Hilarion Mesajul săptămânii: 23 februarie – 2 martie 2014

padure

Preaiubitilor ,

Vânturile schimbării sunt asupra voastră . În timp ce viața merge mai departe ca și înainte , schimbările care au loc înăuntrul vostru sunt vaste . Aceste schimbări au loc în fiecare suflet care trăiește pe planetă . Fiecare suflet a fost de acord să experimenteze aceste schimbări . Prima schimbare notabilă va fi o mai mare capacitate de a simți emoția și de a o exprima . Cei mai multi oameni de pe planetă și-au suprimat emoțiile , cu scopul de a-și întări inimile , astfel încât acestia să poată funcționa într-o densitate tot mai mare dar aceste filtre se vor diminua acum deoarece există mult mai multă lumină decât înainte . Pe măsură ce fiecărei persoane îi este permis să simtă cu adevărat și să vorbească din inimă , tot ceea ce trebuie să fie exprimat va începe să iasă la iveală din interiorul ființei lor . La un moment dat în acest proces , sentimentele exprimate vor fi sentimentele de dragoste , urmate de sentimente de bucurie și de alte emoții pozitive, care vor mișca oameni în direcții necunoscute până acum în lumea voastră . 

Oamenii de pe Pământ se adună împreună în număr mai mare decât înainte , astfel încât acestia să poată da glas la acele zone din lumea lor , care pot fi îmbunătățite . Indivizii sunt dispuși să-și sacrifice viața pentru schimbările pe care ei le cer . Este un moment tumultuos în problemele sistemelor vechii paradigme, care nu mai servesc nevoilor oamenilor . Pe măsură ce oamenii continuă să se trezească , iluziile sunt spulberate și cei care au păstrat populația sub subjugare sunt dezvăluiti . Nu există nici un loc ca aceștia să se ascundă căci revelațiile agendei lor din spatele camerelor ies la lumină , pentru că fiecare trebuie să vină acum față în față cu propriile alegeri și fapte , și să facă pace cu sufletul lor . În timp ce acest lucru va produce ceva haos , în cele din urmă este pentru binele suprem al tuturor .

Pe planetă sunt mulți care sunt gata să progreseze și să înceapă să implementeze schimbări radicale în toate aspectele de guvernare , precum și în toate funcțiile sale diverse . Ceea ce a fost implementat pentru a exploalta energia oamenilor într-un mod necinstit va fi înlocuit cu un sistem care este mult mai echitabil pentru toți de pe Pământ . Sistemul monetar va înceta în cele din urmă să mai existe în forma sa actuală . Există o suveranitate mai mare în față pentru fiecare persoană și fiecare va realiza responsabilitatea sa inerentă de a contribui cu aportul său într-un mod demn și onorabil , astfel că contribuțiile sunt în aliniere cu cel mai mare bine al tuturor de pe planetă și nu doar pentru câțiva selecți . Exploatarea omenirii într-un mod secret, va înceta pentru totdeauna și umanitatea ca un întreg va prelua torța de aliniere într-o mai mare măsură cu Creatorul a toate , astfel încât aceasta va fi în armonie cu legile universale de conduită .

Unele modificări foarte surprinzătoare încep să iasă la lumină . Aceste schimbări creează un efect de reacție în lanț în toate zonele din lume și vor facilita începuturile unui mod mai bun de trai pentru întreaga omenire . Cei în fruntea acestei mișcări vor fi în poziția de a realiza un mare bine . Oamenii încep să experimenteze o mai mare prosperitate și abundență în viața lor de zi cu zi iar acest lucru va avea un impact de anvergură asupra modului în care omenirea poate trăi în pace , armonie si prosperitate . Atunci când fiecare membru al familiei umane are tot ce este necesar pentru bunăstarea sa , siguranță și protecție , poate merge mai departe în domenii care nu au fost disponibile pentru ei înainte , domeniile spiritului și explorarea propriului lor suflet , a darurilor lor , aptitudinilor și talentelor care zac ca niște pietre ascunse înăuntrul lor . Acestea vor ieși la iveală pentru a binecuvânta pe cei din jurul lor într-un mod iubitor .

Subliniem importanța de a rămâne centrat și aliniat cu aspecte mai înalte. Dorința de a deveni unificat cu esenta divină arde luminos în cei care au făcut efortul de a se alinia cu lumina Creatorului din interiorul lor . Aceștia vor avea succes în intențiile lor de a-și manifesta Sinele Sfânt Cristic în și prin ei . Aceștia sunt avangarda noii rase umane , oameni divini pe deplin realizati , ce lucrează cu conștiinta unitătii . În toată planeta , se iveste cea de a doua venire a conștiinței Cristice.

Până săptămâna viitoare …

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu – Tana ( Soo – tam – ah ) Păstrător al simfoniilor Grației
http://www.therainbowscribe.com
http://www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: http://luminapegeea.blogspot.ro/2014/02/hilarion-mesajul-saptamanii-23.html?spref=fb

Anunțuri

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Hilarion Mesajul săptămânii: 23 februarie – 2 martie 2014”

  1. -Pe măsură ce oamenii continuă să se trezească , iluziile sunt spulberate și cei care au păstrat populația sub subjugare sunt dezvăluiti … În timp ce acest lucru va produce ceva haos , în cele din urmă este pentru binele suprem al tuturor ..-..zice omul asta …din pacate haosul si demonstratiile nu vor aduce nimic bun pe urmatorii ani decit mai multa foame si un razboi. Demonstratiile mari sint pentru schimbarea guvernelor pentru interesele FMI ca sa poata sa le subjuge tarile. Demonstratiile mai mici sint pentru libertate pentru ecologie pentru neexlpoatarea pamintului si a omului. Iluziile sint ale celor care nu asteapta decit bunastarea materiala,pentru implinirea spirituala iti trebuie aer apa si pamint curate ceea ce marile GLOATE NU AU IN VEDERE-EI VOR SALARII DECENTE. Sa nu se bucure nimeni de zvircoliri.acestea preficgureaza intii Noua Ordine mondiala si deabia apoi razboiul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s