Chemare….

 
dragon de lumina
Am primit acest mesaj pe mail, vi-l trimit și vouă. Faceți ceea ce simțiți și credeți de cuviință.Eu m-am conectat si exista acest dragon alb si are un rol important in procesul de trezire a poporului roman.Sa nu uitam insa ca munca principala , noi o avem de facut, prima data individual apoi impreuna.
Dan Gaucan

„Buna seara,
Va solicit ajutorul.
Am rugamintea ca fiecare sa faca ce crede
si cum crede, daca simte ca este rolul lui sa participe la o
vindecare unanima pentru noi toti, sa participe!

Am o prietena care a primit o informatie interesanta,
in urma citirii articolului cu Dacii si cei 10 preoti
slujitori ai lui Zamolxe, ca poporul romana, aflat in
spatiul gradinii Maicii Domnului are nevoie de vindecare si
trezire.

Se pare ca in acest spatiu, al Daciei, deasupra
muntilor Carpati doarme un dragon mare alb, lumina
este culoarea lui, dragon protector al poporului dac, ce a
adormit pentru ca poporul ce traieste acum, a uitat sa-si
onoreze radacinile si si-a uitat
identitatea!

Pentru binele
nostru al tuturor, pentru a ne reabilita, pentru a ne fi
bine ca popor, acest dragon ar trebui sa se roteasca
deasupra spatiului Romaniei.

Pentru aceasta este indicat ca in fiecare seara, incepand de
luni, 17 februarie, timp de 7 zile, la ora 18, daca nu avem
cum putem sa trimitem cu intentie ca la ora 18 sa
functioneze, sa ne rugam astfel:

„Mare Dragon Dacic te rugam trezeste-te si elibereaza
energia mosilor si stramosilor nostri daci, ca pamantul
sfant al
Daciei sa reinoiasca si poporul ei sa infloreasca acum si
pentru totdeauna intru eternitate!”

Sa nu uitam ca Vlad Tepes este descendent al dragonului care
doarme si nu intamplator vine Charles aici!

Doamne ajuta!

Dupa cum spune Napoleon Slavescu si dupa cum vorbesc
izvoarele istoriei dacii sunt un popor stravechi si ca nu
suntem urmasii Romei!

Sf. Andrei cand a ajuns aici a gasit un popor crestin!

Multumesc!!!

 Sursa: mail
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Chemare….”

 1. Da, așa este.
  Fiecare munte are paznicul lui. Un dragon este și păzitorul orașului Brașov. El sălășluiește pe Tâmpa la poalele acestui munte-deal este centrul Brașovului. Dacă vă uitați atent la Muntele Tâmpa o să vedeți Dragonul cu capul lui spre Biserica Neagră și spatele în centrul muntelui.
  Ordinul Dragonului este prezent în Brașov de pe timpul Cavalerilor teutoni care au și ridicat cetăți în jurul Brașovului.

  Romeo – Nicolae Ș. + ASiIiVro

 2. Iubitii mei frati, Daniel si Romeo,asa este, si e adevárat cá fiecare loc îsi are Gardianul sáu, denumit din începuturi si pt. Eternitate.Orice furt infor-energetic si orice rea intentie, se pedepseste în legile divine, de aceea „acele accidente” inoportune ce apar uneori cu ..drumetii..
  Dar am remarcat ceva deosebit si în alte locuri, de ex. în Barcelona, sunt Muntii Montserrat, frate cu Kogaionul nostru, unde s-au adápostit sfintii timpurilor anterioare si de unde au coborît în lume ..Oamenii- Sfinti. Astfel „Legenda Sf.Gheorghe si Dragonul” nu este întîmplátoare..si la noi. Voi reda articolul, pt. cá mi se pare relevant, vizavi de subiectul ce l-ati deschis acum. Articolul poate fi gásit si în : http://renacimiento2013.jimdo.com/editorial-artículos
  “Legenda Sfîntului Gheorghe si Dragonul” nu este întîmplátoare si are o mare conotatie în legáturá cu vindecarea Emotiilor umane, cît si a traumelor trecutului, care au cauzat multe dereglári energetice în corpul emotional, sufletesc, pîná a ajuns sá “roadá” în corpul fizic, pîná la decese. Este bine de stiut: “tráumele si emotiile negative = cancerul sufletului”.Iar Sf.Gheorghe ce omoará Dragonul, simbolizeazá: “uciderea = rezolvarea propriilor noastre emotii, si stápînirea de SINE”. Dragonul ..fiind asemánat cu ceva ráu, în cultura occidentalá, s-a pástrat imaginea negativá, dar Dragonul – este puterea interioará, dreptatea, adevárul ce iese la ivealá din stráfundul fiintei noastre, si trebuie eliberat de vechile tipare conceptuale, ce a blocat evolutia umaná. Aveti aici, un articol publicat cu ceva timp în urmá, pt. românii de aici.. “Legenda Sfîntului Gheorghe si Dragonul” nu este întîmplátoare si are o mare conotatie în legáturá cu vindecarea Emotiilor umane, cît si a traumelor trecutului, care au cauzat multe dereglári energetice în corpul emotional, sufletesc, pîná a ajuns sá “roadá” în corpul fizic, pîná la decese. Este bine de stiut: “tráumele si emotiile negative = cancerul sufletului”.Iar Sf.Gheorghe ce omoará Dragonul, simbolizeazá: “uciderea = rezolvarea propriilor noastre emotii, si stápînirea de SINE”. Dragonul ..fiind asemánat cu ceva ráu, în cultura occidentalá, s-a pástrat imaginea negativá, dar Dragonul – este puterea interioará, dreptatea, adevárul ce iese la ivealá din stráfundul fiintei noastre, si trebuie eliberat de vechile tipare conceptuale, ce a blocat evolutia umaná. Aveti aici, un articol publicat cu ceva timp în urmá, pt. românii de aici..
  LEGENDA SF. GHEORGHE si DRAGONUL
  ** Dupa legenda din Montserrat, aici au ajuns de-a lungul timpurilor, mari personalitati si ..sfintii, pt. a “omorî” Dragonul. Aceastá parte a Mtlor.Montserat se aseamana cu un Dragon, culcat, si ochiul are forma de triunghi. Acest Dragon reprezinta . . * Dincolo de mit si istorie- este o explicatie reala: înainte de a activa energiile INIMII, trebuie controlate si echilibrate emotiile în fiinta umana,controlînd si vindecind energiile negative, refulate, teama, simbolizat prin omorîrea dragonului, de Sf. Gheorghe- biruitorul..
  **In Monserrat, acum,ca si înainte, se fac initieri,unde se “transmuta” toate energiile emotionale negative,apoi de aici se activeaza si se extinde in toata planeta. Actiune de mari proportii începuta din Argentina,in 11.11.2011,si continuata anul acesta în Spania-Monserrat-7 feb, continuata in Barcelona-Plza Catalunia,11 feb, apoi in Madrid–Plza Colon si Poarta Soarelui din 12 febr,apoi in Sevilia-Alcalis-Huelva, Galicia- Asturias-7 Ins. Canarias=”Matricea Energética Feminina” ce se activeaza ACUM,se extinde si se sustine de-a lungul anului 2012,in jurul Planetei: din Africa-Oceania-Asia-Europa, pîna la 21 dec. 2012, cînd “ajunge LUMINA SOARELUI CENTRAL,GALACTIC,prin alinierea Planetelor,dupa calendarul maya.
  Aceasta RETEA MAGNETICA de CONSTIINTA UMANA EXTINSA,ce reprezinta o masa critica de persoane, permite TRANSMUTAREA- EXTINDEREA- SUSTINEREA ENERGIILOR PLANETARE. Astfel “Actiunea de INCHIZITIE” (proces de maltratare a femeilor însarcinate, din timpul Imperiului Roman, perioada cea mai întunecata din evolutia umana,cînd se controla toata energía feminina, care era mai puternica decît cea masculina..)..se transmuta în “UNIFICARE”, iar ROMA = AMOR.
  **”Spiritul Marii Femei Divine “-Gestanta energiilor feminine pure, se RE-ACTIVEAZA ACUM. Fiecare continent, tara, oras si cetatean al Planetei are obligatia morala sa se alinieze NOII ENERGII DIVINE, pt. mentinerea echilibrului si vindecarea planetei. *SPANIA- are un rol important in aceasta misiune,din centrul corazón Barcelona, apoi Madrid, apoi deschizând poarta energética din Caliz-Huelva-7 Insule Canarias…unde este “matricea energética feminina”planetara ..se activeaza acest an-2012- tóate céntrele-ceacrele Planetare cît si umane, pt .pregatirea “Marelui Salt Cuantic “ din 21.12.2012,si continuare în urmátorii ani… *HARWITUM= este traseul de Unificare a energiilor reactivate din NORD-spre SUD,si ocolind toata Planeta….
  *Sá nu uitam cá NOI venim din ROMÂNIA=ARMONIA, GRÁDINA MAICII DOMNULUI si cá Suntem ALESII ,pt. MAREA MISIUNE SPIRITUALÁ PLANETARÁ. *Fie ca noi sá îndeplinim tóate conditiile pt. a depasi tóate încercarile ce vor veni. *UNITI suntem PUTERNICI. Asa sa ne ajute DOMNUL. Pt. documentare cercetati si..
  http://renacimiento2013.jimdo.com/editorial-artículos http://www.youtube.com/watch?v=AKYcdGC6pfU&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=O1qmqTuialk&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=O1qmqTuialk&feature=relmfu
  Cu mult drag, Maria -de Romania. 17-23 febr.2014, Bcn.

 3. DLE ROMEONICOLAES, SUNT VALENTIN TIRCA ,DIN BRAN , PRINTRE „AUTORII”SITE-ULUI LUPTATORII ORDINULUI DRAGONULUI. NR MEU ESTE 0732239774. DATI-MI VA ROG UN BIP DEOARECE CRED CA AVEM F MULTA INFORMATIE DE FACUT SCHIMB .VA MULTUMESC ANTICIPAT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s