PREZENTARE GENERALA A ANULUI 2014 – un an de vindecare a Relatiilor, prin rezolvarea Conflictului Dualitatii

floare

Ne aflam aici ca sa vorbim despre anul 2014, un an de vindecare a Relatiilor, prin rezolvarea Conflictului Dualitatii.

Vrem sa incepem prin a ne asigura ca intelegeti imaginea de ansamblu. Planeta se afla intr-un stadiu de evolutie profunda, de trezire a unei parti mai mari din potentialul vostru. Evoluati spre urmatoarea rasa principala de pe planeta, prin trezirea constiintei sufletului, lucru care se intampla pentru prima data in istoria planetei.

Pentru a va ajuta sa intelegeti mai mult: in timpul evolutiei in masa de pana acum, voi v-ati dezvoltat, mai intai, sinele inferior. Primele patru rase principale v-au ajutat sa va concentrati pe dezvoltarea celor trei chakre inferioare – vieti intregi in care v-ati ocupat de prima chakra (siguranta, securitate si supravietuire), de a 2-a chakra (corpul emotional), de a 3-a chakra (dezvoltarea corpului mental si a vointei inferioare) si, mai recent, in cadrul rasei actuale, de dezvoltarea personalitatii (ca o combinatie a tuturor chakrelor inferioare).

In prezent, va indreptati spre o conexiune energetica cu chakra inimii – eveniment care va va permite, intr-un mod direct si personal, sa fiti constienti de faptul ca sunteti fiinte spirituale. O parte mult mai mare a potentialului vostru va fi descoperita, pe masura ce integrati aceasta deschidere si accelerare.

Potentialul vostru si-a inceput cea mai rapida accelerare, in ultimul deceniu al secolului al XX-lea sau aproximativ in aceasta perioada si a continuat pana in anul 2012, cand ati ajuns in punctul de mijloc al universului / Caii Lactee.

Punctul de mijloc este ceea ce invatati sa integrati in acest moment. Inima este punctul de mijloc al fiintei voastre, care uneste sinele inferior, cu cel superior.

De asemenea, va aflati la jumatatea evolutiei planetare, care se aseamana cu atingerea potentialului mijlocului vietii, in  macrocosmos. La mijlocul vietii, este eliberata o forta kundalini / sexuala mai mare, in incercarea de a trezi o parte mai mare din potentialul vostru. Cu toate acestea, pana in acest moment, cand sunteti sustinuti energetic sa va mutati in spatiul inimii, acea energie a lovit numai in blocurile de aparare si frica, pe care le-ati construit. Si, prin urmare, ea nu a facut decat sa accelereze miscarea spre sfarsitul ciclurilor de viata.

Si asta, deoarece acesta este lucrul de care erati pregatiti sa va ocupati si nu v-a fost de folos sa ramaneti in vehiculul fizic, in limitele date. In schimb, ar trebui sa invatati din limitele pe care le-ati cladit si, de asemenea, sa va pregatiti pentru a renunta la vehiculul fizic. Atunci veti fi liberi sa treceti la urmatorul ciclu de invatare si la urmatoarea viata.

In orice caz, in aceasta etapa sunteti pregatiti sa incepeti sa va indreptati spre noul potential al mijlocului vietii, deoarece va indreptati spre punctul de mijloc al corpurilor si constiintei voastre.

Adevarul mai profund este ca acest lucru se intampla, atunci cand intentionati sa va treziti din eliberarea energiei kundalini, in trezirea constientei voastre spirituale superioare. Si in aceasta etapa urmatoare, va veti trezi intr-o experienta mai directa a faptului ca toti sunteti creati din constiinta lui Dumnezeu. Fiecare sunteti parte sacra din Dumnezeu.

Si asa, in timp ce faceti lucrarea interioara necesara (de a invata sa va conectati cu viata voastra launtrica, de a dezvolta calitatile inimii, de a hrani si de a rezolva rana ramasa in memoria sinelui inferior), veti fi capabili sa va deschideti si sa creati vieti pline de semnificatie, valoare si scop.

Pana in acest moment, cei mai multi oameni au tot cautat un scop si o semnificatie in viata lor. Care e menirea mea? Care imi este rostul? Vreau ca viata mea sa conteze. Dar ati fost copii raniti – cautand, cel mai adesea, in afara voastra. Si asta, deoarece nu ati avut modele care sa va poata incuraja sa coborati in interiorul vostru, ca sursa si locuinta principala.

Sa cautati, mai intai de toate, Imparatia lui Dumnezeu este o incurajare sa cautati conexiunea cu sinele vostru interior, sacru, care se gaseste in inima sau in miezul constiintei voastre.

Asta sunteti gata sa o faceti pe planeta – si ati facut progrese mari, ca planeta, in aceste decenii. Suntem aici ca sa va oferim indicii suplimentare, care va vor permite un acces mai mare la ceea ce este posibil pentru fiecare dintre voi.

Cu toate acestea, trebuie sa fiti dispusi sa reactionati, sa va uitati inauntrul vostru si sa va asumati responsabilitatea pentru tot ce este dezechilibrat, blocat in frica, rusine, separare si aparare. Trebuie sa deveniti adultii cu putere, care vad limpede partea de copil ranit din voi, astfel incat, literalmente sa le dati un parinte cu totul nou, acelor copii inghetati si raniti, care se afla in sinele inferior. Trebuie sa deveniti adultii care va hranesc in moduri care, in acest moment, devin evidente pe planeta voastra.

Aceasta este imaginea de ansamblu, care va este necesara ca sa intelegeti, ca sa profitati de straturile de informatii care vor urma. Iar informatiilor trebuie sa le raspundeti cu alegeri constiente, hranitoare, daca sunteti pe cale sa cunoasteti EXPERIENTA sufletului, care este cea care incearca sa se trezeasca in mijlocul inimii.

Cei mai multi dintre voi, nu au cunoscut sufletul sau forta iubirii, pe planeta voastra, pana in acest moment. Sufletul a operat in culisele vietii voastre, indrumand, prin straturile de baza, cele mai primitive parti ale potentialului vostru.

Cu toate astea, in acest moment, va pregatiti corpul fizic ca sa poata sa-si creasca energia, vibratia si frecventa, pana in punctul in care va putea sa se descurce cu forta radianta a sufletului.

De-a lungul anilor, am furnizat mai multe informatii cu privire la ceea ce este implicat in proces si la cum sa se lucreze cu aceste energii. Acesta este scopul principal al Children of Light (Copiii Luminii): crearea unor modalitati de a transmite acea informatie, pe bucati, pas cu pas, pe masura ce invatati ce inseamna sa va iubiti cu adevarat unii pe ceilalti, asa cum va iubiti pe voi insiva.

Acest lucru devine posibil, in moduri care nu au fost accesibile mai inainte, cand va aflati in etapele necesare de dezvoltare numai a sinelui inferior, a simtul omenesc legat de sine.

In timp ce va pregatiti pentru etapele urmatoare, acum are loc pregatirea corpului fizic, prin primele miscari ale energiei sufletului in plan fizic.

Dupa ce miscarea pendulului v-a schimbat directia, in 2012, anul trecut (2013) s-a axat pe crearea primei punti energetice. Dupa ce ati trecut prin punctul de mijloc al universului vostru, descarcand energii din Marele Soare Central, in universul vostru, ati inceput sa va indreptati direct spre acasa. Va intoarceti la sinele interior, la Sursa, care este accesata in centrul sau in mijlocul inimii, punctul de acces spre Imparatia lui Dumnezeu, din fiecare dintre corpurile voastre.

Aceasta prima punte energetica a implicat deschiderea Chakrei a 7-a, din crestetul capului si coborarea Celei de-a 7-a Raze a Constiintei in corp, unind Chakra a 7-a cu Chakra 1, de la  baza coloanei vertebrale.

Aceasta este energia care pregateste fizicul, fortand ca tot ce a fost dezechilibrat la suprafata, sa primeasca raspuns. Aceasta a 7-a Raza cunoaste numai echilibrul. Prin urmare, in timp ce s-a miscat prin corp, pana la Chakra 1, a FORMEI, v-a pregatit sa aduceti in discutie tot ce a fost dezechilibrat, tinut in dualitatea fricii si a separarii.

O parte care se opune celeilalte: corect si gresit, bine si rau. Acestea sunt perspective primitive asupra vietii, care sunt necesare pentru anumite etape de invatare. Cu toate acestea, ele nu sunt adevarul profund.

„Veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va face liberi.” Ce inseamna asta? In acest moment, sunteti pregatiti sa incepeti sa va treziti la adevaruri mai profunde, inclusiv la acela ca toti sunteti parti sfinte din Dumnezeu. Cu toate astea, acest lucru va cere sa va infruntati limitele pe care le-ati adoptat in etapele anterioare de invatare – ceea ce va provoaca sentimentul de supravietuire obisnuita.

Astfel, va recomandam sa cautati, ca adulti, adevaruri mai profunde. Ati putea incepe axandu-va pe dualitate si pe ideile contrare. Ideile de bine si rau provin dintr-un simt al controlului si din judecata. Din aceasta perspectiva, o parte este evitata, judecata si invinsa. Adevarul mai profund este ca TOATE lucrurile folosesc ca elemente de invatare.

Nu exista rau. Nu exista eroare. Exista numai invatare. Sa invatati cum sa iubiti. Sa invatati ce va face bine. Procesul de invatare necesita ambele parti, ca sa puteti explora, decide si discerne, ce va face bine si ce nu. Ca planeta, sunteti intr-un punct in care aveti nevoie sa fiti atenti, deoarece lucrurile sunt destul de dezechilibrate, din cauza acumularii vechilor alegeri.

Aveti nevoie sa priviti si sa invatati. Nu va va fi de niciun folos sa judecati ceea ce a fost. Dar, in orice caz, dati-va voie sa constientizati adevarurile profunde, despre ce anume va e de folos si ce nu. Ce provine din frica si ce este inspirat din iubire? Ce va permite sa va imbratisati ca oameni care se afla, cu totii, pe calea optima pentru calatoria sufletelor voastre? Iar aceasta perspectiva, care se dezvolta acum, va va permite, in mod firesc, sa luati in considerare imbratisarea alegerilor si cailor individuale ale celorlalti.

Aceasta este o etapa esentiala a procesului vostru de invatare si ati inceput sa va uitati in moduri care nu au mai existat in etapele anterioare. Continuati sa priviti cu compasiune la tot ce a fost. Invatati sa intelegeti ce v-a invatat fiecare parte – nu doar judecata obisnuita a uneia dintre parti.

Acest lucru va va permite sa va pregatiti sa intrati in punctul de mijloc al inimii, in care se poate intra numai daca sunteti in stare neutra.

Si astfel, continuati – si veti continua ani de zile – sa asimilati miscarea din Chakra a 7-a pana la Chakra 1. Aceasta punte tocmai a inceput sa se dezvolte din inspiratia constiintei sufletului.

Iar acum, in 2014, va pregatiti sa adaugati o a doua punte. Aceasta uneste nivelurile mai ridicate ale constiintei, cu o mai mare parte din sinele inferior pe care l-ati cunoscut.

Puntea care incepe sa se formeze in 2014 deplaseaza energia din Chakra a 6-a, pana in Chakra a 2-a.

Acesta este punctul central al anului 2014. Chakra a 2-a este chakra relatiilor. Este implicata aici relatia voastra cu toate lucrurile. Relatiile voastre incep cu relatia pe care o aveti cu voi insiva – deoarece intreaga viata este, pur si simplu, o reflectare a relatiei pe care o aveti cu voi insiva.

 

Vom repeta: INTREAGA viata este o reflectare a relatiei pe care o aveti cu voi insiva. Si astfel, in timp ce va pregatiti sa va indreptati spre aceasta noua etapa din viata voastra, devine mai evident cat de important este sa ajungeti sa va cunoasteti pe voi insiva, din interior spre exterior.

Daca nu aveti o relatie constienta cu voi insiva, inseamna ca aveti o relatie obisnuita, INconstienta – cu voi si asta vor continua sa oglindeasca vietile voastre.

A venit vremea sa va treziti. A venit vremea sa va asumati o responsabilitate mai mare pentru propria viata, pentru vietile din jurul vostru si pentru planeta voastra, ca intreg. In caz contrar, dezechilibrul care s-a creat va continua sa se mareasca si mai mult, in lumea din jurul vostru.

Vindecarea incepe acasa, in mijlocul constiintei, care incepe cu dezvoltarea unor calitati ale inimii si cu aplicarea acestora, in primul rand, voua insiva. Numai atunci veti iesi din dualitate, din frica si din separarea data de sinele inferior si de limitarile sale.

Dupa cum stiu deja, aceia dintre voi care ati inceput sa faceti aceasta lucrare interioara, in mod constient, cu cat sunteti mai  raspunzatori si va hraniti mai mult pe voi, cu atat ii veti da mai multa voie sa circule, fluxului de iubire si sprijin din lumea inconjuratoare. Vietile voastre se schimba si incepeti sa experimentati o relatie de apropiere cu viata, care se oglindeste, ca intotdeauna, din relatia de apropiere pe care o creati cu voi insiva.

Pentru aceia dintre voi care nu ati inceput lucrarea interioara, incepeti, pur si simplu, prin a acorda atentie faptului ca, in adancul vostru, ceea ce cautati mai mult decat orice altceva, este iubirea. Iubirea, siguranta si recunoasterea faptului ca voi contati.

Ceea ce nu ati inteles este faptul ca, generatie dupa generatie, cei mai multi de-abia ati trecut de teama si rusinea de sine, bazate pe miturile unui copil, care nu a fost iubit pe deplin, de alti copii adulti raniti, care au purtat cu ei aceleasi limitari. Adica, voi.

Asa ca trebuie sa incepeti de undeva, iar cel mai avizat loc din care sa incepeti este luarea in considerare a faptului ca lectiile au fost perfecte, deoarece v-au invatat din ceea ce NU functioneaza, pentru a va incuraja sa faceti niste alegeri noi, ca sa invatati unii de la ceilalti CE anume functioneaza. Iar asta va va reintoarce intotdeauna la IUBIRE. Invatati sa alegeti iubirea – lucru despre care ati aflat foarte putin, in potentialele anterioare ale fiintelor voastre.

Dar nu judecati unde va aflati in curbele de invatare. Pur si simplu, faceti-va aparitia si incepeti. Veti fi cei mai buni la materiile pe care le practicati cel mai mult.

Asa ca, haideti sa facem o introducere la ceea ce vrem sa spunem cu puntea care leaga Chakra a 6-a cu a 2-a. Va vom da instructiuni suplimentare detaliate, in Rapoartele lunare.

 

Ideea principala este ca e o miscare de aparitie a primelor indicii din planul sufletului, pentru fiecare individ. Ea incepe cu vindecarea corpului emotional al fiecaruia dintre voi.

Motivul principal este ca trupul emotional vindecat va deveni vehiculul pentru suflet. Sufletul este taramul EXPERIENTEI iubirii. Iar potentialele voastre experientiale incep cu corpul emotional.

Corpul emotional a fost una dintre cele mai gresit intelese si mai putin integrate parti ale vietii voastre. Este locul in care v-ati concentrat cel mai mult, rusinea si frica. Si astfel, aveti o lume careia i-a fost frica de sentimente, deoarece ati presupus ca ele va vor provoca mai multa rusine, frica, umilire si durere.

Nici acesta nu este cel mai profund adevar, dar de aici trebuie sa incepeti sa priviti. In 2014, din vointa superioara, energia sufletului incepe sa coboare in corpurile voastre, intr-un mod nou.

Acest lucru va incepe sa creeze o mai mare miscare a energiei si sa inspire un echilibru mai mare. Asta vi se poate intampla numai voua, cei maturi, daca reactionati si permiteti aceasta miscare.

Aceasta va fi cea mai mare provocare. Sunteti dispusi sa va dezvoltati potentialul de adult? Ca sa faceti asta, aveti nevoie de informatii clare (educatie) si de instrumente care sa va permita sa va hraniti corpul emotional. Veti descoperi ca, in calitate de adulti, aceasta nu constituie nicicum o amenintare pentru voi.

Iar daca NU va uitati si NU reactionati, veti fi lasati in esecul tipic al varstei de mijloc, din etapele anterioare de invatare.

Asa ca, gasiti-va profesori si instrumente ca sa va hraniti corpul emotional, in mod direct. In acest stadiu de evolutie, acesta este lucrul cel mai important pe care il puteti face in viata voastra. Si luati cunostinta de faptul ca nu sunteti singuri in teama de sentimente. Asta va duce pana urmele initiale, cele mai primitive, ale creierului limbic, de supravietuire.

Si totusi, este timpul sa reactionati. Sunteti sustinuti energetic ca sa razbateti prin teama de supravietuire, pe masura ce deveniti adulti educati, cu putere emotionala, pe planeta. Acesta este cel mai mare serviciu pe care l-ati putea oferi, daca inca va mai aflati in cautarea unui scop care sa merite.

Iubiti-va si hraniti-va emotional. Invatati cum sa eliberati si sa aduceti corpul emotional ranit, in neutralitate, siguranta, incredere si in experienta stimei de sine. Acesta este un punct minunat de plecare.

In cursul anului, pe masura ce energiile din Chakra a 6-a coboara spre Chakra a 2-a, ca sa formeze o punte, se va trece prin trei etape principale.

Prima faza, cu durata de patru luni, va constitui introducerea si provocarea vechii paradigme de supravietuire, care exista in vietile voastre. A doua faza, tot de patru luni, va fi o perioada de negociere si de invatare a modului in care sa aplicati instrumentele necesare, la tot ce ati descoperit in primele patru luni. Iar ultimele patru luni vor fi lunile de integrare si progres.

 

Retineti ca aceasta este cea mai puternica perioada de potential pe care ati cunoscut-o, vreodata, pe planeta. Sunteti sustinuti energetic, in fiecare dintre aceste treziri. Dar, ca intotdeauna, depinde de voi si de liberul vostru arbitru.

Va incurajam, cu toata dragostea noastra, sa va prezentati, sa invatati pas cu pas, cum sa va iubiti si sa va hraniti pe voi insiva si apoi unii pe ceilalti, incepand cu acest an de vindecare a conflictului dualitatii, in corpurile voastre emotionale. Aceasta este o punte directa spre suflet.

Veti simti multa activare la nivelul capului, inimii si a trunchiului inferior, pe masura ce fiecare etapa este sustinuta, energetic, sa se deschida si sa-i permita acestei noi punti a sufletului, sa fie realitatea voastra.

Veti observa o accelerare a vindecarii la cei care raspund – si, de asemenea, o reflectare naturala a altor optiuni. Cand sunt declansate frica si rezistenta, care sunt parti vitale ale procesului de vindecare, veti vedea, de asemenea, ca frica si reactiile se epuizeaza in jurul vostru.

Pe scena mondiala, se vor reflecta multe conflicte, deoarece impotrivirea si frica de sentimente tind sa creeze astfel de reactii de supravietuire, de mare impact.

Cand alegeti sa reactionati, prin comportament de evitare si mai accentuata, veti observa ca esecul este si mai mare. El va fi mai rapid decat oricand, chiar si in impactul asupra corpurilor voastre fizice.

Adevarul mai profund este ca trupurile voastre incearca, pur si simplu, sa va arate unde sunteti dezechilibrati. De aceea simtiti durere si presiuni in zonele la care trebuie sa va uitati, sa reactionati, sa le hraniti si sa le rezolvati.

Aceasta este o prezentare ampla a lucrurilor la care va puteti astepta in 2014.

Iar acum, in timp ce ne despartim cu bucurie, va reamintim, asa cum facem mereu, sa va amintiti sa va iubiti unii pe ceilalti.

Arhanghelul Gabriel

Traducere de Carmen Tertiu

 Sursa: editura foryou

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

5 gânduri despre „PREZENTARE GENERALA A ANULUI 2014 – un an de vindecare a Relatiilor, prin rezolvarea Conflictului Dualitatii”

 1. În prezent , din moment ce științele oculte de modă , librării și facă apariția mai multe operele lor pe Tantra , care , cu toate acestea , sunt metode periculoase pentru un public care nu a fost pregătit să înțeleagă și să aplice această disciplină . Nu e nimic să vă faceți griji atunci când vezi nepăsare cu care unii oameni cred , după o lectură , puteți trezi forța Kundalini . Această forță este un foc , fulger este o energie și care nu a fost mult timp pregătit pentru această explozie în interiorul lui , el poate pierde dreptul sau chiar viața . De aceea trebuie să fie precauți și să nu se angajeze în experiențe care sunt susceptibile de a duce la tulburari fizice și psihice grave .
  În cineva care nu și-a exercitat într- un auto-control lung și care nu a fost purificat , forța Kundalini , în loc de a merge la partea de sus , picături , și trezește în planul astral inferior al chakrelor care nu sunt menționate în cărțile indiene . Și apoi , tot ce este întunecat , în care a fost dezlănțuit : -l preia nu numai instinctul sexual , dar , de asemenea, nevoia de a domina , de a distruge , și el devine un demon . Aveți nevoie de acest lucru : inteligența cosmică a pus în corpul uman, unele centre de energie de o putere fără precedent și este periculos pentru trezi prematur .
  Energia ” feminin” suflecate și latente , se referă la vastul potențial de energie psihică în noi toți . Acesta este , de obicei, descris ca un șarpe încolăcit în cercuri trei ani și jumătate , cu coada în gură , o rană într-o spirală în jurul axei centrale ( sacrum sau os sacru ), de la baza coloanei vertebrale . Trezirea acestui șarpe și manifestarea competențelor sale este scopul principal de practica Kundalini Yoga .
  Omraam Mikhael Aivanhov
  kundalini
  energiei Kundalini
  Ne transportă înapoi prin coridoarele timpului , religiile de Est au vorbit întotdeauna de o forță mistică numită ” Kundalini ” . De la o epocă la alta au fost mai multe nume dat de puterea lui . Orgon , spirit , loosh , prana , elan vital , și bio- electricitate sunt doar câteva dintre aceste nume .
  Ascensiunea lui Kundalini este conectat la o energie magnetică similar cu un lichid fierbinte, care se ridică la nivelul coloanei vertebrale . Simptomele fizice asociate cu deschiderea lui Kundalini poate include tulburari si groasa la baza gatului , si o dureri de cap inexplicabile – dar trebuie să fie atenți înainte de a atribui cauza acestor simptome , la trezire a energiei Kundalini . De multe ori în loc de cauze medicale care au nevoie de o vizita la un terapeut fizic .
  Energia kundalini L ” se manifesta ca un comutator dacă scattasse și este programat de sufletul tău pentru a trezi calatoriei dvs. si abilitatile tale psihice înnăscute .
  Dându-și seama energia Kundalini prea repede poate avea prea multe efecte emotionale pe o persoană . Unul nu ar putea fi destul de pregatit pentru a deschide impuls de energie în cazul în care una nu este psihologic echilibrat . Acest lucru nu este pentru cei care sufera de depresie maniacale sau tulburari de bi- polare .
  Manifestarea energiei Kundalini – frecvența vibrațiilor – este legată de termenul sanscrit ” Chaitanya ” – puterea integrat de corpurile voastre fiziologice , mentale , emoționale și religioase .
  Kundalini înseamnă, literal, ” răsucire ” , ca cea a unui șarpe . Energie si constiinta , se mută cu mișcare spirala : se strânge și prinde sarpele . Aceasta este o metaforă pentru a explica energiile spiraliche de constiinta , care este realitatea noastră în gândire și se extinde prin intermediul Geometria Sacra , îngustă este timpul îngust . Efectul este timpul evaziv : o iluzie a jucat într-un joc fizic de polaritate , dualitate de emotii .
  În literatura clasică de Hatha Yoga , Kundalini este descris ca un șarpe încolăcit la baza coloanei vertebrale .
  Energia ” feminin” suflecate și latente , se referă la vastul potențial de energie psihică în noi toți . Acesta este , de obicei, descris ca un șarpe încolăcit în cercuri trei ani și jumătate , cu coada în gură , o rană într-o spirală în jurul axei centrale ( sacrum sau os sacru ), de la baza coloanei vertebrale . Trezirea acestui șarpe și manifestarea competențelor sale este scopul principal de practica Kundalini Yoga .
  Imaginea a bobinei spiralat , cu un legat , poartă sensul de energie potențială nefolosit , care va fi în curând în acțiune . De acum ne amintim în doze mici .
  Kundalini poate fi descris ca un mare rezervor de energie creatoare labaza coloanei vertebrale . Și ” inutil , cu toate acestea , pentru a fi cu capul constiinta fixă și cred că de kundalini ca o forță străină care se execută în sus și în jos a coloanei vertebrale noastre . Conceptul de kundalini poate fi , de asemenea, examinată din punct de vedere strict psihologic . Din acest punct de vedere Kundalini poate fi considerat ca o rezervă de energie psihică sau libidinos în inconștientul nostru .
  În literatura clasică a Kashmir Shaivism kundalini este descris în trei manifestări diferite .
  Primul dintre acestea este energia universala sau para- kundalini .
  Cea de a doua este funcția de energie a complexului corp-minte sau prana kundalini .
  Al treilea este Constiinta sau Shakti , Kundalini care rezumă simultan și intermediar între celelalte două .
  Deși aceste trei forme sunt același lucru acum , să înțeleagă diversitatea lor va ajuta să înțeleagă diferitele manifestări ale kundalini .
  Aceasta energie este , de asemenea, legată de rezerva sa de energie sexuala . Kundalini ia energia sexuala in forma ei radicala si o transforma in energie spirituala de frecvență extrem de mare , ceea ce permite dezvoltarea si activarea de activitate paranormale ” bun ” ( OBE , telepatie , transformarea materiei / energie și comunicarea cu entitățile care găsite în zone vaste ale universului nostru multi- dimensional .
  Sursa: http://www.misteria.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s