Consiliul Andromeda prin Anna Merkaba: Portalul Manifestarii 14-18 ianuarie

activation-portal

The Andromeda Council: Manifestation Portal Jan 14-18 – Time to Take Action, channeled by Anna Merkaba, January 10, 2014 
http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

Traducere partiala a textului original:

Mult iubiti copii ai universului,

Venim astăzi să vă intruducem intr-o programare bazată pe noua realitate in constiinta voastră. 

[…]

Dorim să vă amintim fiecăruia dintre voi că e nu trebuie să asteptati nimic, dar mergeti adanc in interior si găsiti adevărul legilor cosmice ale atractiei, legilor cosmice ale manifestării si legilor cosmice ale iubirii, păcii, armoniei, sănătătii, bucuriei si abundentei.

Si astfel, in data lunii pline [16 ianuarie], găseste-ti echilibrul, intră intr-o stare meditativă, si anuntă-ti tie insuti că esti intradevăr gata, gata să construiesti ceea ce vrei să vezi, intensificandu-ti energiile, făcand astfel in grupuri, intensificand această energie prin focalizarea pe ceea ce vrei să se intample si manifeste in vietile voastre zilnice, cat si in vietile globale ale tuturor.

[…]

VOI SUNTETI CEI CARE SUNTETI AICI SĂ SCHIMBATI SI INFLUENTATI ACEASTĂ LUME IN DIRECTIA IN CARE TOTI VRETI SĂ MEARGĂ.

Porti Lumina şi puterea în tine însuti. Asta este ceva ce nu putem face pentru tine, căci până când nu găsesti propria fiinţă, până când nu găsesti propriul adevăr şi il înţelegeti pe deplin şi cu adevărat ceea ce esti… tot ce putem face este să aşteptăm, pentru a asculta bătăile inimii tale, cum trimite codurile în univers anunţandu-ne momentul în care într-adevăr vei fi gata pentru a găsi portalul interior, şi a vedea în cele din urmă această lume pentru ceea ce este cu adevărat, o experienţă magnifică, o călătorie magică de la misterios la o înţelegere deplină a SURSEI.

Fiecare dintre voi are acces direct la energiile care vă sunt trimise de la Alcyone în Pleiade prin soarele vostru. Și astfel, cu două zile înainte de lună plină, veţi experimenta înălţarea de energii, şi să ştiti adânc în interiorul fiinţei voastre, că sunteţi gata să umblati în adevăratele voastre puteri.
Urmăreste-ti gandurile, urmăreste cum ceea ce gandesti începe să se manifeste rapid în jurul tău. Priveste la împrejurimi şi vezi modul în care energiile activează straturile de conştiinţă în cei din jurul tău, urmăriţi şi vedeti cum se aliniază stelele pe cer. Înţelegeţi că sunteţi acum în schimbare completă, înţelegeţi că voi sunteţi cei în controlul realitătii voastre, înţelegeţi că sunteţi toţi fiinţe puternice.

[…]

Înţelegeti că nu vă imaginati nimic, pentru că vedeti cu adevărat toti ceea ce nu ati văzut anterior, acum, în acest moment, în timp vă putem informa că, într-adevăr voalul a fost ridicat pentru voi!

Cu toate acestea, încă nu e pe deplin ridicat pentru alţii, şi de aceea este atât de important pentru voi de a răspândi lumina, este forţa luminii şi energia luminii pe care o infuzati în împrejurimile voastre, care schimbă înţelegerea altora despre viaţă.

[…]

Înţelegeti, cunoaşteti şi practicati; practicati preaiubitilor, pentru că a sosit momentul pentru a pune tot ceea ce aţi învăţat până acum într-o nouă paradigmă, într-o nouă creaţie a propriei voastre călătorii, a noii Terra, a restabili pacea, a restabili armonia, a restabili legătura cu divinitatea voastră şi înţelegerea UNITĂTII.

Canalizat de Anna Merkaba. 

http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/ via http://lumina-ascensiunii.weebly.com/1/post/2014/01/consiliul-andromeda-prin-anna-merkaba-portalul-manifestarii-14-18-ianuarie.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Consiliul Andromeda prin Anna Merkaba: Portalul Manifestarii 14-18 ianuarie”

  1. El Miércoles 12 de febrero de 2014 10:05, DanielGaucan’s Blog escribió: WordPress.com danielgaucan posted: „The Andromeda Council: Manifestation Portal Jan 14-18 – Time to Take Action, channeled by Anna Merkaba, January 10, 2014 http://sacredascensionmerkaba.wordpress.comTraducere partiala a textului original:Mult iubiti copii ai universului,Venim astăzi să vă „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s