Fereastra de Oportunitate 2014-Cobra

pamant
O nouă Fereastră de Oportunitate de mare importantă este pe cale de a se deschide la suprafata acestei planete curand. 

Fortele Galactice ale Luminii privesc spre această Fereastră de Oportunitate cu mare emotie. Navele Confederatiei Galactice au inceput deja să se repozitioneze mai aproape de suprafata planetei Pămant pentru a fi capabili de a transmite si alinia energii intense care vor fi eliberate in această Fereastră de Oportunitate spre suprafata planetei. Ca o consecintă a zborului meu in spatiul apropiat dincolo de Văl de acum cateva săptămani si a altor operatii a Fortelor Luminii, mari portiuni a retelei etherice archonice a fost deja indepărtată pană la punctul in care unii oameni incep să reinstituie contact telepatic veritabil cu Confederatia si multi incep să aibe experiente spirituale pozitive profunde cu ei.


Picture

 
Dintre toate intervalele de timp de până acum, această fereastră de timp pentru Eveniment are cea mai mare sansă de succes. Situaţia planetară este mult mai pregătită decât a fost cu câţiva ani şi chiar şi câteva luni în urmă. Aveti nevoie să înţelegeti că noi încă trăim într-un univers al liberei voinţe şi, prin urmare, nu se pot da garanţii cu privire la momentul Evenimentului.
Fereastra de Oportunitate se va deschide la momentul echinoctiului de primăvară si va fi declansată de o ocultare senzatională a stelei regale Regulus de către un asteroid 163 Erigone in 20 martie, doar cu cateva ore inainte de echinoctiu:  
http://en.wikipedia.org/wiki/163_Erigone   

Traseul de ocultare va trece in mod precis prin New York City si bancherii din New York Federal Reserve vor putea vedea steaua Regulus dispărand pentru aprox. 10 secunde, ascunsă după corpul unui asteroid de 50 de mile, in timp ce vor privi acel eveniment de la diferite ferestre ale clădirii lor din 33 Liberty Street. Acesta va fi un omen extrem de puternic care va prevesti demisia pentru Federal Reserve, după cum Erigone (Zeita Justitiei) ocultează Regulus (Regele Princiar a Ordinii Vechii Lumii): 

Picture

 
O zi mai târziu, imediat după echinocţiu, Luna va oculta pe Saturn. Acest eveniment este un alt semn foarte puternic, care indică că Luna (Zeita) străluceste peste Saturn (forţele întunecate), anunţand un nou ciclu, atunci când energia Zeitei va câştiga în importanţă:
Picture

 
Vom avea conferinţa noastră Portal în Mojiko, Japonia, din 21 martie pană in 23 martie, ancorand energiile puternice care vor fi prezente în jurul echinocţiului de primăvară. Vă puteţi înregistra aici (textul este în limba engleză şi japoneză):
http://portal2012.org/Japan.html  
A doua conferinţă Portal va fi în Taiwan din 28 martie pană in 30 martie. La această conferinţă, vom face o legătură specială cu o anumită societate Dragon. Vă puteţi înregistra aici:
http://portal2012.org/Taiwan.html   
Persoane interesate de conferinţe pot obţine mai multe informaţii despre munca mea în limba engleză, chineză şi japoneză aici:
http://cobra.golden-ages.net/  

Eclipsa totală de lună pe 15 aprilie va însemna deschiderea ferestrei interioare de oportunitate, care va fi deschisă de la 15 aprilie pană in 29 aprilie. Această fereastră de timp interioară va fi de fapt un portal într-un portal si va fi un moment de intensitate energetică extremă, care poate declansa potential schimbări drastice pe suprafaţa acestei planete şi dincolo. Analiza undei de complexitate arată că acest interval de timp este perioada cea mai complexă din istoria cunoscută, depăşind cu mult celebra 21 decembrie 2012. Acest lucru înseamnă că va fi momentul cel mai volatil, impredictibil, cu cel mai mare potenţial vreodată. Reprezintă momentul cel mai probabil, când consecinţele activării Soarelui Galactic Central de către norul G2 vor ajunge pe planeta noastră [asteptata explozie a unei stele din norul stelar in centrul galaxiei;n.t.] :
http://etheric.com/g2-cloud-likely-contain-star-increased-chance-core-explosion/  

Eclipsa totală de lună din 15 aprilie va începe faimoasa tetradă lunară 2014/15, care are o semnificaţie profundă în profeţiile evreiesti. Sărbătoarea Paştelui evreiesc începe în acea zi şi se termină o săptămână mai târziu, in 21 aprilie.

Picture

 
21 aprilie (Lunea Paştilor), va fi ziua activării portalului IS:IS, punctul de cotitură al acestei Ferestre de oportunitate. Având în vedere importanţa acestui portal ii voi dedica o postare separată pe blog. Vom organiza o activare a unui vortex planetar major la acel moment. Detalii vor fi anunţate pe blog-ul meu în curând.

Pe 29 aprilie, va avea loc o eclipsă solară inelară [vizibilă doar in emisfera sudică; nota trad.], care va finaliza portalul interior în Fereastra de oportunitate.

Fereastra de oportunitate se va închide pe 17 mai, ziua de aliniere a Pleiadelor. Va fi o activare specială organizată la un anumit punct de vortex la acel moment [de fapt alinierea Soarelui cu Pleidele va fi in 18-20 mai, iar cu un loc sacru maya in 18 mai; nota trad.]. Mai multe informatii despre alinierea Pleiedelor vor fi lansate la momentul potrivit.”

http://2012portal.blogspot.com
Traducere si comentarii: Lucian.

Reclame

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

7 gânduri despre „Fereastra de Oportunitate 2014-Cobra”

  1. Lasa mai Florine, mai ai si tu rabdare putin 🙂
   Eventual, daca te-ai saturat atat de tare, apeleaza la telecomanda 🙂
   Sincer, rezonez cu articolul acesta, desi in ultimul timp, nu prea mai luam de bune, ce zice Cobra.Este un fel de confirmare pentru mine acest articol.Voi scrie parerea mea, cand ma mai eliberez putin cu timpul 🙂

   1. E ok ….glumesc si eu….o sa tin si eu cont de aceasta „fereastra de oportunitate” si intensific practica spirituala…si incerc sa imi mobilizez si prietenii. Macar ca si pretext de mobilizare generala si tot sunt bune anunturile „Cobra”
    Multumim.

 1. am patit precum imparatul din Zana Zorilor,uitindu-ma la videoclip -ochiul sting lacrima celalalt ridea,nu am incredere in conferintele tinute prin Japonia,Taiwan.Exista printesa japoneza,care nu era nebuna ci numai nemernica, cea care spunea ca in DECEMBRIE 2012 vor fi 3 zile de intuneric si asta la o intrunire a matematicienilor parca prin INDIA…Dupa aramaica ,imi place sa cred ca limba romana este o alta limba sfinta…nu engleza nici japoneza si nici macar chineza -mandarinizata …aedvarat spune vorba romaneasca din batrinii satului oltenesc pentru mine cel putin :sa asculti de toti dar tu din mintile tale sa nu-ti iesi… Ginditi romaneste si tineti picioarele pe pamint pentru ca avem din pacate gene de ANTEU si de URIASI in noi- o fi de bine o fi de rau nu avem cum sa devenimi altceva decit ceea ce ni s-a prefigurat pentru neamul romanesc.si daca vom disparea de pe pamint vedem noi unde plecam,nu stiu daca in alte dimensiuni sau dupa albinele alea din postarea anterioara,mai intrebati si pamintul nu numai cerul….
  Citat din povestea lui Slavici:Fătul meu, Petre! zise împăratul, acuma mai blând şi râzând cu amândoi ochii. Eu văd că ţie nu-ţi iese grija din cap; ţi-oi spune dar treaba cu ochii mei. Vezi, ochiul acesta râde de bucurie, când văd că am aşa trei feciori ca voi; iar celălalt plânge pentru că mă tem că voi nu veţi fi în stare să împărăţiţi în pace şi să apăraţi ţara de vecinii cei vicleni. Dacă-mi veţi aduce însă apă de la fântâna Zânei Zorilor, ca să mă spăl cu ea pe ochi, îmi vor râde amândoi ochii, căci voi şti că am feciori voinici, pe care mă pot răzema.
  Aveti spirite puternice maestre pe care sa le uniti la nevoie? DAca da e bine sa ajutati sa ramina pe pamint ceea ce e bine pentru acesta si pentru omenire. Visele cu extraterestri sint bune insa trebuie sa fim demni in fata lor si puternici cu puterea pamintului si a universului .Altfel nu vom avea nici macar atentie din partea FRATILOR MAI MARI”’ NOPTILE TRECUTE CATEII AU URLAT (POATE LA LUNA),NU STIU CE AU SIMTIT EI INSA ASTIA AU MAI MULTE PERCEPTII DECIT MAESTRUL COBRA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s