Mesaj Urgent – Triumful Activării Unității – Următoarele 4 zile – Pleiadeenii(confirmari)

Mesaj primit prin Anna Merkaba 
6 Martie 2014
 mama gaia
~A sosit timpul să vă ridicați din nou săbiile de iubire și lumină și să vă conectați canalele de comunicare cu divinul pentru a îndeplini o sarcină importantă care vă este la îndemână. Ceea ce noi v-am comunicat timp de luni de zile, este pe cale să se activeze ca atare. Vă rugăm din nou să vă uniți forțele într-o unitate puternică și să intrați într-o stare meditativă de pozitivitate, iluminare, bucurie, fericire, armonie, înțelegere și pace. ~
 
 
 
Preaiubiți copii dragi ai Universului,
A sosit timpul ca din nou să vă ridicați săbiile voastre de lumină și iubire și să vă conectați canalele de comunicare cu divinul pentru a îndeplini o sarcină importantă care vă este acum la îndemână. Pentru că a sosit timpul pentru voi toți să vă activați tulpinile din structura voastră subanatomică și care v-au fost într-adevăr trimise din Pleiade.
 
Ceea ce v-am tot comunicat de luni de zile, este pe cale să se activeze ca atare. Vă cerem din nou să vă uniți forțele într-o puternică unitate și să intrați într-o stare meditativă de pozitivitate, iluminare, bucurie, fericire, armonie, înțelegere și pace. Ignorând ceea ce voi percepeți prin intermediul mass-mediei voastre, rămâneți focalizați pe un singur obiectiv, și doar pe un obiectiv, pe a fi în ARMONIE. Pentru că vremurile în care intrați vor fi tumultoase, și foarte multe vor ieși la iveală, și, ca atare, multe se vor schimba, mai multe energii care au ca scop  curățarea vor fi eliberate în atmosfera voastră.
 
Și așa, prin urmare, este necesar ca voi să vă pregătiți să fiți în armonie cu tot ceea ce vedeți, să nu judecați, să deveniți observatorul a tot ceea ce se desfășoară în fața voastră, fiind totuși facilitatorul energiilor înălțătoare și pozitive.
Prin urmare, vă rugăm încă o dată să intrați într-o stare meditativă pe durata următoarelor patru zile pământești.
 
Patru zile pământești de ale voastre. Pe măsură ce negativitatea pe care o percepeți în lumea voastră crește, voi aveți de susținut pacea, bucuria și armonia, fericirea, libertatea și pacea în sfera voastră de înțelegere a vieții. Focalizați-vă pe ceea ce vă este la îndemână, acordați atenție îndrumării pe care o veți primiți de la ghizii voștri, pentru că, din nou, voi sunteți foarte necesari. Pentru că trebuie să existe un echilibru, un echilibru al puterii. Vă rugăm să înțelegeți preaiubiții noștri dragi că voi sunteți ființe extrem de puternice care au venit în aceste timpuri în scopul de a facilita schimbările necesare la care pământenii au visat de eoni, și, prin urmare, voi trebuie să vă amintiți instruirea pe care ați primit-o înainte de încarnarea voastră pe Gaia.
 
Antrenarea de a rămâne în echilibru, antrenarea de a rămâne în iubire, antrenarea de a folosi puterea iubirii și a înțelegerii, în scopul de a vă influența mediul imediat înconjurător , Gaia și întregul univers! Deci, fiți pregătiți preaiubiților pentru că momentul este ACUM. Fiți pregătiți. Să știți că turbulențele pe care sunteți pe cale să le experimentați sunt de natură pozitivă. Înțelegeți că, chiar dacă până și mintea voastră percepe că nu ar fi așa, ele sunt! Pentru ca o mare schimbare să poată avea loc, pentru ca o lumină măreață să se poată ancora în Gaia, întunericul trebuie să se retragă și ECHILIBRUL între ”întuneric” și lumină trebuie restaurat. Pentru că totul este în echilibru, pentru că totul este voința lui Dumnezeu, pentru că totul este UNA și UNA este totul.
 
Stați în puterea voastră, stați în lumină, stați în ECHILIBRU.
 
Susțineți viziunea acelui ACUM pe care doriți să-l experimentați. Pentru următoarele voastre patru zile pământești. Să știți că noi am descins în stratosfera voastră, să știți că sunteți susținuți, dar înțelegeți totuși că VOI sunteți,  voi sunteți ECHIPAJUL DE LA SOL care facilitează schimbările CU ENERGIILE VOASTRE. Nu vă îndoiți de voi înșivă și mergeți cu încredere în direcția UNITĂȚII, PĂCII, ARMONIEI ȘI ÎNȚELEGERII PENTRU TOT.
 
Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere acum.
 
Notă personală [nota Annei Merkaba]: Repostez din nou acest material care a mai fost postat și înainte cu privire la modul în care să vă mențineți energia în echilibru…
 
Vă rugăm să faceți tot ceea ce este posibil pentru a vă menține energia în echilibru, în pace, în armonie, în lumină, în iubirea necondiționată. De îndată ce simțiți că ieșiți din echilibru vă rugăm să găsiți o cale de a reintra în starea de echilibru, faceți orice ce funcționează pentru voi.
 
O modalitate foarte bună care funcționează instantaneu pentru mulți, pentru că ea aliniază fiecare chakră energetică din corpul vostru, este următoarea:
 
  •           Stați drept și așezați-vă palmele în poziția ”de rugăciune” cu picioarele alipite.
  •          Închideți ochii și începeți să respirați ÎNCET , de 7 ori
  •           În timp ce inspirați gândiți-vă la culoarea fiecărei chakre și respirați în chakra corespunzătoare fiecărei culori. Deci, dacă începeți cu chakra coroană respirați în ea culoarea violet/mov și simțiți cum chakra voastră se activează prin faptul că vă focalizați pe deplin asupra ei, simțind cum senzații de furnicături date de activare și pace se răspândesc  în acea zonă a corpului vostru, iar când expirați gândiți-vă că tot ceea ce nu funcționează pentru binele vostru cel mai înalt vă părăsește corpul.
  •            Continuați să faceți acest lucru până când faceți toate cele 7 respirații
  •          Apoi ridicați-vă mâinile cu palmele alipite, deschideți-vă brațele, lăsați-le încet în jos pe lîngă corp și puneți-vă palmele pe partea exterioară a picioarelor voastre.
 
Asta este tot, ar trebui să vă simțiți pacea, armonia și echilibrul restabilite!
 
Vă iubesc pe toți, vă trimit fiecăruia dintre voi iubire, lumină, sănătate, bucurie, echilibru, armonie, răbdare, abundență și fericire!
 
 
Traducere Monica Poka
Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

Un gând despre „Mesaj Urgent – Triumful Activării Unității – Următoarele 4 zile – Pleiadeenii(confirmari)”

  1. Visam zilele trecute,dimineata, ca omenirea a descoperit o noua galaxie numita Babilon care se apropie de a noastra si ..se poate vedea cu ochiul liber si cind incercam sa o zaresc -nori de praf si citeva planete adunate – a sunat telefonul -pentru ca imbecilii daca le-am dat numarul de telefon cred ca pot sa sune la orice ora…Azi visam ca va veni pe pamint raul cel mai mare-sub chipul unui om si cind incercam sa-i vad mai bine chipul si ce vrea sa faca -o figura obisnuita caucazian,saten, ochi caprui,tuns scurt, ca o intruchipare a unui CEZAR- iar a sunat telefonul–mesaje redundante. Din pacate trebuie sa pastrez aceasta pacoste de telefon linga mine…catusele lumii moderne…doar sint angajata la stat si trebuie sa dau numarul meu de telefon unor oameni care nici nu au mare nevoie de mine in momentul in care suna ar putea sa mai astepte citeva ore …fara sa gindeasca cumva ca deranjeaza pentru ca asa e romanul invatat …In rest, pe pamint lucrurile se schimba batalia a inceput si nu e intre oameni, numai imbecilii nu-si dau seama…iar majoritatea ramine egoista si in intuneric.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s