2014 Portalul pleiadian – Transmisii (1)

superb
Zaryiena: Bine v-am regăsit! În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au avut curajul să-și asume responsabilitatea asupra propriei vieți și au fost de acord să conlucreze cu toți cei care și-au pus viața în slujba luminii, pentru a readuce pacea, armonia și progresul pe această planetă. Nu puțini au fost cei care și-au manifestat intenția de a conlucra pe viitor. Sferele trimise de voi au creat conexiuni puternice în structura rețelei de sateliți și, pentru unii dintre voi, primele rezultate au și apărut deja.
Poate că ați remarcat anumite schimbări apărute în viața voastră. Cei mai mulți dintre voi ați redevenit studenți! Veți intra într-un proces accelerat de învățare-dezvățare iar acest lucru va presupune nu doar un efort conștient pe timpul zilei ci și unul pe timpul nopții. S-au deschis multe porți la nivelul subconștientului, prin urmare visele voastre vor deveni adevărate școli spirituale. În timpul somnului, veți merge în diferite locuri, veți întâlni diferiți oameni, veți fi puși în diverse situații și vi se vor activa anumite capacități. Totul, în timp ce… dormiți. Ziua, veți simți nevoia de a face curat în propria minte și de a elibera din suflet tot ce trebuie eliberat. Noaptea, va fi un minunat prilej de a învăța și de a cutreiera în multe locuri de pe planetă și, pentru unii, chiar dincolo de ea. Energia voastră va fi din ce în ce mai puternică și veți dori să o folosiți pentru cel mai înalt bine posibil.
Pentru cei mai mulți dintre voi, va urma o perioadă de adânci transformări. Suntem conștienți că primii voștri pași nu vor fi ușori. Veți fi asemenea unor copii care vor învăța să meargă fără a fi susținuți. Veți învăța abecedarul și primele semne ale unui limbaj universal – limbajul luminii, iubirii și al armoniei. Energiile acestui an vă vor susține în eforturile voastre de curățare și armonizare pe toate planurile dar și pentru stabilirea unor proiecte pe termen mediu și lung.
Unul din rolurile rețelei de sateliți va fi să creeze și să susțină un ”spațiu armonic” la nivelul vostru de manifestare. Cei care vor reuși să se elibereze de vechile tipare de gândire, care se vor elibera de balastul emoțional, acumulat timp de mulți ani, și care vor reuși să-și înlocuiască sistemul de valori bazat pe dualitate,  vor fi primii care vor accesa acest spațiu armonic. Acesta este zonă distinctă în câmpul energetic planetar, unde vă puteți conecta mult mai rapid cu Universul și cu lumile superioare! Nu trebuie să vă întrebați unde se află acest spațiu armonic ci cum să vă eliberați de vechiul sistem de valori, de vechile tipare de gândire.
Spațiul armonic este, în același timp, un spațiu de creație, un spațiu de iubire și un spațiu de manifestare, fiind în acord cu legile universale. El este accesat pe verticală și nu pe orizontală. Nu căutați acest spațiu pe nicio coordonată spațio-temporală ci pe una a continuumului și al unității spiritului. Spațiul armonic este asemenea unui strat al matricei universale! Imaginați-vă ca deasupra voastră, la câteva zeci de kilometri, se află o plasă energetică foarte fină iar anumite persoane pot accesa această plasă printr-o formă specială de racordare, ca și cum s-ar fi creat un canal de legătură. Conexiunea la spațiul armonic vă va facilita accesul la energii deosebite; vă va facilita contactul cu entități din spațiile pe care voi le considerați a fi divine și vă va ajuta să lucrați mai eficient și mai rapid cu manifestarea, creația!
Vom efectua o primă transmisie în data de 18 februarie, ora 20:20 și apoi la ora 22:10. Ambele vor dura timp de 20 de minute! În cursul primei transmisii, între 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea sinelui vostru înalt iar în timpul celei de-a doua transmisii, adică între 22:10 și 22:30, se va avea în vedere activarea programului evolutiv personal.
Următoarele trei transmisii (21, 25, 28 februarie), vor avea același scop! Se va respecta același orar, astfel că prima transmisie va fi la ora 20:20 iar a doua la ora 22:10. Toate transmisiile vor dura timp de 20 de minute!
 
*****
Transmisia Zaryienei s-a încheiat brusc dar pot spune că m-a marcat foarte puternic. Aș fi vrut să aflu mai multe despre acest ”spațiu armonic” dar nu mi s-au dat alte amănunte. Pot spune că l-am simțit cumva activ și chiar că aș fi foarte aproape de a-l accesa prin simpla intenție. Nici Oryen nu mi-a dat alte amănunte; mi-a spus că este îndeajuns ceea ce am primit, deocamdată. Mi s-a mai cerut să vă readuc aminte ce aveți de făcut înaintea transmisiilor din 18, 21, 25 și 28 februarie.
Așadar, înainte cu zece minute de începerea fiecărei transmisii, să aveți în vedere relaxarea totală, după care vă veți concentra atenția asupra fiecărui centru energetic, începând de la cel de bază (Muladhara) și până la cel cel din creștet (Sahasrara). Nu veți aloca mai mult de un minut pentru fiecare centru energetic.
După această scurtă echilibrare, veți relua tehnica sferei-probă, adică veți crea o sferă energetică și o veți culisa de 20 ori pe direcția celor doi centrii energetici inimă-minte (Anahata-Sahasrara) în rezonanță cu respirația, după care o veți plasa la circa 10 cm deasupra creștetului. Veți face acest lucru printr-un simplu act de voință. Acolo se află un alt centru energetic care, deocamdată, este foarte puțin deschis, seamănând cumva cu un boboc de floare. Așadar, prin acest centru energetic vă conectați la rețeaua de sateliți și veți primi energie și informație. Acesta are de zece ori potențialul centrului energetic numit Sahasrara. La potențialul maxim, va avea 10.000 de petale energetice, aceasta însemnând capacitatea de a lucra, la nivel conștient, cu zece mii de modulații ale energiei universale!
Veți vizualiza acest centru ca având culoarea argintie și strălucind puternic deasupra creștetului. La scurt timp, veți simți o oarecare presiune în această zonă, semn că s-a realizat conexiunea energetică. Unii dintre voi ar putea vizualiza/simți o rază de lumină care pleacă din acest centru energetic și străpunge bolta cerească.
În partea a doua, aș vrea să vă spun câteva lucruri despre cele trei sine-uri.
Primul ”sine” este cel egotic și reprezintă ceea ce numim personalitate. Personalitatea este o entitate formată din multiple structuri energo-psihoinformaționale ce definesc conștientul unei persoane și cuprinde trăsăturile morale, intelectuale, relaționale, motivaționale etc. Personalitatea definește relația cu sine, cu mediul exterior, cu alte persoane, dar şi cu anumite idei, opinii, concepte. Sinele egotic este puternic atașat de corpul fizic, de ceea ce reprezentăm în societate: rasă, națiune, familie, putere, funcție, profesie, poziție socială, apartenență ideologică, religioasă etc.
Sinele înalt este potențialul nostru cel mai mare din această viață. El este ceea ce putem numi proiecția a ceea ce este mai grozav, mai minunat, mai frumos, mai eficient, mai luminos, mai interesant, mai bun, mai armonios, mai sublim! Sinele înalt are în vedere trupul, mintea și sufletul. Este acel trup de care sunteți mândru, fără probleme cu greutatea, fără semnele anilor, având diverse calități: armonie fizică, forță, grație, suplețe, rezistență etc.
De asemenea, sinele înalt va avea toate acele calități mentale pe care vi le-ați putea dori: memorie, inteligență, luciditate, capacitate de concentrare, capacitate de analiză și sinteză, expresivitate, imaginație, viziune etc.
Veți avea în vedere și calitățile sufletești precum o mare capacitate de a iubi necondiționat, compasiune, voință, curaj, răbdare, modestie, armonie etc.
În timpul transmisiilor de la 20:20 și 20:40, se va avea în vedere alimentarea acestui sine înalt.
În timpul transmisiilor de la 22:10 și 22:40, se va avea în vedere activarea programului nostru evolutiv. În timpul acestei transmisii trebuie să fim deschiși cu mintea și sufletul astfel ca programul evolutiv să poată fi decodificat de către conștient. Acest program are în vedere tot ceea ce avem de făcut în viața aceasta pentru a evolua în cel mai bun mod cu putință. El implică folosirea tuturor resurselor noastre într-un mod optim și pentru cel mai înalt bine (personal și colectiv).
 
(va urma)

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „2014 Portalul pleiadian – Transmisii (1)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s