Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant

mehran keshe

Mehran Tavakoli Keshe, fondatorul fundatiei belgiene cu acelasi nume, inginer in fizica nucleara de origine iraniana, a facut timp de multi ani cercetari in domeniul obtinerii energiei din vidul cosmic (sau a „free energy” cum mai este denumita) si din plasma. A realizat o serie de dispozitive care ar revolutiona obtinerea energiei de orice fel pentru oamenii de pe intreaga planeta cat si transporturile de orice fel, de la cele locale pana la cele galactice, care ar „incheia” pentru totdeauna era combustibilor fosili si dictatura corporatiilor energetice mondiale. Tehnologia denumita MAGRAV se anunta astfel un prim pas catre lumea de maine, catre eliminarea programelor de control si catre manifestarea abundentei.
In anul 2012 fundatia a invitat reprezentantii tuturor statelor planetei la o conferinta in care li s-a pus la dispozitie aceasta tehnologie in mod gratuit cu conditia respectarii pacii planetare. Din 21 martie 2013 fundatia a inceput o serie de conferinte publice referitoare la aceste subiecte si la implementarea cat mai rapida a lor in viata comunitatilor.
Fundatia Keshe a lucrat mai bine de doua decenii pentru a inregistra patente in toata lumea, astfel incat atunci cand noua tehnologie va fi prezentata pe piata, sa nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosita, deoarece intentia primara este aceea de a fi oferita in mod caritabil tuturor oamenilor de pe aceasta planeta.
Fundatia a fost inregistrata ca o organizatie non-profit in Olanda si are un birou permanent in Ninove – Belgia, iar scopul sau este dezvoltarea de noi tehnologii spatiale precum: transporturi, generarea de electricitate, sisteme de sanatate si de nutritie pentru calatoriile spatiale.
Se pare ca singurele conditii pentru ca acest pas sa fie facut erau cooperarea guvernelor si implicit a oamenilor de stiinta din fiecare tara si intentia de a folosi aceasta noua tehnologie intr-un sens benefic, ceea ce, in ciuda nivelului de constiinta mediu de pe planeta care este destul de scazut, poate deveni realitate.
Avand se pare motive sa se teama ca viata sa ar putea fi in pericol, ieri Mehran Tavakoli Keshe a acordat un interviu emisiunii Mike Harris Show la care au participat peste 3 milioane de ascultatori, iar astazi, in urma cu cateva ore, a pus la dispozitia intregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundatiei, continutul legendarului stick USB cu detalii despre tehnologia MAGRAV care a fost inmanat in anul 2012 reprezentantilor mai multor state.

Iata linkurile de download:

·                     versiune .iso (imagine DVD):https://docs.google.com/file/d/0Bw47p7ek3R49R0tYbFVQTmNGZmc/edit?pli=1
Va recomand sa downloadati arhiva si sa dati mai departe acest mesaj astfel incat planurile acestei tehnologii sa ajunga in posesia a cator mai multi oameni, mai ales a celor care le pot pune in practica !!
Iata cateva imagini cu o nava spatiala pe baza tehnologiei Keshe din fisierele downloadate :
 
  Concluzie
Cu ceva vreme inainte am publicat articole despre anunturile facute de catre Mehran Keshe cu privire la proiectele umanitare pe care le-a conceput pentru umanitate, astfel incat sa ne eliberam de sclavia energetica a actualului sistem corupt al cabalei ( articolele le gasiti pe blogul meu la categorii, Fundatia Keshe ). Dupa cum observam la momentul actual viata ii este pusa in pericol si a facut publica documentatia pentru construirea unor reactoare cu plasma la rece si nave cosmice cu propulsie nucleara. Probabil aceste documente daca ajung la un grup de cercetatori, finantat de catre o entitate binevoitoare si progresista sau de catre un stat care doreste binele propriului popor si natiuni, le poate pune in aplicare si saltul va fi enorm. Chiar si din concurenta alte multe state ar urma rapid sa implementeze aceste tehnologii si beneficiul la nivelul populatiei ar fi enorm.
Doamne ajuta ca aceasta trecere la noile tehnologii sa se faca cat mai rapid si in mod cat mai pasnic cu putinta !
Daca nu puteti downloada din linkurile expuse incercati aici : http://www.richardpresser.com/downloads/Keshe%20Material.zip
       Drum drept spre Lumina !
Multumim Cristi A. :

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

14 gânduri despre „Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant”

 1. Anunt public ca acest material l-am trimis pe mail si directorului general al Institutului de fizica atomica de la Magurele….nu am primit niciun raspuns pana acum…!!!

 2. Reblogged this on Childagain's Blog and commented:
  Inspirată de un minunat și revoluționar videoclip de pe blogul unei minunate prietene, m-am hotărâît să aflu mai multe despre extraordinara tehnologie MAGRAV, de obținere a energiei nelimitate și gratuite, pusă la dispoziția întregii omeniri de iranianul Mehran Keshe prin intermediul fundației sale. Și, tot Lili mi-a oferit linkul la acest articol despre omul de știință și intențiile sale benefice – din păcate (și ca de obicei) puțin sau deloc cunoscute. Sau, dacă sunt cunoscute, nepuse în practică ! Ca și atâtea alte invenții nepoluante și revoluționare, sau atâtea tratamente noi și complet naturale pentru cancer.
  Și de ce nu sunt puse în practică ? Păi, glumiți, cum să se poată așa ceva ? Pe ce ar mai da atunci oamenii bani cu disperare ? S-ar prăbuși o întreagă structură economică, cu grijă întreținută de sute de ani. Cu câte o criză pe ici, pe colo, ca să mențină proaspătă disperarea omenirii după bani…
  Dar, ca să lăsăm vorba, iată articolul cu pricina:

 3. Tehnologia lui Keshe se bazeaza pe fulgerul globular nedistructiv. Nicaieri nu e permis de catre Establishment sa fie studiat si cercetat-experimentat fulgerul globular.
  Guvernele tarilor mici fiind controlate si supuse marilor puteri, nu permit sprijin, cercetari si finantari pe aceasta tema.

 4. NU exista energie free, ntotdeauna vor exista costuri, de construtie a device-ului, de mentenanta, de logistica, de transport, cu hr, etc.

 5. Domnule Marius, il vreau si eu. Sunt batranica si nu ma prea pricep la internet. DAR SUNT O TREAZA… EU DORESC SA IMI CONSTRUIESC ATAT CAT IMI TREBUIE MIE LA CASA MEA, CA SA FIU LIBERA DE A MAI FI „CONSUMATOR CASNIC”. ASA SA FACETI SI DV. MACAR IN CASA SA AVETI TEHNOLOGIA ACEASTA, CA MASINI NU O SA VA LASE SA AVETI DACA LEVITEAZA… ACOLO VA POT INTERZICE, INSA IN CASA DV, NU.

 6. DOMNULE MARIUS VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE MATERIALUL. EU SPER SA POT CONSTRUI CEVA CE SA IMI ASIGURE INDEPENDENTA ENERGETICA A CASEI MELE. VA DAU SI ADRESA MEA, AM OMIS-O DIN EMOTIE IN SOLICITAREA MEA INITIALA:atrana9@gmail.com. In mod deosebit, multumesc frumos!

 7. AM INCERCAT SI SA IL DESCARC SINGURA, DAR DP 14 ZILE EL A FOST STERS. DECI APELEZ LA CEI CE L-AU DESCARCAT IN PERIOADA IMEDIAT DE DUPA OFERIREA PUBLICA DIN MARTIE A.C.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s