Voi Sunteți Punctul de Intersecție

cruce
Salutări dragilor,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion
Mesajul nostru de astăzi aduce în fața fiecăruia dintre voi ideea că voi sunteți intersecția dintre Cer și Pământ. Din acest proces de Ascensiune nu face parte doar ieșirea voastră din această dimensiune pentru a exista numai în alte dimensiuni, o parte din el, în această perioadă de tranziție, este și să permiteți o mai mare integrare a ”cerului”, a adevărului universal  și a energiilor de o vibrație mai înaltă în această dimensiune de aici. Pentru ca acest lucru să poată avea loc, canalul prin care această infuzie de energii cerești se face sunteți voi în experiența voastră umană.
În timp ce unii dintre voi caută și doresc să părăsească această dimensiune, ca și cum aceasta ar fi fost o bilă și un lanț (deoarece experiențele nu au fost întotdeauna plăcute, ele pot fi percepute ca o înlănțuire), simțind că a sosit timpul să părăsiți această planetă și această dimensiune, totuși ceea ce noi am vrea să aduceți pe parcursul acestei tranziții de lungă durată este conștientizarea că a sosit timpul să începeți să vă conectați cu alte realități dimensionale  și să permiteți ca acele realități să se infuzeze prin voi în acest plan dimensional în care voi vă aflați acum, adică cel în care se află acum conștientizarea voastră. Începeți să vă trăiți viața și să o experimentați dintr-un spațiu dimensional mai înalt cu o rată de vibrație diferită, tărâmuri de o vibrație diferită, în timp ce vă aflați în această dimensiune. Ceea ce voi faceți este să infuzați energiile acelui spațiu dimensional mai înalt în acest plan dimensional în care voi vă aflați, permițând astfel ca transformarea întregului pe care voi îl numiți ”umanitate” și, totodată, a planetei să aibă loc pe scară largă.
Voi sunteți punctul de intersecție al acestor energii planetare, energiile celei de-a treia dimensiuni și energiile dimensiunilor mai înalte. Locul în care acestea se întâlnesc și fuzionează este situat la nivel uman, și are loc în special în spațiul inimii, dar și prin intermediul întregului vostru sistem de chakre și a corpurilor voastre energetice. Trăirea acestor energii mai înalt dimensionale are loc prin transformarea voastră într-un canal pentru ele.
Nu este vorba ca voi să vă creșteți vibrația atât de mult încât să părăsiți această dimensiune, ci despre a fi  împământați în această dimensiune și a aduce înțelegeri înalt dimensionale, frecvențe înalt dimensionale, realități înalt dimensionale, informații, experiențe aici în această dimensiune în care vă aflați, și care să înalțe pe toată lumea. Nu este vorba despre plecare. Este vorba despre aducerea unor noi energii aici.
Vă puteți imagina pe voi înșivă ca fiind un astfel de canal, ca fiind un intermediar? Vă puteți imagina ca fiind conectați la planetă și împământați în ea așa cum mulți dintre voi ar dori să spună că sunt conectați la energiile înalte ale planetei pe care trăiesc? Dorim să vă sugerăm că există metode mult mai puternice, mai profunde decât mulți dintre voi cunoașteți deja, pentru a vă conecta cu inteligența și energia planetei. Puteți descoperi conexiuni mult mai profunde cu planeta și cu natura. Permiteți informațiilor care sunt stocate în corpul ei să educe și să expansioneze lumea voastră dincolo de ceea ce știți acum, mai ales voi cei ce locuiți în marile orașe. Permiteți-i să vă expansioneze câmpul energetic, să-l ridice în corpul vostru fizic și în corpurile voastre energetice.
În același timp, ajungeți la ceruri, la mintea universală, la ”Tot Ceea Ce Este”, la prezența Eu Sunt și permiteți totodată o conexiune și o infuzie puternică a acelor energii în experiența voastră umană. Permiteți ca întâlnirea acelor energii planetare și universale să aibă loc în spațiul vostru, în forma voastră fizică, în experiența sufletului vostru și apoi să fie difuzate sau trimise în dimensiunea voastră la nivele mai înalte folosindu-vă pe voi drept un canal pentru ele.
Ce ar fi dacă această perioadă intermediară despre care vorbim v-ar cere să faceți acest lucru într-un mod centrat pe o inimă iubitoare?  Ați fi dispuși să vă împământați mai puternic la inteligența planetei și ați permite conexiunii voastră cu Tot Ceea Ce Este să coboare în forma voastră fizică, le-ați permite să amestece, să îmbogățească și să expansioneze realitatea voastră vibrațională astfel încât să o puteți împărtăși, așa cum un far o face, în lumea din jurul vostru prin gândurile voastre, prin ființa voastră, prin cuvintele pe care le spuneți, prin alegerile pe care le faceți în viața voastră, și care emană în afară, ca acea infuzie a energiilor pământene și universale să fie diseminată pe planetă mult mai ușor prin intermediul vostru ca și canal al lor?
Acest proces de Ascensiune are nevoie de voi, are nevoie ca voi să spuneți ”Da, sunt dispus/ă să fac acest lucru”. Pentru că voi sunteți într-o perioadă de tranziție între o conștiință dimensională către altele care vin în viitor. Acest lucru nu se întâmplă peste noapte. El are loc ca un proces gradual. Cu toate acestea, când vă aflați în afara timpului, timpul nu contează. Când sunteți în acest proces, care în tărâmurile voastre va dura mulți ani,  modul în care voi îi puteți împrumuta energiile este să vă angajați într-o conexiune mai puternică cu a trăi în acord cu natura, cu planeta și cu conștiința ei și să trăiți într-o conexiune mai puternică cu energiile universale, nu din punctul de vedere al dorinței de a pleca, ci din punctul de vedere al aducerii lor aici jos în experiența umană și de a le permite să danseze și să se împletească cu energiile planetare. Și apoi să iasă să comunice cu lumea prin intermediul vostru ca vehicul.
Acesta este un mod minunat prin care voi puteți purta conștiința părții voastre în această perioadă de tranziție de pe planetă. Să știți că o parte esențială a acestei perioade de tranziție este a vă avea pe voi ca puncte de întâlnire și apoi de diseminare a acestor energii planetare și universale. Apoi transformarea are loc prin înălțarea tuturor, nu prin dispariția unor indivizi în alte tărâmuri, ci ca urmare a unui efort colectiv făcut de planetă, energiile universale și voi toți împreună ca umanitatea de pe planetă, amestecând toate energiile pentru binele cel mai înalt al tuturor.
Fiți binecuvântați,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion
Traducere Monica Poka
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

2 gânduri despre „Voi Sunteți Punctul de Intersecție”

  1. In sfarsit un articol care mi se pare normal la cap,cel putin pentru mine.Da evolutia este pentru toata lumea,se intampla de cand s-a inventat Universul cu toate in el.Toti evoluam,cu toate ca suntem fiecare unde am ajuns,nimeni nu ramane in urma.Vad persoane iluminate care spun despre oamenii simpli ca ei nu sunt evoluati.Ba da,dar ei sunt programati sa creada ca ei nu sunt si se comporta ca atare,se intampla de mii de ani.Cica au ce au ales,liber arbitruPoate sa spuna cineva ca are liber arbitru?Nu cred.Noi cei care ne desteptam mai inainte suntem datori sa indrumam pasii celor ramasi in urma,fiecare cu tehnica lui,unii scriu,altii protesteaza unii lasa informatii in memoria colectiva.Da suntem memorie colectiva,doar ca noi ne consideram dezbinati.Asta inseamna Suntem Unul.Daca ne dorim ceva,nu ne dorim pentru noi,ne dorim pentru aproapele nostru,atunci totul se conecteaza.Despre asta trebuie sa invatam.
    Vad ca unii si altii profita de aceste manifestari si incearca sa indrume incetisor pasii spre o alta perioada de somnolenta.Dar nu mai putem stagna,pentru ca totul este evolutie si nu evoluam decat impreuna.Soarta. Asta este doar parerea mea
    Sa fim binecuvantati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s