Fotografii Interesante!!!

Pozele au fost facute pe 09.01.2014 orele 16.00  cu telefon  mobil. Acel cerc (se remarca usor intre nori) era spre Bucuresti.

Sursa: Bibliotecarul

090120146960901201469709012014697 09012014698

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

8 gânduri despre „Fotografii Interesante!!!”

 1. Structură energetică în formă ovoidală/circulară care poate reprezenta, sub aspectul *noros*, o imagine dematerializată a unui obiect familiar celor care cercetează fenomenul OZN, sau poate fi la fel de bine și un vortex energetic…se poate observa foarte clar banda noroasă de delimitare a structurii energetice față de rest.
  Orele 16 din 09.01.2014 / 16 și 17: *ptr cine are ochi să vadă, noi vă vorbim* (conform semnificațiilor numerologice ale orei și datei acestei *manifestări*).
  Apreciere ptr aceste poze!

  1. Multumesc! Urmaresc de ceva timp cerul patriei si nu odata mi-a fost dat sa vad lucruri impresionante. Stiu ca unii o sa spuna ca sunt doar….nori, dar asta e treaba lor daca vor sa vada sau nu ceea ce altii reusesc sa vada si sa prinda in imagini

 2. SINT CERCURILE DIN GHEATA (PE UNDE AU APRUT ELE) CERCURILE DIN LAN PRIN CALIFORNIA PARCA SI ASTA E ,IAR SOARELE FACE SPIRALE DE ENERGIE PE CARE LE TRIMITE SPRE PAMINT,EEII… SI MAI VINE CATRE NOI DIN COMETA DRAGUTA ENERGIA DESPARTITA (MAMA -MATERIALA ROSIE AMORFA SAU ROMBUL DE ENREGIE ALBASTRA -TATAL) CARE NE VA ATINGE MAI BINE PLANETA. O INVERSARE DE POLI MAGNETICI AI SOARELUI CA ORICARE ALTA LA 11 ANI S-A PRODUS -ASA SE AFIRMA PE LA TV….(vine lupta fortelor iar omenirea nu poate decit sa fie blinda si cu un rinjet timp pe fata,cit mai blinzi si nevinovati-eu sint mici nu stiu nimic si tata… vede el ce face si cum scapa dupa ce va raspunde in fata altora mai mari decit el, pentru faptele lui si bune si rele)

 3. RUGĂCIUNE MIRACULOASĂ PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
  (o apariţie miraculoasă a unei statui a Fecioarei făcătoare de minuni dintr-o biserică din Mexic)

  Se face 9 zile la rând, în fiecare zi se aprinde o lumânare albă. În a noua zi publicaţi rugăciunea . Se pun 3 dorinţe – una de bani (afaceri) şi două imposibile. Ele se vor îndeplini chiar dacă nu vă vine să credeţi.

  Rugăciunea:

  Maică iubită, sfântă Fecioară din Juquila, Fecioară a speranţei noastre, iartă-mi păcatele pentru că sânt multe, viaţa noastră e a ta, fereşte-ne de tot răul şi dacă în această lume de nedreptate, mizerie şi păcat vezi că viaţa noastră a luat-o razna nu ne abandona!

  Maică iubită protejează pelerinii. Fii alături de noi în toate drumurile noastre!
  Acoperă-i cu mantia ta pe sărmanii fără ajutor. Şi pâinea care le-a fost furată, dă-le-o înapoi! Fii lângă noi toată viaţa noastră şi eliberează-ne de orice tip de păcat! Amen!

  Îi mulţumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

  Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

  Bucură-te Marie plină de har Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei şi binecuvântat este rodul pântecelui tău Iisus. Sfântă Marie maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre.Amen!

 4. Ei, nava sau nu, vortex, portal….dar macar sunt poze frumoase, autentice si fara artefacte transformate in „dovezi”.
  Bravo, Bibliotecarule, fii in continuare „pe faza”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s