Sus pe Crucea Cosmica 2014: Sufletele Gemene fac nunta in Cer!

fata
Am fost extrem de rezervat cu analizele astrologice la inceputul acestui an si am inteles de ce. Aveam nevoie sa intru pe frecventa, sa simt vibratiile cosmice, sa ma misc in interiorul lor. Iar acum am datoria sa spun, indiferent de efectele posibile.
Intre 1 ianuarie si 20 mai 2014, trebuie sa pierdem totul, ca sa castigam totul!
Suntem pe o cruce cosmica in semne cardinale, cu planete care fac opozitii si cuadraturi: Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta, Venus si Pluto in Capricorn. Venus este retrograda intreaga luna ianuarie, iar Marte va retrograda intre 2 martie si 20 mai. Cuplul Venus-Marte afectat de retrogradari vorbeste inevitabil despre iubirea care se asaza in centrul atentiei.
Perioada mentionata are conotatii karmice pe care nu le-a mai trait nimeni in aceasta viata, indiferent de varsta. Traim momentul adevarului in dragoste! Plecand de aici, intregul sistem de valori la nivel individual si social se restructureaza! Mor conceptii, mor prejudecati, mor principii!
Ce stiam noi despre familie nu mai este valabil! Familia nu mai este o comunitate in care indivizi de acelasi sange stau legati indiferent de context. Familia nu mai e un loc de pedeapsa! Atragem acum SUFLETE PERECHE! Ele devin acum familia noastra! E vorba despre acei oameni care in alte vieti ne-au ajutat si pe care i-am ajutat, la randul nostru. Sufletele pereche nu implica atractie sexuala! Sunt semenii pe care-i simtim aproape, cu care empatizam, fata de care manifestam sentimente pure si dezinteresate! De ei ne vom apropia mai mult, departandu-ne de mediul de origine! Bineinteles, avem obligatia sa ne iertam parintii, fratii, rudele, sa lasam in urma armonie, bucurie si iubire, nicidecum potop. Numai astfel ne eliberam de trecut! Cine persista in emotii negative fata de familia de sange, nu scapa si nu poate merge mai departe. Astfel, putem migra catre acei oameni cu care impartasim ceva superior, indiferent de varsta sau sex. Apropierile sunt spontane sau le constientizam, in sfarsit. Ne dam seama ce ne atrage la anumite persoane si le cautam mai asiduu compania, prezenta, apropierea. Refuzam cumetriile bazate pe obligatii! Daca suntem constienti de noi, renuntam usor la obligatiile de familie si ii imbratisam pe noii membri, care ne umplu sufletul. Compromisurile de dragul familiei se dizolva.
Dincolo de sufletele pereche exista insa si SUFLETELE GEMENE! Iar aici este vorba nu doar de Marea Iubire, ci de SINGURA IUBIRE, pe toate nivelurile posibile, de la atractie si sexualitate pana la contopire spirituala. Avem mai multe suflete pereche, dar un singur suflet geaman. Iar acum se deschide o poarta cosmica de o energie uriasa prin care putem trece ca sa intalnim fix sufletul geaman! Desigur, e vorba de cei care nu l-au intalnit deja.
Care sunt conditiile astrale pentru intalnirea sufletului geaman? Desigur, indeplinirea misiunii personale si invatarea lectiilor de viata la nivel avansat. Cine a avut de transmis cunoastere si a facut-o, cine a avut de invatat sa ierte si a iertat, cine trebuia sa ajute oameni si asta a facut, cine a fost trimis sa creasca alti oameni si s-a conformat etc., are sansa unica in viata sa se intergeasca cu jumatatea sa perfecta! Cine a platit ce avea de platit si a ispasit, e pregatit!
Care sunt consecintele acestor intalniri? In primul rand, dezintegrarea multor familii. E de asteptat sa creasca colesitor numarul divorturilor, al despartirilor. Avocatii si notarii au treaba. Familiile devin teren minat, centru de pierderi si suferinte! In al doilea rand, putem contempla perfectiunea Divina si planul lui Dumnezeu. Avem impresia ca cineva se joaca cu noi. Nu putem face ce vrem noi, ci trebuie sa facem ceea ce vrea Dumnezeu. Iar in perfectiunea Divina a Universului in care traim, totul este asa cum este si nu trebuie judecat! De aceea se intampla ceea ce se intampla, pentru ca noi, ca oameni, sa nu mai punem etichete si sa ne limitam, sa ne conditionam, sa ne sabotam singuri.
Atunci cand se intalnesc doua suflete gemene si mintea incepe sa foarfece, apar remuscarile, invinovatirile, intrebarile care incep cu “de ce?”. “Cum sa fie adevarat? Nu se poate, e insurat!” ”Nu pot face asta, are doi copii!” “Doamne, dar e cu atatia ani mai mare decat mine!” Toate aceste intrebari nu-si mai au sensul pana pe 20 mai, cand se incheie retrogradarea lui Marte. Sufletele sortite chiar asa se intalnesc acum, in circumstante in care familiile, copiii, angajamentele, varsta sau distanta aparent stau impotriva manifestarii iubirii totale.
Cei ce nu sunt pregatiti sa faca saltul catre sufletul geaman, raman in continuare la nivel de relatie de dragoste cu un suflet pereche. Dezavantajul este ca sufletul pereche care nu e si geaman vine la pachet cu o umbra si cu o karma de dus. Sufletele gemene se atrag dincolo de cuvinte si prejudecati. Ele comunica in astral indiferent de distanta la care se afla unul de altul. Ele sunt permanent conectate, isi simt starile, senzatiile, dorintele. Gandurile celuilalt sunt si ale tale, sincronizarea este perfecta. Cine si-a intalnit sufletul geaman se uita in ochii celuilalt si se vede pe el. Ele seamana izbitor inclusiv fizic.
Am spus despre 2014 ca este un an in care se primeste plata sau rasplata. Cei merituosi au sansa de a deveni completi! De a forma o sfera perfecta cu acel partener care-i sfinteste orice clipa de viata. Se fac acum clickuri incredibile! Vechi prieteni isi dau seama ca sunt mai mult de atat si trec peste orice bariere sociale. Sau jumatatea perfecta apare in circumstante care pun la incercare etica. De exemplu, un terapeut si pacientul sau se pot recunoaste ca suflete gemene. Odata ce s-a format legatura, cei doi sunt permanent conectati unul la celalalt. Ei se cheama, se aud, se simt pas cu pas.
Suntem intr-o perioada de incalcare a tuturor regulilor si normelor. Pentru ca regulile si normele sunt scornite de mintea umana. Familia isi arata scopul suprem: acela de pepiniera spirituala. Am trait intr-o familie ca sa crestem si ca sa ne achitam de datorii fata de niste oameni. Mai departe,  familia nu poate conditiona intalnirea si impreunarea a doua suflete gemene. Odata ce ele s-au recunoscut, nimic nu le mai poate sta in cale! Singura regula este Iubirea! Singurul Adevar este Calea Inimii! Cel mai greu sunt de acceptat pierderile, asistam la meciuri intre partenerii actuali, chiar la agresivitate fizica, la acte de violenta. De ce? Pentru ca, pe fondul unor frustrari si nemultumiri, relatiile se rup indata ce partenerul perfect s-a legat de tine, chiar si pentru o clipa, intr-o intalnire pasagera. Cu siguranta va reveni. Cine incearca sa-si tina legat un partener prin descantece, magie, biserica, cade acum sub incidenta legilor Divine si va plati! Prin singuratate, de exemplu. Acolo unde nu apare sufletul geaman, inseamna ca mai e de lucru la platile karmice. Ironia sortii face insa ca doi parteneri aflati intr-un cuplu, formand o familie si avand si copii, sa-si intalneasca fiecare jumatatea perfecta. Evolutia poate fi pentru amandoi in acelasi timp, atata timp cat partenerul care a ramas putin in urma si mai are putin de asteptat nu-l saboteaza pe cel ce a fost mai devreme norocos decat el intalnindu-si partenerul care-l intregeste.
Ar mai fi de facut o remarca fara perdea! Cel ce si-a intalnit deja sufletul geaman poate trai experiente unice cu actualul partener, de natura sexuala, emotionala, intelectuala etc. Prin actualul partener se poate conecta, adica se poate intrupa, de fapt, sufletul geaman! In cuplu poate creste inexplicabil nivelul de satisfactie erotica, de pilda, dar de fapt s-ar putea ca partenerul sa faca dragoste prin tine cu sufletul sau geaman, nu cu tine! Spiritul sufletului geaman regasit este omniprezent in campul energetic al celeilalte jumatati.
Aceasta cruce cosmica pe care suntem norocosi sa o traim aliniaza energiile iubirii si uneste acele suflete gemene care au dreptul sa se intalneasca. Cine a muncit, a suferit, a crescut, a evoluat,  este binecuvantat de Dumnezeu cu jumatatea perfecta. Spiritele unite in Cer se intalnesc acum pe pamant, pentru ca tot ce este Jos sa fie precum este Sus. Armonia si iubirea Divina coboara pe Pamant prin sufletele gemene!
Cum recunoastem sufletul geaman?
 •          stare de extaz, delir, tremur
 •          conectare permanenta la starile celuilalt; simti ce simte si el; emotiile lui devin ale tale
 •          lipsa poftei de mancare
 •          lipsa nevoii de somn
 •          stare de excitatie sexuala, ca si cum cei doi ar face dragoste continuu
 •         starnirea tuturor reactiilor de mai sus printr-un singur gand la adresa celuilalt sau prin simpla conectare cu o fotografie a sa.

Intalnirea sufletului geaman deschide usa tuturor posibilitatilor! Abundenta se revarsa in viata celor doi atunci cand ajung impreuna, nimic nu mai este imposibil, ei nu pot merge decat in sus! Sufletele gemene reunite nu mai au cum sa cada, lor le este rezervata numai Ascensiunea, iar in urcusul lor, cei doi ii trag si pe altii dupa ei!

Binecuvantati toti cei care isi intalnesc acum Alesul. Pentru ca Alesul inimii este Alesul Dumnezeului din noi, nu mai este Alesul Omului din noi. Cine merita, primeste totul. Initial, contopirea cu sufletul geaman intampina piedici, conditii nefavorabile sociale, parinti amenintatori, gura lumii critica, condamnare publica, parteneri disperati care nu vor sa le dea drumul sau copii folositi ca santaj. Intalnirea celor doua suflete gemene mai poate fi atat de intensa incat cei doi se resping, pleaca la mare distanta sau suporta cu greu sa stea fizic in preajma. Dar golul interior striga mai tare ca niciodata sa fie umplut, asa ca nimic nu poate sta in calea Iubirii Adevarate care curge acum din Cer pentru cei Alesi! Drumul spre Rai trece inevitabil prin Iad. Durerea sfinteste! Renuntarea recastiga! Pierderea inalta! Ceea ce pare tragedie este de fapt doar o etapa de curatare karmica, de vindecare de atasamente si prejudecati, de dependenta si sufocare.
Principalul test al sufletelor gemene este acum cel al curajul! Secundar, testul major este vigilenta. Asa ca fiti pe faza si nu lasati sa treaca pe langa voi Iubirea Divina, in caz ca nu ati gasit-o deja! Fiecare sa stea treaz si sa dea libertate partenerului!
Pana pe 20 mai 2014, trenul astral ne rastalmaceste semnalul radio de la metrou care zice: “Atentie, se inchid usile”. De data asta, Universul ne sopteste: “Atentie, se deschid usile!”. Ceea ce in traducere inseamna: “Atentie, se deschid Cerurile!”
Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

17 gânduri despre „Sus pe Crucea Cosmica 2014: Sufletele Gemene fac nunta in Cer!”

 1. Dan,
  Intr-adevar ne-a fost permis sa ne intrupam aici intr-o perioada minunata.
  In afara de faptul ca ma bucur, mai pot sa zic doar asta:
  DOAMNE AJUTA! 🙂
  O sa fiu cu toate simturile si cu sufletul pe receptie. :p

 2. Dan,iti multumesc ca ai postat link-ul despre referendumul planetar,is curios altii ce-au simtit dupa ce-am emis intentia din inima,dar eu chiar am avut primul contact in vis vazand in fata ochilor o nava alungita,asa cum e in pozele ce le-a expus Maria Marin pe blogul Familia Celesta. Famiia noastra celesta si cei benefici is tot mai aproape,am vazut ca ai expus si tu pe facebook o postare in genul asta.Victoria luminii sa dea la o parte valul cetii din toata tara acum si sa-i vedem si pe cer mai bine si mai des,cu Voia Tatalui Ceresc,Amin !

 3. Dalai Lama, Stéphane Hessel – Sa facem pace! Pentru un progres al spiritului NISTE CUVINTE BINE CINTARITE FARA SA SE AVENTUREZE PREA MULT IN PROBLEME(adevarat ca neurostiintele trebuie integrate undeva mult mai bine decit in ramura actuala medicala,tin de spiritualitate.adevarat ca Dalai Lama se intreaba daca sa includa si animalele in sfera sensibilitatii- spiritualitatii, bine ca nu s-a gindit si la plante pentru ca atunci nimerea si mai complet logica universului,trebuie insa sa mai belenghereasca prin meandrele meditatiei).Ceea ce voiam sa spun este ca nu numai plantele ne re- si cunosc totodata pe noi cei care ne aproipem de ele mai bine decit ne cunoastem noi insine,este posibil sa avem astfel de surprize si din partea unor structuri chiar amorfe pe acre le consideram obiecte. Asa cum un clarvazator simte si vede atingind un obiect anume-imagini trecute emotii traite sau chiar viitoare, amuletele si statuetele nu sint chiar obiecte proaste fara rost, cartile si icoanele pot fi mai vii si mai puternice decit le credem noi cei care le-am faurit…
  ASADAR VOM RECUNOASTE SAU NU VIETILE DE LINGA NOI ,CELE PE CARE LE VEDEM SI NU LE RECUNOASTEM SI CHIAR CELE PE CARE NU STIM SA LE PERCEPEM INCA… ACESTA AR FI CEL MAI PORTIVIT DAR SI SALVARE PENTRU STAREA OMENIRII ACTUALE

 4. Pot sa intreb si eu cam cum ar trebui sa se simta un om casatorit si cu copii cand citeste asta? Mie imi e frica…cati suntem casatoriti cu suflete gemene? Ceilalti sunt toti condamnati la despartire? Copiii nu vor mai fi folositi ca santaj? Ok, nobil, dar oare vor intelege ca mami si tati nu sunt sau nu mai sunt suflete-gemene?

  1. Imi permit eu sa-ti raspund, Corray. Nu cred ca toti vor avea in primul rand curajul sau vor fi in cunostinta de cauza sa-si caute sufletele gemene; multi isi vor descoperi SG insa vor fi atat de inspaimantati incat il vor ignora. Mai degraba iminenta intalnirii sufletului geaman, cu repercursiunile descrise mai sus, se va produce in familiile deja disfunctionale, cu probleme vechi si certuri interminabile. Ma indoiesc ca un barbat/femeie s-ar apuca sa caute ceva ce deja are acasa. In ceea ce ii priveste pe copii, daca se pastreaza relatii armonioase intre fostii soti, nu se exacerbeaza cu nimic motivele negative ce au dus la despartire, sunt sigura ca ar avea parte de o viata mult mai armonioasa decat intr-un infern continuu. Dar este doar parerea mea….:)) P.S. Pe mine m-ar interesa mai mult cum sa-i facem pe copii sa inteleaga cat de importanta este casatoria si ca, uneori, e nevoie de multa rabdare si discernamant, tocmai pentru a evita greselile noastre, dar mai ales pentru a re-crea armonia pe Terra. Oare nu cumva prin propriul exemplu sau al celor din jur?! Sunt convinsa ca exista multe familii infiintate pe indragosteala si mai putin pe compatibilitati, asa ca nu ne ramane decat sa privim si acceptam ce se intampla, fara sa judecam prea aspru. Namaste!

  2. De lucrul asta mi-e si mie frica. Si eu sunt casatorita si am o superbitate de fetița; cu soțul trec printr-o perioada foarte nasoala, nu mai comunicat si nu ne mai înțelegem deloc. Oare mi-am întâlnit sufletul german si nu mi-am dat seama? Nu mi-e teama de nimic decât de faptul ca nu vreau ca fetița mea sa aibe mai târziu de suferit. Dar nici eu una nu știu ce sa fac. Mă simt ca o pasare uitată intr-o colivie.

 5. Ai dreptate, e nevoie de multa judecata si discernamant si as adauga si de curaj sa iti recunosti greselile si apoi sa incerci sa le indrepti…
  Fara sa vreau am tot citit despre suflete gemene, flacari, perechi si la un moment dat m-am lasat (re)atrasa de ideea unei compatibilitati absolute, mai ales ca venea si peste idealurile mele din tinerete. Analizand insa la rece, fantezia e buna, te poate incuraja sa mergi mai departe, dar iti poate ridica si standardele atat de sus, incat sa nu mai privesti la „pamantenii ordinari” 🙂 si sa tot cauti pana ti se invecheste haina …
  Apoi, mai am o intrebare: ce se intampla atunci cand unul crede ca a gasit sufletul geaman, dar celalalt nu ii impartaseste convingerile si pentru el e vorba de cel mult o dragoste obisnuita?

 6. D-zeu ne-a dat posibilitatea de-a alege,asa ca ,daca simtim iubirea si implinirea intr-o alta persoana ,nimic nu te opreste ca in mod civilizat sa-i comunici partenerului sau partenerei ca te afli la o adresa gresita si ca ti-a dat ocazia Marele Creator a tuturor lucrurilor sa-ti intilnesti sufletul geaman si banuiesc ca si celalat isi doreste aceasta intilnire care inseamna perfectiune in toate pe plan emotional,spiritual si material atit timp cit va mai exista aceasta materie.

 7. Acum 3 sau 4 ani, am visat un tip cu o fetita langa el care pareau ca ma asteapta….si doua initiale NC. In urma cu 1 an, am visat acelasi tip care-mi spunea foarte clar…”Eu inca te mai astept. Nikos”….De vreo cateva luni l-am visat iarasi ca venea in goana spre mine……Ce ar trebui sa inteleg din toate astea? Ca el poate fi acel suflet geaman ? Am familie, 2 copii, e adevarat ca nu este o relatie armonioasa, ci mai degraba una de dependenta emotionala din partea amandurora……iar acum, mai mult ca oricand facem eforturi de a reconsolida aceasta relatie……Multa vreme m-am gandit la aceste vise, iar acele initiale si mai apoi numele clar nu imi dau pace….Pt ca nu cunosc absolut nici o persoana de sex masculin care sa aibe numele cu N si C….si nici un Nikos….

  1. Corina…poate te multumeste si o interpretare de amator a visului tau…daca nu, reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare :))
   Uite ce cred eu: de obicei, un copil ce apare repetitiv si arata cam la fel este propriul tau suflet. Iar Nikos, daca iti apare de cand esti cu sotul tau, e posibil sa fie chiar el, adica Sinele lui care incearca sa comunice cu Sinele tau, are grija de el si te asteapta sa ii primesti pe amandoi..
   Nikos seamana cu Nika, adica Victorie. Daca imi spui ca pe sotul tau il cheama Victor, cad jos!
   Eu oarecum m-am insurubat pe asta cu Sinele…cred ca e un fel de level one accesibil tuturor, ochii din frunte, aurele si calatoriile in astral sunt pentru „meseriasi”…
   Tu iti stii mai bine ca oricine situatia, poate te ajuta sa o pui pe hartie, sa il rogi pe Dumnezeu sa te ajute sa vezi Adevarul si sa recitesti ce ai scris peste niste zile….am citit metoda asta pe undeva si mi s-a parut interesanta…cred ca la Doreen Virtue…

 8. Stii, Corray, am citit undeva ca nu trebuie sa il cauti la propriu. Nu trebuie decat sa fii prezenta in ACUM, sa devii ceea ce vrei sa intalnesti (deci sunt de acord cu „standardele”…:)) ) si sa ai incredere in Univers ca stie el ce si cum le impleteste si despleteste. Cu cat mai abitir cauti, cu atat (se pare) se ascunde mai bine. Si, stii de ce? Pentru ca, cu cat ne dorim mai mult un lucru, cu atat avem „puterea” de a-l bloca sa ajunga la noi prin…..neincrederea in noi, dar mai ales in capacitatea noastra de a ne crea propria realitate cu ajutorul Universului. Deci, trebuie sa fim „cool”. Apropo, nu lasa haina sa se „invecheasca”; ai grija de ea in toate aspectele, pentru ca nu stii varsta biologica a SG…..:)) Ma rog, a fost o gluma! Acum, revenind pe Terra. Pamantenii „ordinari” au si ei rolul lor: te ajuta sa faci diferenta intre cei evoluati spiritual si cei evoluati doar intelectual. In ceea ce il priveste pe partener, nu inteleg de ce trebuie el convins de ceva!? Si ar mai fi un aspect interesant. Ce te faci daca partenerul actual are toate calitatile unui sot si tata bun (responsabil), insa din punct de vedere spiritual, al pasiunilor, al viziunii asupra vietii in general este diametral opus tie? Exemple: viata linistita, la tara versus viata la oras; educatia „traditionala” versus cea alternativa, omnivor versus vegetarian si lista e lunga.
  Concluzionand, nu ai nevoie sa convingi pe nimeni ca ti-ai gasit SG. TU trebuie sa fii convinsa ca l-ai gasit si ca este exact ceea ce cautai. Si pentru asta iti trebuie timp sa te convingi. Aici ajungem la ce am spus anterior despre educarea copiilor in aceasta privinta…rabdarea!!!! Nu poti sa te agati de cineva care doar pare ca este EL, ca mai apoi sa constati ca ai experimentat din nou „indragosteala”. Se poate sa treaca si ani ca sa te convingi de veridicitatea sentimentelor (in ambele sensuri, desigur). De obicei, Universul nu te va lasa la voia intamplarii si daca continui sa iti traiesti viata in ACUM, acordand importanta „semnelor” divine ce-ti sunt trimise pentru a te asigura ca te inseli sau nu, avand incredere in ce iti spune inima si nu ratiunea, cu siguranta ca totul se va limpezi de la sine. Aceasta este doar parerea mea……:)
  P.S. Viata pare complicata, dar noi o complicam si mai mult tinand cont de niste legi nescrise, care ne determina sa simtim vinovatie mai ales cand iubim. De aceea eu cred ca educatia copiiilor trebuie schimbata radical prin aducerea in viata lor (si) a spiritualitatii adevarate, a constinetizarii lor ca inainte de „Ion”, „Maria” suntem suflete ce experimenteaza viata pe Gea, ca e important sa ne constientizam „rolul” si astfel vom crea, nu doar produce, ca iubirea se simte cu sufletul si ca pentru asta s-ar putea sa astepti si o vesnicie, ca gandurile si faptele se materializeaza, deci „ai grija ce gandesti si spui!”, ca pentru a aduce un copil pe lume nu e suficient ca un barbat sa intalneasca o femeie, ci trebuie sa iti cauti sufletul geaman si cate si mai cate.
  P.S.S. Corray, nu exista „fara sa vreau”, eu cred ca sunt mesaje. Inima ta comunica cu tine.
  Namaste!

 9. Nicole,
  „Ce te faci daca partenerul actual are toate calitatile unui sot si tata bun (responsabil), insa din punct de vedere spiritual, al pasiunilor, al viziunii asupra vietii in general este diametral opus tie? ” – bull’s eye! Ai fost magnifica!
  Hai sa iti spun ce faci, stai pe bloguri si discuti despre spiritualitate in timp ce ii multumesti lui Dumnezeu ca nu ti-a trimis unul ca tine (a se citi mine), ca daca era asa nu mai puteai sa stai pe niciun blog, ca trebuia sa vinzi laptopul ca sa platesti factura la curent si internet! Si eventual faceai copii virtuali din lumina pura! 🙂
  Serios, acum, slava Domnului ca suntem diferiti!
  Sincer mi-ar pare rau sa aud de familii care mergeau bine si s-au sfaramat ca unul a gasit SG! Candva, inainte de a ma casatori, am crezut ca sunt cu SG. Am fost impreuna timp de 6 ani, timp in care nu puteam nici sa respir fara el, aveam cosmare ca ma va parasi si ma trezeam ingrozita. Tipic dragostea toxica, posesiva, sufocanta, acaparatoare, as fi vrut sa ma amestec cu el, sa formam un singur trup..Intr-un final am inteles ca eu pentru el eram o dragoste obisnuita, iubire adevarata, dar nu ACEA iubire. Si am pus capat relatiei toxice pt ca aproape il distrusesem. Probabil ca in momentul despartirii, a constietizat ceva pt ca dupa aceea a fost si mai distrus, deci pana la urma am facut-o lata rau de tot :((.
  Dupa episodul acesta, din fericire unic in viata mea, nu ma mai joc cu ideea de SG si privesc relatia actuala cu ochii echilibrului si normalitatii.
  Nu stiu daca sa cred sau nu ca am experiente de constiinta extinsa, dar daca ar fi sa cred in ceea ce spune imaginatia mea, sufletul meu geaman a trecut dincolo de voal cand eu aveam 4 luni de viata terestra. Deci…convenabil 😉

  1. ….si totusi nu ai fost atenta cand ti-am spus sa ai grija de haina sa nu se invecheasca..:)) Eu am spus-o in gluma (sau intuitie?), insa tu vii acum sa-mi spui ca SG-ul tau si-a terminat contractul cand aveai doar 4 luni……ce l-a impiedicat sa se reincarneze din nou? Mai ales ca acum e un moment important pentru Ascensiunea Geei si a noastra, mizandu-se (dupa spusele articolului de mai sus, dar si a altor surse de pe internet) si pe reunirea sufletelor gemene. Departe de mine gandul sa te ispitesc, sa te rascolesc… Fii tu insuti, Esti frumoasa, esti dinamica, esti inteligenta, esti vesela si optimista si vei stii ce sa faci ca sa ai parte de o experienta pe masura aici, pe Geea, cu sau fara SG. Sa fii iubire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s