Pleiadienii despre noua rezonanță a interacțiunii și teleportării

portal

Vă salutăm, dragilor! Noi suntem Pleiadienii. Dorința noastră este de a comunica telepatic cu voi la un nivel mai profund, posibilitate care se va crea pe măsură ce veți căpăta minunatele abilități posibil a se manifesta numai în planurile superioare. Aceste daruri și abilități vă vor aduce o stare de echilibru, ca urmare a  integrării voastre în Conștiința Christică. Consecința va fi o mai profundă înțelegere a adevărului universal, la care nu ați avut acces până acum datorită restrângerii multora dintre aceste abilități, impusă de domeniul joaselor frecvențe ale planului 3D. Unul dintre aceste minunate daruri va fi posibilitatea teleportării în spații unde nu ați mai fost până acum. 
 După cum ați început să observați, timpul liniar în care ați fost obișnuiți să vă manifestați existența, dispare treptat din coștiința voastră. Adesea, mulți dintre voi vă aflați simultan în mai multe dimensiuni, ceea ce poate provoca o anumită confuzie, în situația în care această simultaneitate este conștientizată. Pregatiți-vă pentru situația în care asemenea constatări vor deveni mai dese. Adevărata voastră prezență EU SUNT, poate fi manifestată în diferite specte vibrațiomnale, în multe dimensiuni  atemporale sau caracterizate pe stări particulare ale spațiului și timpului.  
 Pentru că deveniți din ce în ce mai conștienți de toate astea și tot mai capabili să le faceți față, mai bine decât înainte, oportunitățile unor călătorii conștiente în diferite locații pământene sau extraplanetare, vor apărea ca o consecință firească a extinderii ființei voastre.  
 Credem că începe să vă fie tot mai clar faptul că, pe măsură ce vă ridicați frecvența de vibrație, accesul vostru în dimensiuni superioare adiacente crește proporțional. Pentru ca procesul să se desfășoare fără salturi și cu un maxim câștig pentru ființa în cauză, se impune ca toate noutățile să fie primite în deplină liniște și cu încredere. Poate că vor apărea situații în care puterea voastră de înțelegere va fi depășită. Nu vă impacientați pentru aceasta și aveți încredere deplină în necesitatea manifestării acestor noi situații.
 Vor apărea posibilități ca voi să interacționați cu noi la modul conștient, folosind diverse căi, între care telepatia va fi prioritară. Dragilor, vă rugăm să înțelegeți că timpul este un concept ciudat și ireal și s-a manifestat într-un mod absolut particular în existențialitatea voastră, atât de limitată pe Pământ.
 Transportul ființei prin ceea ce se numește „teleportare”, devine și pentru voi o posibilitate reală, ca urmare a asimilării energiilor luminii pe care le-a primit planeta și umanitatea în ultimele decenii. 
 Practic, posibilitatea aceasta va exista imediat ce veți îndeplini și ultima condiție impusă de legile evoluției. Ne referim la necesitatea de a deveni pură conștiință, o ființă care prin puritatea inimii sale să poată asigura permanenta manifestare a comandamentelor inimii. 
Nu ne propunem să dezvoltăm acum acest subiect. O vom face în mesajele viitoare.
Oricum, preocuparea voastră principală și imediată trebuie să fie abandonarea vechilor energii care vă înhibă reacțiile, vă fac să vă comportați izolați unii față de alții și să aveți sentimente de invidie și de teamă. Noi nu ne referim la faptul că ar trebui să fiți absolut dezinteresați de cauza colectivității în care trăiți sau să fiți lipsiți de compasiune. Trebuie însă ca pe viitor conștiința unității să se dezvolte și să se manifeste cât mai puternic posibil. Această necesitate decurge din realitatea că nivelul conștiinței de grup contează determinant în evoluția fiecarei specii, înclusiv cea umană.
 Ceea ce experimentați acum este formarea și consolidarea conștiinței de grup, care vă va ajuta să evoluați mai repede și mai bine, mai aproape de conceptul general de ființă multidimensională. 
 Locul și menirea voastră este una galactică și universală, și aceasta presupune ridicarea privirilor spre cer  și desființarea porților. Dar nu uitați nici să vă adânciți prin meditații în universul vostru interior, care este o copie fidelă a celui dinafara voastră.  
Minunatele perspective care vă așteaptă, ne îndreptățesc să vă cerem să scrutați cu mai multă încredere viitorul umanității din care faceți parte și să nu uitați că evoluția presupune extinderea posibilității de exprimare în spații tot mai vaste ale universului. 
 Noi suntem mereu aproape de voi și vă încurajăm să străbateți și ultima porțiune a drumului pe care v-ați angajat, cu convingerea că sunteți foarte aproape de a vă vedea visurile împlinite.  
 Suntem familia voastră din stele, Pleiadienii.
 
Surse: http://awakeningtohigherlove.com ; http://pleiadedolphininfos.blogspot.com ;
http://lafontmeline.wordpress.com
  (C:M)
 http://spirituletern.blogspot.ro/2014/02/pleiadienii-despre-noua-rezonanta.html

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

11 gânduri despre „Pleiadienii despre noua rezonanță a interacțiunii și teleportării”

  1. sunteti cu capu’ scurt pe doi.

    pleiadeni consiliu, galactic dan andromeda, si lumea moare de foame..

    bateti campii.. si mai nauciti si pe altii..

  2. chiar nu stiam ca ‘extraterestrii pleiadieni’ practica hinduismul(?).sau budismul(??)…io credeam ca se ocupa cu mutilarea vacilor sau au atractii (sado-maso) la femei pamantence, sau astia apartin altor constelatii?oricum, merci de info.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s