Vis-21 Martie 2014

catalog

Simt sa va impartasesc si voua visul avut astazi dupa amiaza.Am avut o saptamana foarte obositoare si nebuna de tot 🙂

Inca de ieri, lucrurile au inceput sa se mai linisteasca.

Astazi, dupa-amiaza, am visat ca eram „paznic” la o scoala.Participam la incheierea mediilor tuturor elevilor.Elevii, majoritatea, erau relaxati si se pregateau pentru petrecerea de sfarsit de an scolar.In calitatea mea de paznic, ii rugam pe profesori, sa le dea la cat mai multi  media5, sa treaca clasa.

La finalul visului, auzeam un radio, la care cinenva anunta cine a castigat Premiul Nobel.Era vorba de: Masaru Emoto si Nassim Haramein…

Deci, mediile s-au incheiat, urmeaza petrecerea de sfarsit de an si apoi Marele Examen. 🙂

Dan Gaucan

P.S Ora 4 este defapt luna a 4 a…

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

14 gânduri despre „Vis-21 Martie 2014”

 1. inca de la inceputul anului am tot zis ca in aprilie se va intampla ceva important…deja simt schimbatile majore de zilele astea…abia astept sa vad ce urmeaza…foarte fain visul , foarte simbolic 🙂

 2. Am avut și eu un vis interesant astă-noapte: porțiuni mari din străzi asfaltate crăpau, se rupeau și apoi erau înghițite de sol…nu case, nu mașini, nu copaci…doar oameni. Am putut vedea cum oamenii care se aflau în acele momente pe porțiunile respective erau înghițiți cu tot cu asfalt…porțiunile respective erau stratificate pe câteva nivele
  1. Pe nivelele cele mai adânci erau și niște grinzi imense din beton armat, care se intersectau și ele pe nivele diferite, aidoma șoselelor suspendate…de acolo nu se mai putea ieși neam! Cine-or fi oare ființele alea?! 🙂
  2. Pe nivelele de adâncime medie, oamenii se zbăteau și strigau să vină mai repede salvatorii pentru că se prăbușeau tot mai adânc și șansele de scăpare deveneau tot mai reduse.
  3. Pe nivelele de mică adâncime, cele aproape de suprafața solului, oamenii aflați acolo *înotau* într-un material gelatinos, material cu o compoziție asemănătoare cu cea a betonului care nu a făcut încă priză (neîntărit).

  Să auzim de bine și să fie bine pentru toți!

 3. Azi noapte am visat ca venit socrul meu la noi, foarte viu (de fapt nu e) si incantat sa petreaca timp cu noi, dar a plecat soacra mea cu o gramada de bagaje.
  Mentionez ca soacra nu sta cu noi si nici ,,acra,, nu e!

 4. Super visul tau, dar despre ce ” ora 4 / luna a patra ” vorbesti , caci in descrierea visului, nu am intalnit aceasta ora?
  Multumesc.

  1. Este vorba de penultimul meu vis legat de „scoala”.Acolo copii se imbulzeau, eu eram elev de servici si-i rugam sa nu se impinga pentru ca mai este timp pana la orele 16 cand se va da examenul. 🙂

 5. Dragă Daniel și dragi cititori, iată ceea ce am descoperit pe net referitor la luna aprilie…acel nr.4 din visul tău, Daniel:

  *April 2014 heralds a very rare astrological event, where four planets (PLUTO opposing JUPITER & MARS opposing URANUS), are at exact 90 angles to one another, hence forming a Grand Cross in our celestial skies.

  In addition, each of these planets are sitting at ’13 degrees’ of the 4 CARDINAL signs (Pluto 13 degrees Capricorn, Jupiter 13 degrees Cancer, Mars 13 degrees Libra & Uranus 13 degrees Aries). Plus Mars is Retrograde (appearance of going backwards) during the Cardinal Grand Cross Alignment.

  To add to this melting pot of transformational energies, the climax of this Cardinal Grand Cross on the 23/24 April 2014 takes place between two eclipses; a Total Lunar Eclipse on the 14 April 2014 followed by a Solar Eclipse on the 28 April 2014.

  In actual fact, this Cardinal Grand Cross is having a major effect on us over a 7 month period January to July 2014… or you could say this all started many years ago… but more about that in a moment.

  In summary, the Cardinal Grand Cross opening a Quantum Gateway of potential to a most cherished ancient truth; a cosmic truth built upon the foundations of LOVE and a deep reverence for all of LIFE. People are awakening en-masse to a higher wisdom and transcending the social, political and religious frameworks built on fear, to co-create a new world based on foundations of LOVE, compassion, sovereignty and unity.*

  Asta înseamnă că pe 23/24 aprilie se va forma o mare cruce cardinală datorită unei conformații speciale, extraordinare și foarte rare a celor 4 planete.
  1. Este extraordinară ptr că opoziția lor, 2 câte 2, formează unghiuri perfecte de 90 grade (unghiul drept însemnând transmutare) și fiecare dintre ele se poziționează în același unghi de 13 grade față de semnele zodiacale (care sunt tot în număr de 13). Suma cifrelor 13 face 52, adică 7…șapte (printre alte semnificații deosebite dpdv numerologic, ca de pildă *separarea*) este frecvența de vibrație a acestui an în care ne aflăm.
  Concluzionând, avem de 4 ori nr. 90 = 360 (cercul/sfera), de 4 ori nr. 13 și de 2 ori nr. 7…uau! 🙂
  2. Este specială ptr că însuși nr. 13 reprezintă dpdv numerologic, printre altele, și *moartea*…adică tot o schimbare/transformare!
  3. Este extraordinară și specială ptr că, conform concluziei postate de către autor, crucea cardinală va deschide un Portal Cuantic prin care va exista posibilitatea manifestării următoarelor potențiale: adevărurile ascunse, adevărul cosmic reprezentat/bazat de/pe iubire și respect ptr viață, trezirea în masă a umanității (a conștiinței), transcederea actualei paradigme a existenței societății umane, bazată pe binecunoscutele frici induse de către știți voi cine și începutul unei *noi lumi*! 🙂
  Din punct de vedere temporal, această cruce cardinală va fi încadrată de 2 fenomene astronomice importante: o eclipsă totală de Lună, pe 14 aprilie și o eclipsă (parțială?) de Soare, pe 28 aprilie (28 este jumătatea lui 14).

  Oricum, mai multe explicații și detaliile astrologice, astronomice și semnificațiile numerologice le găsiți accesând sursa paginii; http://www.universallifetools.com/2014/03/cardinal-grand-cross-april-2014/

 6. Dragii mei, va salut!
  Nu va grabiti sa terminati scoala. Sa fii om mare nu este simplu!
  Mie tare imi mai placeau vacantele de vara!
  Sa fiti iubitori si curajosi.
  Pe curand!

 7. imi aduc aminte si de ceea ce visaserati inainte ca se intimpla la scoala… apai daca nu se porneste al III lea razboi de care sint interesate si alte entitati nu numai oamenii, nu se intimpla mare lucru sa-l vedem noi. Mi-a placut un articol in care mie mi s -a parut ca a prezentat faptele si intimplarile cu multa acuratete(unele lucruri resimtindu-le si eu citeodata), numai concluziile cu DEMIURGUL CORUPT e posibil sa nu fie tocmai corecte.
  http://istoriagalactica.blogspot.ro/2013/12/de-ce-nu-mai-sunt-un-lucrator-al-luminii.html

 8. Ca si la tine,Daniel 4 aparea si intr-un vis al meu(pe care l-am descris) cam in aceeasi perioada cu al tau.Erau acele 4 luni pline(cand de fapt era luna noua)rasarite pe cer in plina zi,asezate pe 2 randuri cate 2.Si aranjarea lor s-ar incadra intr-un cerc intreg,iar fiecare luna sa fie un sfert al intregului,asa cum foarte frumos si interesant ne prezinta mai sus Cristi A.Dupa informatia sa,din cele4 sferturi noi de aflam pe axa: -yx si se inchide cercul…Eu ”am tradus” in sinea mea ceva legat de 4.04 sau de 4.05.Vom trai(…cum…?doar Cel de Sus stie) si vom vedea ce va mai fi.Pana atunci nu ne ramane decat credinta,rugaciunile si intelepciunea.”…faca-se voiaTA,precum in Cer asa si pre Pamant…..Si ne iarta noua gresalile noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s