altfel de piatra rombica parea un abur albastru, care se tot apropiau. Am gindit atunci in vis: deci asta rosie e MAMA si celalalt e TATAL si sint despartite.
    POSIBIL CA DRAGUTA DE COMETA SI-A SCHIMBAT ASPECTUL INTRE TIMP.
    Visele mele au subiect si predicat adica nu am ce interpreta, zilele urmatoare apar lucruri si intimplari ca in vis fara mari diferente.
    De data asta am vazut cometa dupa ce trecuse de soare si deja era alcatuita din 2 LUCRURI. Citeodata aud o voce fara inflexiuni care-mi spune exact ce se va intimpla insa de data asta au fost numai gindurile mele. Acum am intradevar o problema, nu stiu inca pe care componenta sa o chem mai aproape de pamintul nostru, mai am timp sa-mi dau seama.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s