9 gânduri despre „PLANETA PĂMÂNT, DIMENSIUNI SPIRITUALE ȘI ENERGIILE NOII ERE”

 1. -Ce chestie, vis spre diminineata, am pus 800 de lei intr-un loc si am constatat ca-i furase careva, am plecat totusi cu ceilati sa cumpare bilete la meci, cand le-am zis ca nu am bani unu care era in gasca mi-a dat o moneda de cupru veche cu numarul 6 sau 9, fara acea moneda nu puteam cumpara bilete pentru ca indica locul sau sectorul de pe stadion.

 2. Sunt oameni care au atins în momente din viața lor dimensiunea a 12-a.
  Iar toți cei care-i vedeau simțeau lumina lor. Inima lor cum vibra lumină. Muzică și poezie. Asta în Mai 2013.
  La mânăstirea Brâncoveanu în Aulă.

  Romeo și Iovu ,, Cuvintele luminii pe portativul iubirii.

  Pe curând,
  Romeo – Nicolae Ș. + ASiIiVro

 3. IN ACEST VIDEOCLIP, AM GASIT O EROARE SCRISA DE DOUA ORI. TATAL CERESC NU POATE SA NE ELIMINE SINELE DIVIN PENTRU CA SUNTEM FIINTE DIVINE!!! FARA SINE DIVIN NU PUTEM FUNCTIONA, EL ESTE SINGURUL CARE NE TINE IN VIATA…… RESTUL ESTE FOARTE FRUMOS REALIZAT.

  1. Eu cred ca se poate, pt.ca se spune ca Dumnezeu i-a luat haina alba lui lucifer si acesta a cazut in uitare, si curand i s-a dat inapoi. Deci, cred ca puterea lui Dumnezeu este nemarginita.Si asa este!
   PACE SI LUMINA!

 4. Si totusi… nu am avea nevoie de putin mai multa modestie? Sa recunoastem ca mai avem multe de aflat, invatat… Nu credeti ca e nevoie de un ragaz pentru a-i lamuri si pe ceilalti? Sau macar pentru a incerca asta, oricat de nerabdatori am fi? Nu cred ca sunt atat de multe suflete incapatanate. Cred ca unii sunt putin …grabiti? (vroiam sa scriu trufasi). Cred ca avem o datorie fata de toti semenii care au ales sa fie acum, aici. Acest lucru nu e intamplator: daca ei ne-au ales ca tovarasi de calatorie inseamnaa ca noi avem (si) datoria de a-i ajuta. Unii nu cred inca, nu vad inca… Noi trebuie sa le explicam, ori macar sa incercam mereu si mereu. Zic eu. Suntem sau nu UNUL? ori e fiecare cu…?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s